Saldırganlık öfke sinir baş aşrısı bilinçsizlik gibi sorunlar ortaya çıkıyormuş siz bu konuda Ne diyorsunuz peki
https://eksisozluk.com/oruc-tutmak-sagliga-zararlidir--2487154
https://eksisozluk.com/oruc-tutmak-sagliga-zararlidir--2487154
Biraz araştırırsanız zararından çok yararı vardır. Üstelik oruç tutmak eziyet verici bir şey değildir. Sandığınız kadar zor da değildir. Zaten günde 2 öğün yemiş oluyoruz vücudumuzu besinsiz bırakmıyoruz. Zorlanan ve sağlıksız kişilerin tutması doğru değildir örneğin ağır çalışan dayanamayacak kişiler sorumlu tutulmaz
yoo aksine insanlar ramazan oldugu icin kavgadan tartismadan kacinirlar bu yuzden ofke kontrolu daha yuksektir migren hastasiyim benim agrimiyosa kimsenin agrimaz bilincsizlik ne alaka anlamadim kamyon carpmiyo oruc tutuyoruz
Orucun zararı diye bir şey yok. Tam aksine hem dini açıdan hem sağlık açısından ve de ruhen çok faydası var. Kiytirik bilgiler kafanı bulandirmasin. Kimin yazdığı belli olmayan ve de bilimsel olmayan.
Tabi bu dediğim normal şartlar için geçerli. Sağlığın ve de sartlarin elvermiyorsa buna bir şey diyemem. Doktor tutma derse o zaman oruç zarar verebilir.
o dediklerini açlık susuzluk yapar. gerçekten oruç tutsan dikinke gözünle kulağinla hiç biset olmaz ne demişler aç kalma oruç tut
Cevap
8Cevap
Valla bizde oruçken kimse sinirli değil baş ağrısıda arada oluyor doğrusu başka bir zararını görmedim ama yararı çok fazla başka ne zararı varmış örnek verirmisin?
İnsanlar bahane arıyo kızıp bağırmaya. öyle bişey yok bence. Hatta çinliler yeni bir faydasını daha keşfetmişler. Vücut aç kalınca kanserli hücreleri yiyomuş. Araştır bir internetten
Ben yaşamıyorum öyle bişey, normal zamanda sinirliyimdir ama oruçken sakinim sıkıntı olmuyo, kişiyle alakalı o ya
orucun zarari degil yarari olur.. vücud sıhhat bulur...
bak sagliksiz insana zaten din tut demiyor.. ama saglikli her insan tutmali
Faydaları daha fazla koyu ateist arkadaşım bile tutuyor.
Bu sıcakta vücudu susuz bırakmak böbrek hastalıklarına davetiye çıkarır, aç kalmak bağırsak kuruluğuna ve mide rahatsızlıklarına sebebiyet verir.
Bunlar zararlarının sadece bir kısmı.
Oruç tutmak sağlıklı bir insan için kesinlikle zararlı değildir. Bağımlı insanlar zihniyle başa çıkamadığı için yeni düşerler bunun oruç tutmakla alakası yok bağımlı olduğu maddeyi almadığı zamanlardada aynı etki görülebilir
Toplum u yoldan çıkarmak için uydurulan safsata bunlar
kimse zorla tutmuyor tutmazsan hapı yutarsın asıl siniri stresi ahirette görürsün
orucu kolundan tutup illa tutcan diye direten mi var? yok eee tutmazsan sen zararı ahirette görürsün kısaca
öyle bişey olmuyo bende
Yobazlaşma eylemleri ağız kokusu falan iğrenç şeyler
Evet
Açlıktan normaldır
yok kardeşim
Sakinim ben ya
He sen tutma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar