AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Bana kalırsa müzakerelerden vazgeçip islam ülkeler birleşerek kendi birliğimizi sağlamalıyız. Ekonomiye tarıma vs bakacak olunursa islam ülkeleri bu yönden dahada zengin bir ülkelerdir.
öyle bir birlik çok zor türkiyenin dini islam olupta anlaşamadığı ülkeler vardır
araplarla isbirligi olmaz, bosnaklarla olur ama onlarda kck bir ulke
AB ye zaten almayacaklar sittin sene. Çünkü Avrupa Birliği Hristiyan bir topluluktur. Hele ki ölesiye nefret ettikleri Osmanlı Devletinin devamı olduğumuzu düşünürsek imkansız. Kendimizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyoruz.
Küçüktüm. O zamanlar sinan çetinin Film gibi programı vardı. ilk okuldayım farzediyorum. Sinan çetin program sonun da , Avrupa birliğine girdiğimiz yakın tarihte görüşmek üzere diye birşey söylemişti. Hala bekleriz :) Birşey olacağı yok.
600 yıl kur'anı rehber edindik, dünya'yı hükmettik
80 yıl batıya özendik, baltaya sap olamadık.
Biz daha çok çalışalım gelişelim onlar bizim kapıda beklesinler
Çok doğru 👏
Yorumlara baktım da, herkes hayal içinde. Neymiş efendim rest çekecekmişiz, biraz da onlar duşuncekmiş hahahhaha derim buna. Adamların seyinde değilsiniz oturun yerinize
Avrupa dediğimiz medeniyet, kendilerine fayda sağlayan bir sistemden başka birşey değil. Ingiltere nin ab den ayrılmasinin nedeni kibiri, mülteci sorunu ve Türkiye nin vize konusunda birhayli ilerlemiş olmasıdır. Bizim ab ye giremeyecegimiz aşikardir. Benim görüşüm bir an önce üyelik işlemlerinin sona erdirilmesi ve Turkiye nin itibarının daha fazla zedelenmemesidir
AB'ye girmek saçmalık. Bize yarardan çok zarar vericektir. Bir tek vize olayı var ilgimi çeken. Ve bir vize almadan istediğim yere gidicem diye Türkiye'nin değerlerini ayaklar altına almam.
Avrupa birliği hedefinden vazgeçtiğimiz an bu ülke dahada yobazlaşıp demokrasiden uzaklaşırız ve gittikçe diktatörce yönetilen ülke haline geliriz avrupa birliği bizim demokrasi ve özgürlük güvencemiz...
Daha önce de vazgeçildi ama yapılan onca emek boşa gitti tekrardan ab ye girmek istendi başladığımız yere geri döndük. Tarih tekerrürden ibarettir diyorum.
Avrupa birliği ikiyüzlüdür ve asla Türkiye yi birliğe dahil etmezler. Bunlar her seylerini planlamışlar sadece oyalama taktiği uyguluyorlar ve işin garibi bizimkilerde bunu yiyorlar...:)
Ab zkmedigi eşeğe su vermez. Vazgeçilmeli üyelikten.
ahahaha doğru.
Biz devam edelim. Sözlerimizi, dediklerimizi yapalım. Bir türk kalitesini belli edelim de, alacaklarını ve dediklerinin arkasında duracaklarını sanmıyorum.
Avrupa Birliği ile ilgili müzakerelere bir son verelim. Fakat şu şart ile; hangi alanda olursa olsun Avrupa Birliği' standartlarının üstüne çıkmak için çabalamak şartıyla.
AB kendi içinde parçalanıyor. Çıkmaza girdi artık. Kaçan kurtarıyor kendini. Bknz. İngiltere. Kesinlikle muzakere isteğimizi geri cekmeliyiz bence.
AB başlı başına Türkiye'nin başına vurulmuş tasmadan başka bir şey değil.
naturmedical.info/.../984-Untitled-6.jpg
AB'ye girmek için yaptığımız müzakerelerden vazgeçelim.
biz bir ingiliz ekonomisine sahibizde ondan vazgeçttik!
neden vazgeçti çünkü avrupa ekonomisi geriliyor fakat , buna rağmen bizi ezer geçerler
Sonuç olarak çeyrek asırlık emek var devam edilmeli şartlar sonuna kadar kullanılmalı mücadele devam...
Yıllar önce girmek için adeta köle olduğumuz AB, şu an parçalanırken girmeye devam etmek olmaz. Kanaatimce hiç müzakereler başlamamalıydı.
Ekonomi icin avrupa birliği büyük bir avantaj
Diger bütün konularda gereksiz yozlasmis bir birliktelik.
Gerek yok!
Adamlar almaz kabul etmez çünkü nüfus fazla Almanya'dan sonra söz söyleme hakkına sahip olabiliriz.. Aslında ab ye kabul edilsek güzel olurdu..
Almayacakları kesin. Ancak müzakereler sonrası yapılacak mevzuat değişiklikleri ile biraz daha demokratik bir ülke olacağımız kesin. O yüzden amaç girmek değil, demokratik bir hukuk devleti olmak adına devam müzakerelere
Herkes girmeyelim, biz kendimiz gelisiyoruz, yapariz ederiz diyor ama nobel alan bilim adamimiza sahip cikmaktan aciziz. Adam okutup bizi yonlendirecek herifleri baska ulkeler sahip cikiyor. Biz neyin kafasini yasiyoruz anlamis degilim.
İlk önce bir Floransa ve ya Paris sokaklarını dolaşın. Zaten cevabınız direkt HAYIR olacaktır. Türkiye'deki insanların buna uyum sağlayamayacağını düşünüyorum. Şu Avrupa Birliğine katılma hevesiniz nedir? Haketmiyorsunuz..
Bu avrupa birliği muhabbeti ben ilkokula giderken vardı bu yaşa geldik hala muhabbetten ileri gitmedi. Benik torujlarim
Hayır oraya gidip oranında kalitesini düşürmeyin lütfen.
Kaliteli dediğin insanlar dünyada en çok kan döken, kan bulamayınca birbirinin kanını emen yaratıklardır. Bugün onları barış ve huzur içinde tutan senden emdikleri kandır.
@Fastandeep onlar mı kan döküyor? Onlar mi tecavüz ediyor?
Senin dünyadan haberin yok güzelim. Evet onlar kan döküyor. Onlar tecavüz ediyor ve insanları birbirine düşürüyor. Ama sana bunu anlatmam için biraz ön bilgin olması lazım.
@Fastandeep bence sizin at gözlüklerinizi çıkarmanız gerek objektif bakacaksın Türksünüz diye Türkleri savunmak zorunda değilsiniz, bende Türküm ama doğruya doğru, Türküm diye yapılan yanlışları göz ardı edemem
Mevzunun Türk olmakla ilgisi yok. Sen yazdıklarımı bile anlamamışsın.
@Fastandeep Var nasil yok? Avrupa Birliğine Türkiyenin girmesinden bahsediyoruz ve Türkiyenin çoğunluğu Türk ve çoğuda cahil bu bir gerçek doğuya bakın anlarsınız
Cehalet konusunda haklısın. Şu an seninle yazışırken bile bunu fark ediyorum. Dilersen benim yorumumu da oku. Sonra yazışalım.
@Fastandeep Bunu sorgulayacak zekaya sahip değilsin yazık, 40 yaşına gelmişsin halen birşey öğrenememişsin..
@Fastandeep aynen öyle. ilk yorumuna katılıyorum
@AndrogynousDen hicbir sey bilmiyorsun dostum @Fastandeep hak veriyorum
@FahriyeAbla tamam kendinizi kandırmaya devam edin
Avrupada yasadim bana anlatma sen kendini kandirma bence benim kandirdigim yok gercekleri gördum :)))
@FahriyeAbla bende canim, bence sen yaşamamışsin hiçbirsey bilmiyorsun Avrupada Turkiyede oldugu kadar tecavuz var mı? Yok eğer var dersen zaten bir yerimle gülerim
sana laf anlatacak degilim, senin cevaplarinla birsey bilmedigin ortada canim o yuzden vaktimi sana bilgi anlatarak geciremem, sen mi daha iyi bileceksin ben mi guldurme beni
@FahriyeAbla anca boyle kacarsin cunku gerceklerle yuzleşemiyorsun madem bana laf anlatacak degilsin ne diye görüşüme yorum yapıyorsun 😂😂😂
@FahriyeAbla Büyük harfle yazarak haklı olmuyorsun, bence cahil sensin herşey ortada zaten kime laf anlatıyorum ki 😂
@Fastandeep yine doğru söylemiş. Takip ediyorum da en mantıklı cvplar sizden geliyor. Kız saçmalamış.
@MaviKuzgun he tamam hadi mutlaka vatandasi oldugunuz ulkeyi savunacak gibi hisseden zavallilar
Avrupayı çok seviyorsan git avrupada yaşa tutan yok ama filistin ırak libya suriye bunların başına doğal afet geldi değilmi onları yok eden senin kan dökmez dediğin insanlardı
çanakkalede sarıkamış ta da bizi katlettiler ve osmanlı 632 senede 3 kıtaya hükmederken hiç teknolojisi astroloğu Alikuşçu su Hezarfen Ahmet Çelebisi İbni sina sı Piri reis i yoktu değilmi ve at gözlüğü değil gerçekler bunlar İNGİLİZLER Türkiyeye maça geldiğince onca kadınımızın önünde caddelere işediler İspanyollar okadar medeni ki boğaları halen mızraklarla katlediyorlar çinliler cenin yiyor japonlar köpekleri dövüp öldürüp yemek yapıyor taylandlılar böcek yiyor ve senin avrupanda yaşayan hiçbir erkeğin babalık soyadı yazmaz bunu bil çünkü babası belli değildir ya da okadar medeniki çekip gitmiştir
medya7.blogspot.com.tr/.../...ontrolunde-zina.html
Bu kaynağı incele ve farklı sayfalardan da gözat size görüşünüze birşey demiyorum ama lütfen görüşünüzü yazarken hakaret etmeyin sagılar
Son olarak 3 kıtaya hükmederken ki teknoloji ve inançla şimdiki teknoloji ve toprak bütünlüğümüzün haritasına bir bak biz neler neler kaybetmişiz sağolsun bir Atatürk bir kurtarıcı geldi de tarih sayfasından silinmedik olaya ırkçı değil insancıl mantıklı ve ortamlı bakmazsak biç bir sonuca ulaşamayız yazdıklarımızı kaynakçalarla belirtmeliyiz
Medeniyet=Teknoloji gelişim hoşgörü saygı insanlık merhamet inanç huzur güven ve ırklara insan oldukları için saygı duymaktır Tek başına bir unsur değildir
@Sporarabahastası konuyu farklı yere çekip siyaset yapma , ben Türk insanlarından bahsediyorum çoğu cahil bu bir gerçek hem nerede yaşayacağimı sanami sorucam
Siyaset yapmıyorum küstahlık yapmıyorum sadece atalarından utanma diyorum ve fikirlerin beni ilgilendirmiyor özür dilerim
@Sporarabahastası ben kesinlikle atalarımdan utanmıyorum Atatürkçü bir ailede büyümüş bireyim ben Türkiyeyi seviyorum sadece Türk insanını cahil buluyorum zaten çoğunluğun verdigi oylardan belli oluyor
Katılıyorum eğitim olarak yaşam standardı olarak daha gelişmemiz lazım ben ülkemizi küçümsedin sandım o yüzden Celallendim biraz :)
Biz demir dövelim. Gerek yok AB 'ye. Kapitalizmin gerektirdikleri şeyleri almayız çok çok. :)
Bence girmeyelim * avrupanın teknolojisine eğitimne sağloğına ve de ekonomisine ulaşalım, kendimizi geliştirelim.
ama böyle giderse olmicak. ülkeye baksana bir sürü sıkıntı var eğitim sistemide boktan. nitelikli adam yetişmez bu eğitim sistemiyle. nitelikli adam olmayan ülkede üretimde olmaz. dolayısıyla ekonomide olmaz.
@imanalcoholic Tamamen haklısın genç, benimde demeye çalıştığım bu. Bizi ileriye değil geriye götüren bir yönetim var şu anda.
@imanalcoholic devletin bazı projeleri var bu nitelikli adam yetiştirme konusunda. Mesela akkuyu nükleer santrali projesi. Yaklaşık 70-80 öğrenci (burda odtü itü gibi ünilerin mühendislik faküktesinden sınavla seçilen öğrenciler) Rusya'ya atom mühendisliği eğitimi almak için gönderildiler. Rusya'yla aramızda bir anlaşma var 9 yıl sürecek bir eğitim sonrasında burdan mezun olanlar gelip akkuyu nükleer santralini hayata geçircekler böylece Türkiyede ki ilk nükleer santral kurulmuş olcak. Böyle bazı projeler var yavaş yavaş ve sağlam bir şekilde ilerliyoruz tabi bunlar kamuoyunda çok duyrulan şeyler değil devletimizin iyiliğini isteyen cebindeki parasını değil vatanımızın geleceğini önemseyen bazı bakanların yaptığı çalışmalar. Umut var bence ümitsizliğe kapılmayalım ☺ Birde tarih'e baktığımız zaman bugün dünya gücü yıkılmaz olarak görülen bir devlet yarın dünyanın en aciz devleti olabiliyor. Allahtan ümit kesilmez
Ortalıktaki suriyeli pislikleri temizleyelim önce..
sonra da şu akp belasını def edelim iktidardan.. türkiye adama dönsün.
sandık başında gösterelim hakettiklerini
Onlar bizi istemiyor zaten, ve biz israrla girmek istiyoruz #Dasdfghjkl bence girmeyelim bizim standartlar düşücek onların standartlarına uyalım derken #D ekmeğe 1 € vermek istemiyorum.. #Dasdfghjkl
Bence girsek iyi olur adamların terör muhabbeti yok nedense girsek bizde de terör kalmaz canlar yanmaz en azından ama şunu unutmayın marsda da olsak hep türkiye tek türkiye bizim için bayragimizi sahip çıkalım bize yeter
Önemli olan Avrupa standartlarında yaşam kalitesini yükseltmek Acrupaya girmek değil bence. O kriterleri uygula yaşama geçir ülkenin standartlarını yüksel o saatten sonra kim ne yapsın Avrupa Birliğini
Avrupa Birliği çöküşte biz hala neyin kafasını yaşıyoruz bizim tek sorunumuz baştakilerin aşırı para yemeğinden kaynaklanan aşırı vergilerimiz var onun haricinde Avrupa birliğinden çok daha iyi durumdayız
Ab açıkça bizi istemiyoe! Biz hala girmeye çalışıyoruz. Yüzsüzlüğünde bu kadarı..
Ayrica KS'da mantıklı sorular da soruluyormus :)
Bırakın şu AB'yi özümüze dönelim yemişim Gevurların birliğini bizim tek birliğimiz İslam Birliği olmalıdır.
Biz girmeyenimde İngiltere boşuna çıkmış olsun iyi çocuklar
Yorumlardan ogrendigim uzre, girmemeliyizden ziyade giremezmisiz, tesekkurler turkiye
Kendi gelenek ve goreneklerimizin değişme etkenide var. O yüzden hayır.
Bıraksın artık. Yılllardır bırakmıştı zaten isim koymak için böyle bir düşünce ortaya atıldı. Büyük ihtimal bırakacaklar. Tamda isabet olur bırakması
Müzakarelerden vazgeçelim. İngiltere zaten ayrıldığına göre onları kaderlerine terk edelim. Çökmeleri kolay olur.
Ortadogunun yobazlıgından ebemiz mikildi. Avrupa'nın ahlaksızlıgını almak istiyoruz artık.
Zaten abye girecez diye dağılıyor :))
Gerek yok o birliğe girmeye bence zaten sonu gelmiş.
Yaptığımız müzakereler daha fazla demokratik olmamızı sağlıyor bu yüzden müzakerelere devam.
Sonuçta AB bizi almayacak ama bundan vazgeçersek ortadoğu ülkesi oluruz.
zaten ab yıkılmanın eşiginde bize ne faydası olcakki
Devam etse ne olacak lan alacaklar sanki dfghjhgfds küçük çocuk gibi Türkiye bu konuda
Ab mi kalmıi artık. Sırf başardık demek için mi bu gereksiz çaba? Anlamı yok. Gereği yok.
müzakere yapıyorda uyum sağlayabiliyor mu hukuka en önemlisi bu...
Hayır bak bugün ingiltere AB den çıktı. Yakın zamanda da fransa oylama yapacak ve kesin çıkacak. Onlardan bize fayda gelmez. AB nin tek faydası bu zamana kadar borç batağındaki yunanistana oldu.
Ben hep karşıyım zaten AB ye gireceksek topraklarımıza katmak için girmeliyiz yoksa orda ötede dursunlar
eğer ab girilirse heryer bulgar romen vs ülkelerden gelen hayat kadını dolar.
işsizlik tavan olur.
Ahlak çöküşü yaşanır resmen
vs vs
müzakereyle olacak bir iş değil bu. Bu gidişle nah alırlar bizi. İyi bir lider gelir ve şu halkın eğitim seviyesi yükselirse, işsizlik azalır, asayiş ve hukuk düzeni artarsa belki.
Az kaldı girecegiz. Tüm avrupa birligi dağıldıktan sonra
girsek iyi olur ama bunca yıl almıolar zorlamanın anlamı yok yani
Vazgecmeli. Turkiye kendi yolunu cizmeli yoksa Batılılarin elinde kuklaya döner
Artık türkiye'yi abye davet ederlerse şaşmam. Yoksa nereden çıkacak Yunanistanın ekonomisini düzeltmek için para!
Şu an AB girmek artik o kadar onemli degil diye dusunuyorum
Müslümanların ab de isi ne lan gavurlara benzemeye çalışıyoruz yillardir
biz girene kadar, ab diye bir şey kalmayacak zaten...
Genelde sol görüşlü yobazlar takmış ab ye gidelim diyip duruyor. Ne halt olacak girince? Sadece benliğimizi kaybedeceğiZ
Sıkılmadık mı artık bu muhabbetten? İptal edelim rahatlayalım.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!