• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

15 Temmuz Destanı'nın 1 yılı! Siz 15 Temmuz Darbe girişimi hakkında ne düşünüyorsunuz? (Sayfa 2)

ArtistSerserii
ArtistSerserii Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
414
Yapay Zekaya Sor
15 Temmuz Destanı'nın 1 yılı! Siz 15 Temmuz Darbe girişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

162

Cevap

211

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • BensuSonmez
    BensuSonmez Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Uzun bir zamandan sonra ilk defa tek yürek olduk. Ne çok özlemiş bu toprak bu vatan birlik olmamızı. Kendimiz olduk yıllar sonra. Ama destan bir iki günde yazılmaz. Destan her gün yaşatmaktır her an. Bir gün canla başla mücadele edip diğersi gün kaçmak değildir destan.

4
    0 Yorumla
  • ChilekliDondurma
    ChilekliDondurma Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kemalistler neden milli destanlarımız arasında ayrımcılık yapıyor?
    Çanakkale'de bizim destanımız, Kurtuluş savaşı da bizim destanımız ve zorunuza gitse de 15 TEMMUZ da bizim destanımız.

Milli destanlarımız arasında ayrımcılık yapmak veya tiyatro demek bize ne kazandıracak? Bir milletin bir sürü destanı olabilir neden zorunuza gidiyor? Erdoğan düşmanlığı yüzünden 250 şehidimize bile zerre saygınız yok. Tabi o 250 kişi demokrasi için öldü, siz ise tek parti diktatörlüğü kültüründen geliyorsunuz belki o yüzden anlamıyorsunuz bu durumun hassaslığını

4
    2 Yorumla
    • emreren81
      emreren81
      +1 yıl

hangi destan ya? kimi kiminle destan yazdın sen karşindaki bir ingiliz bir anzak bir fransiz ya da bir yunan değildi komuta zincirindeki en rütbesiz erlerdi ki komuta zinciride nereye dayanıyor bunu hepimiz biliyoruz ne destanından bahsediyorsun sen destan istiyorsan çanakkaleye sarıkamışa viyana dayanan tarihine bak kendi ülkende siyasetçilerın iç karışıklıklarınada destan deme caillik yapma yazık günah orda ölen askerlere polislere...

Yorumla
    • ChilekliDondurma
      ChilekliDondurma
      +1 yıl

@emreren81 Sizin neden zorunuza gidiyor? Kurtuluş savaşında İngilizlere 1 kurşun atmadınız. İngilizler kendi kendilerine İstanbul'dan çekildi. Şimdi ben bunu bahane edip "Kurtuluş savaşı destan değildi" demem. Çünkü milletimizin milli destanları arasında ayrımcılığa karşıyım. Orada sivil silahsız insanlar korkmadan askere karşı savaştı bu da bir destandır, zorunuza gitse de

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

birileri sana; din, iman, allah, peygamber, sevap, günah, seyh, şıh, kelimelerini seçimlerden hemen önce kullanıyorsa, onlara inanma!

diyelim ki bir şekilde inandın...

ondan sonraki süreçte inanma bari!

diyelim ki ona da inandın...

"biz bunlara kandık, yoksa süper müslümanız." diyen politikacılara inanmayın!

10
    0 Yorumla
  • Sherlock9
    Sherlock9 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

15 temmuz destanı diyip bide kutlamaya gidiyosunuz ya yazıklar olsun size darbeymiş sıçtığımın darbesine gel ya :)))) aman at gözlüklerinizi çıkarmayın amannn yoksa yanlışlıkla gerçeği görürsünüz götümle gülüyorum size

14
    7 Yorumla
    • 1atesss
      1atesss
      +1 yıl

Neyin darbesi ya önceden haber al ama önlem alma sonra bunu şhowa çevir destan diye yuttur milete

Yorumla
    • Aliaa11
      Aliaa11
      +1 yıl

Aklınla konuşmadığın belli, g... n le güldüğüne göre.

Yorumla
    • 1atesss
      1atesss
      +1 yıl

@Aliaa11 aklı olan adam bilir zamanında sokaktaki adam bile fettulah cemaat çok tehlikeli derken adamları tutup içeri atan kimdi onca gazeteciyi askeri subayı içeri atan kimdi sonra hiç bişey olmamış gibi kalkıp kandırıldik dediler sokaktaki adam bu tehlikeyi görürken nasıl oluyorda koca ülkeyi yöneten adam görmez bunu eğer bunu görecek kapasite yoksa var gerisini sen düşün kimlere yonettiriyoruz kendimizi

Yorumla
    • Aliaa11
      Aliaa11
      +1 yıl

Bir cemaat la Türkiye'yi aynı kefeye koymanızı anlamış değilim, siz robotlarla hata olmadan yönetilmeyi istiyor olabilirsiniz, bazı öngörülmeyen hataların yapılması kasıtlı olduğu anlamına gelmez, siyaset birde bu, siz güçlü bir cemaatin işi hayır iyilik olduğunu zannettiğiniz ama terör hainlik güttüğü tam anlamıyla ortaya çıktığında neler oldunu görmediniz mi. 80 milyonun içine hastalık gibi sinmiş bir dış güdümlü cemaatle uğraşmayı ne kadar kolay zannediyorsunuz. Ama devletimizin milletimizin üstesinden gelemeyeceği hiç bir güç yok, daha nice destanlar yazacak bu millet, sensiz ya da bensiz önemli değil.

Yorumla
    • 1atesss
      1atesss
      +1 yıl

@Aliaa11 senin anlamak istemedigim biz zamanında da istemedik onları şimdide bu ülkede darbeyede en çok karşı olan bizleriz sizlerde her zaman on göremeyen hep kandirilanlarsiniz

Yorumla
    • 1atesss
      1atesss
      +1 yıl

@Aliaa11 Ve sunuda bil ki bu ülkeyi en çok sevenler bizleriz çıkarları doğrultusunda hareket edip sonrada çıkarları bir birine ters düşünce kandırırık diyip basit bir yalanla hic bişey olmamis gibi davrananlar onlar bu ülkenin resmi bayramı olan 30 agustos u kutlamayıp 15 temmuz gibi uyduruk bir olayı bayram haline verine yine onlar

Yorumla
    • Aliaa11
      Aliaa11
      +1 yıl

Tamamen sipariş üzerine kendi istediğimiz gibimi olması lazımdı başkalarının kararları, sanat eseri bir resme bakarken bunda ne var ben beğenmedim, neden insan herşeyi bilmeden en iyi bilen biri gibi düşünebilir fakat nasıl konuşur, şüpheli olmamız lazım fakat şüphelerimiz kesinleşene kadar ne yapmamız lazım şimdilik senin gibi düşünenlerin bunları cevaplamasını çok isterdim.

