Böyle çabalayan insanları görmek içimizi umutla dolduruyordu.
İnşallah onun gibi daha fazla insanlar çıkarabiliriz. Pek çok kız çocuğunun elinden tuttu bu kadın. Hiç, taciz tecavüz gibi bir iğrençlik de duymadık bak sen! Neyse... İnsanlar hayatlarına böyle faydalı imzalar attığında ölüme bile gülümseyerek bakıyorlar. Nur içinde yatsın, o elinden geleni yapmıştı. Keşke biz de yapabilsek...
Keşke her kadın böyle kadın gibi kadınları örnek alsa öyle ki kadın hayatına çok şey sığdırmıştır. Ve onun sayesinde çok fazla kız okudu. Böyle örnek insanların olması dileklerim ile en azından din saçmalığı altında kızların psikolojisini bozanlar azalır...
Mekanı cennet olsun güzel insanın. Feto ile savaşırken arap seviciler tarafından linç edilmeye çalışılıyordu. İkiyüzlülere karşı her zaman onurlu bir şekilde savaştı.
@Olasılıksız_Empati Bunun kararını sen mi vereceksin? Yoksa Yüce Allah mı? Şirke düşmeye neden bu kadar meraklısınız anlayamıyorum. Her kul kendi amellerinden mesuldur. Sen kendi günahlarına ve sevaplarına odaklan. Unutma, sana Türkan hocayı değil, senin kendi amellerini sual edecekler.
O kelimenin ateş demek oldugunu biliyorum kimle oynuyosun sen😂 O kadın kaç tane kız okuttu birinin burnu bile kanamadı. O çok bayıldığınız dincilerin yurtlarında ise çocuklar tecavüze uğradı, yandı. Senin gibi kadınlardan utanıyorum.
Ben bişey yapmıyorum. Bu sözü görünce aklıma ülkemizdeki okumak isteyipte çeşitli nedenlerden dolayı okuyaman eğitimsiz kadınlar aklıma geldi. Ve sana ilk yazdığım yorumu yazmak istedim. Sebebim amacım hepsi bu
Başı örtülülere nasıl davrandığını herkes bilir. Erg. davası vs. hooo say say bitmez.
- ATATÜRK ismini kullanırsak bunu daha rahat yapabiliriz. Hem para toplar hem destek alırız, kampanyalar düzenler, TÜRKLERDEN topladığımız paralarla, KÜRTLERİ daha bilinçli hale getiririz, cahil insanlarla KÜRDİSTAN’ı kuramayız, Hristiyanlığı bu şekilde daha rahat yaymamız da mümkün.
-Bir öğrenci sıranın üzerinde namaz kılacağına bale yapsın. Çağdaş Türkiye böyle olur.
Buna benzer bir yığın sözleri söyleyen benim sanki :D Türkan'ın ta kendisi. Ayrıca pkklılara burs verende ta kendisi.
Nesi karalama kampanyası hiç mi haber izlemiyon röportaj dinlemiyon :D İzlemediğin belli zaten anca sağdan soldan yancılar paylaşınca sosyal medyada görmenizden ibaret siyaset bilginiz. Hadi koş koş Chp ağaç katliamı yaptı hadi gezi olayı patlatın. Aaa dur görmedim duymadım söylemedim mi oldunuz :D Geçin bu palavraları gerçekler acıtır işte :D
Siyaseti nasıl takip ettiğin belli. Benim beğendiğimi ben eleştiriyorum zaten merak etme :D At gözlüğü takmıyorum :D Fakat sen kendi beğendiğini eleştiremezsin :D CHDPKK diyince susarsınız niye kardeş olduğunuz tüm dünya biliyor :D Can Dündar ne oldu kaçtı Almanya'ya. Yurt dışında adamın yüzüne söylüyorlar vatan hainisin diye gıkını çıkartamıyor niye adam haklı vatan haini. Cumhuriyet, Sözcü onları da alacaklar içeri. Zaten yavaştan aldılar bile :D
rahmetle anıyorsun ama kendisine rahmet gösterilirmi Allah bilir, tanıyoruz kendisini din düşmanını kapalı kızlara verdiği bursu başınızı açın diyebilen küstah biri
Ateist bile olsa bu memlekete faydası olan herkes değerlidir. İnsanları din. dil. ırk üzerinden yargılamayı bırakın. Belki de o kadın senden benden müslümandı
En İyi Cevaplar