AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
211Cevap
hepsi anlaşmalı darbe falan olduğuna inanmıyorum hiç bir şeye inanmıyorum artık..
Bu benim için yas günüdür, bayram değil. Onca ölenin arkasından gülmek bana samimi gelmiyor.
2 tane din tüccarı ülkeyi paylaşamadı kavga etti diye cumartesi günüm p*ç olmuştu
Kemalistler'e sorsan bu bir oyun diyorlar ama değil yorumlarda zaten Kemalistler ortaya çıkıyor
Darbe "girişimi". Bu bir destan değil, karıştırılmasın.
Tüm şehitlerimiz Nur içinde yatsın mekanları cennet olsun.
Gazilerimizden Allah razı olsun.
Hainlerin hepsi idam edilsin.
Tankın egzozuna tişört tıkayan abiye,
Kamyonuyla adam taşıyan ablaya,
Mahsulünü yakıp uçaklara engel olan amcaya,
Oyuncak kamyona bayrak takan kardeşime,
Tankı motorsikletle kovalayan arkadaşıma,
Terlikle tanka vuran teyzeye,
Çatıdan jete atlamaya çalışan gençlere,
Jete ıslık çalıp "gelen lan buraya" diyen yiğide,
Tank kapağını taş motoruyla kesen ustaya,
Tanktan çıkardıği askere sarılan polise,
Jetlerin kalkmamasi icin depoları boşaltan Pilota,
Kamyonları tırları kışla kapısına çeken şöföre,
Meydanlarda dua eden Hacıya,
Evinde gözyaşı döken bacıya,
Vurulan bacağını kemerle boğan dayıya,
Vatani icin canini veren Şehidime..
Korkusuz yüreğiyle milletini esarete mahkum etmeyen kardeşlerime...
Yüreğinde vatan sevgisi olan herkese
SELAM OLSUN
ciciresim
Topal pire bu mesaj sana
www.facebook.com/.../
yıkamadılar yiğit adamı uzun adamı reisimizi yıkamadılar
RTE ♥
arkadas olenlere Allah rahmet eylesin ama nedir bu yollar mecburmuyuz istanbulun trafigini cekmeye o yol kapali bu yol kapali
eklemedende duramiycam canakkaleye kopru yapiyoruz bakin geciyoruz diyerek asagilayarak tarihi bir gecmisi sehitlerimizi hice sayarak ATAMIZI bir dusman olarak benimseyen bu hukumetin 15 temmuzu benim icin hic birsey ifade etmiyor
Düşünsene şehit olmuşsun. Aleyhine tüm söz ve davranışlar derdest, ihtirasların buhar, bütün kaygıların duman, herşeh bir anda tamam olmuş.
Bu ülke 2 darbe gördü. 3. sunu görmeyecek inşallah. Bu ülkede Ömer Halisler Fethi Sekinler bitmez. Türk Kürt kardesiz hepimiz. Tanklari bile ise yaramadi. Begenmeyen Yallah Pensilvanyaya :D
hala yalan dolan diyenler var
gidin ötede oynayın lan
bari ŞEHİT olanlara saygınız olsun çok bilmişler öyle diyenlerin eminim çoğu biz meydanlardayken evde çekirdek çıtlıyodur.. boş yapmayın hadi
Vatanımızı korumak için canını feda eden bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun, mekanları cennet olsun.
Eksi veren kafasızları anlamıyorum tiyatro veya değil her ne olursa olsun vatan söz konusu edilerek ülkede bir kaos meydana geldi ve bu Uğurda ölen insanlar oldu. Bu insanlara dua etmek gerikafalılık yobazlık ve aptallıkmı oluyor. Bir amerikada zenci öldürseler 1 hafta sokaklardan çıkmazsınız karaktersiz insanlar.
Allah ülkemizi korusun. Düşmanlara fırsat vermesin...
Tankın egzozuna tişört tıkayan abiden..
Kamyonla adam taşıyan ablaya..
Mahsülünü yakan amcadan..
Terliğini F-16'ya fırlatan teyzeye..
Kısaca yüreği vatan aşkıyla yanan herkese SELAM OLSUN!!!15 Temmuz unutmadık unutmayacağız
Umalim ki bir daha ülkemizde böyle seyler olmaz bu ülke kardesce bir arada yasayan insanlarin ülkesi
Klasik çomar avuntusu bayram yapılacak nitelikte bir olay değildi tek şehit olanlar onlar değildi zaten darbe bile olmadı abartmayın boş yere bunları söyleyincede vatan haini derler
Zor bir geceydi, girişim olarak kaldı halkımız sayesinde. Bu bir destandır gerçekten. Bunun darbe olmadığını söyleyenlerin aklı yok, gözü kör.