Yorumla
  • nevra58
    nevra58 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Tiyatro uğuruna yitip giden canlar var aklımda onca masum asker onca içinde vatan sevgisi olan halk keşke gerçekten destan diyebilseydim ama komik geliyor inanmıyorum yine de o gün gördük ki gerçekten istersek birlik olabiliriz benim de milli duygularım tavan yaptı ama inanmıyorum üzgünüm

5
    0 Yorumla
  • _AnKaKuŞu_
    _AnKaKuŞu_ Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bir daha böyle günler yaşamamak ümidimiz. Ülkemiz daha güzel günler görecek biiznillah.. Oyun diyenlerin zerre Vatan sevgisi olduğuna inanmıyorum. Başta akp var diye vatanları bile umurlarında değil.. Şimdi akp inerse vatan elden gidecek deseler, Akp insinde ne olursa olsun zihniyetindeler.

4
    3 Yorumla
    • Hakan7373
      Hakan7373
      +1 yıl

ve sana şunu da diyim bu ülkeyi kurtaran ayakta tutan biz iken disardan gelen Suriyeli bizden daha fazla hakka sahip bu ülkede biz yillarca calisip didinip sinava 1 dakika geç kaldik diye tüm emeklerimiz boşa giderken elin suriyelisi gelir yanyatip sinavsiz bir şekilde tıpa hukuka gider sonrada biz kazandigimiz zamanda kontenjan dolu derler bizim öğrencimiz burs olarak 425 lira alırken elin suriyelisi 1400 lira alir bursla bizim askerimiz polisimiz küçücük üflesen yikilacak kulübeler de yatarken namusunu şerefini birakip kaçan elin suriyelisi gelir en lüks dairelerde tokilerde kalirlar ve sonrada gelirler suriyelilerin masraflarini karsilayamadilar diye kpss sinav ücretine %150 zamla 450 lira yapip zavalli öğrencilerden alirlar

Yorumla
    • Bahadır035
      Bahadır035
      +1 yıl

Helallll kız sana adamsım!!! Tayyıp bunlara fena koymus dedıgın gıbı turkıye bolunuyor parcslanıyor deseleer tayyıp basta oldugu ıcın umurlarında olmax bu ermeni döllerının! Bunlar 100 yıl once avrupanın içimize karıstırdığı eemeni kopeklerı bunlarda onların torunu!!!

Yorumla
    • _AnKaKuŞu_
      _AnKaKuŞu_
      +1 yıl

@Hakan7373 Burda gelip benimle polemiğe girmeyin anladınızmı? Her özgur insan gibi bende fikrimi söylüyorum. RTE hayrani veya Akp yalakası değilim. Ama gercekleri gorecek kadar aklım var şükür.

Yorumla
  • Ninas
    Ninas Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Adam otelin önünde saldırı olursa atlayıp kaçarım diye iki tane helikopter bulundursun, beyinleri yeterince işlev görmeyen milleti de sokaklarda ölsün. Aklıma gelen bu :)

20
    0 Yorumla
  • pijamalıtersiyer
    pijamalıtersiyer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Öncelikle bana göre 15 Temmuz olayı darbe değil, darbe adı altında yapılmış bir terör olayıdır. Ayrıca ülkesini çok sevipte askerlerine sahip çıkamayan bir toplum geliyor aklıma

15
    0 Yorumla
  • Kaybolmakzirdap
    Kaybolmakzirdap Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Ben bu kadar saçma bir film görmedim. ☺ hele askerin bomba ihbarı var diyerek havalimanını boşaltması. Ardından CB'nın uçağının inmesi bu destan falan değil.

10
    0 Yorumla
  • uyuyançirkin
    uyuyançirkin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 40%
    +1 yıl

OHAL kaldirilsin diyorum. O kadar sehit var hergun bir yenisi vefat ediyor, hala 15 Temmuz. Diger sehitler hangi vatan icin candan olmus, Gurcistan icin mi?

17
    3 Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Gozumle 14 Temmuz gecesi koprude bir tank ve askerler gordum. Daha once yoktu orada. Bizimkilere bir durum var dedim. O zaman niye durdurmamislar? Yillarca Gulen icin 'Hocam hasretiz gel' cagrisi yapan, daha kimse adini sanini bilmezken methiyeler duzup sevdirmeye calisanlar simdi kandirildik, hakkinizi helal edin diyor da 20 yasindaki 2 gunluk askeri ne diye tutukluyorsunuz? Daha toy daha altta sizi kandirmislar onu mu kandiramayacaklar?

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Annesi babasi haykiriyor oglum masum yasi kucuk diye. O zaman madem kandirilmaya ya da emire uymaya inanmiyorsunuz, sizi de tutuklasinlar. Yemiyor degil mi? Damatlar neden salindi? Arkadasimin esi belediyede lojmandan atmakla tehdit etmisler meydana cikip kursun atmazsa ki kiz da kocasi da partili. Ne Bahceli, ne Kilicdaroglu ne de R. Tayyip, asla bir savasa onderlik etmedikce Baskomutan olamaz. Saklandigi yerden halkini kursun onune atlayip olmeye davet edemez. Zaten akrabasiyla yumruklasip burnu kirilan bir s. siz bile tanka carptim dedi diye gazi ilan edildi. Feto ye de hayir bunlara da! Zamaninda ise kayirarak soktuklarini simdi toplamaya calisiyorlar. Haram olsun! Reklamlarda askerimizi rezil ettiler, savas ciksa nasil icin rahat edecek yollarken o cocuklari?

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

@Heyblondy adli sefillik... Babanin isini kullanip tehdit edip cekilemezsin. Neyin ekmegini yedigin, belli... Meydanlarda opusup sevisen sozde kapali yandaslarin gibi bugece sen de sevgilini alip meydana in kizim. Hadi mars mars! (En sonunda beni de sinirlendirdi)

Yorumla
  • Twinsister
    Twinsister Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 61%
    +1 yıl

Devletini milletini bayrağını ülkesini vatanını sevmeyen ve ihanet eden hainlik yapan her kim olursa olsun, hilalin gölgesi haram olsun.!
    Bu topraklar kolay kazanılmadı. Kolay kaybedilmez.!
    -Saygılar-

8
    0 Yorumla
  • Merisme22
    Merisme22 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

Devletin sorumsuzluğu yüzünden öldü ordaki insanlar, ama devlet utanmadan bunu gurur destan diye ortaya atıyor. Orda ölenlerin hakkı ödenemez, ama devlet o insanların şehitlerin ölümünü kullanarak büyükleniyor hala. Şenlik havası var her yerde, oysa devletin, yaptığı sorumsuzluktan, istihbaratsızlıktan utanması gerekir. Bu gün bir zafer destenı gibi gelmiyor bana açıkçası, tam bir hayal kırıklığı.

3
    0 Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1b cevap paylaştı.

