Güncellemeler
+1 yıl
Yabanci. Ulkede yasiyorum. Burada. Hz. Isa, ya. " Jesus". Diyorlar. Sasirinca veya sok olurlarsa bu sok olmalarini belgelemek. Icin. Kocaman bir " Jiiiiizzzz". Cekiyorlar Buda onlarin sok oldugunu belgelemis oluyor hihh,? Ne sacma
Güncellemeler
+1 yıl
Jiiiizzzz, lenince. Bes vakit namaz kilmis. Huzurunu yapiyorlar. Jiiiizzzz, de. Jiiiiizzzz, (. Not bende jiiiizzlemis. Olsun simdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hristiyanlık ta insanlar Allah oğlunu insanların günahları için oğlunu feda ettiğine inanılır o arkadaşın demek ki hristiyanmis
Bu arada Hristiyanlar İsa ya Hz. İsa ya İsa Mesih derler Hz. Yi kullanmazlar çünkü İsa yi Allahin oğlu ve ölüleri dirilttigi için Tanrı görürler bazen
Hz. Demezler peygamber görmedikleri için
Dogrusunu carmihtayken. Son olarak Ben insanlarin gunahlari icin. Aci Cektim. Yanina. Al Beni. Baba. Diyor onlar buna inaniyor. Bizde olmedigine ve carmihta gerilenin baska biri oldugunu inaniyoruz
Bir grup hrıstiyanın düşüncesi böyle. İsanın onların bütün günahlarını alıp gittiğini düşünüyorlar. O yüzden ne yaparlarsa yapsınlar isa zaten bizim günahlarımızı aldı diyorlar.
Bana oyle dedi..". Jesus insanlarin gunahlari icin oldu ve. Baba Beni. Yanina al". Demis Yani insanlarin gunahlari icin olmus bende ". Baskasi carmihta gerildi. O soylememistir oyle sey dedim. Inanmadi. Bana. Ben elimde geleni. Yaptim inanmazsa kendi bilir. Nasilsa. Sicak yere gidecek o.
Halbuki carmihta gerilince. Insanlarin gunahlari icinmi aci cekilmis oluyor? Ve. Carmihta olani baskasiydi
Ve surf bunun icin. ". Jiiiiizzzz," liyorlar. Jesus, u anmak. Icin Sabah aksam. Her zaman. Jiiiiizzzz, liyorlar. Yani. Jiiiizzzz. Jiiiiizzzz. Jiiiizzzz. ve rahatlamis oluyorlar hz. Isa, yi. Anip. Ama garip. Hz. =Jiiiizzzz. Kabul edilemez bir durumu ulke olarak Kabul etmisler. Yediden yetmise herkes. Jiiizzz, liyor bu ulkede
Kıyamam ya keske pis insanlar olseydide İsam ölmeseydi
Ama. Jesus. Baba Beni. Yanina. Al. insanlarin gunahlari icin. Aci cektim demis?
Vicdanlı işte bu zamanda böyle adam var mı
Onlar Isa demiyor. Jesus diyorlar. Kisacada ". Jiiizzz". Diyorlar yuzunuze bakarak? Halbuki. Hz isa
İsam benim
Turklerde bunu duyunca Turkce olarak. Bu Adam gene " jiiizzzledi" diyoruz. Yani sasirdigini anliyoruz jiiizzz, lemelerinden
😞
Anladim. Insanlarin gunahlari icin aci cektim diyorsun.. ve son sozu. Baba Beni Yanina al. Olmus
Dinle.. sanslisin. Hz. isa carmihta olmedi baska birisi oldu carmihta sil gozyaslarini
ama üzüldüm
O zaman. ". Jiiizzzz"lemelisin!!! Eger. Jiiiiz, lersen. Jesus. Yani. Isa, yi. Anarak uzuldugunu. veya. Sasirdigini. Anlayabilirim.. Derslere baslayalim. Uzucu bir. Haber aldin saskin ve uzgunsun. Hemen. " Jiiizzz, lemelisin". Mutlu bir haber aldin. Saskin ve sevinclisin. Hemen " jiiizzz"lemelisin. Yani Jesus, u. Hz. isa, yi anmis. Oluyorsun. Yasadigim. Ulkede. Devamli " jiiiizzzz" liyorlar.