Türk Silahlı Kuvvetleri, nde, En tehlikeli Komando birimi hangisidir?
Kamando
Sas Komandolar
Sat Komandolar
Sat Komandolar
Sat Komandolar
Jandarma Komandolar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
TSK'nın içini boşalttıkları için maalesef hiç biri...
Ülkeyi koruyan temizleyenler kim o zaman?
Eli sopalı çomar sürüsü :D :D :D khklarla korunanlar hani :D :D :D
Sizden iyi çomar sürüsü olur o kesin nasil insanlarsiniz oğlm siz bu vatani seni beni koruyan Asker , e sen nasl çomar dersin yediğiniz ekmek boğazinizda kalsin ulan bizler işin şehit olmuş o şehitlerin hakkina girip hakaret etmen bir gün sana pahaliya patlayacak şuraya yazdim nokta.
Sizin gibi hainler olduğu sürece bu memlekette hain bitmez şimdi anladim herseyi daha net.
Biz askere mi çomar diyoruz biz reisçilere çomar diyoruz kafan mı güzel? :D :D :D
O zaman haklisin ben reisci değilim kanka helal hak verdim comarin onde gideni onlar👍😂
Biz Atatürkçüyüz kanka;-) 👍👍
Hiçbiri bordo bereliler ve özel harekatı tek gecerim
Dağ komandolari veya Sat komandolari bin kat kat üstün özel harekattan bundan haberin yok belliki operasyonlar da bu komandolar yer alır
15 temmuz da gördük yorum yapmıyorum kendinizi küçük gormeyin bence
15 temmuzda 10 teröristi gorup butun Askeriye yi karalaman sacmaliğin danışkası.
Ben 15 temmuzda özel harekatın çok başarılı olduğundan bahsediyorum sadece senin de kendi teşkilatını karalaman çok yanlış
Gercekleri konusuyom karalamakla zerre alakasi yok kardeşim dikkat edersen ozel harekatin icinden de teröristler cikti onuda gectik ozel harekat disinda jandarma veya asker de vardi operasyonlar da sehir icinde
Bunlara dikkat etmemissin belliki kardesim.
Sehit olan Asker sayisi kat kat fazla bu ulke icin en cok tarihten bugune mucadele eden varsa onlar da Askerler hem cumhuruyeti kurdular hem koruyorlar su anda bile yurticinde yurtdisinda en yoğun mucadeleyi veren ağır gorevleri üstlenen Askerler.
Sırasıyla sat-özel kuvvetler-kara komando ve SAS yani özel harekat bu adamlardan çok çok sonra gelir kardeşim
Komando
Bencede ama Satlar da cok tehlikeli
Cevap
4Cevap
TSK içinde eğitim ve bütçe olarak tier 1 SMU seviyesindeki tek birim şu anda SATlar yani en iyisi SATlar kardeşim
Bordo
Bordo ankette yok ama?
Anladım Komandolar ve Sat , Sas Komandolari da cok tehlikeli ama?
Dağ komandosu.
👍👍
Bordo
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar