Arkadaşlar size bir sorum olacak son 1-2 senedir Atatürk Düşmanları Hızla Arttı Atatürk'e Ataput diyenler var Hatta Atatürk'ü kötüleyenler bile var ben anlamış değilim eskiden bu kadar çok Atatürk Düşmanı yoktu (PKK hariç) o zaten düşman fazla Atatürk Düşmanı yoktu ama şimdi bakıyorum Atatürk hakkında olmadık şeyler söylüyorlar yeni yeni gazeteler çıktı Yeni Söz Akit televizyon ise A Haber vs. Atatürk'ü kötüleyen bir sürü medya organı var Sizce neden bu kadar Atatürk Düşmanı çıktı bide merak ettiğim soru başka ülkelerde de Atatürk kötüleniyor mu? Mesela İsrail'de Amerika'da vs. orda da Atatürk Düşmanı var mı olduğunu da zannetmiyorum sadece bizde var mesela Arap ülkelerinde Atatürk hakkında ileri geri konuşulmuyordur sanırım
Cevabın nedir?
+1 yılBunlar hep o sağ partinin insanlara yansıttığı yanlışlar. Bizim yuzde 50 imizde salak herşeye inaniyorlar. Iki ayyaş diyor Atatürk ayyaş oluyor, Atatürk cephede eğilmiş ayakta durmamış diyor Atatürk ün cephede boy boy resimleri var 😊 koyun işte kendi görüşleri yok kim güderse onun pesindeler. Bende kapalıyım benim ailemde kapalı üstelik konyalıyızda ama Atatürk ten ve Atatürk ün yaptıklarından asla vazgeçmeyiz. Dinsiz diyenler meclis açılışındaki resme baksın, Hz Muhammed hakkinda dediği laflara baksın. Simdi namazda boy gosterip Allah ın adını alıp hırsızlık yolsuzluk yapanlar ülkeyi yönetiyor bunlarada dindar deniliyor. dedigim gibi kapalıyım ama Atatürkçüyüm bu kadar basit
155 Yorumla- +1 yıl
türk askeri kurtaracak vatanı
birtane pust türklerin atası ünvanını alacak
türk askeri Allah Allah diye kafirleri dev edecek
birtane daha soyunu bilinmeyen pust islam gerici diye Allahın dinini ysaklayıp alimleri asacak
bir şunu düşünün
bir ingilizlere mahküm olsaydık ne olurdu.
ezanı susturup
osmanlı alfabesini kaldırıp
alimleri asıp
sarık cübbeyi yasaklayıp şapka giydirmez miydi
türk analarının bacılarının üstündeki tesettürü açıp tecavüz etmezlermiydi
şimdi burdan bak
kendi vatanımızı kurtardı ecdadımız
birtane pust bizi biz olmaktan çıkardı...
ve buna türklerin atası diye tapıyorlar...
kusura bakmayın
benim ecdadıma tecavüz eden adamı sevmem sevemem sevdirmem de... - +1 yıl
@ebbaykara gördün mü tecavüz ettiğini kanitlasana etmiş mi etmemiş mi diye? Atatürk sahte hocalara karşıydı mesela şimdi ki ensar vakiflarina, ordaki hocalar gibisine falan. Şimdi yaşıyor olsaydı onlarin hepsini yine asardi, bir kereden birsey olmaz diyenler mi dindar? Sehide kelle diyen mi adam, yoksa bir asker sehit oldugu diye menemeni yakın diyen mi adam?
- +1 yıl
Başbuğ Atatürk'ün Soysuz ve kansızların hedefi olması Atatürk'ün nekadar Milliyetçi ve dürüst Lider olduğunun göstergesidir. Şimdi soruyoruz nedir bu Atatürk düşmanlığı nedir bu ağzınızdan salyalar saçarak saldırmanızın sebebi... menfi çıkarlarınız mi var? Sahipleriniz öyle mi istiyor? Tasmanızı kim tutuyor? Buda böyle bilinsin ki bu ülkede ULU ÖNDER GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' e düşman kim varsa sonunda ya hain ya terörist çıkmıştır şahsi fikirlerinizin ne kadar aşağılık olduğunu biliyoruz. Üniversite kürsülerini sizin gibi zevatlar haketmiyor. Buda böyle biline.
Atatürk'e edilen hakaretleri derin bir üzüntü ve hayretle izliyorum. Aynı topraklarda yaşadığımız bu insanlar unutmasınlar ki hayatlarını, ülkelerini ve böyle ulu orta konuşabilmelerini bile Atatürk'e borçlular.
. Bütün dünya kabullendi Atatürkün muazzam, olan üstü düşünebilen bir lider olduğunu ama siz kabullenemiyorsunuz.. İnsan Türk olurda nasil Mustafa - +1 yıl
@ebbaykara Kurtuluş Savaşı yıllarında asker kaçaklarına idam cezası verirlermiş. İdam cezasını aldıktan sonra cepheye gitmek isterse bir defaya mahsus cezası affedilir, tekrar kaçarsa yakalandığı yerde idam edilirmiş.
Arker kaçakları bulunamazsa, köyündeki evi yıkılır, ailesi zorla başka yerlere göç ettirilirmiş. Şimdi çok insafsızca gelebilir bunlar ama Yunan uçaklarından, kahpe hocaların yazdığı bildiriler atılırken, başka türlü başarıya ulaşamazdı Kurtuluş Savaşı.
O yıllarda asker kaçağı sayısı, cephedeki askerden çok daha fazla. Üstelik silahı ile kaçanlarda var. Bu nedeenle dağlar eşkiya dolu. Yağma, eşkiyalık, ırza geçme, düşmanla işbirliği, casusluk, vatan hainliği, haddi hesabı belirsiz bunların. İşte o yıllarda İstiklal Mahkemeleri salkım saçak asıyor bunları.
Şimdi Atatürk'e ve Cumhuriyete küfür edenler, işte o kahpelerin, vatan haini, ırz düşmanı, puştların, şerefsizlerin torunlarıdır. Boktan bok türer, zira dedeleri boktu onların. Puşt oğlu puşt!
En İyi Cevaplar
+1 yılFransız bir arkadaşım var ve Atatürk hayranı. bir keresinde Atatürk'ten bahsederken bana 'Keşke o dünyaya tekrar gelebilse, hatta Fransa için de' demişti :)
42 Yorumla- +1 yıl
maalesef öyle
1961
İzmir adalet
Konya sol
2019
İzmir sol
Konya adalet
Türkiyede siyasetle meslek dışında ilgilenmem.
Şu anda bile bir görüş sahibiyim. Atamızın ikinci dünya savaşına girmeme çabaları günümüzün etik unsurları olmamalı. Benim anladığım tek birşey var. Biz adamı adam gibi severiz. Merhum vefat ettikten sonra gidip dua okuyup ruhuna göndeririz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%50 yobazimiz var ah birde pkk lilar var unuttun mu? Bunlar Atatürk ü sevmez
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü Ataturk zamaninda bu vatanini sevmez Osmanlici döllerini ulkeden kovdu. O yuzden sevmezler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
Atatürk'ü kötülemelerinin sebebi, Türklerin araplar tarafından asimile edilmelerine engel olmuş olmasıdır. Şöyle bir anısı var:
"''orduya ilk katıldığım günlerde, bir arap binbaşısının 'kavm-i necip evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın' diye tokatladığı bir anadolu çocuğunun iki damla gözyaşında türklük şuuruna erdim. onda gördüm ve kuvvetle duydum. ondan sonra türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. benim hayatta yegane fahrim, servetim, türklükten başka bir şey değildir.''
Sonuçta sanki dinin bir gereğiymiş gibi yutturulan arap kültürünü (kıyafet, dil, alfabe vs.) kaldırıp, din üzerinden de halkı sömürenlere engel olmuştur.
Şimdi arapçılar, halkı din ile kandırıp sömürenler kötülemesin de ne yapsın. Kuyruk acıları büyük. Kaldıkları yerden devam etmek istiyorlar. Bunun için de uydurdukları tarihle propaganda yapıyorlar. Cennet vaadiyle şeyhine kendisini, karısını, kızını badelettiren tipler de bu yalanlara kanıyorlar maalesef.
Atatürk'ü küçük göstermek için, vatanı Türk askeri kurtardı derler. Ama İstanbul'u fetheden her nedense Fatih'dir. Orada işlerine gelmez çünkü Türk askerinden bahsetmek.00 Yorumla
+1 yılToplum cahilleştikçe onu daha kötülemeleri normaldir çünkü onun döneminde köylü milletin efendisiydi şimdiki gibi tüketim toplumu değildik üreten bir toplumduk o dönemdeki şartlarla savaştan çıkmış bir ulusken milletken ürettik fabrikalar kuruldu bankalar demir yolları kısacası ülke için herşey yapıldı şuanda tabi sevmezler şuanki destekledikleri kişi herşeyi sattı savdı kendi yakınlarını zengin etti..
10 Yorumla
+1 yılBu milletin çoğu cahil çünkü bilimden çok dine takarlar. Elinde kuran olup milleti çarpanı beklerler. Kölelik isterler koyunluk yapmak isterler. Hak adalet eğitim gelişmişlik eşitlik bunlar onlara fazla gelir. Çoğu dini kurumda birçok çocuğa tecavüz edilir ama seslerini çıkarmazlar ne çünkü yobazlar. Hala bile burası islam ulkesi olacak diye aniranlar var hiç demezler bu ülkede açık kadınlarımız var sanatla sporla uğraşan farklı dinden insanlarımız var diye bunların derdi pezevenklik... Atatürkü de eşitlik hak verdiği için sevmezler bu gayet açık aklı olan herkes bunu bilir. Cemaatçi arttı ondan Atatürk düşmanı arttı.
