AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
şeriat gelmeden şeriatımsı hareketler.. millette zeka kalmamış
Ülke artık başka bir seviyeye çıktı. Yobazlaşma, araplaşma filan değil bu bildiğin canavarlaşma kardeşim.
Başka bir sebebi olabilirmi acaba? Elleri kırıldı o magandanın. Ne zaman olmuş bu olay?
Gece uyurken ağzını açacaksın bir bidon çamar suyunu dökeceksin..
Artık hiç bir habere şaşırmiyorum dediğim gibi bu Türkiye her şey olur burada
Döven kişinin zoru ne ki? Durup dururken neden dövmüş anlamadım. Bu kadar psikopat insanlar var mı ya. Yani ben markette ya da başka bir yerdeyken biri birden çıkıp saldirabilir mi bana? Şu haberden sonra dışarı çıkmaya bile korktum.
Eğitimsizlikten değil artık bunlar. Caydırıcı cezalar verilmeli vicdan nakli yapılmalı
ulan güzel ülkemizde kadın olmak neden bu kadar zor bun bir çözüm bulamazlar zaten.
Böyle insanlara idam cezası gelmeden rahat edemiycem. Yaşamaya hakları yok.
Kadına şiddeti hiçbir şekilde savunmuyorum. Bir insan kendinden gucsuz birine siddet uygulamamali. Ülke serefsiz dolu iyice.
Sonra ben "erkek olmak istiyorum yea" deyince, neden falan demesinler.
Bir diğer sorunda kadın orada dövülürken etraftakilerin hiçbir şey yapmaması. Bir kadın yanında biber gazı vs olmadan eli sopalı bir adama ne kadar karşı gelebilir
törelerimiz böyle. türkiyenin yobazlığı kolay kolay geçmez
okul çocuğu Allahın yarattığı okul çocukları yüzünden beni keşke yaratmasymış diyorum m k...
bunlara isgence ediceksin öldürmeyip surundurceksin
Eskiden mahallede yabancı olanları böyle , bu mazaretle döverler di ama kadınları değil , erkekleri
İnsanlar bilinclenmedigi ve cahil kaldığı sürece malesef bu Sacma sapan olaylar başımıza gelecek
Çevredeki insanların tepkisizliğine ne demeli asıl?
Yazıklar olsun.
Allah belasını versin böylelerinin ülkemiz de adalet böyle işlerse bu saldırganlar gittikçe daha fazla vahşet yaratır
doğru yürüyün allah allah :D
@samanalevi16 öööf pislik yapma ciddi bir şey anlatıyoruz şurda :))
evet bu konu ciddi biliyorum. ama sana yorum yazmak istedim :)
kadına saygılı ol oğlum seni de bir anne büyüttü eğitimi verilmediği sürece böyle hanzolar bitmez maalesef
Vallahi kendisinin orasini burasını gösteren bayanlar olduğu sürece pislik adamları gün yüZüne cikarirlar
50 yaşında başı bağlı kadından da mı tahrik oluyorlar? Ne pis adamsınız lan siz
@Casım_Abi bak bakalım cahil sapık dedim sapigin anlamını bir öğren hayvanları bile aynı sınıfa koyan özürlü insanlar dir
Savunma kursları veya gaz eğer zor durumdaysanız anahtarı parmaklarınızın arasına alın muşta gibi olsun yumruk atabilirseniz çok işe yarar ya da makyaj için olan makasları dediğim gibi yapabilirsiniz makas daha etkili olucaktır
Allah belalarını versin bu ülkede kadın olmak zor her anasından çıkan maganda olmuş mk
Ben böyle şerefsiz bacım çocuklarına ne desem daha çok yakılır bilmiyorum
Bugün bu kadina yapılanlar yarın kendi ananıza yapılır kendinize gelin su sacma sapan yorum yapanlar!!! Lanet olsun boyle turkiyeye
Her kadına bir ruhsatlı silah verilsin. Hem pislikler temizlenir.
