AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
211Cevap
kendilerini boşu boşuna çakma darbe için feda eden şehitkere acıyorum sadece..
sehit degil niyazi
@yflower saygısızlık olmasın diye öyle yazmiyim dedim :D :D
necla
knks sana bir ley sorucam
O gün kadın, erkek, Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı, Laz'ı sokaklara düştü ve tek bayrak ve tek millet olup 15 Temmuz Darbe girişimin önünde dik durdu. AKLIMDAN GECEN BUYDU.. HERKES BIRLIK BERABER OLDU VATANDASLAR SAYESINDE ULKE KURTULDU..
Hepsinin tek bir ortak özelliği vardı.. AKP li olmaları..
Türkiye için canını veren, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sen chplisin sen akplisin diye ayrım yapmanın yeri ve zamanı değildir.
Ülke olarak zaten çok kötü dönemlerden geçiyoruz, provakasyonlara gelip ülkeyi kaosa sürüklemenin anlamı yok.
Siyasi bir bașari olarak gösterilmeye calisilmasi heleki Facetime ile baglanan bir gereksize bașkomutan denilmesi kadar hayatimda saçma birșey görmedim. Halk'ın bașarisini siyasi mitinglerde agza alan itlere degilde Halka saygi gosterilse ne guzel olur. Allah orda ölen herkesin ailesine sabir versin mekanlari cennet olsun.
Sehitlerimize Allah cennet. kapilarini acsin diyorum.. yazik gencecik evlatlar serefsiz fetocular yuzunden hayatlarini kaybetti. SEREFSIZ MILLETLER HALA AHLAK DISI PROGRAMLARI DESTEKLIYOR IZLIYOR INSANLAR O KADAR SEHIT OLMASINA RAGMEN SIYASETI BIRAKALIM bir KERE OLSUN. BIRLIK OLALIM MANTIKLI DUSUNMEYE CALISALIM. DEMIYOR. ARTIK BU ULKE BIRSEYLERDEN DERS ALSIN
O kadar saçma yorumlar varki insan utanıyor. Adam o gece evde dal testis yatsın kahraman vatan evlatları can versin sonra burda ahkâm kesin... Yok öyle bir bünye
Destan olarak nitelendirmiyorum.
Bu Ohal durumu da umarım bir yıl daha uzamaz.
Türk Halkıyla Gurur Günü.
İşin siyaset tarafı beni ilgilendirmez.
hükümetin kendi pisliğini halka temizlettiği gün. utanmadan solcu muhalifleri fetöden hapse attıkları günlerin başlangıcı.
Ya anladık o bir destan degil ama neden kimse orda ölen sehitlere saygılı degil ! canakkale destani daha önemli 15 temmuz ne ki? diyenler var. 15 temmuz da da sehitlerimiz oldu canakkale de de. lutfen saygili olun!
Ellerinde silahsız nereye gittiler madem karşı geleceklerdi eline silah alıp catisocakti ordakilerin çoğu gösteriş için çıktı oraya
Ne olursa olsun ! bizim orda sehitlerimiz var
Tamam sen öyle sanmaya devam et, şehitliği o kadar kolay yaptınız ki ayağı takılıp öleni bile şehit sayiyorsunuz.. Allah yolunda ölenlere denir şehit, ellerinde telefonla canlı yayın açıp saçma sapan gulusurken mermilerin hedefi olanlara denmez hadi eyvallah.
@KozaGames herkes yastığının altında silahla uyuyor zaten beyinsiz iç savaş mı çıksın istiyosun böyle amipler nerde yatişiyor ya 😂😂
Deprem olunca marketleri tekel bayileri soyan insanlar silah bayiisinede aynısını yapabilirdi en azından kendi çıkarları için değil mücadele için olurdu sen önce üslubunu düzelt klavyeden yazmak kolay
@KozaGames 10 aykulu veletlere laf anlatılmaz.
Askeri orda amaç darbeyi engellemek ama sen diyosun ki askeri öldürsünler hain seni
Destan mı? ahahaha akp-feto işbirliğinin patlak vermesi sonucu 15 temmuz oldu. Ülkede 1 senedirOHAL var 1 tane akpli tutuklanmadı...
Sakarya Savaşı: 5713 şehit (Ordu komutanı cephede ATATÜRK, Fevzi Çakmak)
Çanakkale Savaşı: 57263 şehit (Ordu komutanı cephede ATATÜRK)
Dumlupınar Savaşı: +15000 şehit (Ordu komutanı cephede ATATÜRK, İsmet İnönü)
15 Temmuz: 248 şehit? (Ordu komutanı sözde Erdoğan (Facetime), Binalı Yıldırım (Tünel) )
şu an rahatca yaşıyorsak onlar sayesindedir hamd olsun güzel vatanının kahraman insanlari mekanının cennet olsun gurur duyuyorum minnetle rahmetle..
Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyiniz. Bilâkis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.” (Bakara, 154)
ne darbesi yahu devletle fetöcülerin kendi içlerinde ki savaşını millete mal edip bunu kahramanlık destanı gibi gösterdiler. Kahraman biri varsa o da halktır. 249 kişidir, ama üzülerek söylüyorum ki afişlerde bile adamların zihniyeti belliydi. 15 Temmuz 2 büyük yapının içine giriştiği bir kavganın ürünüdür. Bunun böyle anlaşılması lazım. Şehit olan ve milletimize bu travmayı yaşatan tüm şarlatanlata lanet olsun...
Türkiye kimsenin oyuncağı ve babasının çiftliği değildir.
https://youtu.be/j6jL95BaSeM
www.google.com.tr/.../
Allah Türk milletini baska darbeler yasatmasin. Sehitlerimizi rahmetle Ve saygila aniyorum gazilerimize Allahtan Sifa dilerim
darbe başarılı olsaydı burdaki saçma yorumlar ne olurdu acaba...
çakma darbe ha...
emrinde onbinlerce asker olan birine bak koçum oyun oynicaz sen sonunda suratın dağınık yüzün burnun kırık halde yakalanacaksın haberin olsun diyecekler o da kabul edecek... komiksiniz
bu kurmaca ve sahte darbeyi neden kutlayım ki simdi sorucak olsanız yüzlerce şehidimiz var ama rtenin umrunda mı ölenler tabiki hayır bu yüzden kontrollü ve oy ve halkı kendine bağlama yolu olarak kontrollü darbe yapıldı
Destan olmadığından başka söyleyeceğim bir şey yok
Darbe her halükarda olacaktı. Hükümet de biliyodu. Fırsata çevirdiler. Ama büyüklere dokunmadılar olan garibana oldu. Üstelik toplumu ayrıştırmak için herşeyi de yaptılar.
Evet bunu basardilar...
Burda kötüleyenler rezilsiniz rezil.
Siz şu an o sıcak yatağınızda rahat rahat oturuyorsanız o şehitlere borçlusunuz.
Biraz iman olsaydı zaten saygınızda olurdu.
Yazık!
Ulan Ağzı Olan Konuşmuş 15 Temmuz da O Millet Sokağa Dokulmesydi Gorurdum Ben Sizi Köle Gibi Yasardiniz Askerlerden Bahsediyorlar Kim Emir Verildi Diye Vatanına Milletine Silâh Doğrultur Silfikerler Öyle Askeri Kendi Milletine Anasina Babasına Silah Doğrultan Benim Gözümde Asker Değildir
15 temmuz darbe girişiminin siyasi kanadı araştırılsın önergesine mecliste MHP ve AKP ret oyu verdi destanmı yoksa kurgumu tekrar düşünün
Benim Destanim 18 Mart ÇANAKKALE DESTANI sizin ki 15 temmuz olsun !
utanç destanı destanmış hey allahım polisin askerin aşağılandığı iktididarla cematin kavgası
Düşünemiyorum, sadece düşündügüm, hem askeri tarafda hem sivil tarafında ölen ve yaralanan gariban vatandaşlarımıza üzülüyorum. Onun hariçinde asıl ceza kesilmesi gereken insanlar dışarıda hayatını yaşıyor en çokta buna kahroluyorum.
Ve dahası gelecek yıllarda tahliye olacak olanlar dan bozuk sistemin bozuk parçalarından yine tehlikede olunacak..
Türkiye deki birlik beraberliğin ortaya çıktığı gündü. Keşke böyle bir şey gercekleşmeseydi ama maalesef gerçekleşti. En iyi sekilde ülkemizi koruduk. En zor anda birlikte hareket edebileceğimizi kanıtladık.
Suçsuz yere ölenler, işkence görenler, içeri atılanlar, işsiz kalanlar... Evet çok güzel koruduk.
vatanı için suçsuz yere ölenler değil şehitler var. şehitler olmasaydı o suçsuz dediğin darbecilerle esaret altında yasardın.
15 temmuz bir zafer değildir.. akp-cemaat ilişkisinden doğal gayri meşru çocuğun adıdır..
herkezin bir araya geldigi tek yurek oldugu gunlerden biri milletimizin korkusuzlugunu cesaretini gosterdihi gun
m.kocaelikoz.com/.../449.html
yerim sizin destanınızı
15 temmuz kurtuluş zaferidir. çanakkale zaferi ile kiyaslanmasi saçmadir. ikiside ayri ayri degerimizdir.
Bunun bir senaryo oldugu iddia etmek dahada sacmadir.
Bunu gida stoklayanlarin anlamasini dùsunmuyoruz.
Onlar Turkiyenin nasil bir ulke oldugunu da bilmiyorlar
Fetonun onceden ne oldugunu bilmiyorduk kavunmu bu?
Yalancita kizmiyorsunuz yalana inanana kiziyorsunuz iki yuzlùsunuz cunkù.
Mesela ailenizden hatta kardesinizden bile kazik yiyince sunu diyen yokmu?
Hic taniyamisim ben bunu ya da senelrdir yanlis tanimisim.
Siz hatasizsiniz çùnku
pek akıllı olduğunuz söylenemez idam edilsinde irak libya mısır gibi bir sürü örneği olan ülkerin durumuna düşmemizi isteyen beyinsizlersiniz zaten sizin de derdiniz bu
Eksi mi versem artı mı 🙄 Ahsjsj
arti ver kanka 😅😅😅
aslında başka yoruma yazcaktim noldu yaaaa 😂😂😂
Ahajskak anlamıyorum
şimdi ben bunu baskasinin yoruma yazcaktim nasıl becerdiysem bu şekilde olmuş 😅😅😅
Allahın işi işte sjjsks
bak aşağıda birine yazmisim neyse yaaa olur minnacik yanlışlar sende 😁😁😁😁
Oki
Cahil dedikleri halkla neler yapılabileceğinin kanıtı olarak görüyorum. 15 temmuzu kutlamayanlar varmış. Doğrudur 15 temmuz yerine atalarının bayramı olan cadılar bayramını kutlamayı tercih ederler.
15 yıldır milli bayram kutlamayan bu ülkeye şimdi ne oldu?
ben yürüyüşe katılıcaktım ama babannemi evde tek bırakamam onu götürsem o kadar yolu bizimle birlikte yürüyemezdi
Öyle ya da böyle AKP'ye oy verdiğimizde içlerinde halen olan yuzde 80 Fetöcüye oy veriyoruz. Başkan adayları belli ve o başkan olacak ve asla bir fetöcü olduğunu hissettirmeyecek ve yavaş yavaş rakiplerini aileriyle beraber doğal ölüm silahları ile peyder pey temizleyecek ve sizde o adama Başkan seni kimseye yedirmeyiz diyeceksiniz. Bunlar olacak. Bunlar cahillerin kaderi ve en büyük kederidir. Cahiller asla kazanamaz kaybetmek için doğarlar
ve burayı iyi dinleyin;
''BİR AKBABA SÜRÜSÜ GİBİ KANSERLE HERGÜN ERİYEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ÖLÜMÜNÜ BEKLİYORLAR.''
Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan sasmayi ogretti..
Daha önce çift bayrak çift milletmiyidik amma abartıp çıkar sağladınız Çanakkale şehitleriyle bile bir tuttunuz utanmadan dağda şehit olan askerimizden üstün tuttunuz anca size sizin gibiler inanır meleyin durun
Darbe yapanlara, darbe vuran, kahraman Türk halkın günüdür bu gün, tüm dunya bir kez daha sahit oldu ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 👏
kontrollü darbe oldugu iktidardan düştüklerinde gündeme gelecek tüm herkes kandırıldık yav diyecek : D tüm yandaş yalaka medya biz biliyorduk ediyorduk tayip şöyle bakanlar böyle fırıldak gibi dönecek.
Yapma Destan örneği bence gerçek olduğuna inanmıyorum üzgünüm olayın çıkışı tuhaf
Ölenlere Allah rahmet etsin kalanlara Allah sabır versin ama 15 temmuz benim için bir destan değil iktidarın utanç gecesidir zaten döktükleri göz yaşından da belli ne kadar pişman oldukları...
Söyleyecek söz yok.
Fetullah şerefsizini hapishanelerimizde görmek istiyoruz.
Bu ülkede bir daha asla darbe girişimi olmayacak çünkü herkes milletin gücünü gördü!
