Ya dün işte biz ders gördük iş yerinde bir konu hakkında ve erken bitirdiğim için erken dönüş yaptım eve.
Neyse nişanlima mesaj attım en erken ben bitirdim ötekilerine yardim ettim dedim.
Oda erkeklere de mi yardım ettin die sorunca bende evet sadece iş konusunda konuştum yardim ettim dedim...
Derkeeeeeeen bir sinirlendi 😑 ben sana erkeklerle yakin olma neden tutup bir erkeğe yardim ediyorsun öğreten kişi yardim etsin sanane sen benimsin! Kaç kere söyledim sana beni delirtme diye baya tepkili mesaj atti...
Tabi bende açıkladım en erken ben bitirmiştim adam da yapamayınca öğreten kişi de yoğun olunca boş kalmaktansa yardim ettim tamam özür dilerim aşkım filan dedim
Sizce bu kadar tepki vermesi normal mi? 🙄
Neyse nişanlima mesaj attım en erken ben bitirdim ötekilerine yardim ettim dedim.
Oda erkeklere de mi yardım ettin die sorunca bende evet sadece iş konusunda konuştum yardim ettim dedim...
Derkeeeeeeen bir sinirlendi 😑 ben sana erkeklerle yakin olma neden tutup bir erkeğe yardim ediyorsun öğreten kişi yardim etsin sanane sen benimsin! Kaç kere söyledim sana beni delirtme diye baya tepkili mesaj atti...
Tabi bende açıkladım en erken ben bitirmiştim adam da yapamayınca öğreten kişi de yoğun olunca boş kalmaktansa yardim ettim tamam özür dilerim aşkım filan dedim
Sizce bu kadar tepki vermesi normal mi? 🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sonuçta çalıştığın yer bir iş yeri ve takım çalışması işletmelerde zaruridir. Erkek arkadaşın bunu akıl edemiyor mu? Ya da çalışmıyor mu?
Yoo çalışıyor kendisi ama hep erkek var bayan yok çalıştığı yerde
Özgüvensiz insanların ayakları yere basmayan korkaklığının kadına yansıması
Nişanlınla çok işin var çoook
Ama bende kıskancım simdi
Elbette kıskanır insan sevdiğini ama olgun görgülü iş bilen özgüvenli insan senin iş gereği yaptığın bir davranıştan kıskançlık çıkarmaz
Napalim idare edecem artik 🙄
ilişkiniz hakkında detaylı bilgiye sahip diğilim fakat sen nişanlısın ve ayanı denk alıcaksın demek istemiş sırf nişanlı olduğun için bence haklı
Tamam hakli da ben sadece yardim ettim is ortami yani yoksa benim öyle erkek arkadaşım filan yok
ablacım sen erkek diğilsin erkek aklının ne olduğu anlayamazsın ne düşündüğünü senden ayrı kaldığı her an sevdiğin adamın seni özlediğini mi yoksa beni ilk fırsatta aldatırmı diye düşündüğünü bilemezsin eğer ilişkinden memnunsan bi daha benzer hareketlere girişme tavsiyem bu
Anladim haklısın evet memnunum
afedersin yazmayı unuttum ilişkide eşitlik esastır yani senin karşı cinsle konuşmanı hazmedemiyosa sende aynı muameleyi sağlıcaksın sen de görüşmiceksin diyeceksin her zaman eşitlik esastır iyi günler
Öyle tabikide ama aklıma gelmedi o an
iyi işte bundan sonra gelsin aklına
Evet gelir gelir
Sahiplenici erkek duygusu evet haklı. Empati kur hele de bu devirde
Hmm 😬
Seni kıskanıyor seven kıskanır sonuçta ama bu kadar tepki vermesi doğru değil kırıcı oluyor biraz..
Yani evet kıskanç
Sende iş yerinde onun kızlara yardım ettiğini görsen aynı tepkiyi verirsin bence...
Onu da arayan bayan varmış ama is için bende tepki vermiştim ama bu kadar değildi
Tabiki tepkinin seviyesini ayarlamak lazım tepki vermesi normal ama kırıcı olmadan tepki vermek lazım...
Kırılmaktan cok sadece sasirdim
Ondan öyle bir tepki beklemiyorsunuz sanırım kişiliğine yakıştıramadınız belliki..
Aynen bu kadar beklemiyordum zaman geçtikçe daha da böyle çeşit çeşit huylarını gordum gecen de bir resmimi gördü telefonda bu ne kadar açık dedi? Sonra tarihe bakti o zaman sen benimleydin nasılsın giyersin filan dedi bir daha görmeyecem böyle deyince bende dedim ki ya önceden karışmadı bu kadar hayirdir filan dedim oda demekki öncekinden daha cok seviyorummm dedi 😳
Aslında en önemli nokta nedir biliyorumusun ikinizin birbirinize olan bağlılığı.. gözlemlediğim kadarı ile ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz bazı fikir ayrılıkları elbette olacak ve birbirinizi tanıdıkça dahada çok bunu kavrayacaksınız... ama sevdikten sonra böyle şeylere takılmanız doğru olmaz... elbette bazı huyları sizi ürkütüyor ve acaba dedirtiyor olabilir size ama yaptığı sadece sizi korumaya çalışmak ve kıskanmak bana kalırsa...
Aynen kesinlikle korumak ve kıskançlık 😬
Da evet seviyoruz 😍 da nasil anlaşılıyor ki?
yok ya bu kadar sinirlnmesi mantıksız geldi, sonuçta bir iş üzerine konuşuyorsunuz başka bir şey yok
Bende şaşırdım ilk sorunca sen ciddi misin filan dedim soruma cevap ver deyince ciddi olduğunu anladım baktim baya tepkili aradim sonra napiyorsun filan dedim ne yapacam diye sinirlendi telefonda zor sakinlestirdim en son tamam askim bir daha yapma kac kez söyledim sana sinir oluyorum filan dedi
sıkıntı
Neyse ki sakinlestirdim
sizde o zmn pek yanasmayin öyle şeylere baktı ki kızıyo hiç gerek yok sonuçta o da nişanlıniz sevgiliniz değil
Aynen böyle yapicam artik
Tam tersini düşün erkek arkadaşın güzel bir kıza yardım ediyor falan nasıl davranırdın?
Ohaaaaaa gebertirim onu ama kizin niyetine de bakarim
Istemediğin şeyleri sende yapmican hem gebertirim diyosun hem kendin yapıyosun olmaz.
Ya tamam ama oda is geregi bir bayanla konuşmak zorunda kaliyor bazen
Mecbur konuşmak farklı kendi istediğinde yardım etmek farklı. Sen kendi isteğinle yardım etmişsin sevdiğin varken. O zaman erkek arkadaşın yoldan geçen kıza yardım etsin falan, olmaz çok yanlış.
Hmm doğru böyle düşünmedim ben 😒
Neyse gönlünü al iyice :)
Aldim aldim kiyamam ben ona dun telefon ettim direkt sinirlendiğinde
Sahiplenme duygusu, normaldir.
Tamam ama dürüst konuştum üstüne oturup sohbet te etmedim ki
Normal tabii ben de kıskanırdım.
Hmm 🤨
Yiav aynı şeyi bi kız yapsa sevgiline gebertirim diyorsun sen yapınca amanım çok şaşırdım diyorsun.