AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
özgürlük olmalı isteyen başını öter isteyen acar.. yerinde bir uygulama.. keşke daha hoş bir şekilde kullansaydı başörtüsünü
beğenmedim. din düşmanlığından alakasız şekilde beğenmedim, komik olmuş. aklımdan direk suçlunun arkasından koşarken sıcaktan bayılması falan geldi ne bileyim görüntü çok acayip ya :(
Alışkın olmadığımız için biraz banada tuhaf geldi ama olsun özgürlük güzeldir vatana millete hayırlı olsun sorun yok.
çok güzel oldu harika oldu mini etekli hemşire figürüne laf diyen yok buna millet boyna sallamış ALLAHUEKBER
Sonuna kadar arkandayim bas ortusune karsi olanlarin...
Ya adamlar Atatürkçüyüz diyip onun ilke ve inkılaplarını yaşatacaz diye senin para verip aldığın şeyi giymene engel oluyordu. Bu kadar düşmanlık olamaz. Atatürkçüyüz derler darbe girişimine kalkarlar Atatürkün binbir zahmetle kurduğu meclisi bombalarlar, Kurtuluş Savaşında tek desteğim halktır diyip halkçılık ilkesini kuran Atatürke rağmen Atatürkçülük uğruna milleti tararlar. Oldu olacak 30 yıl sonra en büyük Atatürkün kurduğu laik cumhuriyeti koruyoruz diye darbeye çıkıp anıtkabire atom bombası atsınlar ve yine yunanistana sığınsınlar. ya bunlar ermeni ve yahudi dolapları. Müslüman Türkün Atatürk ilke ve inkılaplarını koruma derdi yoktur. Gerektiğinde bunlar dışarı çıkar ülkesini korur. Ama Atatürkçüyüm diyenler onları tarar bombalar ezer ! Kendi malıyla milleti öldürürler. ha yolda giderken arabamı alıp üzerimden arabamla geçip beni öldürmüşsün ha tankla ezip öldürmüşsün taramışsın. yahudi zihniyeti! bir yumurta yemek için tüm ormanı yakar da geriye dönüp bakmaz!
@RafadanTayfa zaten çoğu insan kendi dinini namusunu sorgulattığı için başörtüyü istemez
Kimsenin özgürlüğü kısıtlanmaması ne güzel işte. bence gayret güzel olmuş.. Eski günlere dönmiyecez artık !! Allah razı olsun cumhurbaşkanımızdan
kimsenin özgürlüğü kısıtlan mıyor mu :D müslüman olmayan polislere de aynı özgürlük getirilmiş mi bir araştır
ne gibi mesela? benimle bilmece gibi konuşma. Ne diyorsan Adam gibi söyle.
müslüman olmayan kaç tane polis var? ve ne gibi istekleri var bikinilimi gezcekler
Gülmek istiyorum sygisiz olmak istemiyorum ama kontrol edemiyom kendimi
He ya sende çok gülünç durumdasın
@Poncikxxx neden?
Saygısızlığından dolayı
@Poncikxxx Saygisizlik yapmiyorum bende müslümanim
Gülmek istiyorum nedir ya bu kadın emek vermiş bu makama gelmiş bu şerefli üniformayı giymeye hak kazanmış tebrik etmek yerine başörtüsünü nasıl taktığını eleştiriyosunuz işte bu kadar basitsiniz vatanını koruyan bir insanı böyle aşşağılayabilecek kadar basit
Yalaklik icin yapmasin ozaman o rütbe gelen kadar madem haram niye polis oldu polis oldu niye bas kapatiyor simdi?
Ne yalakalığı ya nerden biliyosun saklamayı bahanelere sığınmayı bırakın artık
Sallamayı*
Umurumda deyil ne bok yerseniz yeyin size iyi yasamlar 😂
Onu bilmem ama rütbe bekliyenler başörtü takma yarışına girecektirler kesin
Laiklik isterizde nerde hani?
İsteyen başını açar, isteyen açmaz.
Başımızı açarken nasıl kendi isteğimizle özgürüm diyerek açıyorsak, başkalarıda aynı sebepten başını kapayabilir.
