Guzel degil bence bana itici geliyor ayrıca bu fotoda güzel çıktıysa bile bir sürü makyaj shop falan var yani baya bakım yapmışlar yine de zorla güzel olabilmiş makyajsız bildiğin siradan
Bunda shop yok. Sen nasıl hadise makyajla güzel olabiliyor diyorsan bende sana örneğini attım. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Hadisenin makyajsız hali ile Aslı Enverin makyajsız halini kıyas eden soru aç Aslı Enver alır. Boş yorum yapma. Adil ol haksızlık yapıyorsun. Beğenmesende ya ikisininde güzel resimlerini koyucaktın ya da ikisininde makyajsız hallerini. Olay bu kadar
Çok adilsin belli (!) Hadisenin birbirinden farklı 3 resmini boydan atarken, Aslı Enveri sadece yüzünü gösteren 2 tane aynı bir tane farklı resim atmışsın. Baya adilsin (!) İnşallah yargıç değilsindir yoksa halimiz vahim
Ben ikisinin makyajsız halini sormadım, sen fotoları yorumla. Sen de ağzınla dedin, Hadise'nin güzel fotolarını koymuşsun dedin, ben olanı koydum canım. Demek ki hadise daha güzel ve Hadise'nin makyajsız hali güzel olmasa bile makyajlı çekici olmayi başarabiliyor ama aslı da çekicilik 0 makyajlı ve makyajsız hali de hiç güzel değil boşa övme onu.
En İyi Cevaplar