Spor yapan kadınlarmı daha çekiçi yapmayanlarmı
Yapan
Yapmayan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunlar fakir ve orta kesim için seçenek olamaz.
Spor yapan kadın maksimum budur

Spor yapmayan kadın da aşağı yukarı böyledir

Senin paylaştığın insanlar manken. Gerçek değil.
Yalniz bu iki secenek cok kotu yani benim dusuncem boyle her spor yapmayan boylemi oluyor manyak😅
Evet spor yapmayan herkes böyle olur cunku detay kısmında belirttigin spor yapmayan kadın temsili, her gun duzenli spor yapan bir plus size manken.
Ya en iyisi yapican sporu valla😅
Senin boy ve kilo ne
Spor diye ha bire popo büyütmeyin sporu sağlıklı olmak için yapın spor yapmayan daha hoş görünüyor vücudu orantılı en azından
Oha spor yapanin vucudu orantili degilmi yapmayan etleri fiskirmis tabi herkesin gorusu ve hosuna giden seyler farkli
Görseldeki spor yapanın mı orantılı beli neredeyse kırılacak ama popo maşallah harman yeri gibi
Beli gorunuste oyle ama olcsen gayet normal olculeri poposuda cokkk iyi benceeee
İnsan tabiatına aykırı bi görünüş bu ve hiç gözüme hitap eden bi görüntü değil
Yok canim sende neresi tabiata aykiri cok nkrmal birsey spor yapinca vucudunun kaslari gelisiyor seklide degisiyor
İşte olması gerekenin dışına çıkılıyor şekli değişince yanlış anlaşılmasın dediklerim ben spora karşı değilim ama bunu sırf vücut şeklini değiştirmek için yapanlara tepkim zayıf olmak kadar güzel bir şey yok onda hem fikirim ama özellikle bölgesel çalışıp popo büyüyenler bana ters vücut biraz orantılı olacak yoksa kıza bakıyorsun boy 1,55 meme desen yok denecek kadar az ama var gücü ile popo çalışmış poponun kızı var dersin
😅 ya evet abartanlar var ama soylede vucut yapisiylada alakali beli kendiliginden incecik olanlarda var
Kendiliğinden olana ne diyebilirim benim sitemim sporu sırf bunun için yapanlara
Aynen acaip duruyor oyleleri oranti herzaman onemli
Sende kısmen bu soruda ki kız gibisin galiba böyle bir tepki verdiğine göre ya da olmak istediğin vücut şekli
Vucudu tabikide guzel ama dedigim gibi baksana kizin bel yapisi oyle ince yani
Neden boyle olmak istemeyim😄😅😅
Bel yapısının doğal halinin böyle olduğunu düşünmüyorum bence tamamen çalışma sonucu olmuş
Fazla fazla kilo alirsa kalin bir beli olur spir yaparsa boyle olur cok normal kotude degil bununki okadar ya kopacakgibi olanlar var be😅
Neyse kızın belinden tut poposuna kadar konuştuk 😂 herkesin bakış açısı farklı olabiliyor sen böyle olmak isteyebilirsin ama ben böyle kıza karşı pek sıcak değilim
Cevap
20Cevap
Her zaman sporculara öncelik veriyoruz :)
Kesinlikle
oha nası yani yapmayan diyen erkek daha çok ben şok
Dimi bende ayni sekil
Onlar fotoya düşmüş 🤣 dışarıda sportif vücuda bakarlar
Aynen spor yapan kadin gormemisler dogru duzgun
Spor yapan gorsel hiç ilgimi cekmedi yapmayan boyleyse yapmasın kizlar sporsuz daha guzelsiniz😊
Her yapmayan öyle değil maalesef
Peki sen hangisisin spor yapan mi yapmayan mı?
Tabikide yapan fazlasiyla mukemmel
Himm merak ettim simdi bak
Neyi
Seni spor yapanim dedin ya😃
Spor yapan tabii ki
Ama Roberto Carlos gibi baldırları da olmasın
Fit olması yeter
Bence o gayet iyi
Üstteki Roberto Carlos u bile geçmiş.
Alttaki aşk yaaaa
Bence üstteki daha iyi ya ama sen bilirsin😄
Yok yaaa neresini tutucaz onun. Kaslarını mi opelem 😊
Oda senin kaslarini😅
Nolursa olsun alttaki ele avuca gelir en guzelide bu. Bir dirhem et bin ayıp örter 👍♥️
mesela uzaya çıktık ordan dünyayı seyrediyoruz bencerenin yanında da bakımlı biri var hangisine gözümüz kayar
Görsellere göre yapmayan kadın. Ama her zaman spor yapılmalı
Spor yapan kadın kendine değer veriyor demektir. Kendine değer veren kadın tabii ki ne istediğini bilen dır.
Yapan tabii ki yapmayanlar sanki görseldeki gibi mi 😂 hem sağlık açısından da iyi, çabuk yaşlanıp çökmez. Her türlü spor yapan iyidir.
Evet ya spor yapan kadini kotu zannediyorlar hem gorunus acisindan hemde saglik acisindan daha iyi
Kızlar spor yapmamalı
Ne alaka ya herkes spor yapmali kafayimi yedin sen saglik once gelir herseyden spor yapmayan bir insanin cokta saglikli bir vucudu oldugunu dusunmuyorum ben
İyide doğru düzgün spor yapan insanın kasları çıkar
Yani herkesin bakis acisi farkli
S. g ozaman😅
Tamam gittim 😅
Burası benim mekan siz defolabilirmisiniz 🙃
Tamam birdahaki soruda gorusmek uzere denk gelirsek
Her spor yapan böyleyse yapan 😍😍
Yediklerine dikkat eden kadın
Tabikide yapan ama abartı kas olmamalı fit olmalı.
Bununki abartımı?
Yapan
Usttekiyle eğlenilir alttakiyle evlenilir
Yok be ne alaka vucuda göre
Sporcular cok sosyal oluyo aga alah bilir kaç konuştuği vardır
Yok be yanlis dusunuyorsun
Öype öyle
Bide bi egoları oluyo varya hiç çekilmez
İkiside itici 🤢
İkiside iticiyse mesela senin hoşuna giden kadin tipi vucudu nasıl?
yapmayan
bu görsele göre alttaki
Yapan tabikide
Yapmayan daha seksiymis
Yapan
A diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?