15 temmuzu zafer olarak görmeyen bariz gavur tohumudur...
Yüce Sezar aziz Türk milletinin kudreti ve gücünün önünde saygıyla eğiliyor.
Türk silahlı kuvvetlerinin Atatürkçü askerleri cemaat darbe girişimini başarıyla engellemiştir. Peygamber ocağına cemaatçi itleri dolduranlar da gün gelecek yargılanacaktır.
İleri ki hükumetler araştırdığın da altından çıkacak olan şeylerden dolayı iptal edilecek olan geçici kutlama günü. Neyi kutluyorlar onu da anlamış değilim.
Birlik olmamız gereken bu günde bile millet birbiriyle kavga edip ağız dalaşına giriyor, yazık
Birlik beraberlik mi?
Biz hepimiz kardeşiz fakat siyonistler iş başında her zaman bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum
Kesinlikle bir başkası da aynı şeyi söylemiş TÜRK HALKININ GURUR GÜNÜ.
İçimizde hala kahbeler varken diyecek bişey bulamıyorum
Darbeye sevinen darbeye darbe demeyen evinde got buyuten ne kadar cok kansiz vatansiz varmis onu görmüş olduk. Gercekten bende hayretler içindeyim.
@Tinki_Vinki sizin gibi düşünüp biat etmeyenlere hakaret etme hakkını size kim veriyor? Sözleriniz ne islam ahlakına ne insanlığa ne de yasalara uyar..
@aerolite burda bize onları savunma derim bu ülke bizim ülkemiz lazı kürdü çerkezi alevisi sünnisi şafisi ve daha niceleri her karış toprağında kan dökerek verdiler bu ülkeyi bize bayrağımız kan kırmızısıdır ve bunca şeye rağmen onları savunuyosan buyur hodri meydan
@Tinki_Vinki merak etme onlar kendilerini apaçık belli ediyolar
Onlar dediğin siz kendinizsiniz. Düne kadar hepiniz koyu fettullahci degilmiydiniz a şuursuz kardeşim.. Ayrıca birini savunduğumu nereden çıkardın? Okuduğunu bile anlayıp doğru cevap yazmaktan malesef acizsin.
@aerolite peki bizim gibi dusunenlere sizin gibi dusunenlerin ettiği hakaretlet nolacak? Onlar hakaret ederken benim elim armut mu toplasın sen kendi tarafindakilere bir bak bakalim. Islam ahlakini öyle konusalim. Islam ahlaki olan kişiler vatani icin ezilerek can verenlere b. k yoluna gitti deer mi? Bu nasıl bir terbiyesizlik vatanszlik degilde onun bok yolu dediği vatan yolu.
@aerolite ben düne kadar fetöyü savunmadım savunmamda onu git savunan şahsiyetlere söyle
Senin destek verdiğin akp dün fettullahla kankaydi. Kimi kandirdigini zannediyorsun sen. Dün fettullah ile kanka olduğunda akp ye oy verenlerin bugün konusmaya hakki yoktur.
@Tinki_Vinki tinki vinki.. Sana cevap vermeyeceğim. Kapasiten söyleneni anlayacak düzeyin çok altinda.
@aerolite sana cevp verende suç zaten kendinizi superotesi saniyorsunuz ama hicbir halta yaramazssiniz. Senin duzeyine baslattirma şimdi.
@aerolite hala aynı şeyi tekrarşıyorsun ben hiç bir şekilde akpye destek vermedim vermemde fetöyle sarılmışlar çokta fifimde. Dün kanka olanlar bugün düşman bida benim neye hizmet ettiğimi bilmeden konuşma buda sana son sözüm
Darbe girişiminde bulunanların Allah belasını versin..
AKP nin yaptığı tiyatro kendi fetöcü adamlarıyla türk halkını vurup darbe yaptık diyorlar 15 saat süren darbe olmaz
Karşim bu nasıl tiyatro ki Herif ailecek uçağa biniyor ve alçaktan uçarak göt korkusuyla haraket ediyor. Bu nasıl perde ki Chp lideri hava alanından geçip belediye başkanına sığınarak sürecin durumuna göre saatler sonra çıkıp açıklama yapıyor. Gördüğün bir kaç asker köprüyü kapattıdan ibaret değil durum. Pek çok il ve ilçede neler yaşandığını yoldan döndürülenler olduğunu görüp okumamış olabilirsin. O Gece bende ne lan bumu darbe demiştim...
