"Tecavüzcü kürtaj yaptıran tecavüz kurbanından daha masumdur." diyen Akpli başkan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çocuğuna her baktığında o vahşeti mi hatirlamali ben bile gerildim burada çok meşhur bir resim vardı telefonda ekleyemiyorum kadın boğazına kadar suya batmış çocuğu omzuna almış ve çocuğu tecavüzcü bir askerin kadına baktıkça saygı duydum da bu kolay bir şey değil bir ömür o çocuk haklı olarak babasını sorduğunda annesi verecek cevabını çocuk dogurmakla bitmiyor iş koca bir ömür ve annenin psikolojisi önemli lohusa depresyonu var zaten ay sinirlerim gerildi pes be
zamanında kendiside kürtaj yaptırılmak istenmiş ama sadece beynini alabilmişler ondan böyle konuşuyor koduğumun malı
kürtaja karşıyım tecavüzüde akpli böyle kıyası yapması yanlış olmuş ne tecavüzcü katilden nede katilin tecavüzcüden masum değildir. kürtaj katiliktir tecavüz sonucu ila annnenin çocuğu aldırması gerekiyosa doğursun bakmazsa bu tür sahipsiz bebeklere devlet bakabilir çocuğu olmayan ailelere verilebilir kürtaj olmamalı bencede
Bir insanı tamamlayan ya annesidir ya da kendinden bi parca gibi seven babası bunlar olmadığında çocuğu eksik bi birey olarak bile isteye dunyaya getirmiş olursunuz. Eger anne ya da baba dunyaya bi cocuk getirmeye hazir degilse cocuga aci çektirmeye hiç gerek yok
Ne kadar kötü durumda insan görüyorüz cocuk goruyoruz sokaklarda kaderi buymuş diyip geciştiriyosunuz ama cocuga muhtaç oldugu şeyi vermiceksen cocugu dunyaya getirmemmiz gerekir. Ayrica bi insan hayati boyunca anne bağiyla yaşar tecavüze uğrayıp o çocukla ömrunu geçirmesinin ne kadar zor oldugunu anlayamamışsiniz hala. Kurtaj yapanin günahi kendine ayrica kimse keyfine kürtaj yaptirmaz kolay kolay. Birine katil derken iki kere düşünün
beyin ile düşünmeyince..
Cevap
36Cevap
Bu gün olmadı mimar kız iki soru paylaştın ikiside fiyasko... Her ne kadar sözün doğruluğunu savunmasam da, yapılan provakatif eylemlere de masa olamamnızı diliyorum... Kürtaj yasası zamanında sarfedilmiş 2012 tarihli kii bu bey şimdilerde başkan değil... Yapmayın araştırmadan dinlemeden soru paylaşıp görüş yapmayınnn...
Eski oldugunu biliyorum
Ha yeni ha eski
Söylenmiş söylenmiştlr
Ya tabiki de katılıyorum lakin bunu böyle bir gündem içinde paylaşmak sadece provakasyondur başka izahı olamaz... madem biliyosun keske o resmi paylaşmasaydın yıl önce sarfedilmiş bir sözü tamda böyle bir göndemde eski işi ile alakalı foto ile paylaşan biri için pek art niyetli düşünmüyorum... Ayrıca yine söylüyorum amaç bağcıyı dövmek olmamalı üzüm yemek kafi... Tecavüz yasasını tekrar gözden gecirmeni öneriyorum..
Seni rahatsız eden ne?
Bu sözleri söyleyenler iyi niyetli
Biz kötü niyetliyiz
Benim öyle bir niyetim yok
Bilen biliyo
Senin ne düşündüğünü umursamıyorum açıkçası
İyi akşamlar
Bak işte bu olmadı... Benim ne düşündüğümü umursaman gayet normal umursamak zorunda da değilsin üstelik ama madem bir soru paylaşıyorsun kiii diğer sorun tamamen bilip bilmeden paylaşılmış bir soruydu o zaman yoruma eleştiriye de açık olmalısın. Tartışırsın sohbetin sonunda da fikirler ayrı olsa bile mutlu ayrılırsın. Ergen tavırlara lüzum yok... Kimse senin düşündüğünü önemsemek ya da desteklemek şak şaklamak zorunda değil lakin hoşgörü... Tek sebep.
Hayır soru hakkında düşündüklerini kastetmedim.
Beni tanımıyorsun ben de seni tanımıyorum bu yüzden benim hakkımda ne düşündüğün umrumda değil.
Provokatör olmakla suçlayan başkasıydı evet
Tamam
Hangi zaman diliminde olduğu önemli değil böyle bi düşünce yapısına sahip belli ki eğer o söylemediyse zaten karşı çıkardı lutfen boyle insanlari savunmayın
Tecavüz edeni idam etmek gerekir. Çocuğu aldırmak nasıl olursa olsun bence kötü bir durum ayrıca o çocuk sürekli kadına tecavüzü hatırlatacak yani karmaşık bir durum dünyada bu adalet sağlanamaz kadın istediğini yapsın adaleti YARATICI ya bırakalım.
En iyi ispat mal kimdir diye sormaya gerek yok bildigin mal..
