Recep İvedik 4 filminde oynayan ve Youtubeda Videolar çeken birisiydi üzüldüm gerçekten hayat doluydu.. İntihar olayınıda Cem yılmazın abisi onaylamış.
Cem Korkmaz intihar etti! Bir insanı intihar etme derecesine getiren ne olabilir?
Hayata ne yazıkki zaten fiziksel anlamda yenik başlamış bir arkadaşımız. Yüzü maşallah çok yakışıklı olsada, fiziksel olarak kendimi ötede hissediyordu fikrimce. Youtube'da kız arkadaşıyla video çekmiş ve altına gelen yorumlar aynen şöyle, "senin gibi bir cücenin bile sevgilisi olduysa..." tarzı. hem fiziksel anlamda eleştirilen biriydi ve bu sebeple belli ki aşk konusunda yenik düştü. muhtemelen hem iş, hem aşk hayatı kötü gitti. ve hayali olan oyunculuk mesleğini şu an "oha diyorum" şirketinden ayrıldığı arkadaşları film çekiyor. bu bile onu etkilemiş olabilir. üstelik çektiği videolar artık az izleniyordu. ne diyim. hala şaka gibi geliyor.
kim bilir ne sorunu vardı, oysa çok pozitif birisiydi. şaşırdım gerçekten ya "cem korkmaz bile intihar ediyor" falan diyen arkadaşlar, sosyal medyadan, demek ki her şey göründüğü gibi olmayabiliyormuş :/
Allah rahmet eylesin. Öyle işte kardeşim bu hayat. Yüzüne güler ama içinde ne yaşar kim bilir. Ama en acısı ne biliyor musun? Öldü ama intihar mı acaba? Ünlü bir otelde Allah rahmet eylesin Vatan Şaşmaz olayı bile çok düzgün bir otelde kameralı bir otelde olmasına rağmen tam açıklık getirilememişken bir de bu kardeşimizin olayı gerçekten intihar mı, başka bir şey mi, ne bileyim hastalık mı ortaya çıkar inşaallah tek dileğim bu şimdlik.
hayat dolu derken adam intihar etmiş oyle gordugunuze kanmayın her insan kendı ıcınde ayrı dunyası olur bazısı gostermeyebilir ama bu hayatı sevdigini gostermez bende de tam tersi gozuktugum gibi sevmedigimi belli ediyorum yanı uzaktan hayat dolu denemez mesela.
Bence intihar etmiş insanın arkasından yalan haber uydurup prim yapan insancıklardan bilmiştir etrafındaki herkesin sahte olduğunu anlamıştır yalan dünyadan bikmistir.. bende intihar etmeyi çok istedim ama yapamıyorum korkuyorum öbür tarafta hep cehennemlik olacak.
Hep bize dayatılan o çok sevgili mekanizma yüzünden. 'Çok Para kazanırsan Çok da mutlu olursun' adı... Hayır efendim kimse sadece parayla mutlu olmaz. Mutlaka bir çok yerden bir çok eksiklik yaşanır. Şekil A, B, C'de ki gibi... 😏
Alkolik youtuberdi kanalından ayrıldık dan sonra sapıttı Baya alkol aldı ve periscop da hakaretler etmişti sağlam kafa ile hiçbir insan intihar etmez Ya alkollü öldü ya da Kokain çekti ki Kokain içtiği bilinir di Allah affetsin ne diyelim
Bu genç yasta yazık etmis kendine insanlar neler yasıyo anasini babasini kaybediyi batiyo ayriliyo neler neler her onune gelen intahar etse memlekette insan kalmaz bence yanlis mekanida cennet olur olmaz beni ilgilendirmez
Her ne olursa olsun bizler ne tür sorun ve problemlerle karşılaşıyoruz ya herşeyden sınavdayız biz Rabbimin verdiği canı sen o bedenden zorla nasıl alabilirsin! Recep ivedik dizisinde gördüm tanıdım ama bu hiç olmadı.
Dışarıya karşı en mutlu gözüken insan içinde en mutsuz olan insandır üzüldüm keşke birilerine derdini anlatabilseydi çözülemeyecek hiçbir sorun yok şu dünyada
Demekki onun da canına tak etmiş keşke etmeseydi ama bilemeyiz neler çektiğini bazen o çok gülen hayat dolu gördüğümüz insanların ne acıları var boşuna dememişler herseykesi dışarda yargılamadan önce bide içine bakın.
Annesi wow hesabını kapatmış olabilir #tshirtü görünce aklıma bir internet fenomeni vardı o geldi, durumun ciddiyetinden bağımsız yazdığımı belirtiyim.
intihar çaresizliğin güçsüzlüğün ifadesi sorunlarla baş edemeyeceğini düşünenler ne yazık ki kolaya kaçıp tanrının verdiği cana kıyabiliyor yazık bir insan bu kadar aciz durama düşmemeli.
Duyduğumda epey üzüldüm. Halbuki son derece neşeli ve hayat dolu biri gibiydi. Demek ki öyle değilmiş. Vardır bir derdi, bir sıkıntısı.. artık canına tak ettiren.
Demekki neymiş asıl cok gülenler, hayat dolu olanlar içine atıyormuş😁 ama hala belli değil intihar olup olmadığı otopsi sonuçları açıklanmadığı için. Allah rahmet eylesin.
Çok kötü ya... Eğer doğruysa ışıklar içinde uyusun, yakınlarına sabırlar diliyorum. Herhalde doğru gibi. Ekşi sözlükte bir sürü link atmışlar ve onaylanmış gibi duruyor.
Lan! Şaka mi bu? Oha olum siz ciddi misiniz abi kalbim hizli hazli atiyor olum nasil olr bu lutfen saka deyon ben taniyorun bu youtuber ya lutfen saka deyin
Bir habere göre clupta bir bayanla içki içip bünyesi kaldırmadigi için acilen hastaneye kaldırılmış beyin ölümü gerçekleşerek ölmüş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🙏
En İyi Cevaplar