+1 yılYurtdışı 1 yıllık İngiltere'de dil eğitimi şeklinde ve herkes gidiyor 65 kişiden. Sen önce bir mülakat aşamasına kadar gel de, gerisi kolay iş.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerisi kolayda benim ingilizcem yok yurt disi icin. Torpilimde yok mulakat icin
- +1 yıl
Olanlari yüksek lisans için
Olmayanlari da dil öğrenmek için gönderiyorlar. Korkma ve gözünde büyütme dil meselesini. Atla deve değil. Halledilir. Önemli olan senin mülakat aşamasina kadar kendi emeğinle gelmiş olman. Şu torpil kelimesinden de tiksiniyorum ayrıca. Torpil diye bir şey yoktur. İnsanlar, uyum içinde çalışacagi kişileri seçerler sadece... Torpil de torpil... Ne çok büyütüyorsunuz gözünüzde be...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılTorpil işini Allah bilir. Yurt dışı stajı 1 yıl ve şart
08 Yorumla
Soran+1 yılYurt disindaki egitim ingilizcemi veriliyor benim ingilizcede yok :(
- +1 yıl
O kadarını bilmiyorum. Benimde ingilizce yok öyle bir durum olsa vah halime. Ama kurslar falan halledersin
Soran+1 yılZor ya tercih yapcam siyasal bilimler mi hukuk mu okusam bilemedim cok zorlaniyorum. Bide yukselmek istiyorum hedef milletvekilligi. Bunun icin en alttan baslamak gerekiyor
- +1 yıl
Ahah 😂 bak bende küçükken hep vali olmak isterdim. Sonra araştırdım. Kaymakamlar genelde vali yapılıyormus onu öğrendim. Sonra bunun için hangi bölümü okumaliyim diye düşündüm , araştırdım ve hukuk okumaya karar verdim. Bunu yaptığımda 5. Siniftaydim. Sonra hep aynı hedefte devam ettim 😂 şimdi hukuk 3. Sınıf oldum. Hala vali olmak arzusu içimde var ama Şu an savcı olmak istiyorum. Resmen hukuk okumak için doğmuşum. Aşırı zevkli
Soran+1 yılHukuk kazanmak icin cok ciddi bir calisma gerekiyor mu
- +1 yıl
Çalışmadan hiçbir şey olmaz. Ben son yıl çalıştım. Özellikle matematik. Ama ben matematiği sevdiğim için zorlanmadim öyle. Ama çalış. Özellikle son sınıfa gectiysen bu yaz ygs çalış
Soran+1 yılCalisamiyorum yani cok zor geliyor basladim ama bir kac konu bitirdim.
- +1 yıl
Zaten kolay olmayacak. Ama hedeflerin var bak ne güzel. Onları aklına getir onları hayal et kendini motive et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılTabiki torpil lazım deli misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki biraz da basariya konusmaya bakiyorlardir diye umudum var benim hic torpilim yok cunku
- +1 yıl
geçmiş olsun o zaman. bir bardak soğuk su içebilirsin.
+1 yılbenimle evlenirsen şartlar kalkar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar gevsek heriflerin kizlarsoruyorumda degil de tanisma sitelerinde gezmesi gerekiyordu yanlis yerdesin
- +1 yıl
ahhh lanet olsun dostum beni yanlış anlamış olamazsın
bu sadece bir şakaydı ;)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat