CHP'li Engin Altay mecliste söz aldı ve skandal bir söze imza attı. Altay, hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını belirtti ve insanların kendilerine bunun için oy verdiğini iddia etti. Altay'ın bu sözleri, Meclis'teki vekilleri de oldukça şaşırttı. Elgin Altay'ın bu sözleri hem Meclis'te hem de sosyal medyada büyük tepki topladı. İşte o sözler:
Muhalefetin asli görevi gerçekten böyle midir? Türkiye siyaseti ne yöne doğru gidiyor? Bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz?
Engin Altay "Dünyanın en doğru işini yapsa bile bizim, hükümeti alkışlayacak halimiz yok." dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Sıçmış sıvamış, Türkiye'de artık bunun gibi bağnazlara yer verilmemesi icap eder. Boşa dememişler ''yiğidi öldür ama hakkını yeme'' diye. Gerçi kılıçdaroğlu gibi bir niteliksiz şahısın genel başkan olduğu partiden pekte bişey beklemeye hacet yoktur, bunlar boş işlerlele mükellefdir genelde.
Doğru bir iş yaparlarsa eğer, yanlarında oluruz deseydi ne ala. Doğru bir iş yapmayacaklarına çok emin konuşmuş/:
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akp ve Chp başta olmak üzere bir çok partide konumunu haketmeyen kişiler var bu densizler ülke siyasetine yön veriyor. Bunlardan kurtulmak gerek gerçekten.
Ülkede düzgün siyasetçi var fakat sizin kadar salak seçmen olduğu için her türlü algı operasyonuna maruz kalıyorusunuz. Hiç konuşmanın tamamını izlemeyi denediniz mi?
Buraya FETÖ'cü gazetelerin yazdığı yazılarla gelip, algı operasyonu yapıyorsunuz. Evet ülkede gerçekten düzgün vekiller var. Bu vekil gibi. Milletin cebini düşünüyor. Bu paralar nereye gitti diyor. Lakin sizin gibi beyinsizler gelmiş adamın bir sözünü alıp eleştiriyorsunuz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz savunduğu şeye yanlış dedik mi? Kardesim Ben siyasi tartışma istemiyorum. Lakin bu sözü söylemesi sence doğru mu? Bu mudur muhalefet anlayışı? Tamamını izlediğinde sen o sözü doğru mu buldun?
Chpli bir vekilin böyle bir söz söylemesine şaşırmadım zaten. Diğer bir chpli vekilde (eren erdem) 'türkiye ile iran savaşa girse iran'ın yanında yer alırım' demişti.
En İyi Cevaplar