Mesele bu değil şu sıralar fazlaca haber duyuyorum bir yandan zarrab bir yandan chp belgeleri vs.
birileri fişi çekti galiba ama niye çekti? Yani halkımız bilinçlenip çaksa inanın hiçbir sorun olmayacak ama öyle bir durum yok açıkça açığa çıkartmaya çalışıyorlar hakikaten burnuma pis kokular geliyor ya neyse.
Buna inanan arkadaslarin aklından şüphe ederim birader jfjfjfjf Trollere gelmeyin ulan hadi çaldı diyelim bu kadar para fark edilmez mi allah aşkına bu miktar Türkiyenin çöküşüne sebep olur 😂😂
Kardeşim CIA yazilmista ben burda gerçek bir haber görmüyorum yani bunu paintten ben de yaparım yapmayın gözünüzu seveyim ya tamam çaldı diyelim 2 3 milyar de hadi 10 milyar olsun ulan 945 milyar nedir yahu allah aşkına
bill gatesin serverti 100 milyarken 945 milyar serveti olmasına kim inanır merak ediyorum. türkiyerde o kadar parayı nerden buldu hani arada yol hastane vs yaptıgı halde cidden trol haberler
abi 945 milyar diyosun bu parayı türkiyeden çalması imkansız zarrab bilmem nerden bulup veriyosa ki dünyanın en zengin adamının servetinin 9 katı nerdeyse akla mantığa uyuyormu sence? tayyip sevilmeyebilir tamam ama bununda bir mantığı var
O yüzden mi Suriyeliler'i aldılar Türkiye'ye? Rahatça götürebilmek için. Tayyip diyor ki; Sadece Suriyeliler için 30 Milyar Dolar harcadık. Neden? Daha büyük para mı vardı işin içinde? Yoksa sevabına mı? Sen inanıyor musun buna?
En İyi Cevaplar