AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
malum parti mensupları zan altında kalıyor sapık damgası yiyor
Karaktersiz bir insana vermeyi nasıl kabul ederler getizekalimi bunlar
Bu karar bu yolun önünü açmaz mı... pes yazıklar olsun ya
peki bu adam uzun yıllar icerde kalcak kurban bu kez yalnızlıktan murdar olmaz mi?
Tamamen saçmalık kız hem zorla tecavüze uğrayacak bide istemediği biriyle evlenecek mi
Zaten Orada Yazıyor Diyor ki Zorlama Şiddet hile Olmadan Birbirini İsteyen Diyor Bu 11 Yaşında Çocuğun 50 Yaşında Adamla Evleneceği Anlamına Gelmiyor. 17 Yaşında Kız Kendi İsteğiyle 19 Yaşında Sevgilisiyle Beraber Oluyor Ama Çocuk Buyuk Olduğu İçin Tecavüz Sayılıyor Kanun Bundan Bahsediyor. Benim Anladığım Bu Bundan Ötesini Hiçbir İnsan Oğlu Kabul Edemez Etmez Zaten
@Yalniz_Men ya birak ya illa baska hicbir seye calismayan humanistliginiz boyle tecavuzde dayakta calisir. Zaten istekle olan sikayetci oluyor hapiste mi yatiyor. Bu kanun gercekten bunun icin mi kullanilacak saniyorsun. Alice harikalar diyarindasin herhalde. Beynin var kullan biraz
@dudakkremii Ortada Çıkmış Birşey Yok İnsanlara Hakaret Ederek Konuşmak İnsanlıkmı Senin Gibi? Karşındaki İnsan Bugüne kadar Akpye Tek Oy Vermemiştir Ona göre Konuş.
Üşenmedim tam 30 dakika sorulara baktım bu soru tam tamına 30 defa soruldu :o
Yeter , yeter :o
bizim Türkler ne kadar mall Abaza nedense yurtdışın da böyle konular olmuyor madem azdın mk abazası bacım çok git de sik
Sabah açıklandı öyle birşey yokmuş çarptırılmış. Normal de küçük evlenenler 14-15 sonra gelip damadı hapse atıyolarmış bu onun içinmiş
Önergenin içeriğinde çocuk la ilgili bir kısım yok. Reşit olanlar için hazırlanan bir önerge. İçeriği belli olur kısa zamana
halen uste cikma çabası hic bir sekilde tecavüzü meşrulastiramazsiniz
@Leon26 Düzenleme;cebir, tehdit, hile ve iradeyi sakatlayan başka bir sebeple birlikte olanları, yani tecavüzcüleri kesinlikle kapsamamaktadır kardeşim. kim tecavüzcüyü kurtarmak ister
Çocuk yaştakilerin evlendirmesinin önün acıyorlar kim bunu ister?
@Leon26 çocuk yaştaki ler kanuna göre 18 yaşından önce resmi nikah yapamıyor. sen ne diyorsun?
Reşit olmayını (1ila 17 yaş aralığı ) kendinize almayı mı düşündü?
@Leon26 böyle bişey düşünülemez bile zaten
iyide yasa onun için çıktı. biz neyin tartışıyoruz sanıyorsun
@Leon26 demek istediğim ve senin anlamadığın şey, 18 yaşından küçük birinin bu tür bir olaya maruz kaldıysa bu suçu işleyen zaten ceza alacak. ayrıca 18 yaşından büyük olsa da tecavüz suçu işlediyse ceza alacak. yasa, 18 yaşından büyük olup evlenen fakat resmi nikah yapmayan, sonra da boşanan kişi , suçlanınca hapishaneye gidiyor. yarın bugün bütün ayrıntılarıyla belli olur. bu kadar çarpıtmayla gelinen noktaya bak..
yıldırım açıklaması, cocuk var mı yok mu bir bak. CİNSEL İSTİSMAR DÜZENLEMESİ: Tamamen gerçek dışı bir iftiradır. Olay şudur, yaşı tutmayan, erken yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Dolayısıyla çocujkları oluyor, babaları hapse giriyor. Bu şekilde 3 bin aile olduğu tespit edildi. Bir seferliğine bu mağduruyietin giderilmesine yönelik bir çalışmadır. Seçim kampanyalarından partilerine önüne gelen sonuç. Bunun giderilmesi için söz verilmiştir. Maalesef CHP bir ucuz istismar aracı olarak kullanılmaya kalkıştı. Bu bir tecavüze af değildir. Tecavüze en ağır cezayı AK Parti getirdi. Bu cezaları tecavüzle ilgili bir konu değil.
Var ya bunlara görülmemiş işkenceleri yapacan ceza yetmez
çocucağa tecavüse asın ya. ya da malum yerlerini kesin... (şeriattendir..)