Çarşafla gezin kıvırtmayın açık saçık giyinmeyin millete kuyruk sallamayın namusunuza iffetinize sahip çıkın
O hayduta mi kaldı milletin namusu ya da senin gibi gerikafalilara? Soyunuz kurusun.
@DestinyB sizin soyunuz kuruyacak benim değil 😂😂 eskileyenler ☺
Kadını eve kapatmak isteyen zihniyet adım adım amacına ulaşmaya çalışıyor. Bu zihniyeti de iktidar yapan gene kadınlar, işin tuhaf yanı budur.
Iyi olmuş ellerine sağlık o kişinin. Otobusdeki şortlu hemşire de hak etmişti. Bu ülkeye şeriat gelmeli ki zina yok olsun ne lan bu her yer kaşar
Sen nerenin kaşarısin böyle
Allah belasını versin o... Cocugu.. Kahpeler.. Orda duran markettekilerin sözleri de bir igrenc insanlık yok ya bitmis sıfor sıfır
herifin 40-50 tane dosyası varmış, salarsan dışarı bu olur tabi mk hayvanı
Allah topunun belasini versin
bir bitmediler anasini satiyim
ulan yaşanılacagı kalmamış Rabbim korusun bizleri..
Hiç mi utanmıyorsunuz ya sizin de ananiz baciniz var
Bunu yapan haydutu tıksınlar hapishaneye çıkarmasınlar pisliği Allahın belası eli kırılsın
Allah'ım sana yalvarıyorum, bir kere böyle bir olay benim yanımda olsun..
Ne değişik bir ülkeyiz ya, yemin ediyorum diğer ülkelerde Türküm demeye utanır oldum son 3 yıldır, geçiştiriyorum sürekli
Hukuk sistemi pert ama cok abartan bir toplumuz gece disarda sadexe kizlarami satasiliyo ben bile gececikmam
Yurtdisinda kizlar gece çikar ve sorunsuz geçiyor! Ama Turkiye bambaska bir zihniyet !
@HistoireNaturelle yurtdısındamı yaşıyosun?
ben bile gece önüme tinercisi gaspçısı cıkar diye fazla gezmiyorum kızı erkeğimi var?
Evet ! ama dedigim gibi, Turkiye farkli yani, gece dediysek 1-3 gibi falan degil herhalde ! Korkarak yasamamak lazim :) ama Turkiye'de yasasaydim belkide ayni goruste olabilirdim bilmiyorum..
@HistoireNaturelle hollandada yaşayan başka bir kızda burda tecavüzde bol kavgada bol demişti bunu yapanlarda göçmen değil kendi vatandaşları yani şehirden şehire değişir bu :) her ülke aynı değil :)
Olabilir tabi ki :) , ama Allah'tan ben o ulkede yasamiyorum zaten, sevmem orayi, insanlari çok pis!!!
@HistoireNaturelle hollanda mı?
Evet Hollanda :) , ne sandin?
@HistoireNaturelle türkiye :D
millet holanda meraklısı yok orası şöyle yok avrupa insanı böyle gitmeden yaşamadan atıp tutan cok :)
:) ama Avrupa baska haha …. Turkiye'de iyi ama yasadigin sehire bagli!!!
@HistoireNaturelle yaşadıgım şehirde sıkıntı yok sessiz sakin bazı yerler haric gece pek sıkıntı olmaz
Hmm, evet var oyle yerler, bende sessiz ve sakin bir yerdeyim, yani Turkiye'ye gittigimde.
@HistoireNaturelle bura eskişehir :)
Eskisehir'de mi yasiyorsun? ?
@HistoireNaturelle doğma büyüme :)
Hmm….. Bende oraya gidiyorum da Turkiye'ye gittigimde haha , bu ne tesaduf!