Bu mazlumun başarısıdır ama bir destan değildir. Devletin kendi hatalarından dolayı devlet içine terörist girmiştir ve bu teröristleri temizlemek destan değildir kendi pisliğini temizlemektir.

Olan şehitlere ve gerisinde bıraktıklarına olmuştur çünkü şu an gayet herkes mutlu görünüyor.

3
    1 Yorumla
    • Canage34
      Canage34
      +1 yıl

Helal olsun Ayakta alkişliyorum. 👏👏👏

Yorumla
  • Herşeyiyiolucak
    Herşeyiyiolucak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

bir arkanıza yaslanında şu tabloyu görün, o gün hiçbirşeyden haberi olmayan insanlar sokaklara döküldü ülkesine bir zarar gelicek diye. Ve o gün evlerinde mışıl mışıl yatanlar bu gün Çanakkale destanı nı kendine kalkan edinmiş. Siz neyin savunmasını yapıyorsunuz ya da Çanakkaleyi kime karşı kullanıyorsunuz. Bence üçbeş yobaz süründen başka birşey değilsiniz"destan değil diyenlere.."

3
    0 Yorumla
  • Topal-Pire
    Topal-Pire Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Ne kadar afisler, bayraklar, reklamlar asilirsa asilsin 15 temmuz asla destan veya zafer olamayacaktir bunun kendileri de farkinda Hicbir basarisi olmayan insanlarin bir sigindigi bir avuc mutluluk. Olan ölenlere oldu sadece.

8
    2 Yorumla
    • ciciresim
      ciciresim
      +1 yıl

Kan testi yaptır

Yorumla
    • Topal-Pire
      Topal-Pire
      +1 yıl

@ciciresim sende beyin nakli

Yorumla
  • xAdEstaNx
    xAdEstaNx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl

Halen şu tiyatro diyenlerden şüpheliyim lan tiyatro olsa halkı niye sokaga davet etsin cumhurbaşkanı diyemedimi gelin beni alın diye şu saatte yönetime el koyun diye, beyinsizler ulan bari şehitlere saygısızlık etmeyin.

8
    7 Yorumla
    • fatossss5858
      fatossss5858
      +1 yıl

Adam kendini niye kahraman ilan etsin derdi makam değil ki bütün bu millet aptal bir siz mi akıllısiniz hı?

Yorumla
    • fatossss5858
      fatossss5858
      +1 yıl

belli belli ne kadar akıllı olduğunuz 😊😊

Yorumla
    • fatossss5858
      fatossss5858
      +1 yıl

tanıdığın daha iyi bir siyasetci varsa söyle bizde bilelim

Yorumla
    • fatossss5858
      fatossss5858
      +1 yıl

ya şimdi ülkeyi satanlara gelecek olursak hep satanlar geldi zaten basimiza bu konuda ismet inonuyu gözardı edemezsin çünkü ülkenin 100 yılını satan şerefsiz bu ama nedense hiç kimse bunun farkında değil ya da onu görmezden geliyo millet

Yorumla
    • fatossss5858
      fatossss5858
      +1 yıl

ya bak iste senin inandigin senin doğrun benim inandığım benim dogrum sen saygı duycaksn ki bende senin düşüncene saygı duyuyum demi?

Yorumla
    • xAdEstaNx
      xAdEstaNx
      +1 yıl

@HakikatlariSöyleyen kahramanlık için bu kadar şerefsizliği yapacak adam ülkeyi coktan satardı biraz mantıklı olalım

Yorumla
    • xAdEstaNx
      xAdEstaNx
      +1 yıl

@HakikatlariSöyleyen tabi kahraman olmak için bunları yapar yapmazsa nasıl kahraman olacak dimi sende haklısın

Yorumla
  • Subarusti
    Subarusti Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

sonuçta bir zafer kazandık ve karanlık bir geceydi gerçekten aradan 1 yıl geçmiş kimbilir ne hallerdeydik şimdi.

11
    0 Yorumla
  • alıngankişi
    alıngankişi Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

36 sonra türkiye de gerçekleşmiş bu kanlı darbe girişimi inşallah son olur. adı üstünde 15 TEMMUZ DESTANI.

13
    1 Yorumla
    • alıngankişi
      alıngankişi
      +1 yıl

36 yıl sonra olacaktı.

Yorumla
  • Keyd-rops
    Keyd-rops Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

3G ile destan yazılmaz. 15 saat süren çakma darbenin 1 hafta kutlaması yapılmaz. Kutlanacaksa 250 bin şehit verdiğimiz Çanakkale Savaşını (Destanını) kutlayalım. Bu bir çakma darbedir. Sonunda ortaya çıkacak ama g*t yalayıcılar ona da bir kulp bulup kandırıldık diye ağlarlar. Yine bizleri suçlarlar.

7
    3 Yorumla
    • ans-wer
      ans-wer
      +1 yıl

Normalde Tv açıklamasıda var canım, tabi o servis edilmedi 3G ile izlediğin şey 3. ulaşma denemesi. darbe girişimine "tiyatro" diyenlerin iddialarına ilişkin ise "Bu bir savunma ifadesidir. Askerlerin ifadelerini görüyoruz, tiyatro ifadesi geçmiyor, hiçbiri 'biz Erdoğan ile hükümet ile anlaştık' demiyor. Tiyatro savunmasına giren bu işin failidir, zihnen ve fiilen içindedir." dedi.

Yorumla
    • Keyd-rops
      Keyd-rops
      +1 yıl

@ans-wer Ben tiyatro demedim. Çakma dedim. Ha o zaman feto ile baglatısı olmuş herkes içeri alınsın en baştaki (!) bile. Çünkü bu yapılanmanın ve bu kadar güçülü hale gelmesinin sebepleri onlar.

Yorumla
    • Keyd-rops
      Keyd-rops
      +1 yıl

Bak şimdi milliyetten canlı izliyorum. Beylerle, Hanımları ayırmışlar köprünün orada. Anla artık ülkeyi ne hale getirmek istediklerini!!

Yorumla
  • _MaviiBalon_
    _MaviiBalon_ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

hala "kontrollü, tiyatro vs." diyen embesillerin var olduğunu göstermiştir.

size küfür bile etmek içimden gelmiyor. buna tiyatro ya da kontrollü diyenler, bu darbe girişimi başarılı olsaydı fetullaha ilk diz çökecek kitle olacaklardı.
    Yazık

11
    31 Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

"Diz çökecek kitle" gibi bir tiyatrodan bahsetme, hali hazırda zamanında diz çökmüş bir kitle var. Onlardan, bu teröristleri içimize alanlardan bahset...

