Görüşlerinizi bekliyorum.
Osman Pamukoğlu
K. Atatürk
Fatih
Timur
Cengiz
Attila
Mete
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Listeye bak kanuni, yavuz selim listeye girememiş pamukoğlu girmis. Pamukoğlu ne gibi bir liderlik yaptı Turk halkına
Selim ve Süleyman Türklük şuurundan yoksun Arap hayranı kişiler ve üstelik ikisinin de ülkeye yarardan çok daha fazla zararı oldu. Selim Mısır seferinden dönerken bir sürü gerici yobaz din adamını da yanında getirdi ve onları devletin önemli kademelerine yerleştirdi. Osmanlı o cahil ve gerici şeyhülislamlar yüzünden batının gerisinde kaldı.
Süleyman da Osmanlı ekonomisine büyük zararlar vermiştir imparatorluğun gerilemesinde onun da payı büyük.
Osman Paşamız ise PKK'ya kan kusturmuş kahraman, yiğit bir komutan ve Türk milliyetçisidir. Elbette ki onlar yerine o girecek listeye.
Pamukoğlu iyi bir asker olabilir, ama Türk halkının lideri değildi, değil. Duygusallığı bir kenara bırak derim ama Türkçülüğün izin vermez :)
Türkçülük duygusallığın kanuni ve yavuz selimin ne kadar büyük lider olduğunu da kabul etmene izin vermez. B*kunla oynamaya devam et
Mustafa Kemal Atatürk 😍😍
Atatürk niye birinci sırada değil? Bu arada özlemişim seni mk... 😁😁
Farkındaysan kronolojik sıraya göre yazdım yakından uzağa doğru. Dersimli Kemal'in en büyük Atatürk düşmanları olan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak gibi Fetöcüler için iade-i itibar sözü vermesi problem olmuyor da bu mu oluyor senin için?
Vaayy Osman Paşa gibi hakiki bir Atatürkçüye hakaret edecek kadar da ileri gidebiliyorsun demek. Hayırdır Osman Paşa'yı PKK'lılar, Fethullahçılar, AKP'liler falan sevmez genelde.
Hakiki bir Atatürkçü mü? Kendisinin bunadığı görüşündeyim, komedi olsun diye izlerim Osman Bey'i. Ayrıca ne zaman öğreneceksin bilmiyorum, fakat üçüncül kişilere göre hareket edilmez. PKK, kendisini dümdüz ettiği için sevmiyor Osman Bey'i. Benim sevmeme sebebim, boş bir adam olması. Hatta iktidara gelse ülkeyi böler mk.
Bu arada, referandum hakkında ne düşünüyorsun?
İktidara gelse ülkeyi falan bölmez. Birkaç ay içinde PKK'nın p'sini bırakmaz ortada.
Referandumda da Osman Paşa gibi ben de hayır dedim.
Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Tarihin ilk biyolojik silahını kullanan Cengiz Hanı seçiyorum.
Cevap
5Cevap
Tabiki de Mustafa Kemal Atatürk.
fatih tabiki 👏👏🙏💪
FATİH SULTAN MEHMET ve KANUNİ
B ve C
Dünya lideri
Aykut Kocaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar