Canlı yayına bağlanan Murat isimli kişinin birden fazla eşi olduğu ortaya cikti.Bunun üstüne Seda Sayan büyük bir tepki gösterdi. Bunun üzerine Murat isimli vatandaş:"Sen bana laf edeceğine kendine bak. Mahsun kirmizigul, Nihat Doğan ve niceleri ile birlikte oldun".
Seda Sayanın Programında "Seda Sayan'a Şok Sözler"."Sen Kaç Adamla Yattın". Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bugün izledim adamın 1 karısı 2 metresi var. 1 metresinden kızı var. Kadın dna yaptır soyadını ver demek için çıkmış yayına. Adam dna testine yanaşmıyor. Diğer metreside adamı savundu beni karısı sülalesi bilir diyor utanmadan. Toplumun ahlak yapısını bozuyorlar bu tür şeyleri yayınlamamaları gerek küçük çocuklarda dinleyebilir. Normal görebilirler. Ben sadece bu durumda rahatsızım. Yoksa o adamı rezil etmeleri çol iyi oldu. Maraşta galericilik yapıorum dio başkası tefeci dio. Adam 3 kadın alabilirim dedi bugün yayında ne var bunda dedi. Mide bulandırıcı. Hadi o insan müsvettesini geçtim. Bu kadınlar nasıl razı oluyor böyle hayata anlamadım. Gidip tezgartarlık yap hayatını kazan öyle bir varlıkla yaşayacığına. Yazık... şunu daha iyi gördüm ama bir kadının en büyük düşmanı hemcinsidir.
Az önce yorumları okudum da. Adam çok eşliyim demiş. Anlamayan insancıklarımız için açayım çok eşlilik; "aynı anda birden fazla kadın ile evlilik durumunda olmak" demektir. Kadın istediğiyle evlenir boşanır seks yapar. Bu çok eşliliğe değer değildir. Ayrıca kimseyi de ilgilendirmez. Cahillikle kişisel hayatı kimse bir tutamaz.
En İyi Cevaplar