Mite darbe haberini verme emrini alan it bile fetoş olunca devlet şüphelendi tedbir alasıya gece 4 te olacakken 10 da yapıldı oldu bittiye gelsin misali. Marmaris oteline yapılan baskına bakıver delik deşik duvarlar. Tüm bunların baya planlandığı lakin halkın daha facetime videosu çıkmadan kendini dışarı atması... darbe girişimine "tiyatro" diyenlerin iddialarına ilişkin ise "Bu bir savunma ifadesidir. Askerlerin ifadelerini görüyoruz, tiyatro ifadesi geçmiyor, hiçbiri 'biz Erdoğan ile hükümet ile anlaştık' demiyor.
şaka gibi ya daha dün gibiydi ne çabuk geçti 1 yıl bee
ölenler boku bokuna gitti şehit oldu sanıyo mallar feto ile akahpe arası kavga bizene
www.kocaelikoz.com/.../449.html
"Yerim sizin destanınızı" çok güzel bir yazı ve yanıt
Aynen harika bir yazı yazarın aklına sağlık
Hepsi bir oyundu bir kurmacaydi
Çanakkale destanının yıl dönümünde bu kadar tan tana yapmıyorlar be
Asıl destan o
https://youtu.be/j6jL95BaSeM
İsmini göstersene canım oyundu kyrmcaydı bir de öyle de sonra gör bak bir kaç saate bastırmıyor muyum polisleri sizin eve
@Heyblondy düşünce özgürlüğü tatlım 😉seni ilgilendirmez benim görüşüm
Düşünce özgürlüğünün ne olduğunu senden öğrenecek değilim canım. Başkalarına yaptığım yorumları okursan daha iyi kavrayabileceğini düşünüyorum. Şunu da söyliyim sen sadece korkundan adını gösteremiyorsun. Eğer yazdıklarının mertçe arkasında durabilseydin adını gösterir başına açacağım belanın da sonucuna katlanırdın. Haberin olsun dediklerinin cezası hapisle ödeniyor. Ayağını denk al. Cesaretsizliğinin ve korkaklığının arkasına sığınarak da bana cevap vermeye çalışma.
Ben akp için değil bir milliyetçi oldugum için sokakta ve köprüdeydim zor anlardı buradan atıp tutmanız kolay vatan sizler için yazı olur ancak buradan yazarsınız
Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın allah rahmet eylesin
Birileri tiyatroyu hazırladı, halk da inanıp onu uyguladı!
O kadar insanın canına kast ettiler, üzgünüm. Çünkü bu işin içindeki herkesten nefret ediyorum!
Sonuç olarak yüzlerce kişi öldü. Kutlama yapmak yerine yasla anmak lazım.
şehitler ölmez !..
@alcatraz2023 şehitler ölmez.
@Meliserenay ben başka bişeymi dedim?
Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!
hiç bı şey sadece sürekli imamin bağıra bağıra sela okuması sinir bozucu
Millet canını verdi, bunlar da utanmadan sokaklara çıkıp eğlenecekler. Herkes ne yaşattıysa aynısını yaşar bir gün. Başka da bir sözüm yok.
Millet sokaga cikip canini verirken capulcular diye yuhlayan zihniyete bak sen
Ülke Bir destan gördü Kurtuluş Savaşı bir lider gördü Mustafa Kemal Atatürk gerisi çıkar kendini menfaatleri için halkı kullanmak oldu
Söylenecek birçok şey olmasına rağmen tek kelime edemez olduk.
kurtuluş savaşındada tek millet olundu, beraber savaşıldı bizim asıl haykırarak anmamız gereken gün o değilmi bakın anmak diyorum kutlamak değil
Hiç bir şey düşünmüyorum. Düşündüklerimi söylersem kötü insan olurum. Oyüzden susmak en iyisi. Allah rahmet eylesin ölenlere.
Türkiye Cumhuriyetinin 23 Nisan , 30 Ağuston, 29 Ekim çok daha önemli destanları çeşitli nedenlerle kutlanmazken bunun günlerce kutlanması ne olabilir?
Hainlerin tuzaklarını başına geçirdiğimiz gecedir Allah o gece ve tüm şehit lerimize rahmet eylesin
Guzel bir tiyatro gosterisi izledik. Yapimda ve yayinda emegi gecen herkesi tebrik ediyoruz.
