+1 yılbence gelişmiş bir ülkede bir kadın ne den şort giyiyorsun diye tekmelenmez bence gelişmiş bir ülkede hayvan tecavüzü bu kadar yüksek oranda olmaz bence gelişmiş bir ülkede insanlar yeterince düzgün bir şekilde beslenebiliir bence gelişmiş bir ülkede çocuklar iyi eğitim alır bence gelişmiş bir ülkede insanlar sürekli bir birine karşı öldürücekmiş gibi yanaşmaz bence türkiye gelişmiş bir ülke değil gelişme yolunda olabilir fakat gerçek anlamda gelişmek istiyorsak ilk önce ekonomimizin düzelmesi sonra insanlrın düzelmesi sonra eğitimin ve ülkede ki diğer bozuk sistemlerin düzelmesi gerekiyor
21 Yorumla- +1 yıl
sistem error veriyor
En İyi Cevaplar
+1 yıltürkiye UYDUSUNU GÖKTÜRK - 1 i uzaya gecen 2 yıl önce gönderdi. ( dünyada ilk ruslar gönderdi apollo 11 , sonra amerika sonrada türkiye. Türkiye yapay zeka robotu ürettiler 8 yıl öncesinden başlamışlar çalışmaya AKINCI 1 VE AKINCI 2 şu an hazır, artık giyimde yerli ve kaliteli ürünlerde var sen bakma o araştırmalara birde siber güvenlik güvenlikte hack te yazılımda dünya sıralamasında ilk 4 lerdeyiz dünyaca ünlü hack grubunu anonymous un sitesi hackledi ve adamlar yalvardı lütfen bize saldırmayın diye şu an link veremiyorum ama sen yotube anonymous vs ayyıldız tim yaz bak
01 Yorumla
+1 yılÜlke gelişse ne olur halk çok geri. Sen Doğuya havalimanı yapıyorsun da bu insanlar bunu kullanabilecek mi? Doğunun sorunu olan eğitim, kadın değersizliği, kaçakçılık vs vs gibi sorunları çözmeden havalimanı yapmışsın ne işe yaramış. Gelişmeye halkla başlanır. İnsanlarımız çok ahlaksız, görgüsüz ve cahil Recep İvedik gibi bir adam bu ülkede gelmiş geçmiş en yüksek gişe rekora sahipse ben bu insanların insalığını sorgularım. Halkımız da aynı Recep İvedik gibi kabaaa neyse aşağılamak için söylemiyorum ama çok sorun var çözüm üretilmeli hiç bir şey öyle dev projeler yaptık geliştik değil.
22 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler. Bu ilkim oldu 🙃
- +1 yıl
rica ederim. Böyle devam et :D
+1 yılBir aralar gelişmekte olan bir ülkeydi. Atatürk ölünce gerilemeye başladı. Bugun gazetede "türkiyede 4 eş resmileşecek mi" başlığını görünce birdaha anladım bunu.
21 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılDeğil ve asla da olamayacak. Özgür Demirtaş'ın dediği gibi şu an ülkeler 3 grupta toplanıyor gelişmiş - gelişmekte olan - gelişmemiş ülke yerine yakında gelişmiş - gelişmemiş ülke olacak. Bunların sadece 3-4 tanesi gelişmiş sınıfına girecek geriye kalanlar gelişmemiş olacak. O 3-4 ülkeden birisi olamayacağız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün trt belgesel kanalına baktım hayran kaldım gelişmeler var. Kaliteli yayınlar yapılıyor dublaj, efektler , kamere geçişleri bilmediğim bircok teknik vardı önceden boyle degildi sadece trt1 vardı onunda kalitesi sınırlıydı şimdi kactane dizi var trt de ve hep hit diziler. Örnekler cogaltılabilir ben en basit noktadan değindim sadece eksilere odaklanırsak artıları göremeyiz. İllaki eksikler vardır ama ben gurur duyuyorum şu an kendi silahımızı ucagımızı üretiyoruz en son vestel ve thy ortak insansız hava aracı ürettiler insanlar gözlerini açmalı artık birbirlerine yobaz, capulcu gibi laflar ile birbirilerini sınıflaştırıp iktidar patisine düşmanlık yapmamalı. şu an bir baska parti olsa yine aynı nankörlük yapılcakdı. Bir etrafına bakmalı insanlar kötünün yanında iyileride görmeli ben hayret ediyorum bazen insanların nankörlüğüne.