Burda föto ağzıyla konuşanlar o gün bankamatiklere koşanlar tanklara alkış tutanlar uzgunsunuz bu darbe nasıl başarısız oldu diye Tayyip Erdoğan'a olan ofkenizden hiç bir şey göremeyecek kadar moroml
Sizin tek derdiniz başarısız olması Tayyip gitsinde ülke ne olursa olsun kafasındasınız
Katılıyorum
@Tinki_Vinki bütün millet katiliyor da buna katılmayanlar hangi kafada ki onu anlamıyorum ben maalesef
kotu bir gündü atlattik Şehitlerin ailelerine sabir diliyorum
Yüzlerce kişinin öldürüldüğü bir katliam. Kutlanması değil, yasla anilmasi gerek bir gün
Aklımda tek bir soru var AKP 15 TEMMUZ DARBE girişiminin ARAŞTIRILMASINI neden İSTEMEDİ?
Söylenecek söz yok bence tekrar olmasını istemediğim bir gündü gerisi boş eleştiri kavga nefret gereksiz karşılaştırmalar kimi yok tayyip kaçtı facecamden durdurdu kimi kemal kacti evden televizyondan izledi falan hep gereksiz şeyler
23 Nisan , 19 Mayis, 30 AĞUSTOS... kutlanmayip 3 gun 15 temmuz kutluyoruz. Asıl zafer, kurtuluş savaşı değil miydi? 1 gün kutlamak yerine niye 3 gun?
emin olabilirsiniz ki bu yorumu eksileyen herkes onceden fetoye hoca efendi diyordu.
Oyle diyorlardi evet.
Insan hata yapamazmi? sen hic ailenden iyi bildigin birinden kaziklanmadinmi? Yalanciya inananmi yalancimi daha ahlaksiz?
Tekrardan milli beraberlik ortaya çıktı ve diğer milletler Türklerin ne kadar güçlü bir millet olduğunu bir kez daha hatırlamış oldular
ne destani lan... bokyoluna niyazi olanlarin anilmasi bugun birazcik akmal eksildi okadar... amipgibi cogaliyorlar hala...15 temmuz kerizlerini ancak akpli comarlar kutlar... bu ulkenin kutlanacak cok destani var... cakma darbeleri salaklar yer
Çakma darbe olduğu için zaten göt korkusundan ailecek alçak uçuşla kaçtılar, otelin duvarları delik deşik kaldı. Pek çok ilde yolda engellendiler. Valilikler ele geçirildi... Daha sayalımmı Dayı büyüğümsün biraz daha bütüne bakmalısın.
Salaksınız olay haftası marmatiste arkadasımın otelinde kalıyordu 14 temmuzda otelden zaten kacıp ankaraya gelmişti.. bilgi otelden -- otelin duvarlarını taradılar korumalar karsılık verdi.. vs tam senaryo hepsi 1 hafta onceden günü saati belliydi mit bilgiyi vermişti
darbe girişimine "tiyatro" diyenlerin iddialarına ilişkin ise "Bu bir savunma ifadesidir. Askerlerin ifadelerini görüyoruz, tiyatro ifadesi geçmiyor, hiçbiri 'biz Erdoğan ile hükümet ile anlaştık' demiyor. Tiyatro savunmasına giren bu işin failidir, zihnen ve fiilen içindedir."
Otelin odasından da bahsediyorum, mit bilgiyi veremediki mite haber taşıması beklenen it te fetoştu. devlet kıllandı da gece 4 yerine saat 10 na çektiler oldu bittiye geldi.
Tiyatroda kan gövdeyi götürmez. Muhtara vatandaşa kurşun sıkılmaz. Türksat uydu merkezinden yayın kesme girişimi ve pek çok tank ve uçak yakıtları boşaltılmasa dışarıda olacaktı. https://youtu.be/jk3HfxbAZHc?t=1m58s
@ans-wer yobaz tv kanallarinin ne bilgi verdigi onemli degil ciddiye alinmiyor yani... bok yoluna olen 250 kisi var ortada İstanbul ve Ankara disinda hic olay yoktu,... patlamalar ve hasarlar hep gostermelikti nette arastir belki gorursun
Ben objektif olarak tüm medyayı incelemiş bir tarafın yayınlamadığını öbüründe, öbürünün taraflı yaklaştığının bir diğerinde daha gördüğüm için hak veriyorum.
Sakaryada ki olaylar. Tarla yakan çifçiler vs.. aslında bilemediğimiz epey şey yaşanmış o gece bende bune lan şaka gibi diye kafayı koyup uyumaya çalışmıştım.