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

Bunlara bunu anlatamazsın. Biz o gece sokaklara vatan sevgisiyle çıktık bunlar hala siyasileştirip bir tarafı yükseltip diğer tarafı gömme peşindeler. Bende sana katılıyorum _MaviiBalon_ yazık bunlara

Yorumla
    • _MaviiBalon_
      _MaviiBalon_
      +1 yıl

@Subarusti 👏🏻

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

Onlar darbe gecesi 3 soğuk bira alıp ekrandan izlesinler biz göğsümüzü gereriz silahlara 🇹🇷

Yorumla
    • _MaviiBalon_
      _MaviiBalon_
      +1 yıl

Orada feci şekilde ölen insanlar için bile "kendilerini tankların önüne atıp geberdiler" diyenler var
      Bunlardan ne bekliyorsun ki?

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

Daha acı olanı da o kara gecede şehirlere laf edip vatan için sokaklara çıkıp ne olduğuna bakan insanlara koyun, Çomar, cahil diyenler 3 bira alıp için yorganın altına saklandılar yazıklar olsun

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

Hala daha senaryoya yazıyorlar :) 3 biralar, biz vatan icin gidiyorken onlar içiyordular :) soruma cevap ver sen. Diz çökecek demişsin: ben de sana soruyorum: bugüne kadar kimler diz çöktü? Bunca insanin kaninin dökülmesine kim sebep oldu? Bunlardan kac siyasiye yargilama yapildi?

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@Subarusti siz sivan perver gibi pekeke nin roj tv sinde pekekeye türkü okuyanlarla el ele miting yapip, miting yapanlari tv karşısında elinizde viskilerle izlerken biz sokaklarda vatan icin çarpışıyorduk. Siz fetö gibilere methiyeler yagdirirken biz buna laf söylediğimizde sizler bizi "kafir"likle itham ediyordunuz.

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana www.anadoluhaberim.com/.../ATASEH%C4%B0R.jpg
      https://d.nabizhaber.com/news/14053.jpg

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@TonnyyyMontana ben kimsenin elinden tutmadım, hainlerle aynı safa girmedim, terörle aynı sahnede de bulunmadım. Bugün yine darbe olsun yine çıkarım sokağa siz evde içip tv den izleyin. ✋🏻

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana Ak Parti teröristleri davul zurnayla dağdan indiriyordu,
      CHP türkülerle halaylarla yenilerini gönderiyordu..
      İşte terör bu yüzden bitmedi..

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@Subarusti 2 xper olunca link veririm. Hangi lider sivan perver teröristi ile el ele miting yapti? Bahçeli mi? Hangi lider fetö ile diz dize yan yana foto cekildi? Kılıçdaroğlu mu? Hangi basbakanlar Cumhurbaşkanları abd ye fetö ziyaretine gitti? Hakan Şükür dışında ki sesini cikariyor diye o da kac fetöcü vekile islem yapıldı? pyd li terörist salih müslim i Ankara da kim krallar gibi ağırladı? Ldp lideri Cem Toker mi?

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@TonnyyyMontana ben öyle birşey demedim ki o diğer dengesiz yazıp beni etiketlemiş

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana media-cdn.t24.com.tr/.../...si-yapti_359635019.jpg
      mutlakaoku.com/.../alpaslan-turkes.jpg
      i.internethaber.com/.../...ah-gulenjpgH9s0X8aw.jpg
      static.birgun.net/.../...n-aciklamasi-164833-5.jpg
      turkislamulkucusu.files.wordpress.com/.../...0.jpg

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana haber.sol.org.tr/.../chpnin-kurt-acilimi-kuzey-iraktan-basladi-haberi-15240
      https://i.hizliresim.com/pWn520.jpg

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon bak şimdi tek taraflı olmuyor bu iş :) simdi 2 xper degilim link veremiyorum diye buraya böyle koymak olmaz. Mecliste falan övenler vardi. Onlarin linkleri falan da koyda tam olsun ;)

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana Bunun gibi mi?
      fetogercekleri.com/.../eren-erdem..jpg
      i.cdn.ensonhaber.com/.../...glunu-agirladi_202.jpg
      i.cdn.ensonhaber.com/.../cemaat_5272.jpg
      fetogercekleri.com/.../Mahmut-Tanal.jpg

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon Samanyolu nun eski yıldızlari olmadan olmuyor bak işte orada ;)

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon işte gerçek bir fetö elemani. Fetöye yaptığı köpekliği ört bas etmek için başkalarına hakaret ediyor.

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon ispatla meydanda olduğunu :D işte fetöcü olduğu ortaya cikarken saldırganlaştı :) bu kesin fetöcülerin evinde falanda kalmıştır zamanında. Hadi itiraf et. Fetöcü olduğun ortaya cikinca neden saldırganlastin :)

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon fetöcü beni engellemiş ve baskasinin sorusu altinda hakaret ediyor. Klasik fetöcü hareketleri :)

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon iste okuduğunu yazdığını bilmeyen bir hain. İddia eder ve ispat edemez. Sokaklardaymis. İspatla!!! " Köpek" gibi hakaret edecek şeyler yazacaksan burada değil engeli kaldıracak bana "erkek" gibi mesaj atacaksin. Bunlar tipik fetöcü hareketleri

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana Benim hesabım olduğunu anla diye düzenleme kısmını açtım al bak. Daha ne yapabilirim? Hadi sende ispatla fetöcü olmadığını sokakta olduğunu?
      https://i.hizliresim.com/Q72y8V.jpg
      https://i.hizliresim.com/XX6l86.jpg

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon kesin sensin :D

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana Düzenleme kısmını açtım boş konuşma hadi sende kanıtla!

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon o gece sokaktaydin ya hani. Hadi görelim seni ;)

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana Kendi fotoğrafımı bekliyorsan çok beklersin. Hadi uzatma kanıtlasana kendini !!

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon işte bir senaryocu daha :)

Yorumla
    • pantyhosenylon
      pantyhosenylon
      +1 yıl

@TonnyyyMontana Verecek cevabın bile yok fetullahın köpeği !!!
      işine bak yazıp durma artık cevap vermiyorum bundan sonra...

Yorumla
    • TonnyyyMontana
      TonnyyyMontana
      +1 yıl

@pantyhosenylon iste fetöcü hain. Kendisini o gece sokakta ilan eden ve ispatlayamayan ve büyük ihtimalle feto evlerinde büyümüş bir hain... Böyle saldırgan olmasinin sebebi bu...

Yorumla
    • karAYip_Korsani_
      karAYip_Korsani_
      +1 yıl

Oynanan oyunları bilseydin bu kadar kesin konuşamazdın! Birebir şahit oldum.. darbede jandarma idim.. santralde idim.. bunlar küçük piyesler.. mavim inanma herşey kendi amaçları doğrultusunda hazırlandı.. öyle olmasa başkanlık sistemini sıcağı sıcağına halka sunmazdı.. milli duyguları kullanan sahtekar biri o.. yeri gelince de dini kullanıyor.. nereye nasıl gireceğini iyi bilen bir şarlatan..
      Sana bunu en iyi BARIŞ AKARSU-KİMDİR O parçası anlatır!