04 Yorumla- +1 yıl
bu nankörlük değilki. Ben de isterim gelişmesini ama yönetici insanlar demek ki baızı şeyleri yanlış yapıyorlar. Sadece köprü, han, hamamsa mesele okey bekle bizi 2023 geliyoruz!
Cevap sahibi+1 yılben Şu an işsizim ve işsizlik maası alıyorum , babannem hasta ve hasta yardım parası alıyoruz , babam tarla bahce işleriyle ugrasıyor onun detayını bilemicem yok bilmem ne agac parası yok bilmem ne parası sürekli birşeyler alıyor. Ben bunları bilirim. Sırf zihniyet çatışması yüzünden düşmanlık yapmam yönetenlere. Yiğidi öldür hakkını yeme der susarım. Günümüz siyasetinde 2 tane babayiğit vardır heryerde ağırlığını koyan Putin ve Erdoğan. Eski basbakanları felanda gorduk bushun onunde el pençe duran. Birde erdoğana bakın adamı takdir ediyorum bu yöndende.
https://youtu.be/f5iqHyf8R8o
Cevap sahibi+1 yılÖnceden erdoğan yoktu istanbulun göbeğinde çöp yığınları, otobüslerde sigara kokuları, devlet binalarında yığınla kuyruk, ilaç yazdırmak için sağlık defteri arama bulma çileleri vardı benim hatırladığım benden öncesinde kim bilir ne çileler çekti bu millet. İnsanı yaşatki devlet yaşasın. Desenki eğitim sistemi berbat evet haklısın körü körüne savunmuyorum ama iyi olan şeylere bile bir kusur kulp bulma çabasında insanlar. Adam gibi siyaset yapsınlar iktidarı alsınlar diğer partiler, yalan dolan sahtekarlıkla birşeyler elde etmeye calısmasınlar seçimle elde edemediklerini hile, hurdayla elde etmeye calısıyorlar.
Türkiye 2. sınıf gelişmekte olan ülkedir yani bir ileri bir geri adım atanlardan
gelişmekte olan ülkeler rusya hindistan güney afrika brezilya gibi ülkeler onlar gelişiyor20 Yorumla
+1 yılCogu ulkenin varos kentleri var ona bakilirsa. Ulkemizin gelismesini istemeyen bir suru super guc olunca elden bu geliyor. Turk insani basariyi kovalamali
10 Yorumla
+1 yılDaha fazla imamhatip açıp, akademisyenleri, gerçeği yazan basını içeri atsınlar da bir.. Gelişip gelişemediğimize bakacaklar acele etmeyin!
20 Yorumlasenegal bile tokadı vurmuş yaşasın gelişiyoruz hüloooğğğğğğğ :D..
30 Yorumla
+1 yılEskiye nazaran gelişmiş bir ülke ama bence şu an için en geride olduğumuz nokta eğitim eğitim eğitim.
10 Yorumla- https://youtu.be/Ulg1ahV552g
Verr mehterii!10 Yorumla
+1 yılTecavüzde ve çocuk istismarında, yolsuzlukta gelişen bir ülke
50 YorumlaGündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kişi başına düşen milli gelirde 56'ıncı sıradayız. İnsani gelişmişlik endeksinde 71'inci sıradayız.
21 YorumlaGündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aptallığın ve ahlaksızlığın en gelişmiş olduğu ülke olabilir.
20 YorumlaEskisine göre gayet refah yükselişi var karalamaya gerek yok
20 Yorumla
+1 yılTürkiye pakistan seviyesinde bir ülke. Kültür, bilgi birikim, yönetim tarzı..
20 YorumlaGelişmiş bir ülke değil özellikle düşünce açısından...
10 Yorumla
+1 yılTürkiye ve gelişmişlik yanyana gelemeyecek kadar zıt iki kelime
10 YorumlaTam anlamiyla degil. daha bir on sene var. ama yine şükürler olsun ki. ozguruz.
10 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gelişen miyiz değil soru nasıl gelişebiliriz olmalı ne olduğumuzu zaten biliyordur cahil olmayan herkes.
03 Yorumla- +1 yıl
o soruyuda sen sorabilirsin
- +1 yıl
yıkıcı değil yapıcı eleştiri her zaman için avantajdır
+1 yılbirkaç yıl önce 16. ydık, %5 in üzerine çıkabilsek kötü değil aslında
10 Yorumlatayyip ekonomide başarili olsaydi zaten peygamber ilan ederlerdi adami iyiki başarili degil
24 YorumlaKime göre neye göre bir sıralama bence iyiye gidiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeliştiğimiz tek yer trafik küfürleri çok yaratıcı küfürler çıkıyor ortaya
10 YorumlaDiyelim ki öyle değil peki gelişmesi için bizler neler yapmalıyız veya neler yapıyoruz diye sormalıyız?
05 Yorumla- +1 yıl
tamam önerileriniz varsa görüşlerinizde bunu belirtin arkadaşlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurkiye cinayetleri bombalari ve intiharlari ile cok gelişmiş bir ülkedir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHindistan nasıl bizden ileride? Sanki bilmiyoruz hintlileri yalan bu bilgi!