Kömür verdikçe akp oylarını verecekler kendileri hiç sorun yaşamıcakmış gibi
allah belalarini versin tecavuz hic bir sekilde kabul edilemez bir suçtur...👎👏😕💀💀💀💀
Cinsel istismar suclusunu, sucu isledigi kadin gebertsin bence
nedense hiç şaşırmadım onlar konuşur ak parti yapar (!)
yalan söyleyip durmayın böyle birşey yok. chp nin uydurmaları..
Bence bu tecavüze uğrayan kişiye eziyettir. Tecavüz eden kişinin diğerine eziyet etmeyeceği ne malum.
Şakamı bu? Diyecek bişey bulamıyorum artık. Bu kararı alanlar kendi çocuklarını düşünmüş mü acaba çok merak ediyorum..
Twitter kac gündür yikiliyor ama sonra da çıkıp olayi çevirdiler böyle değildi de şöyle diye yemeezleer
Tecavüzün yeri nikah masası değil idam sehpasıdır
ee ne var bunda akp yapar bu millet tapar..
bunu onaylayaninda bu karardan memnun olaninda Allah binbir belasini versin!!!
He amina koyim oda olsun ülkenin çıkışı çıktı ya saçmalamayın gözünü seveyim ya
Allah cezalarını versin bu zihniyettekilerin
Ülke iğrenclikte sınırları zorluyor.
Gidip akpli dedemi dövücem yeter artık mk
13 yaşında kız çocukları be onlar
Kız evlenmesin adamda cezasını çeksin anormal bir yasa değil
:@ öyle birşeyi asla kabul etmiyorum
kurban niye adaletin de kurbanı oluyor ki
Tecavüzcüye gün doğdu desenize!!!
Şu sana asılan kıza naaptın? Kız benim üzerimden sana yürüdü de. Zoruma gitti. ☺
Böyle birşey yok. Provakatörlük yapmayın.
türkiye afganistan olma yolunda helal onlara
akp bir daha asla oy alamaz benden.
müstehak ama size bunlar. biliyodunuz bunlari yaşaticaklarini
artık vermem öğrenmiş oldum bilmemek değil öğrenmemek ayıp:)
çok acı ögrendiniz malesef.😉
aslinda hep oy verirken acabalarim vardi ama aile baskısı olsun birkaç yaptığı iyi şeyler olsun vermeye ikna etti o zamanlar ama bunu da yaptilar ya artik vermem. :) siz hangi parti?
Ya Kardeşim Kanun Çocuğa Tecavüz Edene Veya Bir Yetişkine Zorla Tecavüz Edene Çıkmıyor Niye Okumadan Etmeden Atıp Tutuyorsunuz Bunu Anlamıyorum Ya
böyle rezalet olmaz o zaman herkes beğendiği kadina tecavüz etsin evlensin yok artik !
Nereye gidiyor bu ülke...
Yuh!! Cahilliğinde bu kadari
kafayi yemisler mk iyice
küfür etmek istiyorum
tam bir saçmalık yaaa. iyice zivanadan çıktılar.
Ln yok böyle saçmalıj biyerinizden uydurmayın
insan değil bunlar😡😡
Böyle adalate sokayimmm.
Hayır ertelenmesin! Çeksin cezasını😡
Tecavüzcülere de gün doğdu
Allah bunu kabul gören zihniyetin belasını verir
Üzgünüm sizin halkınız sizi bu hale getirdi.
İyice sasirdilar. Birde muslumaniz diye gecinirler
Ohaa ya sacmalıga bak
bacım çocukları diyorum bir şey demiyorum
Yok daha neler. Meclisten bu geçerse vay halimize
Hayır tabii ki. Ödül verir gibi ne öyle
Ak partiye oy verenin mk
Bu nasıl bir zihniyet ya 😡😡😡
resmen tecavuzculere davet çıkarıyolar
Bu haber gerçekse vay halimize, nr günlere kaldık.
Böyle saçma sapan şey yok
La bir haber okuyun gaza gelip konu açmayın
Allah hepsinin belasını versin yazıl ya
Mk akpninde şu iradesiz piçlerinde
Resmen tecavüze teşvik daha ötesi yok
okuma yazman yok sanırım, 18 yaş altı bir kızla evlenmiş ve bu yüzden hapiste olan 3000 kadar kişiyi çıkarmak için yapılan bir tasarı ve geçmişe yönelik;bundan sonrasını kapsamıyor. yani 17 yaşında bir kızla evlendiği için hapiste olan erkek hapisten çıkıp resmi nikahını yapacak. kıza tecavüz falan ettiyse hapiste kalmaya devam edecek. yani imam nikahı ile evli olan kişileri kapsıyor kısaca, sokakta tecavüz için bekleyenleri ya da yalan haberlerle tecavüze teşvik etmeyi amaçlayanları değil
Bu ülkede sağ gösterilip sol vurulan o kadar çok şey oluyorki yılardır böyle Akp ile alakalı değil