İstediği gibi dinini yaşayabilir. İster hakkıyla yasar. İster hakkını veremez. Bu bizi ilgilendirmemeli.
Bir kişinin mesleği dini yaşantısına engel olmamalı.
Bir zamanlar dünyanın en önemli buluşunu yapsa da önemsenmeyen kadınlar, şimdi en yüksek kıdemlere başörtüleriyle gelebiliyorlar. ☺️
Kurban olduğum bizimle ☺️
niye düşünemiyorsun peki sen niye saçların açık veya boyalı geziyorsunki niye zoruna gidiyor baş örtüsü?
başötüsüne karşı değilim ailemde de olan bir şey ama o bir emniyet müdürü allah için bir bak olmuş mu yani olmamış işte olmamış hangi ülkeyiz biz ya afganistan mı suudi arabistan mı
Sen yalan söylüyorsun bal gibide başörtüsü karşıtısın bu özgürlük Değilde nedir ama sen istediğin gibi geziyorsun ben diyormuyum ulan bu ne dap dar pantolon bu ne böyle ABD mi burası desem ne hissedersin işte aynısını o bayanda düşünüyor fark. Etmiyor daha önce öğrencilere bile karşı çıkıyorlardı baş örtüsüne emniyet müdürü olması gerekmiyor illaki
Kadınların asker ve polis yapılması saçma Yahudi adeti bu. Savaş durumu olur asker kalmaz o ayrı zaruret olmadıkça gerek yok. Dinin daha mühim konularını hiçe say namaza dikkat etme, harama dikkat etme başını kapat polis olcam de ben bu tür şeyleri provokatif eylem olarak algılıyorum. Madem haramı biliyorsun otur evinde. Erkeklerle tokalaşmak daha ağır veya temas etmek bu görevde ister istemez bunlar olacak.
Ve tabikide tesettürden verilen taviz pantolon ve dar giyim. Nerede kaldı farz değil mi*İşte bunlar islami ılımlaştırmaya çalışıyorlar.
@Iwillwishfordying İslamı dört dörtlük yaşayacak olanın işi olmaz kısaca polislikle falan
Seni beni ekliyende sözde müslüman işte ne yaparsın.
Eksileyende diyecektim.
@Iwillwishfordying eksilesinler bakalım
Onlar süslüman zaten ALLAHın emri filan umurlarında değil. Ceplerine girecek maaşa bakarlar dünyayı cennetlik yaşarlar ahirettede cennet beklerler
. Bu sadece tesettür için değil bütün farzlar için geçerli. Eğer bir yerde farzı uygulamada sıkıntı taviz varsa orada çalışılmaz. Namazıma laf edildiği için 2 iş değiştirdim ben. Bunlar ALLAH için ne fedakarlık yapabilirler
@Iwillwishfordying helal olsun bunlara fazla konuşmayalım yinede sonra bizi dinsiz ilan edebilirler çoğu böyle tipler çünkü. Sözde kapalı altı Şişhane üstü tophane. Kollar kısa dapdar dalga geçer gibi
Öyle kafir filan derler. Hakkı söyledik doğru söyledik diye. Ahirette görürler
@Iwillwishfordying Allah ıslah etsin diyelim boşver. hayırlı geceler kardeşim
Eyvallah Sana da hayırlı geceler kardeşim
+1 aynen
İğrenç görünüyor demisler kadının onu giyme amaci zaten sana itici gelmek. Bence serbest olsun isteyen istediği gibi giyinsin
Aslında evet herkes özgürdür ama bilmiyorum çok garip durmuş ya daha farklı bağlamalıydı ya da o şapka olmamalıydı
Birinin basinin kapali olmasi hemen bagnaz fikirlerin turetilmesine sebep olmamali... Iyi olmus guzelde olmus Kimse kimsenin dinini nasil yasayacagina hayatinda nasil uygulayacagina karisamaz...
Çağdaşlik anlayişimiz çiğnendi resmen.. tamam kabul özgürlük anlayişi için gerekli ama ucuz islam ülkeleri gibi gözümek Atamin ilkelerine ters.. banada ters. esefle kiniyorum.
