Burda soru olarak da sorulmuştu ben bu işte bir iş var bu olaya inanmıyorum kız isteğiyle yapmıştır veya iftira atıyordur dediğimde , çoğu kız beni eksiledi Çok kötüsün zihniyetsiz falan neden bu kadar önyargılısınız tecavüz duyunca beyniniz donuyor toplum olarak linç etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz bir düşünün işin aslı ne olabilir diye hemen idam edip asıp biçiyorsunuz masum insanları, kadının iftirası çok pistir arkadaşlar o yüzden idam cezası kolay çıkmıyor, benim dediğim şey'de çıktı DNA sonucu geldi kız başkasından hamileymiş şüpheler babası yönünde veya başkası ama kız kiminle birlikte olduysa söylemiyormuş. Olan masum çocuğa oldu. Kadınların iftirasından nasıl kurtulunur mesela bir kadın bana beni taciz ettin derse mahkemeye verse ben bunu nasıl kanıtlıcam hapis mi yatıcam boş yere Kız ifadesini değiştirmiş birde çocuk öldükten sonra yapılır mı bu?
Adana'da Kızına Tecavüz ettiği gerekçesiyle öldürülen 16 yaşındaki çocuğun, masum çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz?
işte bu çok ince bir detay tacevüz ettiği sanılan kişi gerçek suçlu da olabilir suçsuz da. test edilmeli vücuttaki salgı, sperm dna mutlaka bir kalıntı olur eğer bulunamadıysa hemen karar verilmemeli zanlı olarak tutuklanmalı profesyoneller tarafından sorgulanmalı mimiklere el hareketlerinden iyi tespit yapılmalı araştırılmalı uzun süre aynı zamanda bunu iddia eden kız da aynı şekilde. ve yaş da çok önemli. eğer bu söylemi yapan kişi 5 6 yaşından büyükse olayı detayıyla anlatması istenmeli anlatırken psikolojiden iyi anlayan insanların takipte olması yalan söyleyip söylemediğini el ve yüz hareketlerinden analiz etmesi gerekir. tüm bu çalışmaların sonunda cezaya karar verilmeli.
Malesef Türkiye'de kadın olmak zor diyorlar, ama herşey bir kadının ağzından çıkan söze bakıyor. Tecavüz edildim diyor, adamı linç ediyorlar hemen bu kadar basit yani
aslında aynı şekilde kadına da öyle davranılıyor. kadın bir tecavüzü ya da tacizi itiraf etmeye korkuyordu itiraf ettiğinde sorgulanmalar, yok sen mi kışkırttın adamı yok ne giydin niye o saatte ordaydın tecavüzcüyü aklamaya çalışan bir çok sorgulamalar içine sokuluyordu son dönemlerde yapılan kampanyalarla bunun önüne geçilmeye çalışıldı. dediğiniz tecavüz iftiraları da aynı şekilde zamanından beri vardı sonuç olarak son dönemler bundan yararlanmak isteyen kötü niyetli kadınların da ekmeğine yağ sürdü
Bence bu kizda katil sinifina giriyor o zaman niye dogruyu soylememis abi bunlar karisik işler heryer yalanci tecawuzcu ws. Dolu Allah toptan hepimizi islah etsin.. Su ülkede bir adalet sistemi bir de egitim sistemimiz ciddi halde elden gecmeli..
Günümüzde mahkemeye taşınan tecavüz veya taciz iddialarının emin ol %80 i zaten tamamen yalandan ibaret.
Erkek arkadaşlarıyla, kendi gönül rızaları ile ilişki yaşanan kızlar aile korkusundan dolayı sıyrılmak adına erkeklere iftira atıyor.
Devletimiz saolsun ki kızlara öyle yasal haklar verdiler ki artık nasi sıkışan kız hemen "tecavüze uğradım" " tacize uğradım" diye palavraları sıralıyor.
Hapishanede, uğradığı iftirayı hazmedemeyip canına kıyan erkekler bile var.
Saolsunlar yetkili arkadaşlarımız kadınları erkek, erkekleri kadın ettiler.
benim görüşümde her tecavüzde gidip baba öldürmemeli olmuştu herkes adama helal olsun hatta saılverilsin diyodu noldu şimdi. bu devirde öyle kızlar varki artık şerefsiz iftiracı. sevgilisiyle cığlak sevişir içine zorla girince gidip şikayet edemez edince adam suclu
*17 yaşında. Bunun da tarihi geçti. Biz unuttuk.. sen nerdesin? Unuttuk değil mi gençler, yanlış olmasın. Yarın da başka birisi için üzülürüz çok dert etmeyin.
Millet ağzından salyalar saçarak idam istiyordu alın size idam 😠 böyle kev*şeler yüzünden belki nice genç ölüp gidecek insanoğlunun adaleti böyledir işte
O zaman adam aklınca suçu çocuğa atıp yediği halttan sıyrılabileceğini düşünmüş. Çocuğu öldürürüm, böylece ben yapmadım diyemez, ben de kızıma tecavüz etti o yüzden öldürdüm derim cezam hafifletilir diye düşünmüş.
Böyle birşeyi yapacak kadar insanlıktan nasibini almamış cahilin teki olduğu için de tıbbi yöntemlerle işin aslının ortaya çıkabileceğini düşünememiş.
Yani çocuk tecavüz etti diye yanlış anlaşıldığı için öldürülmemiş, kasıtlı bir şekilde bir tecavüzcünün cinayetine kurban gitmiş.
Başka bir akrabasıyla sevişip durmuş hamile kalınca da babasına söylemiş bu çocuktan diye. Yani babası gene suçlu ama kızı bildiğin orul orul or*spu o konuda laf yok 😒
En İyi Cevaplar