AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
Tecavüz ve kadina şiddet uygulayanlara en güzel ceza hadım edilmeleri
Allah akıl fikir versin böyle ülke ne hallere geldi
İnsanlığımızı s1k3yim nasıl insanlarız ki tecavüzcüyü öldürmeden kafamızı yastığa koyabiliyoruz?
bence bu yasa yerine çocuk istismarı yerine hadım ve gerekirse idam yasası getirilmeli
he he o zmn herkes önce tecavüz etsin polise giderse evlenir dahada işini halleder dahaca.
polise gitmezse bosverir oylemi
Onlar Elime gecsin varya O piçleri Cezam neyse raziyim Sıkmazsam bnde insan degilim...
Bu insanlara oy vermeye devam etsinler bakalım ülke iyice poh oldu
bakanın açıklamasını da yazsana şuraya. Kafana göre insanları yanlış bilgilendiriyorsun
maksat bir partiyi kötülemek olduğundan yazmaz. çamur at izi kalsın misali
Ciddi mi bu cidden? Çok etkili bir çözümmüş cidden (!). O çocuğun psikolojisi ne olacak peki?
Bu millete her şey müstehak! Artık hiçbir şey umrumda da değil... AKP yapar, millet tapar!
bu duzen bu görüş yanlis yanlis oldukca yanlislar dogar
İğrençlikten başka hiçbir şey değil. Bunu isteyenlerin kafası gram çalışmıyor mu acaba?
o zaman herkes begendi kiza tecavuz etsin evlensin böyle bir sacmalik mi var
Böyle bir durum yok kaynak? Göremedimde ben milleti keklemeyin
Sıvıyorlar şimdide...
Birşeyi adam gibi karara bağlasınlar
gazeteport.com/.../
Allah belalarını versin bu düşünceye sahip olanların
Yasi ni tarafa birakin tecevuzculer öldürülmeli. Yasi birakin bu sacmaliklar artik toplumda olmamali acik ve net tecavüz ettin oleceksin bu kadar
Bu olaylar olurken allah dedikleri kişi nerede acaba..
hadi ordan kafir !
akp zihniyeti. bu partiye oy atanlar hala görmüyormuu.. ülkeyi cahil cuhelalar yönetiyor.. hala görmicekler mi
insanımız okumaya öğrenmeye aç, benzer cahil cuhelalarda internette yazılanları gerçek sanıyor ve bununla ilgili iftiralara başlıyor, bakanın açıklamalarını bir dinle en azından madem okuma bilmiyorsun
@zihgir akkafa geldi
Olabilir ama oncelikle o tecavuzcunun cukunu kesip boynuna asmak sartiyla
Yine güzel memleketimin cahilleri olayı anlamamış be. Anlama bozukluğu dicem ama yüzde 70 i kanunu okumadan duyduklarıyla saçmaldığı kesin...
İşin başka bir iğrenç boyutuda , kadın gidicek diyecek ki bu bana tecavüz etti , evlenirse şikayet etmem. O cocukluğu işte.
Tecavüz meşrulaştırılmaya çalışılıyo. Akp tarafından, tayyip tarafından.
namus denilen bisey varya bu nasi mantik nasi bir akil. beyin niyetine at pisligi taşiyolar a*k
Ya şu saçmalığa bak yaa valla insanın sinir sistemini bozuyorlar ya
yazık diyorum
bu günleride mi görcektik.. mecliste ne kadar ipsiz sapsız insanlar var böyle bişey desteklediklerine göre
Millet artık karısını tecavüz ederek seçer, çok yanlış..
salakmisiniz tecavuz yoktur kim demis lan tecavuz var seksi bile tecavuze yonlendirdiniz
12 yaşında ki kız 30 yaşındaki biriy sevgili olmak isterse ne olacak. Zira Kadın bu Bilim çözememiş
Yapıcak başka şerefsizlikleri var mı diye oturdum bekliyorum
bildiğin suça teşvik gibi birşey oluyor bu rezalet.
İğrenç birşey. Kimseyi buna zorlayamazlar. Asla olmamalı... kendilerini yerine koysalar keşke
çocuktan kastın 18 yaşından küçük herhangi bir yaş mı
50 yasindakine tecavuz normal mi sence
istismar derken tecavüz mü demek istedin
Şöyle anlatayım 18 yaşında bir erkek ile 17 yaşında bir kız beraber olunca erkek hapse girebiliyor bu da cinsel istismar
Nerden uydurdun bunları dedigin gibi durum yok tecavüzcüler için gecerli degil bu keske haberleri iyice dinleyip anlasanızda milleti gaza getirmeseniz
Valla ya haberin aslı ne olayı nereye getirdiler. Işte gercek bir algı operasyonu. başkanlıkta red için bahane arayışında idiler zaten istedimlerini buldular.