Gayet uygun metroda istersem zevişir istersem içer istediğim yerede kusarım diyerek ve özgürlük ve demokrasi diye ağzından salya akıtarak yakıp yıkanlar kadar hakka sahiptir
Helal 👏
Tamam kabul görüntü hos değil fakat demokrasi budur iste. Kendi istedigi gibi ozgurce gelmesidir. Saygi duyalim
tamam basortuyu güzel yapmadi o dogru, ama bu sitedeki millete ne oluyor ya? Herkesin dine saygi duyulmaliydir!!! Bunlar da gelmis kadinin dinine birak tipini bile elestiriyorlar !!!
Önemli olan dış görünüş mü Allah aşkına? Ne taktığı nasıl taktığı hiç önemli değil. Helal olsun. Kadınlarımızın başörtüleriyle yükselmesi beni mutlu eder 😉😉
Sana ne bundan istediği gibi bağlar düşünemiyorum ne terbiyesizce bir laf ya sana mı sorcak nasıl bağlayacağını
ülkemi daha iyi temsil etmeli... dikkatli davranmalı.. bisden on kat daha fazla dikkatli..
isteyen istedıgı sekılde gıyınebılmelı sorun yok ama asıl sorun şu egerkı toplum içindekı kapalı gıyınen bayanlar gibi insanlara özelıkle erkeklere mesafelı hanı cogumuz bılırız kapalı bayanların erkeklere bakıs acısınız o sekılde bakacaklarsa sorun bence
Dünyada ilk Üniversite kuran kadında başörtülüydü bkz Fatıma el fıhri... Mesele kafadaki örtü olması ya da olmaması değil ufuk, farkındalık ve bakış açısıdır
Bu Türbandır. Fransız türbanı ya da rahibe türbanı. Başörtüsü değil.
Başörtüsü Anadolu insanının taktığı örtüdür.
Takdire şayan bir cevap
Başımıza ne geldiyse bunlardan geldi. Biz millet olarak hâlâ y*rrağın üstüne üstüne gidiyoruz
Şu baş örtüsünü, alet etmediğiniz yer kalmadı.. Bunun saygı ile alakası yok , dinle de alakası yok bu düpedüz tayyip cemaatidir. Herif baş örtüsünü de kirletti
Zihniyete bak çok yazık
@Poncikxxx gayet doğru ve gerçekleri yansıtan bir yorum nesi yazık?
@i-smyrna baş örtüsüne karşı bu kadar kinci olmayın
1 - Baş örtüsüne karşı değilim.. Anadolu kadının kullandığı örtüye neden karşı olayım.
2 - Eline kuranı alıp mitingler yapanlara karışıyım ! Dİn temizlikse siyaset gibi pis bir meydan da işi nedir !
3 - Sizler nasıl bir insansınız ki inancınızı böyle kötü sahnelerde kullanılmasına izin veriyorsunuz ! Ulan herif ırakta kadınlara tecavüz eden amerikan askerlerine "duacıyım" dedi ! Siz nasıl bir müslümansınız da oradaki müslümanlara yapılan eziyetleri destekleyenlere ses çıkarmıyorsunuz. Eline almış kitabı ve örtüyü sizin gibi koyunları sürüyor uçurumdan aşağı.
Asıl kinciliğii baştaki yezidin torunu yapmakta ! .. Hepiniz zan altındasınız farkında değilsiniz, sırf baş örtülüsünüz diye size şimdi fetöcü gözüylede bakan var, terörist gözüyle bakanda var. 3-5 etiketin uğruna köle oluyorsunuz ve hala susuyorsunuz. O kutsal oalrak gördüğünüz örtünün namusunu beş paralık ediyorsunuz sonra burada ahkam kesiyorsunuz benim gibilere..
Ne biçim insanlarsınız siz nasıl bağladıysa bağlar bizim gibi açık gezip günaha gireceğine nasıl bağlarsa bağlasın utanın bu nasıl müslümanlık günah günah
ben nie bağlamış mı dedim dini vecibesini yerine getirmekte özgür ama o bir ülkeyi temsil ediyor araplar gibi olmuş normal vatandaş olsa banane istediğini yapsın ama protokolde kürsüde bulunanlar daha dikkatli olmalı
Kimse kusura bakmasın ama gülünç bir durum gerçekten.
