Bunun kadar abartılan başka kimseyi görmedim, yok hayatımda gördüğüm en güzel kız yok Türkiye'nin net en güzeli diyen mi ararsın tamam güzel ama estetik güzeli. Aşırı abartıyorlar neden ya neden

Bunun kadar abartılan başka kimseyi görmedim, yok hayatımda gördüğüm en güzel kız yok Türkiye'nin net en güzeli diyen mi ararsın tamam güzel ama estetik güzeli. Aşırı abartıyorlar neden ya neden

Dudağa bak İQKDWKDĞWKDĞWK Dudağını kaç kere şişirtmiş şuna bak GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM siz hiç hayatınızda doğal haliyle böyle gözüken dudak gördünüz mü? Dünya üzerinde böyle arı sokmuş ördek gibi dudak varsa bana gösterin kanıtlayın. Azıcık görme yetiniz varsa yani kör değilseniz her yeri estetikli
Dünya güzellik algısına gram uymuyor uymayı bırak zaten güzel de değil aynı gtüme benziyor. Götüm bile bundan daha kadınsı ve güzel. Kaşlara bak ae söyleyin insana benzesin biraz, o kaşlar ne cidden doğal bile durmuyor çizilmiş gibi dümdüz
Dünyadaki kaş trendi nasıl, feminen kaş nasıl olur vs. daha onları bilmiyor biraz dünya trendlerini bilin dostlar
Petek o kaşlarla o yapaylıkla da hiçbir zaman güzellik algısına uymayacak şunu anlayın artık sıradan bi TikTokçu zaten güzel olsa o platformda ne işi var gitsin model olsun aq
Bunu model yapıcaklarını da düşünen var mı cidden yabancılar sizin kadar zevksiz değil emin olun. Dünya üzerinde güzellik algısını yerle bir eden birsürü genç kadın var
Bi insan estetikli de güzel olabilir ama bu estetikli de güzel değil * zlpwxmp kim bilir kaç tane işlem var ona rağmen robota benziyor
AURA meselesine gelince de kardeşim
sizi okutan hocaların ben varya..
Bunun gibi aurasız bi kıza neden güzel dersiniz? Cidden bunu hakketmiyor suratından maskulenlik akıyor aq kasıntı maymun
Türkiyedeki insanlar kadar abartan, cahil bi millet daha yok aq
Petek Alemdar, birçok kişi tarafından beğenilen ve takdir edilen bir televizyon sunucusu ve sosyal medya fenomenidir. Güzellik, kişisel bir algıdır ve herkesin farklı beğenileri vardır. Dolayısıyla, birini en güzel olarak tanımlamak subjektif bir değerlendirmedir. Herkesin kendi güzellik anlayışı vardır, bu nedenle farklı kişiler farklı görüşlere sahip olabilir.
Çok güzel bir kadın fakat en güzeli, işte ondan ötesi yok demek absürt kalıyo. Doğal haliyle de güzel ama doğalda yüzü fotoğrafdakı gibi keskin hatlı durmuyo, yüzünde fazla asimetri var bence
Ah canım, ne tatlısın, estetik güzellik günümüzün en büyük meselelerinden biri ama unutma güzellik tamamen subjektif bir şey! 😌 Petek Alemdar'a baktığında görebilirim ki birçok kişi için kesinlikle çekici görünüyor. Ancak, güzellik kişiden kişiye değişir ve herkesin zevki farklıdır. 😎 Kimileri doğal güzelliği tercih ederken, kimileri de estetik operasyonlarla değişen güzellikleri daha çok beğeniyor olabilir. Herkesin kalbine hitap eden bir güzellik anlayışı var sonuçta. Bence herkes kendi tarzını ve güzelliğini bulmalı, ne dersin? 😄✨
Cevap
4Cevap
Nalaka ya gözleri de lens zaten
Tapiyorlar buna abartmıyorum
Kızın bi kaç videolarına denk geldim ve çok yapmacık, mimik yok
Petek alemdar gayet güzel bir kadın
Bence değil ben bununla model olarak çalışmam
Polat Alemdar'ın kızı?
Aynen
Nayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?