Bu ne kin bu ne öfke. Ayak bileği göründü diye Dünya Tekvando şampiyonu olan Kübra Dağlı cahil insanların öfkesine maalesef yenildi. Bir kerede bir başarıyı gölgelemeyin be gölgelemeyin. Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz ya sizler de başarılı olun biz de sizleri o mecrada görelim insancıklar. Nedense yine yorum biz erkekler! Ne diyeyim Allah ıslah etsin bizi.
Sanki ülkede herkes tam yaşıyoda müslümanlığı gelmiş kıza laf ediyolar. Sorunca lafta şekilde herkes müslüman ama içte her türlü pislik var. İstisnalar ayrı tabi. Ama içi boşaltılmış bir müslümanlık var şu an. Öyle olmasa zaten bu kadar çirkin yorumlar yapmazlardı kıza. bir insan hangi konuda sivrliyosa o konuda kendisi eksiktir zten. Herkes çok uygun giyniyoda bir bu kız giymiyo sanki. Ellernde oje ağızlarında sigara gelmiş bu kzıı eleştrirler. ya da her naneyi yer içkisi karısı kızı vardır gelmiş bu kızı eleştrir. Yazık bu şekil içi boş müslümanlara
Ulan sonrada sinirli derler. Yav böyle geri bir millet olabilir mi? İşe yaramaz kendisinden bir b*k olmayan, beğenmeyip eleştiren ama ülkesine başarı getiremeyen insanlar saçma sapan yorumlar yapıyorlar ya ben sinir oluyorum.
Bazıları kızı boş eleştiriyor, bazıları da kızın kapalılığından rahatsız olup küçümsüyor. Utanmasa üzülecekler.
Ya milletimize bakıyorum da Türk olmanın ben bir yüceliğini harbi göremiyorum. Bu Türk olmayı gurur sayanlara valla gülüyorum.
cahil insan ha... kim cahil kim bilgili öğrendiğinizde umarım çok şey kaybetmiş olmazsınız. çok iyi hatırladığım bir olay birisi fetva sormuştu hocam başörtülü öğrenci peruk takarak derse girebilirmi? hocanın cevabı biz başörtülü okumasına fetva vermedikki yani karma eğitimde isterse çarşaflı olsun hiçbir hoca fetva veremez caiz'dir diye. bu olayda öyle kişinin kendi tercihi bize söz düşmez.
Sanki Şu an kapali olanlar mükemmel tesettürlü de su kiza laf etmişler yazik ya kapali olup sigarali nargile dumani ağzında ojeli kizlar var onlara ne demeli bu kiz meslek görmüş hobi görmüş istemiş ne var yani açık olunca ne denirdi kimbilir yazik su cahil insanlara
Önceden diyorlardı kapalı kızlarımızın önü kapatılıyor hiçbir faaliyete alınmıyorlar vs. E sorun çözüldü günümüzde öyle bir sorun yok. Kapalı arkadaşlarımız her alanda yer alabiliyor. Bu seferde diyorlar yok orası göründü burası göründü. Böylelerin derdi açıklıkla kapalılıkla değil. Böyleleri kadınların toplum hayatında yer almasından, kendi ayakları üstünde durmasından rahatsız. Bu arada şampiyon olan arkadaşımızla ülkem adına gurur duydum dilerim daha iyi yerlere gelir.
Kadınlara ikinci sınıf muamelesi yapanlar, yemek temizlik cocuk yapsin calismasin diyenler, turbansiz kadın perdesiz eve benzer diyenler 15 yıldır bu ülkeyi yönetiyor, halkın bu denli yozlaşması bana gore absürd bir durum değil. Bu kadının elde ettiği başarıyı elde edemeyecek insanlar sadece boş konuşmaktan başka birşey bilmezler.
Şerefsiz hiçbir işi olmaz otururlar köşelere 60 erkek kadınların orası açık burası kapalı sokakta şöyle olmuş bir şeyide baltalamayın anasını satayım bir kerede helal olsun deyin grur duyun insanlarla
Bir deist olarak ben gurur duyuyorum ama Müslümanlar yerin dibine sokmuş. Yine mi İslam üzerinde oyunlar oynanılıyor yoksa siz ne ediyorsanız kendiniz edip suçu başkasına mı yuvarlıyorsunuz?
En İyi Cevaplar