Gönülleri birbirinden ayırıp insanları birbirine düşman eden. Yalnızların , mazlumların , masumların hayatlarını harcayan. Türk? Türklük ile alakası bile olmayan. Birisi işte..
En büyük Türk demek nedemektir yahu !!! Aptal mısınız ! Hainliğin bu kadarı ! .. Tarihten bir haber pisliksiniz. ! Nice büyük Türk liderler var , bu şahıs onların tahtlarının tahtası dahi olamaz ! KIBRIS a sahipo çıkmayan ! Ege adalarına sahip çıkmayan ! birisi... başkomutanmış peh ! Hangi Türk lider terörist ile masaya oturacak kadar seviyesizleşti Türk tarihinde ! bilinçsiz cahil pislikler..
7
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi erdoğan eğer bir vatan hainiyse ben burada annemide kendimide öldürurüm o kadar imkansız dediklerine g'tümle güldüm
Siz önce tarih öğrenin ! ondan sonra benimle tartışmaya gelin.. Ecevit zamanında alınan topraklarımız göz göre göre gidiyor. ! Nerede o büyük türk dediğiniz şahıs ! NEREDE ! Adalarımıza tek tek yunan bayrağı asılıyor.. NEREDE kendisi !
Lozan döneminde geyirsek sesimizin duyulacağı adaları kaybetmemiz den girmeyeyim bence girersek şu an ki şartlarla o günkü şartlar bir mi zamanında sizi de gördük
Lozan hakkında ne biliyorsunuz? Yoksa Sevr ciisiniz siz? Klasik aptalların lozan yalanları.. Vol 1029312 Konu : Adalar.. 12 Ada , Trablusgarp savaşı sonunda 18 ekimde 1912 de Uşi antlaşmasıyla Balkan savaşları süresince geçici olarak italyaya bırakılmıştı. 1. dünya savaşı ile 12 ada da "hukuki" olarak kaybedilmiştir. Türkiye Lozan da Meis adası dışında ! hiç bir adayı kaybetmemiştir !
Türkiye, Lozan'da 2,5 milyon metrekare toprak kaybetmedi ! Hatay hariç 736 bin kilometrekarelik bağımsız vatan toprağını kurtardı !
Okuyordum da sonunda bir gülme geldi akjsdgakjshd Antalya plaj gözlüklü dünya lideri öyle mi? Atatürk gibi cephede savaşsın, ülke liderlerine çıt deme fırsatı bile vermesin, insanı kapalı olduğu için değil insan olduğu için sevmeyi öğrensin. Sonra konuşuruz bunu.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sizde insanı alnı secdeye eriyor diye dışlayanlardansınız en büyük vatan hainleri sizsiniz halada burada diktatör atatürkü övüyorsunuz ama atatürk iyi bile yaptı zamanında alevilere az çektirmedi...
Şaka mısın kızım sen? Atatürk mü dikdatör? Zamanında astırdığı din simsarlarından mı geliyor senin soyun? Alnı secdede olan insana neden lafım olsun ibadet bu elhamdülillah müslümanız hepimiz amelimi sen mi sorgulayacaksın? Alevilere az çektirmedi deme bide baban konuşuyor sende ondan mı duyuyosun :D Aleviyim ben bari bana atma ziyaaa :D
Siz benim kadar vatanınızı sevseydiniz şu an zavallı atatürkün kemikleri sızlamayacaktı ülkemizde bu iç sorunlar yaşanmayacaktı o kadar doruna rağmen bu ülkeyi erdoğan ayakta tutuyor
En İyi Cevaplar