Neden Türkiye' de birçok kişi Aleyna Tilki 'yi çocuk sanıyor?

ABD de 16 yaşında ki yıldızlar genç kadın diye isimlendirilirken Türkiye'de tek 25 yaş altı şarkıcı Aleyna Tilki olduğu için çocuk deniliyor! 19 yaşını bırakın 15 yaşında ki bir kız dahi çocuk olmaz vücüdu yetişkin vücududur ve beynide çoğu şeyi düşünebilir ABD de 16 yaşında araba kullanabilirken, İzlanda da 15 yaşında cinsel ilişkiye girmek serbetken Türkiye de 19 yaşında koca bir kız ya da kadın çocuk muamelesi görüyor!! Çocuk mu görmediniz hayatınızda anlamadım!! Birde pedofili ile ilgili çok söyleyen var Aleyna'ya ama daha çok giyiminden dolayı yani kız kendisini lolita olarak göstermeye çalşıyor ama bir bilgi veriyim Lolita reşit olmayan 14-16 yaşında ki cinsel anlamda çekici olan ergen kızlara deniliyor! Yani Aleyna gibi 19-20 yaşında ki bir genç kadın lolita olamayacak kadar olgun!!
Örneğin Eden Wood isimli şu küçük kız henüz 6 yaşındayken güzellik kraliçesi seçilmişti TV programlarında yetişkinlerin ve orda ki diğer yarışmacıların önünde bikinili ve aşırı makyajlı bir biçimde dans ediyordu! Türkiye de olsaydı sanırım kıyamet kopardı Aleyna ya bile bu derece şaşıran görmemiş bir milletiz!
bu kız sadece 6 yaşında ( evet 6 )
bu kız sadece 6 yaşında ( evet 6 )
buda Angelina Polikarpova isimli Moldovalı model sadece 2007 doğumlu bir kız çocuğu ama nedense instagram da 250 bin civarı takipçisi var! Acaba neden?
ve bizim türkler hala şöyle koca bir kadına ya da kıza (aleynaya) çocuk diyor yuh diyorum ve başka birşey demiyorum iyi ki bunlar bizde yok olsa kıyamet olur ülkede
yetişkin bir insan kendisi zira sadece vücuden değil kanunen de
yetişkin bir insan kendisi zira sadece vücuden değil kanunen de
camila cabello 22 yaşında aleyna dan 3 yaş büyük bu da mı çocuk o zaman?
kısaca 19 yaşında ki bir insan zihinsel engelli daha olsa çocuk değildir !! çocuk olmak farklıdır beynen çocuk olmak farklıdır !!
Güncellemeler
+1 yıl
haklıyım tabiki 😉
Güncellemeler
+1 yıl
güncel