Gülünç olan şey başörtüsü değil, görevine engel olacağını biliyorum bu tarz bağlamasının.
Sorarım sizlere laiklik diye tutturanlar sizler değil misiniz yine sorarım ki yüce yaradandan hiç mi korkmazsınız müslümanım diye geçinip rabbimizin emirlerini uymadığınız yetmiyor gibi uyanları aşağılıyorsunuz sizleri allaha havale ediyoruz milletçe
Çok şükür Türkiye özgür ve normal bir ülke olma yolunda gururla ilerliyor 😄 bugünleri gösteren Rabbime çok şükür
Özgüvenli biri Tebrikler 👏👏👏Bari sende saçına güzel bir şekil verseymişsin sabile gibi. Böyle bir garip olmuş. Ama beğenmişin yapmışın, kimseye laf düşmez.
:D ben sabileyim o koca emniyet müdürü bir de kürsüye çıkıp konuşma yapacak dünya da onu izleyecek.. ama siz anlamazsınız :D
Bak bu dediğin daha önemli. Koca emniyet müdürü kürsüye çıkıp konuşma yapıcak ve dinlenecek. Sende bir mevki sahibi olda herkes seni de dinlesin. İstersen bu saçınla çık. Saçın çok güzel olsa ne boş bir insan olduktan sonra 😁😁
emniyet müdürü olmak istemiyorum belki ya da makam mevki.. istersem alayını olurum zaten aldığım eğitim idare üzerine... benim ne iş yaptığım hakkında bilgin olduğunu sanmıyorum.. kapasitemden de zerre haberin yoktur.. az önce nesnel diyordun ya bu da gayet nesnel bir durum oldu sen benim boş olduğumu düşünebilirsin özgür bir ülkedeyiz :D :D ama bence çok boş konuşuyorsun '' nesnel'' oldu ama olsun :D
Baş örtüsününde bokunu çıkarana kadar direndiler. Ulan tesettür bumu. Yıllarca başın kapalı olmada vücut hatların belli olmasın diyenler bunlar değil miydi? Kadın kapalı dr başhekim yrd olmuş adamla tokalaşıyor. Bize sevgilinle el ele tutuşman cehennemden beter demişlerdi. Açık bizlere verilen nasihatleri şimdi kapalılar yapıyor. Ama doğru dimi çünkü o BAŞÖRTÜLÜ
Samimi olsalardı sırf para ve mevki için tesettürlerini satmazlardı. Ben hiçbir dinciye inanmıyorum artık. Başörtüsü kuranda yok diyenlere ayet paylaşanlar o ayete uygun mu bu haller? Paraya giden yolda dini kullanmak mübah herhalde. Bende başıma bir şal atayım da kadro alayım
Sayın gizli dinin yasakları hem kapalı hem açıklar için geçerlidir Kurandaki ayetlerde ey müslümanlar yapmayın diyor ey kapalılar yapmayın değil yani dinin yasakları hepsi için geçerli aç oku birazda neyin ne olduğunun farkına var açık biri yapınca sorun yok kapalı biri yapınca vah vah bu kapqlı nasıl yapar yanlış olan iksi içinde yanlış değil mi? Bu karakter meselesi ne kapalılar içi kötülük dolu açıklar var yüreği temiz Önemli olan Allah rızası için kapanmak insanları açık kapalı diye ayırt etmekden vazgecin bir bitmediniz başörtüsüne karşı içinizdeki düşmanlığı istisna olaylar üzerinden çamur atmayın anca kendi sevuyenizi belli edersiniz gizliden yazmışsın bunalrı gizlenmeden yazıcak cesaretin yok tabi komiksin
Gizli sana helal olsun. İşte biz bunu söyleyince kafir ilan ediliyoruz. ALLAHın dinin doğruyu anlatınca hemen yaftalamaya başlıyorlar.