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki ama insanlar daha önceleri hastaneye ameliyat olmaya gidince doktor bile para alıyormuş günlerce ilaç bekleyenler. Ben bunları duydum büyüklerimden daha bir sürü şey
- +1 yıl
tabi ama onlar sosyal hayatla alakalı güzel gelişmeler.
Cevap sahibi+1 yılPeki, siz neyden bahsediyorsunuz?
- +1 yıl
tek bir yöne odaklı değil sorum.
- +1 yıl
Hindistan telekominikasyon merkezi. Uluslar arası iletişim hindistan üzerinden gerçekleşir. Ayrıyetten son bir kaç senedir alınan politikalar ve yabancı şirketleri çekmek için oluşturulan planlar neticesinde hem ekonomik hemde teknolojik açıdan gözle görülür bir biçimde gelişme olmuştur. Bu arada hindistanın fakir bir yanı olduğu gibi ultra lüks bir tarafıda var unutmayalım.
Tşkkrlr. s
+1 yılalmanya bizi kıskanıyor
11 Yorumla- +1 yıl
çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi
+1 yılBüyüklerin cebine Göre bu sıralama yoksa halka göre olsa Türkiye orada sipsen olamaz 😑
00 YorumlaHayır, zaten heryerde diyorlar gelişmekte olan ülke
00 YorumlaTürkiye malesef geri bir ülke
20 Yorumla
+1 yılHayır. Her geçen gün geriye gidiyor.
10 Yorumla- Gündem konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılTürk toplumuna yedirilen koca bir yalan...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezi eylemleri, terör, darbe atlattı darbe siz bu ekonomiye dua edin her şey bu kadar kolaydı da neden AKP'den önce sefil bir haldeydik?
22 Yorumla- +1 yıl
yine aynı sayılırız. İşsizlik oranı %10 seviyesinde ve 3 milyon küsür kişi işsiz ve buna yenileride ekleniyor. Aslında yönetimin bir hayli borcu varki onu çeşitli vergilerle, kesintilerle gidermeye çalışıyorlar birçok yönden.
Cevap sahibi+1 yılNankor olmayin aldiginiz multeci nufus artisi gecen olaylar terorle mucadele sayamayacagimiz kadar oyun oynandi neden oynandi gecmiste gorduk ulke bir adim atsa benzer oyunlar oynandi ama bh sefer dirayet geldi bu nasil oldu istikrarla oldu kendi uretimimizde gerceklesiyor bir cok sey saglik sektorundeki reformlar Şu an dunyada hic bir ulkede yapilabilmis degil sayamiyorum ben burada daldan dala atliyorum o kadar cok sey var ki siz bunca olayda hangi verilerle nasil bir sicrayis bekliyorsunuz merak etmeyin Şu an terorede buyuk darbe vuruldu
+1 yılGelismis degil gelismekte olan ulke
20 Yorumla
+1 yıl2030da 12. oluyormuşuz böyle gidersek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil ama komple gelişmemişte denemez
10 YorumlaHer gün gelişiyor diyorlar da sallıyorlar
20 YorumlaGelismekte olan ulkelerden biri.
00 Yorumla
+1 yılBune şimdi sonuç olarak ben bişi anlamadım 😅
01 Yorumla- +1 yıl
1. tablodaki değerler ülkelere ait milli gelirler büyüklükleri.
+1 yılZuhaahahajajaj nereye gülüyoruz?
10 Yorumlabu soruyu soruyosan deekkii degiliz
10 YorumlaTürkiye gelişemez daha
19 YorumlaBilemezsinn
10 Yorumla
+1 yılDeğil bence
10 Yorumlakesinlikle Hayır
10 Yorumla- Gündem konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılülke gelişmiş ama beyinler gelişmemiş
10 Yorumla Uçuyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
+1 yılgelismekte olan bir ulke
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayir
10 Yorumla
+1 yılGelişmekte olan bir ülke
11 Yorumla- +1 yıl
Yav he
+1 yılMarmara, Ankara , İzmir daha iyi olurdu san ki
00 Yorumla
+1 yılHayır
20 Yorumla