kadinlar suclu yolda erkege bana laf atiyolar bana tecavuz ediyolar cok da temiz degil bunlar ayrica kucuk erkek cocuklarinin pipisini zorla icine sokan kadinlar da cok fazla olaya tek tarafli bakmayin :\
onlarında organlarının sinirsel kısmı yakılır zevk alamaz bu kadar basit tecavüzün her türlüsünün cezası ağır olmalı yanlış mıyım
@adıbarışolsun aynen kardes tek tarafli bakilmasin ben de kadinlar tarafindan tacize tecavuze ugradim hicbisey kadinlardan taraf degil hickimse de masum degil !
aynen kardesim geçmiş olsun tecavüzün cezası İran gibi ülkelerde ölüm tecavüz edene acımak tecavüze uğrayana haksızlıktır
@adıbarışolsun aynen oyle kadinlar da cok masum bir halt sanmasin kendini iclerinde seytani duygular besliyolar elde etmeyi istesinler bak seni nasil taciz ve tahrik ediyo elliyo orani burani sapik lan bunlar kezzolar :/
Oldu tecavüz vakaları daha fazla olur sonunda ölüm yok diye şaçmalık , sonunda ölüm olcakkı caysınlar
isid zihniyetinin Turkiyedeki temsilcileri bunlar kizlarinin baslarina boyle bir sey gelirde biz ne halt yedik derler insallah...
@clark_kent yazısına katılıyorum benim de anladığım bu eğer yanlış anlamışsam biri doğrusunu anlatsın lütfen.
Ne kadar iğrenç mide bulandırıcı bir durum ülkece tecavüzü meşrulaştıriyoruz idam edilmesi gereken pis sapıklar ceza almasın diye evlenecek yani peki tecavüze maruz kalan nasıl kabul etsin bu evliliği
değil öyle değil.. pofff GAZLA çalışıyoruz resmen ÜLKE olarak
çocuk yaştaki tecavüzler kesinlikle kabul edilir değil. tecavüzcü idam edilmeli.
böyle saçma bir şey mi olur kadina veya çocuğa şiddet ve tecavüz cezası ağır olmalı
Çarpıtma şovunuza devam edin gün doğdu size 👏👏👏👏
Yazıklar olsun. Kendi başlarına gelir inşallah demekten kendimi alamıyorum kimse kusura bakmasın da
Eskiden vardı, kaldırılmıştı, aynı saçmalık tekrar gelmiş.
Allah belalarini versin artık ya hala nasıl oy veriliyor bunlara insan olan bir sorgular yaa
Adalet gelsin artık idam edin şunları 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
Bunlar oturup acaba şimdi nasıl bir gereksiz karar alsak diye toplantı yapıyorlar
İste demoksasi denilen saçmalık bizim için kanun koyoyorlar sahtekarlar
kurban ne diyecek ona göre sunulabilir ama kurban ne derse o olsun
Allah bunu yapanlarında bu yasayı onaylayanlarında aynılarını başına getirsin
artık kadınların namusu kalmamıştır.. bu yasayla namus silinmiştir. eyy akpliler şimdi karılarınızı sapıklardan nasıl koruyacaksınız? kızını karınızı skecekler çatır çatır ne yapacaksnz
kesinlikle hayır, ne hale geldi memleket, yazıklar olsun
bahaneler üretip hükümeti destekleyenler ahirette o kararı onaylayanlarla aynı ateşte yanacaksınız. Gazabınız bol olsun.
bu İran da olsa asarlar taşlarlar... biz de tam tersi düğün dernek ohh ne güzel cezaya bak ne kadar caydırıcı ☺
Biraz araştırın nedir ne değildir
m.sabah.com.tr/.../carpitilan-duzenlemeye-son-noktayi-koydu
e iyide aileler ifadede tecavüz yok derse kız zaten küçük dünyadan haberi yok olanı anlatamaz şikayetçi olamazsa nasıl bu kanun tecavüzcülere hala yok kardeşim kim ne derse desin sen tecavüzcüsün diyecek
@deadalus aslında benzer şeyleri savunuyoruz.
Tecavüzcülere hadım cezası gelmeli dediğimizde burda bir çoğu insan hakları vs gibi Avrupa yasalarıyla tepki gösteriyordu. Tecavüz varsa kesin tikini veya hadım et biter.
yani kesinse öyle bir ceza verilmesine hayır demem zaten ama şu da var bir erkek olarak iftiraya uğrayıp temize çıkana kadar işin işten geçmesi olasılığını gözardı edemiyorum malum bura türkiye
@deadalus tek derdimiz sıkıntımız bu. Derdini anlatıncaya kadar 6 ay geçer çevrende damgayı da yersin.
bu yasayı düşünüp yürürlüğe sokan onaylayan ve destekleyen kim varsa hepsinin kızına ve karısının başına aynı durumun gelmesini temenni ediyorum.
ne yani. kurban bu hayyata. sadece. iliski icin mi varmis. vallla. bu durumu kabul edenler etmeden once. bir kendi. cocugunuzu. onun yerine koyun bakalim kabul edecekmisnz
Saçma. Kim ister tecavüzcüsüyle evlenmeyi biz idam beklerken bu saçmalık da nerden çıktı o evlilik sürer sanki
Ak partiliyim ama çok saçma bir zihniyet maalesef ne demek ya bu saçmalık.