@HistoireNaturelle belki yalan gelcek ama içimden aynısı gecti acaba bu kızda mı eskişehire geliyor dedim çünkü eskişehir bu konuda güzel bir şehir sessiz sakin pek olay olmaz kekolar azda olsa var ama genelde gece pek sıkıntı olmaz
Evet aynen!!! :) baska eskisehirli var mi bu sitede? merak ettim :) hihi
@HistoireNaturelle kankam var hatta görüşürüz arada :)
coguda konusmaktan kacar eskişehirliyiz diye nedense
keko ne demek? :)
neden kaçarlar?
@HistoireNaturelle keko demek kaba saba tipler serseri gibi demek
ya begenmedikleri içöin kaçarlar ya da yaşları ufak
eskişehir kızları çok havalı oluyo
Ha peki :) , hmm havali hiç farketmedim
@HistoireNaturelle ben farkettim bizi begenmediklerinden :)
:-D
@HistoireNaturelle :D emirdağlı falanmısın :D
Girme oralara :-D !!! oyleyimde yani farkliyim diyelim, aslinda daha çok yabanci arkadaslarim oldu, turk arkadaslarimda var elbet, ama kafalarimiz uyusmuyor hele emirdaglilarla!
@HistoireNaturelle emirdağlı var emirdağlı var şimdi farklar var elbet :D
@HistoireNaturelle sakın bizim mahalleye gelmiş olmayasın :D
Neden oyle dedin? :) hangi mahalle? ben biraz dis ta oturuyorum aslinda yani çarsiya yakin degilim :) … bir sey diyecegim biz simdi burada konusuyoruz da su sorana bildirim gelmez insallah :-D
@HistoireNaturelle soran bildirim manyağı olmustur :D
Kesinlikle !!! :-D
Yolda yürürken insanlar bilerek üstüne üstüne geliyor. E5 gibi haketmiş.
Normal kadınlar oğullarının pipisini överek sonra bu hale geliyorlar
Kaliteli insan işiyle, kalitesiz kişiyle ugrasirmış. Ulkece ot gibi yaşamanın sonuçları
o güvenlik görevlisi diye tutulan hıyarın ben yazık ya İstanbul'da olsam toplanıp döverdim
Haberin sonunu izlersen kadına şiddet değil olay adam piskopat kim bilir günde kaç kişiye sataşıyor
Eğer silahları mümkünse rabbim ıslah etsin eğer islahlari mümkün değilse...
Lanet olsun ya yazık varya bunların hepsi dinci akpli yobaz arapçı değilse neyim
Diri diri yakacaksııın. Başka çare yok. Hatta derisini yüzüp tuzlayacak sonra yakacaksın.
Örgütlenin. Kadına şiddeti zaten iktidardan gücünü alan devlet çözemez çözemedi de.
Şerefsizler bunlar adamım diye gezer birde ortalıkta.. önünde çük olmakla adam olunmuyor işte ispatı da bu videoda
Hayvan işte kadın annesi yaşında ama canını yakmaya utanmıyor şer*fsiz
Erdoğan'ın yeni türkiye'si
Anne baban tartışsa kesin erdoğan sorumlu
@Cesaretin_varsa bir koyun meee diyor sanki
@Tarizokhat koyun diye bağırma koyarm
@Cesaretin_varsa size koymuşlar bile
insanlar giderek hayvanlaşıyor herkez şidete meyili hale geliyor
O değilde neden kimse müdahele etmiyor? Ben olsam elime ne geçse markette bulduğumu fırlatırdım.
Bunun bir adım öncesi "o tarafta erkekler var, sen bu tarafa geç" hadsizliği.
allah belalarını versin
Bu serefsizler olmasa cehenneme kim girecek...
işte bu "erkek"lerin gücü kadına yeter anca.
madangalar dan mı? onlarda kim ola ki?
Ağır cezalar verilmeli.
Elleri kirilsin sere*sizin...😡
Çok yazik ya. artik ne diyecegimi bilemiyorm.