Serefsiz senin kizina biri tecavüz etse onu damat olarak alip kizina esmi edecen? Ha bide hamile kalirsada aldirtmican o cocuga o anne nasil bakcak? Böyle serefsizlik olmaz :)
yobaz işte. ne olacak başka. kadın ister doğurur ister doğurmaz. karnından çıkana kadar onun bir parçasıdır.
bunlar iyice manyaklaştı. Tamam kürtaj cinayettir hemde masum birine yapılmış cinayettir ama tecavüzcü şerefsizinide masum göstermek nedir?
Beynimi bu gibi beyinsiz insanlara harcayamam daha önemli şeylerim var benim düşünmem gereken.
Bunun gibi piclerin karısını kızını gözünün önünde sikm ek gerek ki ozaman anlar bu söylediklerinin ne oldugunuda.
yazık karisina kızına.
Yok artık ya artıp çıkıp akpye dur deme zamanı gelmedimi sizce
birisi şuna imkansız ama hamile kalana kadar güzel bir tacavüz etse diye aklımdan geçiriyorum
yemin ediyorum şeytan bunları görse şeytanlığından utanır midesi bulanır
Ikisi de apayri seyler. Ve ikisi de kabul edilemez.
Kürtaj haktır
Kürtaj bir bebeğin yasama hakkını elinden almaktir. Baskasinin yasama hakkını elinden almak hak degil suctur.
Kimse istemediği bir çocugu dogurmak zorunda değil
O zaman korunacak. Cocuk yapmayacak.
Ayrica boyle bir suçu hic bir gerekçe hakli gosteremez. Bakmak istemiyorsa devlet kurumlarina birakabilir.
Tecavüz mağdurundan bahsediyoruz burda farkında mısın?
Nerde bahsediyoruz? Soruda kürtaj ve tecavüz bir arada islenmis. Konuyu saptirmaya calisma. Tecavüz de zaten ikimizde hem fikiriz.
O zaman sorun yok
@lesscr teşekkür ederim
Sen önce beyin taktır kendine
Bir gün geçmiyor ki canım ülkemde bu partinin saçma insanlarının saçma sözlerini duymayayım.
Çocukları da bir tecavüze uğrasa da görseler anyayı konyayı. Neyse en azından böyle düşüncelerine millet tanık oldukça gözden gönülden biraz düşerler.
Bunlardan kurtulamycaz biz hiç biri konuşmasın konuştukça rezillik çıkıyor ya pes bunlar ne biçim insan ya
akp lilerin hepsine toplu tecavüz merasimi düzenlenmeli hepsine tecevüz ettirilmeli
Doğurmayan kadın yarım kadındır diyen çobanın sürüsünden ne beklersiniz
Keşke annesine 3 lü zenciler girse sonrada oturup düşünse
alayı sapık bunların. şeytanın dünyadaki yüz bulmuş halleri.
Bunun karısına kızına tecavüz edip basıcan nikahı bakalım aynı şeyi söyleyebilecek mi
sonra neden beyin neden göç ediyor edecek tabi ne yapsın beyin
Akp li değilim ama gerçektende bir bebek katilinden daha iyidir
Denmeyen asprasgas haberleri burada yaymaya calışacak kadar ezikmisin sen :) cocuk olmayın az büyüyün yahu :))
Eminim denmemiştir
Belki kendisi de tecavüz ürünüdür.
Sosyal medyada gördüğün shoplu fotolarla gelme buraya.
Sen nerden biliyosun shoplu oldugunu?
Ki bu olay 4 yıl önce oldu
O zamanlar herkes bilir bunun shop olmadıgını
Ha tabi haber izlemiyosan bilemem
Annesi yaptırmamışta ne olmuş.
Allah kahretsin zihniyetine tükürdüğüm.
bu gevşeğe biri tecavüz etsin
Hiç şaşırmadığım başka bir akpli beyanı
Karadeniz fıkrası gibi adamlar ya :)
oy verenlere sormak lazım
S. ktirsin s. refsizler
Yobaz hep bunlardan çıkıyor şaşırmıyorum
şiddetle kınıyorum bu açıklamayı. çok cahilce.
İnsanlık ölmüş gömen yok.
yani bunu demiş olamaz
https://pbs.twimg.com/media/B91T7YgIQAAfWxe.jpg
Al bak ve gör Akp'lilerin kadınlara verdiği değere
https://www.youtube.com/watch?v=qCCBFOLiLtc
Al bunu da izle. Tecavüze uğrayan kadın için ne diyo. çocuğun Ne Suçu Var, Anası Kendisini Öldürsün diyo
fena
Sorulan sorudaki sözler eğer gerekse beni çok sinirlendirdi. Ama şu yukardaki sözlerin hepsine tek tek tek tek tek katılıyorum. Ve size yemin ederim ben eski bir feminist ve agnostikim.
saçma sapan bir kıyas daha yapılmış
Ben bisey sormuyom ne diyelim
Aciyorum bunlara
çok yakında kurtulcam zaten bu ülkeden
Yobaz araplar.
bir avuç cahil :)
Gevşek.
A. ptalca.
Pes diyorum... 😡
Şerefsiz
Hayy o. cocugu
Yobaz