AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
İdam edildikten sonra cenaze namazının bile kılınmaması gerekiyor
Bu ulkede bun larin konusul masin dan utaniyorum :(
bu öneriyi verende bu öneriyi kabul edende tecvüzcüdür oooorrr... çç.. dur kesin ve net
tecavüzcüye mühebbet falan gereksiz, hadım edeceksin ama öyle ilaçlarla değil, harbi harbi keseceksin kökünden sonra dışarı salacaksın
Haberler olayları çarpıtarak yansıtıyorlar genelde.
Gerçeği anlatda öğrenelim hadi.
böyle birsey kabul edilemez. Herkes tepkisini koysun başlarım böyle önergeye ya
Bu tamamen kadının beden bütünlüğünü yok saymaktır.
Bunlar üzerine hala adaletten bahsedenler var ya...
idam edilmeli küçük yaşta veya büyük yaşta bir insana "taciz" eden yaratıklar
13 kişiyi tecavüz ederse nolucak?
Kura mı çekicek?
Hadi bir erkek çocuğuna tecavüz etti, eş cinselliği yasalaştırıcak mısınız?
Tecavüze uğrayan erkek çocuklar ne olcak ya nasıl bir saçmalık bu, tecavüz iyice artacak her sapık bunu dayanak görecek.
konuyu saptırmayın mağdurun ailesi evlenmeye onay vermezse kim kimi evlendiriyor.
Bu önergeyi sunanın kızına acılar içinde tecavuz etsinler sonrada hiç birşey olmamış gibi evlensin o acıyı yaşamayan bilemez ozaman anlar
Bence Uygun Bir Önerme Cezaevlerinde Bir Çok Haksız Yere Taciz İle Suçlanan İnsanlar Vs Var En Azından Dosyaları Tekrardan İncelenmiş Olacak
Tecavüze uğradım diyenden hastane raporu istiyorlar. Kızın biri iftira atmış hastaneye götürdüler adamı hapise atmadılar aksine kiza dava açtılar. Akp yi koruycam diye uydurma istersen.
Şerefsız
haydi erkekler tecavüze demenin bir diğer yolu.
adamlar öyle komik öyle çıkarları için kör olmuş ki, "18 yaşından önce sevisenlerin mağduriyetidnksdjjsk"hadi len hani zinadı? hani kızlı erkekli mevzusu? şimdi kim mağdur acaba?
Keske herkrse ulasabilcek organize edecrk baglantilari olan kisiler kos kos oturacagina insanlari bir araya cagirip mrclisin onunrr gunler surecek protestolar yapmamizi saglasalar..
Ayaklar bas old 14 sene evvel... bunlar daha iyi günlerimiz...
Evlenirse H. A. G. B karari verilecek, yani bir adama tokat atsan da ayni ceza bir kadina tecavuz etsen de ayni ceza. Harika sistem gercekten (!)
Artık çivisi çıkmaya başladı ülkenin! Diycrk bişey bulamıyorjm!
Tüm tecavuzculere idam gelmediği sürece tecavüzcü tecavuz etmeye devam edecek.
bacım çocukluğu diyorum.. Lanet olsun bu ülkeyi böyle yönetene...
Böyle düşünmeleri bile sapkınlık Allah ıslah etsin ya
Cahil millet, cahiliye devrini dayatmaya, yaşatmaya çalışan Hükümet.
Ozaman herkes elde etmek istediği kişiye tecavüz eder var mı böyle bir mantık ya
çok iğrenç ya biz burda idam gelsin diye bekliyoz onlar bize evlilik cıkarıyor çok namuslu bir ülkeyiz işte bu yüzden bizi avrupaya almazlar
Kendi kızlarını önce versinler öyle içleri rahat ederse kendileriyle devam etsinler bizi de kendilerine sövdürtmesinler şerefsizler..!
oha ya millet daha tecavuze yeltensin diyemi yapiyorlar bunu
Umarim yanlis bilgidir. bu ulke nereye gidiyo boyle
İyice araplaştık
Allah başlarına vermeden yaşatmasın diyorum!
En büyük duamda budur.
Gerçekten artık dayanılıcak gibi değil bu zihniyetlere
iğrenç ötesi bir durum kızı resmen öldürmektir bu hadi herseyi geçtim o adamın ona ne yapıcam belli olur mu
Kanunun direk bu şekilde çıktığına inanmak istemiyorum. yanlış anlaşılmasın savunmuyorum. böyle birşey olamaz olmamalı mutlaka bir yanlış vardır.
Meclis tutanaklarindan baktim. Haber doğru
Bende Öyle Düşünüyorum Bu şekilde Milletin Anlattığı gibi Değil Kimse Çocuğa Tecavüz Edene BİR Yetişkin İnsana ZORLA Tecavüz Edene Evlenirim Diyemez.
@Yalniz_Men yani usta böyle bir saçmalık olurmu gözden kaçan bişey vardır ya ben bulamadım önergeyi bulsam bakıcam bir
Bizim Millet Dereyi Görmeden Soyunuyor :)
Soruyorum 12 Yaşında Çocukla Bizim Kanun Da evlenmek Mümkün Mü?
Tecavüzcülere idamı isterken tecavüzcülerin cezasını düşürmek veya karşı tarafı evlenmek için ikna edip neden bu piçlerin önüne açmak isterler gebersin hepsi
Akpye oy verenlere gram saygı duymuyorum bundan sonra.
Bunu kabul oyu verenlerin karısına kızına tek tek tecavüz edilsin. O zaman bende kabul ederim
öyle şey olmaz. Akıl dışı bir uygulama olur. Sanmıyorum dediğin gibi bir teklif olsun.
hem reşit olmayanla ilişkiye girmek zaten 10 ile 15 yıl hapis cezası var. Bu kanunu da değiştirmeleri gerekir o zaman...