@Iwillwishfordying
Ben muhatap dahi almıyorum. Açığım ama İslam ve tesettürün kullanıldığını düşünüyorum. Bu yaptıkları tesettür değil zaten. Ben ayette baş örtüsünün yakaya salınması ve vücut hatlarını belli etmeyen tek parça kıyafet olması gerekir diye biliyorum. Akp li hocaları İhsan Şenocak ım da açıklaması bu. Acaba o destekledi mi bu şekli merak ediyorum
Aynen öyle. Madem serbest ediyorsun tamamiyle usulüyle getir bu nedir ALLAH aşkına resmen dalga geçmek islamla? Sırf Vallahi bu şekli destekleyenlerin imanında sorunu vardır. Bu tesettürdür tamamdır doğrudur diyenin imanı tehlikededir.
@Iwillwishfordying
İslam ı seviyorum ama kitaplardaki İslamı. Asla müslümanım diyene itibar etmem. Ateistler daha dürüst.
İnsanlar dini vecibelerini istediği her yerde yerine getirebilmeli burası müslüman ülke donla çıksaydı ilericilerin çok hoşuna giderdi ama malesef batıyor
madem özgür ve laik bir ülkedeyiz o zaman herkes istediği gibi giyinebilir ve inançları dogrultusunda yaşayabilir.
Bu tipin polis müdürü olduğu ülkede nice üniversite mezunu işsiz genç kahroluyor..
Neden? Bu kadina evde otururken "gel, polis ol" mu denildi? Bu kadin da üni okumus. Bu düsünce nasil bir düsüncedir?
@Rose__ Ablacım siz çok uyuyorsunuz. Adım adım özgürlük derken bir bakarsınız sizin özgürlüğünüz gider.. Bilmem anlatabildim mi..
Onların özgürlük dediği bizim istediğimiz olsun anlamında..
Yoksa ne derdim olur açılan ile kapanan ile.
Ben de kapanmaya laf etmem ama bencil ve zorba bir yönetim hayalleri var..
En kısa zamanda dövmeli ve küpeli polisler görmek istiyoruz.
Olabilir müslüman ülkeyiz bunların olması da doğal, şimdi bunu siyasi şekilde tartışmaya açıp kavga etmeye gerek yok, açıklardan ne hayır gördü ki bu ülke kapalılardan korkuyoruz.
İşte bizi buna ayrıştırdılar... Aslında "Müslüman" bir ülke değiliz, çoğunluğunu müslümanların oluşturduğu "Laik" bir ülkeyiz ya da idik...
@marduq abi anlamıyorum insanları yaptıkları ile değil de tipine göre yargılamak, bende Atatürkçüyüm ve osmanlı diğer atalarımı da seviyorum yani bu ülke için kim ne yapmışsa saygı duyup seviyorum ne var yani böyle ayrımcı olmak illa bir taraf seçip diğerlerini aşağılayıp kötülemek, günümüzdeki en kötü şeyde Atatürkçüyüm deyip sadece böyle sözde kalıp iyi görünmek için konuşuyorlar herkes lafta birşey oturduğu yerden konuşmak anca.
Güldürdüler :D
Kafaya takmakla olmaz darda giyinmiceksin ve pantolonda giymiceksin madem öyle bunlarıda uygulayın :D
Aynen öyle farzta samimi degiller işte. Biraz rahata maaşa dinlerini farzlarını satan zavalıllıar
Başörtülü olup olmaması önemli değil o görevi hakkıyla layıkıyla yapsın yeter
Önemli olan görünümü mü?
O kadının düşüncesine, inancına saygı duyup kabullenip, başörtüsüyle görevini gururuyla alnı ak şekilde yerine getirmesini sağlamalarımı
Kıskanıyorsnz onun yerinde olmk için eminm bir tafalarinizi yirtardiniz ki değil olamazsnz. Ha suslense gyse mini eteği savursa saclari ondan iyisi olmazdı demi kadın gzl olmak istenseydi zaten olrdu. Heriflere yaranmamasi zorunuza gidiyor ama cok beklersin gözünuze yaranmasini
Ben karsi degildim ama bunu gordukten sonra bence olmamali
Fikrini başörtüsünü kötü bağlaması mı değiştirdi yani? Şaşırttın.