Basın büyük illerde daha aktif olunca teknik altyapı gereği büyük şehirleri daha çok izledik. İncirlikteki planlar. Bir nevi haçlı girişimi yapıldı resmen. Bu oyundan öte bir konuydu açıkçası.
Bok yoluna gidip gitmedikleri takdiri ilahi en azından cadde de tankları alkışlayıp atm lere gitmek yerine daha onurlu bir birlik gösterdiler.
Asker kılıklı puştlarda saklanıp yunana falan sığındılar bir o kadarda hala tünemiş var.
Bu raddede bu yapıyla baş edecek şu an tek kişi gene Rte o yüzden yalnızım nidaları atıyor gene. Tabi abartılan sunuş şekilleri kutlama ve haberler yapılsada darbe ile toptan memleketin ırzına geçilmeye çalışıldığı gerçeği değiştirmiyor. Atama listeleri vs..
Destanmi hahaha dunyaya rezil oldugumuz yalanci darbe
Darbecilerin siyasi ayağı, fetö yü abd de ziyaret edenler ve onları içimize sokanlar hala yargilanmadi...
ölen insanlar varken nasil tiyatroydu diyebiliyorsunuz.
Sereften yoksun olan herseyi der
Yukarıdaki en uzun ve beğeni alan görüşü oku anlarsın.. Allah büyük bir gün sis perdesi arınır
Kendi iclerindeki sorunu halka mal edip gencecik askerlerin canina kiyan aptallarin igrenc sekilde su gunu kutlamasi mide bulandirici
Tiyatrocu ş*refsizlerin meydanlara inip terör eylemi yapmalarına direniş derler, halkın tankın, namlunun önüne atlamasina tiyatro derler. İste bunlar böyle kaypak dönmelerdir.
15 temmuz bir destan değil bir zaferdir. Hainlere , alçaklara , düşmanlara karşı kazanılmış büyük bir zaferdir. 15 temmuz bit tiyatro değildir ciddi bir olaydır.
abartılı yansıtılıyor bilerek, istenerek destan görmek isteyen Çanakkale'ye baksın Kurtuluş Savaşı'na baksın destan dediğin böyle olur ayrıca şehitleri bile ayırdılar vatan uğruna çarpışıp şehit olanlara haksızlık yapılıyor yazık ediliyor
15 Temmuzdan 85 milyon anlam çıkartılabilir, ama sadece vatan ve şehitlerine saygısı olanlar, devletinin bekasına sahip çıkanlar için tek bir anlamı var.
kusurabakmayın tek kürt biziz darbe kürt leri ilgilendirmez kürt sizin tarfınızı tutup milletini satmaz kürt darbeye katılmamıştır darbe kürt tün umrunda da değildir kürt tün düşmanları sınız
Valla ben Turk'um ama hak vermesem adil olamazdim.
@uyuyançirkin bana mı hak veriyorsun
Ben en adil olanin soyundan geliyorum ve haklinin hakkini vermedikce adil olunmaz. Kurtlerle aram hic iyi olmadi ama bir konuda hangi din ve milletten olursa olsun biri hakliysa ben onu savunurum. Benim icin adil derler.
@uyuyançirkin peki bizim adil olduğumuzu haklı olduğumuzu düşünüyormusun
Ben ayrim yapmam kardesim. Sadece aram pek iyi olmadi dememin nedeni ben ne zaman sizden birine iyi yaklassam o kisinin bunu ciddi algilamamasi, saka ya da oyun sanmasiydi. Bence her insana once insan oldugu icin soz hakki ve kendini ifade etme sansi taninmalidir.
@uyuyançirkin bana mesela yaklaşabilirsin ben dedim darbe kürtlerin murunda değil çanakkale de bize toprak vermedikleri için demiştim
Ortada bir darbe varsa ve buna devlet goz yummussa cikari icin halki one surmuslerse Allah zaten onlari bu tarafta helak etmese de oteki alemde edecek. Senin atalarin eger ulkemin kurtulusunda savasmis ve canlarini ortaya koymussa Allah onlardan da razi olsun. Turkiye icin karsilik beklemeden fedakarlik edilmeli. Eger bir cikar icin yapildiysa bu dogru degil bence.
bir yandan da bu darbenin iyi oldugunu dusnuyorum birlik oldugumuzu gorduk bu sekilde de hainlerin gozunu korkuttuk bidaha darbe olacagini sanmiyorum 🙄