Tem şube ve istihbarat ihbarı ciddiye alır mı?

Merhaba arkadaşlar, bizim köyde 3 kişi yasa dışı yollarla getirdiği uzun namlulu silahlar köye getirdiler bende terörle mücadele şube ihbar ettim. İhbarım üzerinden 1 gün geçtikten sonra istihbarat benimle iletişime geçti konuştuk detaylı bilgi verdim ama silahların evin bahçesinde gömülü evin içinde saklanmıştır dedim kesin olarak. İstihbarat bahse konu kişileri takibe alırız demişti ve aradan 2 gün geçtikten sonra tekrar güncel bilgi verdim whsaptan üzerinden istihbarat gerekli yerlere ilettik dedi aradan 7 saat geçtikten sonra tem şube beni arayıp savcılık ifadeye çağırıyor dediler ne için tem şube silahların yerini bildiğiniz söylemişsin istihbarat hayır dedim 2 saat sonra tekrar aradım kesin bilgi olmadığı için ifadeye gerek yok demiş savcı. Ve tem şube gizli araştırma yapacağız hiç kimseye söylemeyin deyip kapatı aradan 2 ay geçti ne tem şube arayan numara telefonu çalıyor nede istihbarat. Adamalar son 5 gündür gizlice toplanıp sohbet ediyorlar 02:30 a kadar, neden açmıyor telefonları? Whsaptan istihbarat adamalar son 5 gündür gizlice toplanıp sohbet ediyorlar dedim bakamlakla yetiniyorlar neden böyle yapıyorlar? Lütfen bilen varsa söylesin. Ayrıca tem şube gizli araştırma yapacağız demişti o gece saat 02:40 civarı o şahısların evin bahçesinde 4 kişi gizlice geziniyordu evin 200 metre uzaklıkta 2 tane drone geziniyordu. Şimdi kale alan yok

Tem şube ve istihbarat ihbarı ciddiye alır mı?