Nerede spor yapan ve kendine bakan bir kadın görsem, hep eleştiri oklarının hedefi olduğunu görüyorum. Burnu havada, egosunu tatmin ediyor, niyeti farklı gibi onlarca saçma söyleme şahit oluyorum. Neden böyle yapıyorlar, saçma değil mi?
Spor yapıp kendine bakan kadınları neden çekemiyorlar?
Çünkü karşıdaki kişi her zaman daha kötü olmanı ister ve bekler, bundan beslenirler... Bizim insanımızda hep bu vardır. Başarılı olursun, özen gösterirsin, özenirsin, kendine bakarsın, kazanırsın hep bir kulp bulur bir eleştirecek dala tutunur. Bu erkeklerde var ama kadınlarda daha çok var maalesef... Her ne olursa olsun kulak tıkayıp çalışmaya devam. Onlar konuşadursun sporcular çalışmaya devam.
Valla ben kendisini geliştiren birini her zaman sevmişimdir kendime hiç demem ki "bu benden daha iyi keşke bende böyle olsam" dememe gerek yok zaten kendime inanmam kendi vücudumu sevmem yeterli spor yapmayan bazı insanlar kıskanıyor veya yediremiyor sevgilim benden daha güzel vücuda sahip vs. Sende yap bir engelin yok ben bedensel engelliyim ben bile vücudumu yapabildiysem sende yapabilirsin yeter ki kendinize güvenin
Çoğu gerçekten öyle ama hepsine öyle diyemeyiz tabi. Her b*ku eleştiren tayfa zaten kendine bakmadan uçan kuşta bile bir kusur bulmaya çalışıp boş eleştiri yapıyor. O yüzden sen kendini biliyosan diğerlerine b*k yemek düşer
Saygı duyuyorum , hiçbir zaman başaramadığım bir şeyi yapıyorlar. Takdir edilesi doğrusu. Ama ben de dış görünüşten çok beynimi geliştirmeye adadım kendimi. Önemli olan çok fit veya çok güzel olmak d yıl de sağlıklı bir vücut bence, çünkü sağlam kafa sağlam vücutta olur, fazlası bana teferruat geliyor.
Harika vücudun var. Kim ne söylerse söylesin sen kendin için en iyi olanı seç bir tanem. <3 - Zamanla yaşlanacağız ve yapmak istediğimiz şeyleri yapamadığımız için pişman olacağız. Şimdiden başlamadan faydası var. Çok güzel vücudun var. Umarım hep böyle kalır. Kendine iyi bak. <3 :)
Bir konuda başarılı olan dikkat çeken kadın çekilmez tabi. Geri kafalı toplumların ortak sorunu bu. Bizden daha geri kafalı toplumlarda bisiklet bile süremez kadın. Araba sürme hakkına falan yeni kavuştular. Kadın olacaksan ilerici toplumlarda olacaksın. Yoksa işin zor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Basarılı kadınlar daima kıskanılır hele ki soz konusu dis gorunuste basarili olmaksa bu oranin daha fazla olmasi zaten beklenen bir sey ayrica tabi bi kadinin hem saglikli hemde iyi bir vucuda sahip olmak icin spor yapması cok normal art niyet arayanların kendileri art niyetlidir
Sana katılıyorum. Ne zaman spor yaptığıma dair bir fotoğraf, soru vs paylaşsam burada hemen linç yiyorum özellikle kız üyelerden. Kadının düşmanı kadındır diye boşuna demiyorlar. Sende yap spor kıskanıp haset edeceğine değil mi, şaka gibi gerçekten.
Bende senelerdir düzenli spor yapıyorum ama salonda iki hareket yapıp sonra yarım saat aynanın karşısında fotoğraf çekip shoplayip paylaşım yapanları bende çok itici buluyorum. Çoğu spor yapmaya gelmiyor. Herseyi de haset olarak algılamamak lazim
Ben de spor yapıyorum ama bazıları yaptıkları sporu göze sokarcasına (hatta başka şeyleri göze sokarcasına) paylaşıp ortalıkta dolastiklari için doğal olarak sacma tepkiler almaları çok normal. Yapıyorsan yap kardeşim bize ne
Bazılarının g*tü kalkık oluyor ondan sinir oluyorlardır çekememezlikten değil. Zaten spor yapmak ve bakımlı olmak normal olan. Saçma sapan havalara girmenize gerek yok kasmayın. 😃
Çekememezlik değil de spor yapınca her yerde paylaşma gereği duyan insanlar komik oluyor bence. Kendileri için değil, beğenilmek için yaptıklarını inanıyorum şahsen.
Benim öyle bir düşüncem yok ben de spor yapıyorum kıskanan birine de denk gelmedim heralde ya da çevremde öyle hasetleri barındırıyorum.. Keyifli günler..
Bütün yorumlarda popo yapmak icin yaptıklarından denilmiş ne kadar saçmalamışsınız. Kadının sıkıntısı oradaysa ona çalışır kolundaysa koluna çalışır sizene bunu neden çekemıyorsunuz acaba?
Bırak çekemezsinler yapamıyorlar ya ondan, benim öğrencilerim de öyle pilatesten çşıktıktan sonra fitness yapmaya halleri yok ama diğer fitness yapan kadınların dedikoudusunu gelip bana yapıyorlar.
Tamam yapmayın sizde. Kadınların ön planda olduğu saçma bir düzen istemiyorum ben. Sadece adalet olsun hepsi bu. Özgürlük dedik diye her yerde çıplak/sarhoş karı görmekten bıktım usandım.
İnsanlar kendi ulaşamadıkları bir hedefe kimsenin ulaşmasını istemiyor bunu erkekler de yapıyor kendi adıma bu tür olaylar ile çok karşılaştığım için alıştım artık. Hedefime bakıyorum sadecee.
Bizim millet herkesi kendi seviyesine çekmeye çalışmayı sever. Cem Yılmaz'ın son gösterisinde dediği gibi; ''Benim g*tüm büyük, seninki de büyük kalsın, küçültme sakın.''
Bunu ilk defa sizden duydum benim çevremde de var spor yapan güzel bakımlı bir sürü hiç böyle eleştiriler almıyor ben hiç duymadım eleştiri yapan kişi kendi o seviyeye çıkamadığı için kıskanıyor şöyle ki kedi alamadığı ciğere mundar dermiş hesabı
Genel anlamda ayakları üzerinde duran özgüvenli kadınlar sevilmiyor. Kadınlar muhtaç ve pasif olmalı güçsüz olmalı. Erkeklerin egosu zedeleniyor minnet etmeyince kadınlar tarafından bakılınca da tamamen çekememezlik
Cevap basit hala kadınların kendi ayakları üstünde güçlü durmasına katlanamıyorlar kendi için bişeler yapan kadına aşığım kimseye ihtiyacı olmayan kendine değer veren böyle devam et kızım sonunda biz kazanıcaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gerçekten spor yapanlara bişey diyen yokki. Gelip sadece arkadan yiyen kamyoncu karılar gibi sadece popo çalışan maymunlara laf ediyorlardır
Bir ara gttigim salonda tek kızdım nerdeyse. Erkekler karakteri neyse onu anlıyor. Beni her gördüğünde selam veren de vardı ilk etapta kiloluyum diye laf sokanda. Yaptgim hareketleri abaza laf atan gerksizler de
Bence bir kesim çekemiyordur. Kadın için de erkek için de spor önemli ve hem fiziksel hem zihinsel olarak pozitif etki yapıyor. Ben ve benim gibi önemli nir grup da destekliyor inan
Çoğu erkek çekemez kadinlari kendinden gücsuz hissederler kadinlari ama bence bu benim hosuma gidiyor spor yapip kendine bakan ve caliskan kadinlar gercekten cok dikkatimi cekiyor