@_Yağmur evet boyle baska turlu baglanabilir canimveya ne bilim iste bone mi ne diyorsunuz yaa o tur bir sey kullanilabilir. bu sekilde cok kotu duruyor.
İstediği gibi bağlar yakışır veya yakışmaz bu onun tercihi eleştirmeye hakkınız yok. Sizi zorla kapatsalar ne kadar tepki koyardınız burdaysa eğer Polis olmak istiyorsan açmak zorundaydın. Bunada ses çıkarın ben iki tarafada ses çıkarırım iki yüzlü değilim. Herkes haddini bilecek.
Kesinlikle 👏👏👏
Ben diyor muyum? Ilk acik polis hakkina ne dusunuyorsunuz diye.
diyeydin kardeş tuttuk mu seni :D
Diyorum o zaman. bir 'kardes' felan yazmazsan sevinirim bayan.
peki beyefendi
lan şunları alın şurdan soytarı gibi ortalıkta dolaşıyorlar sinirimi bozuyorlar ya bir şu tipe bakın bir de yanındakilere ulan sinirden çatlıcam atın bunları arabistana
Rahatsızlık duyan kendisi gider herkes özgürdür bende sokakta orası burası açık gezenlerden rahatsızlık duyuyorum onları nereye atalım ama bak ben saygı duyuyorum karakter meselesi
@Poncikxxx şunla bunla alakası yok zaten okulda baş örtü açtılar öğretmenlere izin verdiler şimdi ise polislere ortalığı kirletmekten başka bir şey yaptıkları yok kimse kusura bakmasın ben 54 göbek soyundan geldiğim ceddin dedem cengiz hanın izlediği yolu izlicem onun gibi islama ne kadar zarar vermem gerekirse vericem yok öyle bir şey
@furkan3512 düzgün konus!! Müslüman olmaya bilirsin ama SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN!!! anladinmii
@yellowdaisy eğer benim göz zevkimi bozuyorsa saygı duymak zorunda değilim bunları okula aldık hastanellere aldık her yere aldık yeter artık
Bu ülkenin Dini İSLAM bu ülkede yaşayan insanlar MÜSLÜMAN ve dininin gereğini yerine getiriyolar hepsi özgür isterse çarşafla gezer hepsi özgürdür ve bu insanlar senin zoruna gidiyoda terk et bu ülkeyi senin gibi dinsizlere yer yok senin zihniyetin de benim göz zevkimi bozuyo midemi bulandırıyo bir bitmediniz.
@Poncikxxx kezbn abla lütfen kaybol gözüm seni görmesin her gittiğim yerde öcü gibi karşım çıkyorsunuz
Hahaha güldürdün sıfatsız 😄 belli ki gerçekler zoruna gitmiş ne yaparsanız yapın İslamiyeti bitiremezsiniz gerçi en fazla klavyeden atıp tutarsınız sen istesende istemeden de o ezan dinmeyecek 😉sizin gibi karaktersizlerin ŞEREFSİZLERİN burada yeri yok beş kuruşluk insan değilsiniz hadi şimdi kendin gibi dinsizlerin yanına defol 😉
@Poncikxxx ezan dinmesin islamiyette bitmesin sokakta istedikleri gibi taksınlar ama devlet kurumlarında öğretmen doktor polis vs görmek istemiyorum çünkü Atatürk ilke ve inkilaplarında bu yok
Baş örtüsünden önce hırsızı kovalayamayan Türk polisinşn göbek sorunu çözülmeli.
Saygı duyuyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar amaaaa o bağlama şekli ne öyle? Kliselerdeki rahibelere benzememiş mi şekli sanki yanlış gibi.
bokunu çıkarttılar ülkenin, yakın'da arap ülkelerinden farksız bir hale geleceğiz. bilmiyorum bu ülke nereye doğru gidiyor.
Nasıl bağladığı değil de neler başardığıyla ilgilendiğiniz zaman anlayacaksınız.
türkiyeyi farklı bir ülke gibi yansıtmayı başardı evet.. ama bence bu koca bir başarısızllıktan başka birşey değil..
