Sevgili KS canlar aranızda tüketici hakem heyetine başvuruda bulunarak yapılan haksızlığa karşı çıkan ve hakkını hakem heyeti sayesinde alan var mı aranızda?
Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunup haklı çıkan var mı aranızda?
evet senelr önce telefon için basvurdm parami iade ettiler. Hmm buarada TEKNOSA dan almstm. O magazadan hic bisey almamnzi önerirm bir tanidigim 2. el satiyolar demisti.
6 ay surdu bizim okul kitap getirmislerdi satmak icin set halinde aldim sozlesme falan imzaladim sonradan dedilerki en az 4 set alma mecburiyetin var tek set vermiyoruz dediler sozlesme var alman lazim zorundasin dediler
Dolandiracaklardi guya ariyorum yetkili kisi 2 gun acmadi mesaj atiyorum napsam olmadi en sonunda mahkemeye falan verdim dedim hemen aninda adresi telefonu falan degistik diye ulasamadik falan fistan 4 set kitaplarim oldu hemde bedava 😂
Aldığım ürün değil de farklı bir ürün geldi ve firma kurulum yapıldığı için ürünü geri almadı Bn de heyete başvurdum bilirkişi falan filan derken yaklaşık 10 ay kadar sürdü..
aynen öyle hocam ama şu çok önemli mesela telefon aldınız samsung marka diyelimki gidip samsung'u değil aldığınız firmayı veriyorsunuz thh'ne çünkü size geri ödemeyi o firma yapacak.
internet hattım vardı tt net den hat üzerine cihaz aldım 5 taksidini ödedim sonra adres değiştirdim nakil talebinde bulundum 10 aydır hattım nakil olmadı bağlamadılar
büyük ihtimal kazanırsınız bulunduğunuz bölgede ttnetin altyapısı yoksa direkt siz %100 haklı sayılıyorsunuz zaten yasaya göre, diğer türlüde hizmet veremedikleri için yine siz haklı oluyorsunuz.
turk telekom bölge müdürü yok öyle bir dünya diyor telefonu iade almayacağız dediler ben gidip sözleşmenin bir nüshasını isteyince başta zorluk çıkardı ama aldım 😂
bir araştır hocam şu an pyasadaki en kaliteli çift kamera bu cihazda ve tasarımı süper bu kamera konusunda en iyisi lafını benim kendi düşüncem değil tüm teknoloji sitelerinde en iyi arka çift kamralı telefon seçildi :)
En İyi Cevaplar