Yorumla
  • Bahadır035
    Bahadır035 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

15 temmuza oyun dıyenler alayı ermeni dölüü vatansız sere... ler gezı olaylarında bu ulkeye zarar verenler tayyıp gıtsınde ülke ıkıyemı bolunuyor parcalanıyor, bayragımız yeremıbdusuyor umurlarında olmayan ermeni döllerii!! O gun makarna bankamatık kuyrugunda beleyen köp. ksurulerı bu ülkeyı sawasta ılk terk edecek haınler ıstedıgınız olmadı yutta sulh cıhansa sulh olmadı yerın dıbıne batyınız köp. ler!!!

5
    1 Yorumla
    • Tinki_Vinki
      Tinki_Vinki
      +1 yıl

👍👏👏👏

Yorumla
  • Kadir199807
    Kadir199807 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Ulan cumhurbaşkanı halkına sokağa çıkın diyip böyle bir tehlikeye atmasının sebebi kendi g*tünü kurtarmak içindir bunu bilin. Milletini askere düşman etti. Genç erler askerlerimiz b*k olayı yüzünden öldü. Bide halkı dinle manipüle etmeye çalışıyor. Haa birde oy atıyonuz bravo...

4
    0 Yorumla
  • öylesinebiisim
    öylesinebiisim Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 40%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=-vIBMGwwqYA

şahitler biziz

9
    1 Yorumla
    • öylesinebiisim
      öylesinebiisim
      +1 yıl

beğenmeyen şahıs korkak olmasaydın keşke tartışabilirdik

Yorumla
  • babelasiii
    babelasiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

kendinize gelin oğlum orda ne canlar ne yiğitler can verdi hâlâ palavra diyrnler var siz Şu an rahat rahat bu cumleleri yaziyorsaniz onlar sayesinde. ve o hayinleri savunanlar onlarin kat kat ustunde bir hayindir Allah hepinizin belasini versin

7
    0 Yorumla
  • Ucubeolankizim
    Ucubeolankizim Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

olduğunda internetin bile zor çektiği soğuk yaylamda elimde bir kitap hamakta yatarak yıldızların altında kaanla konuşuyordum. Aynı evde teyzem ve Polis kocasıyla beraberdik, kocasına bir telefon geldi apar topar bir iki elbise alıp hepsi gittiler. Ben annemle yalnız kaldığım için çok üzülmüştüm. Açıkçası şunu söyleyeyim bana o zaman gerçek de gelmedi, sonrasın da da her ne kadar 1 yıldır heryerde bu mesele bas bas bağırılsa da umurumda değildi.

2
    0 Yorumla
  • Size_Ne
    Size_Ne Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Destan mi hadi ama tarihimizdeki destanlar boyle mi yazilmisti ben olen masum insanlara uzuluyorum sadece

12
    2 Yorumla
    • scare
      scare
      +1 yıl

aynen. silahlı kuvvetler olayı kontrol altına almıştı. Siviller boşuna öldü

Yorumla
    • Aliaa11
      Aliaa11
      +1 yıl

Bazıları vatan deyince duramıyor yerinde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

15 Temmuz destanı değil de kandırıldık yıldönümü, aldatıldık kutlaması, hep beraber masum askerleri dövüp öldürdük, hiçbir şeyden haberi olmayan erlerin kafasını kestik, VATAN KURTARDIK senfonisi. Boşsunuz, acizsiniz, zavallısınız.

11
    12 Yorumla
    • Bay_BELİEBER
      Bay_BELİEBER
      +1 yıl

Tamam sana iyi uykular

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Bay_BELİEBER Sana da biraz beyin.

Yorumla
    • Bay_BELİEBER
      Bay_BELİEBER
      +1 yıl

He hadi gt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Bay_BELİEBER iyi otlamalar :*

Yorumla
    • Bay_BELİEBER
      Bay_BELİEBER
      +1 yıl

Puahahah daha olanlardan gram haberi yok bana otla diyor xhxudhduhdjsb

Yorumla
    • Objektif_Münekkit
      Objektif_Münekkit
      +1 yıl

Öldürülen askerlerin isimlerini say ve kafasınin kesildiğini iddia ettiğiniz askeri bir göster.

Yorumla
    • Bay_BELİEBER
      Bay_BELİEBER
      +1 yıl

Kardesim bunlar genellikle o gece korkudan evde oturup yalan yanlış haberlerle kendilerini tatmin etmeye çalışanlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Bay_BELİEBER Onca fotoğraf, video varken hala kaynak soruyor çük beyinli. Masum, hiçbir şeyden haberi olmayan erleri ceset yığar gibi yerlere yığıp kemerlerle döven sizsiniz. "Abi yapmayın benim hiçbir şeyden haberim yok, biz vatanı satmayız" diyen askerleri hastanelik eden sizsiniz. Teslim oldukları halde "dövleti gurtarıyooz" edasıyla önünüze geleni linç eden de sizsiniz. Ee, tankın önüne yattığını söyleyip devletten milyarlar alan dolandırıcılar dahi sizden. Nerede gerrizekallılık, hırsızlık, gericilik var hepsi sizde vücut bulmuş. Sizin bu yaptığınız TSK'yi hafife almak. Üç beş tankla, uçakla, hiçbir şey bilmeyen o toy askerlerle, o saatte darbe yapılmaz bebeklerim. Dünya lideri dediğiniz adam özel uçağında facetime takıldı, bu bile gülünç :D Ayrıca evet o gece dışarı çıkmadım, korktuğumdan falan değildi ayrıca. Siz sıçtınız siz temizleyin. Zamanında baş tacı ettiğiniz fetoşcuğunuzla size iyi geceler. :D

Yorumla
    • Objektif_Münekkit
      Objektif_Münekkit
      +1 yıl

İlk önce doğru dürüst konuş klavye delikanlısı.

Bir insanın birlikte yürüdüğü insanların kolu bacağı koparsa, iç organları yola dökülürse, kafaları uçarsa o insan sağlıklı düşünme yetisini kaybeder ve sadece intikam duygusuyla hareket eder.

Ha, sen nasıl öldüklerini gormemissindir. Sana fotoğraf atayım istersen. Şu kadar ölü şu kadar yaralı deyip geçerler haber kanalları. Peki o insanlar nasıl ölmüş? O yaralı insanların kaçı kolu bacaksız kalmış?
      Bazılarının fotoğraflarını bile atamıyoruz. Çünkü o kadar parçaya ayrılmışlar ki yok olmuşlar. Anlıyor musun? Boş yapma bana.