Kapalı olmama rağmen sacmalik olarak buluyorum. Bu nedir arkadaş amac dinimizde sadece sacın gorunmemesi mi arkada daracık kumaş pantolon başta başörtüsü cok gereksiz ve anlamsız.
Başörtüsünü takmış ama vücut hatları maaşallah ortada. İşte buna ve bunun gibilere lanet olsun.
Yalaka çıkarcı dinini siyasete alet eden tipik biri işte
Ne alaka?
@-_-Masumcadı-_- Benim düşüncem ve fikrim böyle seversin ya da sevmezsin ama saygı duyarsın. Bende sana saygı duyuyorum tartışmaya girmeyecem. Ha soracak olursan elhamdulillah müslümanım ama bu kadının inancından çok çıkarları için yaptığını düşünüyorum
Sakin ol bebeğim.
Daha düne kadar demokrasi diye bağırıyordunuz laiklikten dem vuruyordunuz laik liğin ne olduğunu anlayıp uygulamadığınız sürece daha çok iktidarlar değişir sonra o cu bu cu olursunuz bir bakarsın varsın bir bakarsın yok olursun
Nerenin emniyet müdürü Arabistan'ın mı? Davetli olarak mı gelmiş? İyi ki bizde böyle komik tipler yok yaa birde kravat takmış kafada paket yapmış millet gider uzaya bu aralar gider tersine
hiç bizi yansıtmıyor.. türkiye bu değil islam bu değil tessettür anlayışı da bu değil bu sadece arap özentiliği.. başörtüyü dünü siyasallaştırma..
Rezillik resmen...
Ya biz sana niye açılıyorsun desek sananeeeee dersin. E peki güzel kardeşim onun giyiminden sanane he
o benim devletimi temsil ediyor ben ise sıradan bir vatandaşım fark orada...
Allahin yazdigi emir devlet personeli, siradan vatandas diye ayrim yapmiyor
Güzel olmuş. Sokakta mini etek gezer kız özgürlük olurda Müslüman ülkede başörtüsü mü rahatsız esiyor. E o zaman sokaktaki mini etek, dekolte giyen kadından rahatsz oluyorum o ne olacak. Bırakında inancımızı yaşayalım sizene yakışsada sizene.
Doğrusu başındaki çrtüsü beni ilgilendirmez ama bu işler siyaset kokuyor. Ayrıca hanım abla çok çirkin be yaaa bu ne yaaa? İnsan biraz Ukraynayı, Rusya'yı örnek alır be. Fıstık gibi kadın polisleri var. Bizdekiler Kezban...
Aynen öyle. Absürd bir komedi gibi 😃
Nasıl göründügü neden önemli olsun ki önemli olan yaptığı iş
Hamd olsun
Beyni yetmeyen üyeler , kadının görünümünü eleştirmiş.
Eleştirecek birşey bulamayıp saçmalamayın bari,
bu kadar mı zorunuza gitti : )
eleştirmekle beyinsizliği bağdaştırmışsın inanamıyoğrummmm
burada konu başörtüsü iken , senin ve senin gibilerin gidip kadının görünümünü eleştirmeniz gayette bağdaştırılabilir..
Baglama sekli tuhaf harbiden... sen komisersin... insan aynada kendine ceki duzen vermezmi... goruntu bozuklugu
Herşeyi geçtiniz kadının başörtüsünü nasıl bağladığına takıldınız kadın emek vermiş bu makama gelmiş asıl siz böyle boş düşüncelerle görüntü bozukluğusunuz
@Poncikxxx cok alingansin yapma boyle...
Gerçekler çirkin bir zihniyete sahipsin
@Poncikxxx seni onyargilarinla basbasa birakiyorum...
Kendi önyargından beni nasıl gördün
başörtüsünü güzel bağlayamamış, onun haricinde her şey gayet güzel, geç bile kalındı bu serbestlik hususunda bence.
kendisiyle gurur duydum.
size ne lan milletin başörtüsünden siz kıçınızı açarak denize maya ile girerken size bir şey diyen var mı
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!