zaten herkes turkıye der ama benım ıstedıgım bu degıl olaya tarafsız bakın lutfen bu bana lazım
RUS spetsnaz
TSK ozel kuvvetler
Amerikan Delta force
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spetsnaz'ı Çeçenistan'da gördük. Rehin alınan 300 rehinenin yarısından fazlası kurtarma operasyonları sırasında ölmüştür. Kurtulanlardan da "Çeçenler bile bize daha iyi davrandı" gibi açıklamalar geldi. Yeterince talimli ve alışık değiller sanırım. Türk Özel Kuvvetler sürekli terör tehdidi ile uğraştıkları için daha tecrübeliler. Olası durumlar için daha idmanlılar diyebiliriz. Ek olarak Dünya Özel Kuvvetler Yarışmasını 4 kere üst üste birincilikle bitiren Bordo Bereliler hem dünya hem Avrupa rekoru da kırarak bu yarışmanın nihayetinde iptal edilmesine vesile olmuştur. Bordo Berelilerin başarıları ve operasyonları basına ve medyaya pek yansıtılmaz, bu yüzden de sivil halk pek fikir sahibi olamaz bu hususta.
tabiki rus özel kuvvetler. Onlar dünyanın en acımasız en sinsi en şeytani katilleridir. Bizim ordunun gazla çalışan en fazla gögüs gögüse koşacak oda tepeden gelecek uçaklara işe yaramayacak olduğunu düşünüyorum. Artık karada aslan olsa vız gelir. amerikan ordusuna gelince onlar korkak uyuşturucu seks bağımlısı her türlü sapıklığı yaşayan zevk düşkünleridir. Savaşta teknolojik üstünlükleri olsada ruslar kadar ciddi olamazlar. Çinde korkunç güçlüdür.
Bunu neye göre, kime göre belirleyeceğiz? Hangi şartlarda? Örneğin benim dayım TSK Özel Kuvvetler'de komandoydu. Fakat ne şartlarda eğitildiklerini bilmiyoruz. Yorum yapmak doğru olmaz. Bildigimiz tek bie şey var ki, bu adamlsrda muazzam bir silah gücü var. Bu devirde silah gücün yoksa, asla bir savaştan galip gelemezsin.
Rus spetsnaz
@BS121815 sana tarafsız bak dedım
fikrimi sordular söyledim. Ülkemi Türk özel kuvvetleri koruyor evet ama gerçekci olmamız isteniyor vicdanla cevap vermemiz değil
aynen oyle
Vicdanla değil size kesin bir bilgi ile yaklaşıcam
Zamanında yapılan dünya çapındaki askeri yarışmada bordo berelilierimiz üst üste 4 sene galibiyet ile döndükleri için yarışma iptal edilmiştir.
@ZiyankaR38 4 kez kazandıgını kanıtla bana ne haberlere cıktı ne bısey
Buyur kardeşim gazete okuyun azıcık
@ZiyankaR38 ya gazetede herkez ıstedıgını yazıyor haberlerecıktımı ulusal kanallara
Ulusal kanallar bunu nasıl desin kendi ordusunu ve yaptığı yarışmayı kapattığını mı desin
@ZiyankaR38 TSK, böyle bir yarışmaya hiçbir zaman katılmamıştır. Zira böyle bir yarışma hiçbir zaman olmamıştır, bu verdiğin link yalan haberden başka bir şey değildir. Ayrıca kız denden yazı veya deneme/makale değil, belge istemiş. Sözde NATO'nun yaptığı bu yarışmanın belgeleri nerede? Tarihi ne? Sıralama nasıl? Neye göre ve hangi şartlara göre yapılmış? Kandırma kendini, yalan haberler uydurup yalanlara inanıyorsunuz.
Cevap
14Cevap
bu bilek güreşi degil ki, hangi verilerle neyi değerlendirelim, bu dünyada en güçlü şey bilgi, amerika da bilgiye en çabuk ve hızlı yoldan ulaşabilen ülke o yuzden onlarin özel kuvvetleri daha işlevsel
Spetnaz birlikleri çeçen teröristleri sıfır kayıpla kökünü kazırken bizimkiler şalvarlı p*çleri 40 yıldır yok edemediler 👎
Ne sıfır kayıp kardeş spetsnazın alfa birimleri rehineleri çeçenlerden kurtarmak isterken 4 alfa timi yok oldu ve rehinelerde çeçenkerde kaldı bu yüzdende ruslar uzlaşmaya mecbur kaldılar
şalvarlı piçler mi fetöcüler varken uçaklar boş dagları bombalıyordu asker magara basmadan önce fetöcüler haber veriyordu hatta bir tank pöhü vurdu tank komutanı fetöcü imiş tank takiler komutanım onlar müttefik niye vuruyoruz demişler tank komutanı emir vermiş vur diye vurmuşlar
Tarafsiz yorum yapayim. abd de ozel kuvvvetlet arasi yarismada tr 4 kez ust ustte 1 inci olunca yarisma kaldirirdi
Dünya çapında yapılan bir yarışmada bizim bordo berelilierimiz üst üste 4 sene galibiyet ile döndükleri için yarışma iptal edilmiştir
Tabikide TSK
www.google.com.tr/.../1012419-turk-komandosunun-inanilmaz-zaferi
Yeterli dir umarım hanfendi 😊
TSK, böyle bir yarışmaya hiçbir zaman katılmamıştır. Zira böyle bir yarışma hiçbir zaman olmamıştır, bu verdiğin link yalan haberden başka bir şey değildir. Ayrıca kız denden yazı veya deneme/makale değil, belge istemiş. Sözde NATO'nun yaptığı bu yarışmanın belgeleri nerede? Tarihi ne? Sıralama nasıl? Neye göre ve hangi şartlara göre yapılmış? Kandırma kendini, yalan haberler uydurup yalanlara inanıyorsunuz.
@İnfernoxx Canım abim, böyle bir yarışma olsa, her yerde tam videoları ve belgeleri olurdu.
Amerikan'ın en yüksek birimi Delta Force değil ki 😆 Delta Force yurtiçi hiçbir operasyona dahil olmayan paso yatan bir tim 😆
@DFGHGFDSD filmlerden ve oyunlardan öğrendiklerinizle burada yorum yapmayın o zaman Amerikanın en özel birimi NAVY SEAL dir bizim orduda da SEAL in emsali SAT KOMANDOLARI dır ve hangisinin iyi olduğuna gelirsek Bordo Bereliler çok üstün yeteneklere sahip Askerlerdir yani benim Tercihim Bordo berelilerden yana
Spetsnaz dünyadaki en iyi ve en gaddar profosyenel askeri birliktir bir insan gibi değil hayvan gibi yetiştirilirler ve onlar düşmana insan mış gibi davranmazlar bizimkiler ve deltaforce tamamen egitimli ve düzgün insanlar
Bu şekilde net bir karşılaştırma yapılamaz ama şunu söyliyim spetsnazı gözünde fazla büyütmesin kimse şov işinde iyiler ama :)
en iyisi Türk sat komandoları bence
Spetsnaz. Adam tek başına arabayı dövüyodu lan.
Tabiki özel kuvvetler bilhassa MAK Team
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 kafan güzel bence
Türk, Bordo Bereli'den daha iyi asker tanımaz.
özel kuvvetler bordo bereliler
rus spetnaz gercekten tehlıkelı
Delta force ❤️❤️🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Delta Force aga
tsk tabi mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?