Bu dünya tersine anam ! Mağduru düşüneceğine tecavüzcüyü düşünmüş düşüne (meye) n (!)
9 yaşında kızı koynuna alıp onunla birlikte olanların soyunun devamından başka birşey beklenemez.
Bu partinin de hangi bayraga selam verdiği belli değil... Tecavüz her dilde her irkta suçtur!!!
29 nda 14 yaşında bir kız çocuğunu beğenip, 30nda onunla evlenen birisini cumhurbaşkanı yapanlar için bu sorun olur mu?
bakanlık açıklama yapmış bu haber yalanmış izin verilmiyormuş
yine yalan propagandaya kurban edilen gerçekler...
konunun tecavüzle uzaktan yakından alakası yok... çocuk yaşta evliliklerle de...
İnternette gördüğün herşeye inanıp omu gerçek gibi insanlara anlatmak ne hoşumuza gidiyor değil mi ama açıp okumak çok zor.
İşte asıl cahil onlar.
dün cnn türkte akpartililerin gözü önünde canlı yayınla açılıp okundu. tek kelime edemediler. bugün başbakan konuyu savundu. sanırım senin için açıp okumak çok zor
@benimyahu bence açıp sen oku videolarini izle. Bu gercek dün gece mecliste görüşülmüş. Bu Yasada çıkar. Kediye köpeğe tecavüz edenlere nolcak çok merak ediyorum 😠
@melekimbennn bana niye seslendin :) ben aksini mi söylüyorum?
Yahu saçmalayın, eskiyi kapsayan bir kanun yaşı küçük olup evlenenlerin tecavüzcü sayılmaması için bu kanun.
@benimyahu pardon etiketleme yapmışım seni gormemisim 😊 oyle sinirlendim ki normal yani ne yaptığımı bilmiyorum
yaşı küçük biriyle evlenmek zaten suç. ayrıca sapıklık. ne yani hoş mu görelim?
Yaşı küçük biriyle evlenmek suç olduğu için çıkartıldı ya zaten bu kanun, genelleme yapıyorsun ben 19yaşındayım kız arkadaşım 17yaşında
Evlenirsek ben tecavüzcü damgasıyla hapse atlıyorum bunu engellemek için bu.
evlenme o zaman. bekle 1 sene. hayret birşey!
Niye bekleyeyim arkadaşım? Seviyorum evlenmek istiyorum suç mu? Bu bir yasal boşluktu kapatıldı işte
yaşın kemala ermemiş. daha başka sebebe gerek var mı? senin işin gücün ne? askerliğini yaptın mı? hayatının kararını verecek noktada olduğundan emin misin?
peki her sevdim evleneceğim diyene eyvallah diyeceksek 3 ve 4 yaşındakileri de evlendirelim mi? nedir bunun sınırı?
Kızın babası bile bunları demezken sana düşmez yaşım başım. İşimde var gücümde seni hiç alakadar edecek konular değil. Vardır sınırı sen merak etme.
tamam işte ben istiyorum ben evlenecem kime ne demenin yaşı nedir?
ayrıca şu anki yasa bu değil. cnn türk te işin aslı anlatılıyor. aç izle istersen. hiç de senin sandığın gibi değil.
beyin bedava diye çürük çarık ne varsa toplamışlar mk skcm sistemlerini
hayir tabii ki. sadece istismar icin gecerli diyolar ama o da yanlis
Şu amacılar neyin kafasını yaşıyor? Yanlış anlıyorsunuz falan beyniniz var mı sizin? Tecavüze uğrayan erkekleride evlendirin tamam iğrenç mahluklar.
Kim istet ki hayatını mahveden biriyle evlenmek? Böyle saçma kararlar çıkaracaklarına tecavüze uğrayanın tecavüzcüyü öldürmesi kararı alsınlar. Bu karardan sonra intihar sayı da artar tecavüz olayları da sapıklar da!
Çok merak ediyorum ayran içtikleri için mi bu kafa?
Aykut erdogdu bunlar islamda ahlak diye birsey kalmadi diyorduya o nokta tamda. zaten butun taciz , tecavuz, yok yakin akrabayla kacma, kocasi baskasiyla kacma , uvey babasi cocugu goturmeler hep bu zihniyette var
Bu ne bicim bir zihniyet? Belki tecavüz edilen kişi evlenmek istemiyo ne bozuk zihinli insanlar bunlar yaa
onların şerefine haysiyetine gururunu insanlığına...
bunlarla aynı dünya da yaşadığım için kendimden nefret ediyorum..
Akp nin ne kadar orosbuu cocugu bir parti oldugunu ispatlayan yeni bir yasa önergesi
Evli oldugun kadinla bile , kadin istemeden cinsel iliskiye yani zorla iliskiye giremezsin. Bu nasil bir cahillik ki onergeyi sunmuslar.
Sabah sabah bu haberi gorunce sarteller atti bende.
iyide o zaman adamlar işine geleni yaparlar sonra evlilik oh düğün dernek Böyle ahlaksızlık olur mu ya! Allahım sen yardım et bu pis adamlardan kurtar bizi
şöyle diyorum allahtan bekarım evli değilim ve bir kız çocuğum yok allah kızçocuklarına ve ailelerine sabır versin ne diyim izliyorum bende tv den kanun tasarısını abuk subuk bir tasarıya benziyor!!
Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum bu insanlara. Vicdanları kurusun.
hepsi o**spu çocuğu türkiye iyice bok*laştı canım ülkem ahlaksızlaştı içim yanıyor
hala ak partiye destek çıkan serefsizdir aksini iddia edende serefsidir