Günaydın millet, gece çok kafa patlattim nusretin kazancı, onun lokantasına jetle gelen adamlar falan bak şimdi seneryo şu; Nusret ün kazanmak istedi çünkü karanlık işler yapıyor yarın bir gün birşey olursa diye arkasında buyuk kitleler olsun istiyor celal baba gibi hayvanlarla uğraşıyormuş süsü veriyor siradan bir kebapçı gibi. Bence danalari kesip içine uyuşturucu koyup sonra tekrar dikip buna gönderiyorlar bu da satışıyla ilgileniyo.. düşünsene çok zengin olsan bu adamın lokantasina niye et yemeye gelirsin et ne kadar güzel olursa olsun bulundugun yerde kasap veya kebapçı mi yok at garsona 10 lira bahşiş 2 masa da garnetur hazirlasin sana ye onları doy kalk. He bir de insan etinin çok tatlı olduğu gerçeği.. çünkü etleri çok lezzetliymis vücut anotomisini neresinin iyi et olduğunu falan biliyo bu tabi düşmanlarını millete kuzu eti diye yediriyo ve boylelikle hem korkunç bir ün salmış oluyor hem dusmanlarinin gözünü korkutmus hemde müşterilerinin karınlarını doyurmus oluyor yani kısacası 1 tasla üç kuş vuruyor.. bu korkunç! Sonra gelelim içerde dizisine bu adamin basinda da illuminati gibi örgüt ya da daha güçlü örgütler var çünkü her şeyi planlı projeli yapıp saat gıbı isletiyolar.. bir beyin firtinasi yapin şimdi. Nusret ilk parladığı zamanlar icerde dizisi çıktı.. ve bence celal babanin genc versiyonunu oynuyor ki tam olarak milletin gözü acilmasin gözünüz zaten acilmasin yoksa anus yoluyla kanalizasyona gidersiniz mezariniz bile olmaz ya. Millet bu bomba etkisi yaratacak daha ne teorilerim var rez alın tutucak ilerki bölümlerde hep beraber izliycez zaten show tv de..
Not; ben farklı bir ülkeye kaçmak için kocaman bir bavul hazirladim sakın bu gönderi buranın dışına çıkmasın eğer 48 içinde yorum veya beğeni yapmazsam beni nusretin et dondurduğu yerlerde arayın..
Herif ilkokul mezunu ve Ferit Şahenk gibi bir adamla ortak iş yapıp, genç yaşında sadece et ile neredeyse milyar dolar kazanıyor diye her türlü pisliği reva gördünüz herife.. Başarılı yavrum adam, sadece başarılı.. Bunun altında başka bir şey aramana hacet yok..
Vardır illa ki, içmek istemeyen insan içmez kardeşim içen var ki satılıyor yani, bırak öldürsünler kendilerini, ben az içtim kısa zamanda bıraktım gerek de yokmuş ama tecrübe oldu ukte kalmadı
aslında o tuzlarda kokoini cagristiriyor subliminal mesaj bu tutusundan bile belli oluyo çünkü arada kalan boşlukta üçgen olusuyo hemde altlu üstü iki tane
En İyi Cevaplar