Meydan Lara çıkıp bunları asicaz kesicez diyeli 1 yıl olmuş Amerikan uşağı bunlarda bı cacık olmaz
Şehitlerimizin şehadeti kutlu, makamları Ali ve mekanları cennet olsun. Unutmayacağız..
Şehitleri anmak birilerinin zoruna gidiyor, acaba kimlerin 🤔
Partizan zavallıların tabiki 🤧
Tayyip Fetönün eteğini mi öpmüştü yoksa elini mi? 🤔
Şehitleri anmak mı benim kuzenim 5 yıl önce Hakkaride şehit düştü 5 yıldır kim hatırladı hangi devlet büyüğü adına heykel yaptırdı hangisi destan dedi, asıl size yazıklar olsun...
@Monad alakaya maydonoz? 😒
@Roskevv ankarada şehitler ağacı var işine gelmez bilmezsin partizansın çünkü şehitler arasın da ayrım olmaz iğrenç insan defol
Akp yalakası birisin bir tane ağaç dik şehitler ağacı de, Siyasi büyüklerin hangileri çıkıp meydandaydı hangisi oğlunu gönderdi askere gitmemek için çürük raporu alan oğlunu yurt dışına gönderen adam şehitlere kelle diyen adam, benim gözümde yoktur hadi abisi uzatma
@Roskevv burda tayyip lafı mı geçti ya eğitimsiz amelesi sg hadi
bir tane ağaç fikmil ya oğlu üstünde binlerce künye var mk partizan piji al sana engel kuş beyinli
Eğitimsiz mi 😀😀 biz eğitimli olduğumuz için karşı cıkıyoruz, boğaz içi uluslararası ticaret ingilizce okuyorum şimdi uza.
@Roskevv oğlu askere gitmedi diye fetöye domal sen karaktersiz hain
Ygs 6 dan alan mı ahsjskks memnun oldum bende mühendiz eziq seni
@Roskevv çaktın mı aslan sjsjk
Şu hale bak bu yorumun neyini eksilediniz zavallılar
Sahte hesaplar açıp açıp eksileyesim geldi de değmezsin
@Monad ruh hastası mısın be defol git sjskks
Şehit dedik diye saldırıyonmk hdplisine bak sanada engel
Oturuduğun yerden insanlara hdpli demek çok kolay tabi. Gerçek hayatta desen linçten sağ çıkamayacağını sen de biliyorsun. Tek ricam sizinle aynı düşünmeyen insanlara terörist, fetöcü, hdpli damgalarını vurmayın, asabımı bozmayın.
Olan piyonlara oldu
Sahlar yine olayi tribunden seyretti
Pardon hangi şahlardan bahsediyorsun?
@Heyblondy sah ismail hatayi
Ben de sandım ki sayın cumhurbaşkanımıza laf attınn. Ne güzel ki şah ismailden bahsediyormuşsun yoksa başına çok büyük bela açardım:)
@Heyblondy sah ismail hatayi face time da bende ekli
Arada haberlesip sokaga cikiyoruz
Sen şaka sandın heralde dediğimi:) benim kim olduğumu bilmemen gayet normal babamın ne iş yaptığını falan. MADDE 299 – (1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bunu sadece senin için söylemiyorum uyarıyorum herkesi az önce birini polise şikayet ettim mesela ss alıp. Ayağınızı denk alın o yüzden:) şah ismaile'de selamımı iletirsin:)
@Heyblondy yazıda cumhurbaskani nerde grciyor k o d u m u n madde bagimlisi seni
Ne tür bir ghot kilisiniz ameke
Hakaret suçunun cezası, suçun basit veya nitelikli şekillerinden hangisinin işlendiğine göre farklılık arz eder. Suçun basit şeklinde, yani kamu görevlisi olmayan bir kişinin yüzüne karşı hakaret halinde, hakaret suçunun cezası 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. Suçun basit şeklindev hakim ya hapis cezası ya da adli para cezası verecektir... Anlatabiliyor muyum canım? kafamı takarsam sana hayatını karartırım o yüzden sus...
Bunu yazan 18 yasinda ve haram oldugu halde iliski icerisinde. Acaba babasi biliyor mu sevgilisi oldugunu? :D Biz de ekran goruntusu alip Facebook'da yayinlasak mi kizimizi?