Sen yanında bir insanın feci bir şekilde can kaybettiğini görsen sen de iyi asker kötü asker diye ayırt edemeden saldırırsın. Burada laga luga yapma.

Kafası kesilmismis. Bu kadar da cahil olunmaz. Kime inandın yine? Oturup araştırdin mi? İspatla diyorum. İspatlayamiyorsan ben yalan söylediğinizi ispatlayacagim.

Yorumla
    • Objektif_Münekkit
      Objektif_Münekkit
      +1 yıl

Evde oturmuş. Korktuğundan değilmiş. Güleyim de boşa gitmesin bari.
      Öyle bir yerde altına bile edersin. Kalkmış burada korkmuyorum diyor. İnandık...
      O gün sokağa çıkmak evde oturup klavye ile bordo berelik oynamaya benzemez tamam mı canım benim?

Yorumla
    • Objektif_Münekkit
      Objektif_Münekkit
      +1 yıl

Ve o elini sadece askerler konusunda değil o gün şehit olan milletin için de vicdanına koymayı dene istersen. Tabi bir Türk isen ya da bu milletin insanı isen? Yunan dölü falansan bilemem tabi...

Yorumla
    • Bay_BELİEBER
      Bay_BELİEBER
      +1 yıl

Kardes biz çok gördük darbe gecesi kosa kosa ekmek alanları bankadan para çekme sırasına girenleri bu pok kafalılarla uğraşmaya bile değmez s. kleme bile

Yorumla
  • Katre
    Katre Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

AKP'nin besleyip büyüttüğü toz kondurmadığı muhterem hoca efendisiyle olan çıkar çatışmasının ülkeyi ne hale soktuğunu gösteren Kara bir gündür.

10
    1 Yorumla
    • Katre
      Katre
      +1 yıl

Ve yine Erdoğan'ın kendisinin de belirttiği gibi: 15 Temmuz AKP için bir lütuftur. 15 Temmuz sayesinde yapamadığı her şeyi yapmayı başarmıştır.

Yorumla
  • bayansinirli06
    bayansinirli06 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 329 cevap paylaştı.

Olan sadece haberi olmayan masum askerlere oldu. Gerisi teferruat... Allah vefat eden askerlerimize rahmet eylesin.

10
    0 Yorumla
  • -_-Duru_
    -_-Duru_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Bazıları tiyatro olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum. Milletin de darbeye nasıl karşı olduğu tüm dünyanın da görmesi çok iyi oldu.

12
    3 Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Yemin ediyorum, vallahi ve billahi 14 Temmuz gecesi ailemle Izmir'e giderken koprude tank ve askerler gordum. Ciddi bir darbe olsaydi, ailemin yarisi asker (subay) ulke yonetimine el koyarlardi. Ortada cidden adam kalmazdi. Vefat edenlere cok uzuluyorum ve Allah taksiratlarini affetsin. Bu isi birkac o zamaninda cok sevdikleri ve orduya da soktuklari hocalarinin askerleri yapti. Onun da isine geldi ki secimlere yakin olmasi. Kontrollu kimse kimseyi oldurmez ama bastakilerin isine gelmedigini kimse iddia edemez. Hali hazirda bir de akademisyen ve karsit goruste olanlari avlamak da eklenince balli kadayif oldu. Ergenekon'u animsayin. Birkac yil sonra belki daha erken aynisini yasayacagiz bence. Allah bunun hesabini soracak burada olmasin ama Ahiret'te daha cetin olacak.

Yorumla
    • -_-Duru_
      -_-Duru_
      +1 yıl

Hm evet bir adam uğruna binlerce insan vatan haini damgası yeyip hapis yatmayı kabul etti. Bu saçmalık. Seçim zamanı 15 temmuzu kullandılar 15 temmuzun yaşanmasında hükümetin de payı var cemaatle yakınlıkları vs. Ama olan oldu artık bu gece üzerinden hala siyasi tartışmaların olması boşuna. Neyse artık.

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Ortada bu oyunlara kanan bir halk var ve aci olan sey onlarin vefat etmesi... Askerimizin kucuk ve ordumuzun rezil gosterilmis olmasi. Bu dunyanin bir de oteki tarafi var, hesap zamani gelince halki cagiramayacak o zaman Allah'da sormaz kimin kandirdigini... Sucsuz gunahsiz sehit edilen asker ve oyuna getirilen halk davaci olacak o gun insaAllah. Ben bir Seyyid olarak ondan sikayetci olacagim.

Yorumla
  • BaşınaBuyrukKız
    BaşınaBuyrukKız Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Gündem konusunda 456 cevap paylaştı.

destan he destan. o kadar insan boş yere şehit oldu ki bu ülke ondan önce de sonra da sürekli şehit verdi zaten benim gözümde zerre özelliği yok bugünün

10
    1 Yorumla
    • -Mariginall
      -Mariginall
      +1 yıl

Helal be düşüncelerime tercüman olmuşsun 👏😊

Yorumla
  • Almenda
    Almenda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

iki tane sahibi olmayan adam vasfını dahi taşımayan insanların kavgası
    tamamen yalan hepsi ordaydı
    bu benim düşüncem

14
    0 Yorumla
  • birgaripsosyolog
    birgaripsosyolog Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl

Gerçek olduğuna inanmıyorum. Akp'nin seve seve her işe burnunu sokturduğu Fetö'yle anlaşamayıp onu silmek için yaptığı bir gösteri. 🙂

23
    5 Yorumla
    • TanrınınGözü
      TanrınınGözü
      +1 yıl

Evet. Bu darbe erdoğanın kendi oyunu. Türkiye de Türklerin gözünü kapatıyorlar gerçekleri göstermiyorlar.

Yorumla
    • bağzıları
      bağzıları
      +1 yıl

katılıyorum olan şehit ailelerine oldu :(

Yorumla
    • Meliserenay
      Meliserenay
      +1 yıl

@TanrınınGözü Allah sizin gibileri ıslah etsin

Yorumla
    • TanrınınGözü
      TanrınınGözü
      +1 yıl

@Meliserenay sizide erdoğan.

Yorumla
    • bağzıları
      bağzıları
      +1 yıl

madem oyle o zaman sırf fetonun okulunu okumus diye hapse attiyor insanlari kendiside gecen seneye kadar hocam diye hitap ediyordu kandirildim diyerek gecistirdi cumhurbaskani bile kandirilmisken o hapse girenlerin cogunun kandirildigina inanmiyor tabiki bu iste parmagi olanlardan bahsetmiyorum onlar bedelini odemeli @meliserenay

Yorumla
  • Lihiga
    Lihiga Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 38%
    +1 yıl

Stalin de seçildi. Pek çok kişi katletti. Pek cok kisi tarafindan da desteklendi. Eğer Stalin varsa bu durumu kullanan bir diktatör de olabilir. Buna rağmen seçimlere saygı duyulmali. İçten patlama olsa da askerlerin içten patlama da yapabileceğini dusunmek gerek. Ama cadı bu durum cadı avcılığına da donusmemeli.

1
    0 Yorumla
  • Senbenherşey
    Senbenherşey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Türkiye savaşdan kurtuldu ama bazi insanlar Sevdiklerinden ayrildi belki cocuklari vardi belki daha yeni evlenmişlerdi çoğu anneler evlatlar şehit verdi göz yaşlariyla belki onlarinda bir Hayali vardi onlarinda yaşama tutulmaya hakki vardi biz onlarin sayesinde yaşadik onlarin sayesinde Türkiye kurtuldu ama onlar Sevdiklerinden ayrildi bu bni üzüyor en çok

1
    0 Yorumla
  • UnhandledException
    UnhandledException Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

15 temmuz bir sonuçtur. Sonucu değil sonucun nedenlerini konuşmak lazım. neden böyle bir gün yaşamak zorunda kaldı bu ülke hiç soruyor muyuz kendimize? Kamer Genç'ler ve nice siyasiler bu illete karşı uyarırken kafalarının dikine gidenler şimdi destan mı yazmış oluyor? Kusura bakmayın siyasi ayak aydınlatılmadıkça, 15 temmuz bir muammadır. En azından ben ikna olamıyorum. Öncelikle açık yüreklilikle herkes hesabını versin bu işin siyasiler olarak sonra bende halk olarak karar veririm.

1
    0 Yorumla
  • yawsizeneee
    yawsizeneee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

ortaa bir darbe varsa oda edogan ve fetonun ortak darbesidr.. yine olan askerlere halka oldu o kisi yine koltgnda sefa suruyr.. millet uyansnda bu oyunlara gelmesin artk kukla olmaktan bikmadimi bu insanlar

6
    0 Yorumla
  • Son-Kezban-Bükücü
    Son-Kezban-Bükücü Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

Komuta altindaki askerleri katlederek, 20 yasindaki cocuari guzelce doverek tum dunyaya Turk ulusunun gucunu gosterdik. Kutlu olsun.

9
    0 Yorumla
  • MonteGrappa
    MonteGrappa Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Destan denmesi cok buyuk bir abarti ve atalarimizin destanlarina saygisizlik ama 15 temmuzda ki direnis Turkiye Cumhuriyetinin sosyal ekonomi ve siyasi acidan cok buyuk bir tehlikeden kurtarmisdir. Omer halisdemir gibi kahraman sehitlerimize Allah rahmet eylesin.

2
    0 Yorumla
  • JustCheef
    JustCheef Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Şehadet şerbetini içmiş olan her bir askerimizi yüce ve aziz düşüncelerimle anıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez, ilgilendirmiyor. Ben bir Türk'üm, ve biz Türklerin dünyada nam salmış tek varlığı askeridir. Öyleyse, benim kafama namlusunu çevirmiş bile olsa, Türk askerine ne tek bir söz edeceğim, ne de elimi kaldıracağımdır.

3
    1 Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
  • Cevaplayıcınız
    Cevaplayıcınız Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Bu fetocuları bitirmeye temizlemeye çalıştıkları kadar pkklıları ve yanlılarını temizlemeye çalışsalar aynı zamanda suriyelileri geri gönderseler ülke asıl refaha kavuşmuştu ama atek fetoya yükleniyolar tamam fetoda şerefsiz vatan haini sonunda gerçeği gördüler ama bunu pkklı ve yandaşlarınada yapsınlar artık yeter

4
    0 Yorumla
  • dsf81
    dsf81 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Yapanlar hain yaptıranlar hain ama unutmayınki baş hainler bunu yaptıranları devletin o kademelerine güle oynaya yerlestirip yıllarca hocam hocam diye pesinden kosturanlardır örnegin hakan sükür fetocu hain peki onu millet vekili sectiren melekmi

8
    0 Yorumla
  • uçsuzbucaksz
    uçsuzbucaksz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

çanakkale destanının yanında buna destan diyen milletimize yazık.

18
    0 Yorumla
  • Oliviaynms
    Oliviaynms Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Askerimizi aşağıladılar be.. Halk Mehmetçiği linç etti! Destan yazdıklarini soyluyorlar kutluyorlar. Yazıklar olsun..

11
    0 Yorumla
  • pieta
    pieta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Ne destanı ya. Para için birbirine düşen iki şerefsiz tarafın kurbanı olup boku bokuna ölen insanlarımız oldu bu mu destan

12
    1 Yorumla
    • Merisme22
      Merisme22
      +1 yıl

Utanç destenı işte

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

15 temmuz içimi sızlatıyor. En çok da masum harbiyeliler. Onlar kandırılarak getirildiler ama halk kendi askeri öğrencisini öldürdü. Asker demiyorum öğrenci. Nasıl Boğazı kesilip darp edilir anlayamıyorum. Gerçekten şehit olanlara Allah rahmet eylesin

5
    0 Yorumla
  • Edis6262
    Edis6262 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Askerlerin başını diri diri kesen insan yobazlarini hatrliyorm kimse şehitler demesin kimse analim demesin çünkü diğer askerlerde onlardan farkı yokdu bir denge ariyorsnz o askerlerin kafasını kesen. İtler bulunsnkii o zaman içimiz rahat etsin.

5
    0 Yorumla
  • KozaGames
    KozaGames Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

İnsanlar tankları durdurduklarini sanıyor o tankı kullananlar isteseydi oradaki herkesi yok ederdi çoğu ne olduğunu bilmeden bindi o Tanka! bizim cahil halkimizda sorgusuz sualsiz televizyonlarda şehit olunca uzuldukleri askerini tartakladi şiddet uyguladı BU DARBE YAPTİK DİYENLER BUNDAN Bİ ONCEKİ OLAN GERCEK DARBEDE DUNYADA OLSAYDİ O ZAMAN GÖRÜRDÜK.. Ve eminim gerçekleri yazmam birilerinin zoruna gidecek

0
    0 Yorumla
  • HavinAlin
    HavinAlin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

Arapların sokağa çıktıgını zannetmiyorum kardeş. kendı ulkesıne sahip çıkamayan kusura bakma senın devletıne kılını kıpırdatmaz.
    zaten naylon darbenınde nasıl destanıysa
    neyse ölenlere allahtan rahmet sağlarında aklını başına devşirmesini dilerim.

