Aleyna Tilki yarışmaya ilk çıktığında çok naif çok tatlıydı, Gesi Bağlarını hala açıp dinlerim. Bu yaptığı açıklamaya şaşırdım o yüzden. Ünlülere genel olarak baktığımızda şöhret insanı değiştirir mi sizce? Çok zengin olunca fakirliği unutmak gibi bir şey galiba:D
Aleyna Tilki Türk kızlarına kezban dedi! Şöhret insanı değiştiriyor mu?
Bu kızın fiziği ne ara böyle değişti? Şöhret insanı değiştirmez. İnsan yine özünde ne ise odur. Ancak herkes şöhreti kaldıramaz. Bütün gözler üzerindeyken hayatına devam etmek kolay mıdır? Özgürce düşünceni bile paylaşamazsın işte böyle 😂
Türk kızlarına kezban demiş olmasına yorum yapacak olursak, az önce dediğim gibi “düşünceleri ve özü doğrultusunda” hareket ediyor. Bir insanın hakkında yorum yapabilmek için onu tanımaya gerek yok. Hep böyleymiş.. Ünlü bile değilken kim takardı onun düşüncelerini? Yine takmayın gülün geçin. 😂
kibirli bir kız.. bakışlarından da belli zaten bu.. hep de böyleydi.. açıkça dile getirmesini de biraz da dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum.. yalnız şöyle bir şey de var.. nasıl apaçiler varsa ülkemizde bolca , kızlar kanadında kezbanlar da yok değil.. ama bir genelleme yapmaması lazım.. kezban tabir edilen kızların çok sayıda olmadığını düşünüyorum.. ama kendisi gibi kibirli ve insanlara tepeden bakan kız sayısı çok fazla.. bu kızo sokakta görüp yanına gitseniz aa ben sizin hayranınızım tanışabilir miyiz falan diye , güleryüzle karşılamaz ve üff püff diyip yanından kovar gibi bir genel hali var.. bakışlara bakar mısınız.. duygu yok.. bomboş bakan gözler.. kibir...
Şimdi öncelikle 'Kezban' ismi ülkemizde biraz dalga geçmek için kullanılan isimlerden de olsa kelime anlamı ' Yöneten kadın ' anlamı taşımakta. Dalga geçtiği yeterince açık ama; Aleyna'nın yaşı 30-35 lere geldiğinde hayatını nasıl yönetmiş ve nerelerde ( başarı ) olacağını çok merak edenlerin başındayım. Dilerim tahminlerimde yanılırım ki başarısı daim olsun.
Bu kız ergenin teki. Ki bir şey de dememiş bu ünlü taifesini ne sanıyorsunuz? 1970'lerdeki halka yaltaklanan, devletin cevazı olmadan hiçbir şey yapamayacağı için popülist popülist takılan sanatçı devri zaten geçti.
Kendisinin düşüncesi bile kezbanca kepkezban Bunları sanatçı diye dinlemem zaten ülkemdeki insanları aşağılayan herkesi yazık bunlar ülkemden para kazanıyor. Londraya gitsin o garda sesini kim dinler orada çiyak çiyak bağırıyor iki g. t gösterende kendini sanatçı sanıyor
Baştan beri sevmiyorum bu kızı ve yanılmadığımı da her bir olayda daha iyi anlıyorum. Bu arada kendisi ne kızıymış yunan falan mı hayır öyleyse bilelim de ona göre davranalım, yok Türk kızıyım diye sağda solda hava atıyorsa sonuna ben bir kezbanım diye de eklesin. Böyle iki yüzlü olmuyor yani. 🤣🤣🤣🤣
Aleyna'nın şarkıcı müzisyen olarak nitelendirilecek bir üreticiliği yok ve olamazda bence zaten göze hitap ederek dikkat çekmeye çalışan biri. Bir ara evleniyor haberi çıkmıştı birkaç gün sessiz kalındı klibte robotla evlenmişti o hep haber olma meraklısı şöhret kesin sarhoş etmiştir.
Bu kızın değiştiği falan yok. Önceden de böyleydi. Yaşı küçük diye çocukluğuna veriyorlardı. Yaş aldıkça hâlâ aynı kaldığını, aslında bunun yaşla değil de karakterle alakalı olduğunu bir kez daha gördük.
Bu kızın değiştiği falan yok. Önceden de böyleydi. Yaşı küçük diye çocukluğuna veriyorlardı. Yaş aldıkça hâlâ aynı kaldığını, aslında bunun yaşla değil de karakterle alakalı olduğunu bir kez daha gördük. Ha tabi şöhretin de etkisi var. Hiç yok değil.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kezbanin bunu demesi komik olmuş varoş gülü
Küçük yaşlarda gazinolarda erkeklerin mezesi olduğunu unutuyor sanırım
Türk kızlarına kezban diyecek en son kişi bile değil
Türkiye'nin bilinen bilinmeyen yürekli kahramanları türk kadınlarıdir
Bunda yürek ne arayacak bu kızı hiç sevmiyorum gündemde kalmaya uğraşıyor
Bu kızı Gesi bağlarını söylerken de ilk zamanlarinda canlı dinledim. Yetenek sizsiniz Türkiye ye izleyici olarak gitmiştim, o zaman da isinamamistim. Çok nitelikli biri olduğunu düşünmüyorum, farklı amaçlara hizmet edip farklı kişilere hizmet verip memnn ettiği için buralara geldiğini düşünüyorum. Altın kelebek de ödül aldığı konuşmayı dYouTube dan aratıp dinleyebilirsiniz.
Türk kızlarına kitlesel şekilde kezban dememiş. Bu topraklarda kezbanlarin oldugundan bahsetmiş. Ama bu kizin genel anlamda bir ego sorunu var. Ego sorunu olan insanlar baskalarina tepeden bakmayi sever.
bunun anası fena gözleri fel fecir . kızı deneyimli değil anası işin ehli, profosyonel , dötünün kılları ağırmış dayı kızı yerine anasına iş atmalı aslında .
Hayır değiştirmez sonradan ne oldum delisi olurlar genelde karakteri ille ilgili olduğunu düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
zaten onlar gidince bi azalmıştı kezban oranı 😀😀😀 bide zeka desen sıfır yazmışlar... bunları görmesek zeki sanacağız... insan sonradan görünce böyle oluyo işte...
O ne kızıymış? o da Türk kızı. Kurban olsun lan o Türk kızlarına
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Valla kimse kusura bakmasın yurtdışındaki yaşamış birebir tatmış biri olarak diyorumki kezban bence saçma bir lakap ama bizim ülkenin kadınları çok ama çok farklı birisi yurtdışına çıksa kültür şoku yaşar
Ben Türk değilim kendisi Türk değilim mi o da keziban oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Havalara girmesine gerek yok onu ünlü yapanda bu milletti.. kendisinin nerden geldiğini unutmasın daha düne kadar ingilizcesi bile yoktu... bizim kızlar kezbansa oda mihriban buda böyle biline