@uyuyançirkin 34 yaşında olmanıza rağmen 18 yaşındaki bir kızın bahsettiklerine verdiğiniz cevaba bakın. Konu kişiye ve sayın cumhurbaşkanmıza hakaret sizin sığındığınız şey benim özel hayatım. Üzülerek ve size acıyarak söylüyorum ki neredeyse yaşımın iki katı olan birinden dinimi imanımı öğrenecek değilim. Ayrıyetten muhattabım siz değilsiniz şahsıma veya sayın cumhurbaşkanımıza herhangi bir söyleminiz olmadı. Veya kanunlara aykırı bir davranışınız. Olsaydı müdahale ederdim zaten...
@Heyblondy ss al babana gönder ahmak seni
Ne iciriyorlar size anlamiyorum ki cidden
Zemzem kafasi mi bu allasen
18 lik veletler ahkam kesiyor sosyal medya da
Mk trolleri
18 yaşında biri fikrini beyan edemez mi? Senin gibiler ve şu zavallı zihniyetiniz... 24 yaşında olunca mı fikir sahibi olabiliyorsun? Yaşı büyük aklı küçük arkadaşım, küfür veyahut argo kelimeler eklemeden tek bir cümle yazamadığının farkında mısın? Senin adına üzgünüm şu an. Kendini geliştirdikten sonra bana cevap vermeye kalk. Zemzemi de tavsiye ederim gördüğün üzre işe yarıyor:)
@Heyblondy ss al bimere gönder
Uzatma
Gt killari sizi
Malum sahis gibi hep tehdit ederek konusmalar falan
Haydi meydanlara cikin siz
Reisiniz hitap edecek size
Siz de bagirin : " öl de ölelim reis diye "
biz aziz Türk milleti olaraktan sabahlara kadar meydanlarda olacağız. Sen de televizyon karşısından kudurarak izlersin. Vesselam...
@Heyblondy siz turk milleti falan degilsiniz
Araplara özenen zavallilarsiniz
Ulkenin icine etttiniz simdi de sivayin bakalim
@Heyblondy Sevgilin de meydanda olacak mi? :) Yoksa sadece ailenle mi cikacaksin?
Sirf iktidar partili diye issiz kadina 3000.00 TL. maas baglanan ulkenin sahte vatanseveri...
@Heyblondy Aslinda oldu belki siz goremediniz. Ben sadece Allah'tan korkarim. Hukuk bilginiz de sanirim okuldakiyle sinirli. Babanizin meslegiyle tehdit ettiginize gore insanlari, belli bir kesimdensiniz ki bu bile yaklasiminizi belli ediyor ve bizi hakli cikartiyor.
@uyuyançirkin settir et allasen
Kaale almaya bile degmez malesef
It ürür kervan yürür
Valla sonunda beni de sinirlendirdi. Kucucuk zekasiyla babasinin kim olduguyla tehdit edip ogunen bir yandas... Allah bilir maddi destek aliyordur, bilmem de cemaatinin bursuyla okudugundan boynunda onlarin tasmasi vardir. Benim kadar sakin birini bile boyle konusturdu. Tebrik etmeli.
Çok yakın bir arkadaşımı kaybettim tiyatro oyun v. s diyenlere hakkımı helal etmiyorum
En Buyuk kurtuluşumu Yavurlari yenmekti Ve Çanakkale Zaferi Vazgeçilmez olucaktir ...
Su saat itibari ile o darbeyi yapanida s2m yapmalarina goz yumanida s2m devlette palazlandiranlarida s2m. BU NE trafik!!! 3
Bu sitede darbe olsaydı iyi olurdu diyebilecek zatlar dolu... bence vatanıni seven her kişi kendisine birileri silah doğrulttugunda tepki koymali...
bunu da eksileyen zat bildiğin cunta severdir...
Keşke ataturk olsaydi der susarim
Atatürk diye yazmalısın.
Haklisin hatta ATATÜRK
Peki. :)
en cok hukumetin isine yaradı baska nediyim
Fetullah gebermedikçe bu zaferi kutlayamam
at yalanı skeyim inananı
15 Temmuz bir dönüm noktası ve Türkiyede yaşayan insanları kimse küçük görmesin burası Türkiye Cumhuriyeti tek devlet bin millet ama tek yürek tek bayrak 🇹🇷
5-10 yıl sonra kokusu çıkacagını düşünüyorum.
Bazı olaylar yaşanır ve bu destanlaştırarak anlatır. Tamam belki destan olabilir ama asıl destan Kurtuluş Savaşıdır, Çanakkale Savaşıdır.