Filistinli çocukların kanlarını alıp kendi vücudundaki kanları her yıl yenileten 6 kez kalp,3 kez böbrek,2 kez ciğer nakli yaptırdı,200 yasına kadar yasamak istiyordu ve oldulca parası vardı ama illuminanti üyesiydi ve müslümanlara özellikle cok musallat oldu ve dünyaya hakim olduğunu düşünüyordu ölüm sebebide kalp yetmezliğiymis, ölümün önüne gecemiyorsun istediğin kadar malın mülkün olsun. Hepsinin hesabı ahirette sorulacak
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu ve rothschild gibi yahudi aileler hem abd yi hemde dünyayı yönetiyorlar, kötülüğün ta kendisi bu alçaklar. bop un fikir babaları... Vaktiyle bunu demiş olan baş kafirlerden biriydi bu https://i.hizliresim.com/vbZJOD.jpg
O doların üstünde ki primaittin bakan gözün sahibi Yahudi sıçırtması dünyanın en büyük kuduz köpeği öldü işte gebersin deyyus köpek.. Bu diğer köpekelre örnek olsun hepsi bir gün geberecek.. Ancak bu köpeklerin mezarına işenir insan olanlarca..
Ölünün ardından kötü konuşulmaz derler ama Allah cehennemin dibini göstersin bu pisliğe. Dünya bir itten kurtuldu ama maalesef kökleri tamamen kurumadan insanlara rahat olmaz. O yüzden başlığa katılmamak elde değil bir pislik gebermiş...
Milyader, dünyanın en zenginlerinden vs. Kötü şeylerde duymuşluğum var ama o onun problemi. Bizi ilgilendirmez. Karşındaki isterse şeytan kadar günahkar olsun, senin onu yargılaman hoş değil. "Gebermiş" diye hitap etmende doğru olmamış.
hahaha ak itin haberine bak Hiç unutmam gezinin 3. günü sabah ilk sıradan yanaştım reise bir 200 papel indirip hemen berbere koşmuştum saçı kazıttım birdaha sıraya girdim ama reis çaktı davayı vermemişti. Bu da böyle bir anımdır.
En İyi Cevaplar