5
    0 Yorumla
  • kayıpollyana
    kayıpollyana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

kendilerinin yaptigi derbe hakkinda ne dusunebilir darbeyi yaparlar sonra 1. yili kutlayalim hata resmi tatil yapsinlar derbe 17 18 saat degil daha uzun olur ve ben bunu darbe degil gosteris diye kabul ediyorum

5
    5 Yorumla
    • Klavyelişovalye
      Klavyelişovalye
      +1 yıl

https://youtu.be/j6jL95BaSeM

Yorumla
    • kayıpollyana
      kayıpollyana
      +1 yıl

banane bundan

Yorumla
    • Klavyelişovalye
      Klavyelişovalye
      +1 yıl

250 kişi öldü sen demokrasi içinde yasa diye hiç vicdanım sizlamiyormu kucumserken

Yorumla
    • kayıpollyana
      kayıpollyana
      +1 yıl

kardesi kardese katletiren bir soz darbe sen buna darbe diyorsun ama

Yorumla
    • kayıpollyana
      kayıpollyana
      +1 yıl

gecmis donem darbeleri bilmeden konusuyorsun ya hic tarih bilgin yok ya da darbeyi deli gibi savunmandan

Yorumla
  • Umudumecevit
    Umudumecevit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben o zaman hamileydim ve dışarı çıkmıştım ölsemde umrumda değildi farklı bir histi o anlatılmaz orda olanlar anlar

11
    1 Yorumla
    • Bay_BELİEBER
      Bay_BELİEBER
      +1 yıl

Helal olsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

insanlar hala oyundu diyor ölenler niye oldu? , sizin adamlarımız niye kaçtı? o gece millet sayesinde darbe yapılamadı kalkmış oyun Akp yaptı diyorsunuz çok yazık demek ülkede savaş çıksa Akp yaptı diyip gitniyceksiniz ananizifa tayyipmi yaptı?

13
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

https://pbs.twimg.com/media/C8zM6eEU0AEwDrM.jpg
    UNUTMA, UNUTTURMA !

12
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@HakikatlariSöyleyen buna oyle de oda tutmassa iste git manipule etmeye calis askerlerin kafasi kesildi de o da tutmassa yeni yuruyuslere filan artik.

Yorumla
  • _EteRNaLLoVe_
    _EteRNaLLoVe_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

Bizim destanlarımız 10 Kasım 1938 de son buldu o tarihten bu yana destan yaşanmadı.

15
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

20 yıl fetö ile çalış adam seni başbakan yapsın sonra adamı kizdir kavga et , bizim köyün millet senin g. t ünü kurtarmaya çalışan ironi ye bak.
    Biz fetoye doğduğumuz dan beri küfür edek gerçek yüzünü anlatak sizde yıllardır o adama fetö dendi diye bizlere dava açın sonra masum siz olun fetöcüsün biz , iftiracı koyunlar.
    Siz heslediniz Samanyolu izlediniz zaman gazetesi aldınız dua ettiniz devletin her alanına bu adamları sizler yerleştiriniz sonrada maduruz.
    Pisligininizi temizleyin diyeceğim ama yeni pislik dogurursunuz siz.
    Ne diyor Tayyip : bitsin bu sıla hasret.

1
    0 Yorumla
  • AlmaHatun
    AlmaHatun Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

İlk iki darbeye bakılmayarak, Türkiye'nin sadece 3 ilinde darbe yapmaya çalışan ilginç topluluk olduğunu düşünüyorum.

8
    5 Yorumla
    • avcılıkoyniyalım
      avcılıkoyniyalım
      +1 yıl

3. il neresi ist ve ankarayı biliyorumda 3. ili bilmiyorum

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@avcılıkoyniyalım 2 miymiş :( Aman neyse 1 tane de promosyon olsun, yazık.

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Ahaha oyle deme yaa... Yazik! Biz Izmir'deydik. Darbeden haberimiz bile olmadi ne hikmetse... Arkadaslar aradi aksam" İstanbul cok fena İzmir nasil?" diye. Dedim ne oldu ki? Darbe dediler, saka sandim. Gavur Izmir'de bile darbe yok dedim. :) Anladin degil mi ucuncu ili? Hahaha, bonus il yok ortada yani. Iki illik buyuk darbe :D Allah islah etsin ve olenlere de rahmetler olsun.

Yorumla
    • AlmaHatun
      AlmaHatun
      +1 yıl

@uyuyançirkin Ben de Eskişehirde Counter atıyordum :D Evet ölenlere rahmet diliyoruz. Bunun vesilesiyle Çanakkale ŞEHİTLERİNİ de andık, iyi oldu.

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Kesinlikle... Canakkale Zaferi'ni ve sehitlerimizi anmamiza vesile oldugu icin bugune tesekkurler...

Yorumla
  • Jakerosedawson
    Jakerosedawson Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 62%
    +1 yıl

Destan demeyin bari ya sanki büyük bir savaş kazanmışız gibi, meydanlara dökülüp bişey başardık sanki

8
    0 Yorumla
  • Anqry
    Anqry Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Rabbim bir daha öyle günler ülkemize yaşatmasın. Evlat yetiştiriyoruz. Yeri geliyor aç kalıyoruz, uykusuz kalıyoruz öyle yetiştiriyoruz. Rabbim canlarımızı bize bağışlasın.

6
    3 Yorumla
    • odabiliyormus
      odabiliyormus
      +1 yıl

15 temmuz da başlayan darbe hala devam etmekte...

Yorumla
    • Anqry
      Anqry
      +1 yıl

Anlaşılan - veren kişi çocuklarının ölmesini istiyor. :)

Yorumla
    • odabiliyormus
      odabiliyormus
      +1 yıl

Valla hic bir şey anlamiyorum ben sende

Yorumla
  • hiperocktiff
    hiperocktiff Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

ben devletin yerinde olsam 15 temmuz gecesi bankamatikten para çekenlerin listesini bankalardan ister millete rezil ederdim..
    bu millet kendi içinde kimin hain kimin kahraman olduğunu bilsin

6
    1 Yorumla
    • Lelşedndll
      Lelşedndll
      +1 yıl

:D onun yerine fetöyü hoca efendi yapıp okullar açtıran paralar veren tayyip baban ve avellerini yargılada sorun kökten çözülsün

Yorumla
  • Physics35
    Physics35 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Ne destanı ya? Tarihte destan görmesek inanacağız buna okumayan cahiller inanır ya da daha kötüsü okumuş yalakalar.. Bu bildiğin tiyatro ama son perde daha oynanmadı. Son perdeyi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün çocukları bizler oynayacağız.

6
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (253)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 15 Temmuz Destanı'nın 1 yılı! Siz 15 Temmuz Darbe girişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

15 Temmuz Darbe girişimi hakkında fikriniz? 4 cevap verildi
15 Temmuz darbe girişimi hakkında ne düşünüyorsunuz? 8 cevap verildi
15 Temmuz hakkında ne düşünüyorsunuz? 7 cevap verildi
15 Temmuz Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? 4 cevap verildi
15 Temmuz olayları hakkında ne düşünüyorsunuz? 10 cevap verildi
15 Temmuz 2016 darbe girişimi hakkında ne düşünüyorsunuz? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