Hiç izinleri oluyor mu ve duygularının köreltildiği doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tüm askeri yaşantısından pekte farklı sayılmaz yaşantıları kısa süreli ziyaretler gerçekleşir. Duyguları işi gereğince pek var sayılmaz ama tabiki bu olması gereken bir durum çok gizli görevler adına eğitildikleri için yumuşak duygulara hayatlarında pek yer vermiyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSat/sas komandoların duyguları köreltilmez daha güclendirilir her zorluğa baş edebilmesi icin normal hayatı sen ben gibi yaşarlar bilemezsin duygularını dışa yansıtmazlar bordo bereliler gibi her türli tehlikeyi başedebilecekleri eğitimleri alırlar her sat/sas -bordo bereli eğitimler misali 100kişi katılıyorsa icinden cok azı başarabiliyor arkadaşda sat-sas komando olmaya uğraştı ben şahidim sonuna ulaşamadı... Allah askerimizi vatanımızı halkımızı korusun...
25 Yorumla
Soran+1 yılAbim olmak istiyor da, bir arkadaşı girmiş ama seçilememiş
Cevap sahibi+1 yılCok zor denesin bir belki mülakatta gecer abin Allah yardımcısı olsun kolay deyil...
Soran+1 yılaynen annem çok gönüllü değil o kadar ileri gitmesine zaten de hayırlısı olsun
- +1 yıl
Kanka SAS kursu o kadar zor değil tier3 enanler bir birlik zor olan sat bu yüzden personeller SAS ı daha çok tercih etmekte
- +1 yıl
Enabler*
Sat Komandoları'nın bizler. gibi sosyal hayatı vardır, onlar da insan sonuçta. Evlenirler, ev alırlar, araba alırlar. Ama. kimliklerini gizli tutarlar yani askeri kimliklerini çunku ozel operasyonlu askerlerdir. Sadece onlara yakın kişiler ne olduklarıni bilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
Sat - Sas bunlarda temel eğitimlerini tamamladıktan sonra normal mesai yaparlar izin kullanırlar aileleri vardır senin benim gibi normal insanlar. Duyguları köreltilmez sinirleri güçlendirilir. Yüksek iradeye sahiptirler. Bedensel güçlü oldukları kadar zihnen de güçlülerdir. Duygularını bastırmayı ve kontrol etmeyi bilirler. Hergün karşılaştığınız insanlardan çok farklı değiller aslında?
21 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum
+1 yılAsker ile bir ilişki yaşamanı asla önermem %99 un piskoloji bozuk ve karakter bozukluğu var %1 i de çok iyidir şuam asker olarak diyebilirim ki askeri personel ile muhattap bile olma tek istekleri seks.
10 Yorumla
1 yılSat personelleri daha nokta atişi personel olduklarından dolayı normal bir personel gibi çok uzun süreli operasyonlar yapmazlar vurur gelirler zaten başarı oranı zor olmasinin sebebide bu hız yani piyade komando ya göre daha çok aile hayatları olur duygu bakımından korelme pek mümkün değildir eğitiminden dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuyguların köreldiği kısmen doğru tüm zorlu yaşama ayak uyduruyorsun yaşamaya çalışıyorsun operasyon zamanı duygu kalmaz öncesini ve sonrasını düşünemezsin ama masum birine silah sıkacak kadar duygunu da yitiremezsn...
00 YorumlaÖzel hayatları yoktur. Olmayan özel hayat nasıl diye sorulur mu?
00 Yorumla
+1 yılBen varım düzen yok birşey yok az önce ifade verdik darbeci olduk askeriyeye bulaşmayın
01 Yorumla- +1 yıl
Abi size bişi olmaz emin ol küsmeyin ülkeye bizim size ihtiyacımız var
onların özel hayatı vatandır gerisi teferruattır :)
00 YorumlaHerkes sat komandosu olmaz adamlar hem bedenen hem ruhen hazırlanıyor bu kadar güçlü olan kişilerin duyguları körelmez
00 YorumlaYouTube a gir Asker tv kanalını bul orada Özel tim Sat Komandoları videosu var 2 saatlik izle
10 Yorumlapek siville alakası olmzlar disiplin üst düzeyde kafayı yer çoğu normal eğitim almıyorlar
00 Yorumla
+1 yılAbartılıyolar onlarda insan aileleri var aşık olurlar
00 YorumlaŞöyle Eğitimde Merhamet Vatana ihanettir o yüzden acımasız korkusuz biri olmaları İçin her şey yapılıyor izinleri oluyor elbette
00 Yorumla
+1 yılSenin benim gibi KS de gezmezler böyle :D :D
10 Yorumla
+1 yılBence tam tersidir karşısına ben olsam çıkmazdım
00 Yorumla
+1 yılAbim jöh yarbay 3 cocugu var demek ki iyi gidiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bağışlasın
- +1 yıl
Saol
+1 yılÖzel hayatları vardır ama daha azdır tabi.
00 Yorumla
+1 yılSat komandosu ve duygu :-D
00 Yorumla
+1 yılözel hayatları olsada azdır
00 Yorumlaher gün eğitim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsert dururlar insan konuşmaya çekinir
00 Yorumla:)))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBerbat
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında