Artık Suriyelileri iistememelerine nasıl bakıyorsunuz? Suriyeli nüfusu Kilis nüfusunu geçmiş durumda zaten. Sizce?

Kesinlikle kilis halkının bu tutumlarını doğru buluyorum onların bir an önce ait oldukları yerlere dönmeleri gerekiyor. Bize sadece sorundan başka getirmeyen bu insanların bölünür derecede bir hızla üremeleri ise durumu dahada tehlikeli bir vaziyete getiriyor. Aslına bakarsak hiç Türk topraklarında alınmamalıydılar. Biz zaten kendi gençlerimize iyi bir eğtim ve meslek veremiyoruz ama hepsinden ötesi araplar bizi 1. dünya savaşında arkamızdan vurdular ve hiç kuşkusuz bunu yarında yapıcaklardır o nedenle kiliş halkı haklıdır onların bu haklı mücadelesinde her zaman yanındayız.
Kilis'teki 3 kişiden biri Kilisli. Bunlar vatandaşlığa geçecek yakında. Bütün söz hakları gidecek. Haklılar.
İşin insani boyutu var. Oradakiler çoluk çocuk kadınlar yaşlılar savaştan kaçan aileler onlar ne olacak?
Yakında arap sehri olur kilis
Ya resmen insanları ölüme terketmeyi istiyorlar. Yazık. Burada bir savaş çıksa oradakiler eminim hemen kaçmaya bakar. Kendilerine böyle yapılsın istemezlerdi heralde. İnsanlıktan nasibini almamışlar.
çiçeğine koyduğumun arapları götlerinin üstünde otururken benim türk askerim onlar için savaşıyo sen hala ne diyon ya
Cevap
13Cevap
Suriyeliler 81 ile o illerin nüfusuyla orantılı biçimde dağıtılmaliydi. O bakımdan Kilisliler haklı bence.
Hükumetin saçma salak politikalarinin bedelini ödemekten bıktı bu halk
3/2 Suriyeli 3/1 kilisli olmuş durumda baştakiler düşünmeli
öyle kardeşimmm sen şehri koruyoramıyorsunnyarın bir gün göç kaçınılmaz
Birde bizim ülkeyi beğenmeyip AB'ye gidiyor si. kikler
#ÜlkücüMilitan
Bir nevi haklı olabilirler ama ensarlık makamına erişmişken bırakmak olmaz kilis halkı...
Bene haklı, 8O. OOO kişilik ışid teröründen 2.5 milyon Suriyeli genç nüfus ülkelerinden kaçtı.
Ben olsam da istemem ortalığı terör yuvası yapmaya çalışan bir AKP var artık
Ben kilisliyim ve nasıl bakmam gerekiyo sence hadi ordan olup gitsinler şehrimden kilisde türk göremiyoruz artık o seviyeye geldik yeter bee
Sonuna kadar haklılar bence.
Haklılar defolup gitsinler tüm türkiyeden
Haklılar. Allah sabır versin. Tüm Türk halkına.
Suriyelileri istemiyoruz!
haklı kilisliler bu toprak asıl bizimdir
Sonuna kadar hakli adamlar
yanlis dusunuyorlar kilisleri olmadi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar