Abd yı Suriye Kamışlı dan kaçırdı Abd kamışlı da Askeri üstünü taşımaya başladı TSK ve MİT'in Suriye Irak'a yaptığı operasyonlar terör destekçisi Düşman Abd ye korku vermeye başladı
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yandan da Irak hükümeti ülkesindeki Abd üslerini kapatmak için karar tasarısını onayladı
Ben pkk nın hdp nin olduğu her oluşuma karşıyım. Pkk yı terör örgütü ilan edemeyen Atatürk partisine de karşıyım Atatürk'ün koltuğunda oturan kişi selo ya selam gönderemez buna da karşıyım. Türk oğlu Türküm. Atatürk ve seloya selam bağdaşmıyor çok alakasız
Tamam ikimiz de aynı düşünceden yanayız. İkimiz de aynıyız. Ben ırkçı olduğumu belirtiyorum sen belirtmiyorsun. Sende bende aynıyız aslında.
Problem nedir? Sadece ufak bir soru sordum ben , adamlar bizim ihamızı düşürdüler. Biz ne yapabildik hani karşılığında. bi yaptırım uyguladık mı? Adam bana gelmiş diyor ki İran vuruyor. Banane İran’dan mirandan. Bu soruları sormak beni orspu çocuğu terör sevicilerinden mi yapıyor? Onların alayı kurusun alayı yanarak can versin. Alayının ceseti tanınmaz hale gelsin.
Yok yav öyle miymiş. Sen abd ninn haberi olmadan bi adım attıgını mı sanıyorsun?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abd kim her şey dolarla olmuyor başlarım parasına onların böyle yumruğunu göstermezsen tepene çıkar düşman Bizim Kuzeykore Çin Rusya İran dan ne farkımız var adamlar yumruğunu sağlam koyuyo batıya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah tüm askerlerimizi korusun. Türk askerini ve TSK'yı sonuna kadar destekliyorum.
Amin
ABD ye korku mu veriyorlar yoksa ABD’nin işi bittiği için mi gidiyor
Abd nin işi bitmedi terörün merkezi oralar korku sardı Yusuf Yusuf ettikleri için kaçtılar
peki biz neden onların karargahı vuramıyoruz yanlışlıkla olsa da. Onlar bizim İHA yı düşürebiliyor
İran vuruyorsa bizde vururuz kaç tane abd Avrupalı şirket vuruldu bunun yanı sıra karargahları da vuruldu iyi takip et
Gemileri vuruldu kısaca köşeye sıkıştılar
Biz vuralım olm bize ne İran’dan. Yazsın taş gibi manşetler de Türkiye ABDnin karargahını vurdu , 1000 ABD askeri öldürüldü diye. Niye yazmıyor bunlar
Türk askeri yanlışlıkla vurmaz çünkü. Vurursa vurur arkasında durur
Karargahı yanlışlıkla vurmayacak bilerek vuracak zaten.
Hani adamlar bizim İhayı düşürdüler, ne diyebildik adamlara 🤔🤔
Tayyar kimden yanasın önce bunu de hele chpkk mı hdpkk mı
Ben Türk ırkçısıyım. Sen kimden yanasın?
Ben pkk nın hdp nin olduğu her oluşuma karşıyım. Pkk yı terör örgütü ilan edemeyen Atatürk partisine de karşıyım Atatürk'ün koltuğunda oturan kişi selo ya selam gönderemez buna da karşıyım. Türk oğlu Türküm. Atatürk ve seloya selam bağdaşmıyor çok alakasız
Tamam ikimiz de aynı düşünceden yanayız. İkimiz de aynıyız. Ben ırkçı olduğumu belirtiyorum sen belirtmiyorsun. Sende bende aynıyız aslında.
Problem nedir? Sadece ufak bir soru sordum ben , adamlar bizim ihamızı düşürdüler. Biz ne yapabildik hani karşılığında. bi yaptırım uyguladık mı? Adam bana gelmiş diyor ki İran vuruyor. Banane İran’dan mirandan.
Bu soruları sormak beni orspu çocuğu terör sevicilerinden mi yapıyor? Onların alayı kurusun alayı yanarak can versin. Alayının ceseti tanınmaz hale gelsin.
Allah ordumuza ve milletimize zeval vermesin.
Seyyar Tayyar sakin ol tamam özür öyle sandım bir an
Yok yav öyle miymiş. Sen abd ninn haberi olmadan bi adım attıgını mı sanıyorsun?
Abd kim her şey dolarla olmuyor başlarım parasına onların böyle yumruğunu göstermezsen tepene çıkar düşman Bizim Kuzeykore Çin Rusya İran dan ne farkımız var adamlar yumruğunu sağlam koyuyo batıya
Dostum rüya aleminde yaşama
Boş yapma sen siyaset yapıyon şu an
Sadece ABD mi içimizdeki ko. pklere ne demeli
Onları da temizliyorlar sen canını sıkma
Temiznemeyecek kadar çok maalesef
Sen canını sıkma hepsi yok olacak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!