Makyajla gayet güzel oluyor ama makyajsız pek bir özelliği yok gibi ve sürekli yan duruyor yan profilini görüyoruz ayrıca gözleri lens ve dudaklarına da yeni dolgu yaptırdı
Petek Alemdar neden bu kadar abartılıyor, Tiktok'ta Türkiye'nin en güzel kızı olarak anılıyor?
Aynen katılıyorum bence abartılacak kadar güzel değil. Bundan çok daha güzel kızlar var. Yani neresini bu kadar abartıyor herkes. Yüzü normal bir güzellik. Yani woww diyebileceğim kadar bir güzelliği yok bence. Tiktokta bence güzelden fazla anlayan kimse yok diye düşünüyorum ben. Çok daha güzel kızlar abartılmalı bu kız yerine bence.
Güzelliğin göreceli olduğunu söylemek güzellik kriterlerinin olmadığını söylemek demek ve 0güzelden anlamıyor” demek güzellik kriterlerinin olduğunu söylemek demek. İkisi çelişiyor da ondan sordum.
Çok güzel olduğu için beğenilmesi normal. Koyduğun fotoğrafların hepsi bozmak için uğraşılmış fotoğraflar. Makyajsız açtığı canlı yayınların hepsinde çok güzel ve çok çekici. Her türlü çok güzel ve çok çekici. Özellikle gülüşü çok güzel. Bir videonun saniyesini ss alınca o kişi çirkin olmuş olmuyor. Sorduğun soruya ve gizli sormana bakılırsa baya özgüvensiz ve kıskançsın. Çok güzel bir kadın. Ağla.
Ülkemizin abartma seviyesi bu olsa gerek geçen günde biri Türkiye nin Megan Foxu petek Alemdar demiş abart babam abart. Petek gerçek olamaz demiş öteki neyin kafası kardeşim normal bir kız işte
Suç çeteleri tarafından ünlü yapılıyor ve bu şekilde kara para aklıyorlar. Yayın gelirleri adı altında milyonlarca lirayı cebe indiriyorlar. Zaten takipçilerin yarısı bot hesap. Sonra ışığı gören geliyor. Birçok internet fenomeninin dolandırıcılık ve çete kurmaktan suç kaydı var.
Dudağa bak İQKDWKDĞWKDĞWK Dudağını kaç kere şişirtmiş şuna bak GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM siz hiç hayatınızda doğal haliyle böyle gözüken dudak gördünüz mü? Dünya üzerinde böyle arı sokmuş ördek gibi dudak varsa bana gösterin kanıtlayın. Azıcık görme yetiniz varsa yani kör değilseniz her yeri estetikli
Dünya güzellik algısına gram uymuyor uymayı bırak zaten güzel de değil aynı gtüme benziyor. Götüm bile bundan daha kadınsı ve güzel. Kaşlara bak ae söyleyin insana benzesin biraz, o kaşlar ne cidden doğal bile durmuyor çizilmiş gibi dümdüz
Dünyadaki kaş trendi nasıl, feminen kaş nasıl olur vs. daha onları bilmiyor biraz dünya trendlerini bilin dostlar
Petek o kaşlarla o yapaylıkla da hiçbir zaman güzellik algısına uymayacak şunu anlayın artık sıradan bi TikTokçu zaten güzel olsa o platformda ne işi var gitsin model olsun aQ
Bunu model yapıcaklarını da düşünen var mı cidden yabancılar sizin kadar zevksiz değil emin olun. Dünya üzerinde güzellik algısını yerle bir eden birsürü genç kadın var
Bi insan estetikli de güzel olabilir ama bu estetikli de güzel değil * zlpwxmp kim bilir kaç tane işlem var ona rağmen robota benziyor
AURA meselesine gelince de kardeşim
sizi okutan hocaların ben varya..
Bunun gibi aurasız bi kıza neden güzel dersiniz? Cidden hakketmiyor suratından maskulenlik akıyor aq kasıntı maymun
Türkiyedeki insanlar kadar abartan, cahil bi millet daha yok aq
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok güzel kız ama ergen daha kadınsı değil yaşı küçük diye. Yaşı büyük erkek beğeniyorsa o erkekte sıkıntı var demektir birde. Kızın her yeri güzel neresi sıradan? Sıradan ne? Obje mi kadınlar. Uzaylı mı olsun ne bekliyorsunuz güzel kadından? Daha güzelleri var diye çirkin olmuyor kadınları bi salın obje değiliz bunları diyerek sonra kadınlar neden estetik oluyor dersiniz her güzel kıza da estetik demeyi bırakın. Dudağı dolgu olana estetik güzeli diyen kıskançtır dudak dolgu olunca yüzünün her yeri estetik olmuyor. Çok güzel bir kız sıradan yok daha güzelleri var diyen kıskanç kadını obje gören insandır