Ziya gökalp amcaya katılıyorum feminist olmalıyız
Evet feminist olmalıyız
Hayır kadın ve erkek eşit olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Türklerde kadının değeri oldukça fazladır zaten tabi ilerleyen yıllarda bu giderek azalmıştır...
Nedense erkeklerin hepsi "kadın erkek eşit olamaz" şıkkını seçmiş. Kadınlarsa tam aksini. Çok ilginç.
Şahsen feminizmin öne sürdüğü "kadın-erkek eşitliği" ilkesi tam anlamı ile benimsenmeden refah bir toplum olamayacağımızı düşünüyorum... (Ama kastettiğim, tam bir eşitlik. Iki taraftan herhangi birinin kayırılması değil...) Çünkü kadın ve erkeğin tam anlamıyla eşti olamadığı toplumlar, genelde tam gelişmemiş toplumlardır.
Tabii bunlar benim fikrim.
Cevap
4Cevap
Ziya gökalp dediğin kim? aslen yahudi kökenli, bir yazar. türk olmayıp milletin içinde türkçülüğü enjekte edip ırkçılığı salan yahudi bir ajandır.
Ya tepki çekecek biliyorum ama kadın erkek eşit olamaz ki. Erkek daha güçlü olur kadın narin. İstisna vardır o ayrı. Tam olarak eşit değiliz işte neyin inadı bu daha anlamış değilim. Öyle Kabul edip yaşamak varken
Ben ziya Gökalp'dan ve feminist olmaktan hatta feministlerden ezelî ve ebedî nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett.
Bir şey merak ediyorum. Türkçülügun babası Ziya Gökalp ise, Ziya Gökalp den önce neydi?
Sosyoloji'nin Türkiye'de kurucusu Ziya Gökalp bey olduğu için öyle söyleniyor yoksa tabi daha eski devirlere uzanıyor Türklük davasının nerden baksan 4-5 bin yılı var
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?