00 Yorumla
+1 yılkardeş bence daha iç acıtıcı durrum şu Atatürkçü görünüp pkk yandaşlarıyla iş yapan solcuların olması. Atatürk ü yanlış tanıtıyorlar öcalan ile ATATÜRK ün resimlerinin yan yana durması gibi antkabirde biliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılHerkes sevmek zorunda mı? Nasıl ki günümüz Türkiye'sinde bir kesim Erdoğan'ı severken, diğerleri ne gibi iftiralar atsak da indirsek diye düşünüyorsa; Atatürk için de aynısı geçerlidir.
35 Yorumla- +1 yıl
Evet, herkes herkesi sevmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Keşke bunu beyinsizler de kavrayabilse.
- +1 yıl
Atatürk ile Erdoğan i bir kefeye mı koyuyon
- +1 yıl
@Ghostshutterr Allah mı olum oda insan oda?
- 1 yıl
@MehmetTürkDERLER birisi bu ülkenin kurucusu önderimiz birisi da sıradan şu an Türkiye'nin cumhurbaşkanı, evet Ata'm tayyip ile kıyaslanamaz
+1 yılAmerika'nın İsrail'in düşmanı kim? Türkiye. Bizi sevmiyor bu adamlar. Peki neden Atatürk'ü seviyorlar acaba bir düşün bakalım.
17 Yorumla- +1 yıl
Israil mi Atatürk'ü seviyor? Ne diyorsun lan?
- +1 yıl
@KızılErik2 Bak bakalım seviyorlar mı sevmiyorlar mı? https://i.hizliresim.com/rM5YZ7.png
- +1 yıl
Birincisi Atatürk müslüman değildir. Evrime inanır. Ancak müslüman değil diye bu onu kötü yapmaz. Tarihi araştırmalısın. https://i.hizliresim.com/z5jQ37.jpg
- +1 yıl
birtane daha soyunu bilinmeyen pust islam gerici diye Allahın dinini ysaklayıp alimleri asacak
bir şunu düşünün
ezanı susturup
alimleri asıp
şimdi burdan bak
kusura bakmayın
benim ecdadıma tecavüz eden adamı sevmem sevemem sevdirmem de...
Oha ya Atatürk ü sevmeyen ölsün bazi nankörler var onlarda Atatürkün kurucusu olduğu Türkiye den defolabilirler
24 Yorumla- +1 yıl
bir şunu düşünün
ezanı susturup
alimleri asıp
şimdi burdan bak
kusura bakmayın
@PPCgirl84 sana katılıyorum.
- +1 yıl
Ebay misin nesin nasıl bir soysuz sun sen taktınız açık insanlara ya atamız isteyen istediğini yapsın demiş siz pislik kesimler ise islam diye kudurmussunuz kendi içinde yaşasana kardeşim dinini türklugun Müslümanlıkla ne alakası var. Siz zorla kapattırın eve kapatın kadınları atamiz istediğini yapabilir herkes özgürdür dediği için suçlu yani siz pezevenklerin işine gelmez tabi kadinı köle yapmak istersiniz çünkü. Gelismislik din diye havlamakla olmuyor eşitlikle adaletle özgürlük le oluyor
- +1 yıl
Ölsün derken terbiyeli konuş bi bok bildigin yok tarihi araştır bakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdakiler çekemiyor da ondan. Çoğu cahil kulaktan dolma bilgilerle adam olduklarını sanıyorlar.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunların dışındaki gazeteleri okumaktan korkuyorlar neden? Doğru bildikleri yanlış çıkacak. Bizim milletimiz hep en doğrusunu bilir ya (!) Içi boş şeyler konuşuyorlar. Bu böyle şu şöyle diyorlar neden öyle diyoruz cevap yok neden? Başkasından duymuş da öyle konuşuyor oturup araştırdığı yok. Bizim insanımız hazıra konduğu için daha kolay geliyor böylesi.
+1 yılerdoğanı yalıcaz derken atamızı karalıyor o... cocukları
81 Yorumla- +1 yıl
bir şunu düşünün
ezanı susturup
alimleri asıp
şimdi burdan bak
kusura bakmayın
+1 yılSizinde aklınızı çelip atatürkü sevmemenizi istiyorlar.
Kısaca sübliminal mesaj gibi bişey10 YorumlaTarihle alakası olmayan, milletten duydukları kulak doldurma şeylerle Atamızı yargılıyorlar.
Araştırıp bir baksalar.31 Yorumla- +1 yıl
Bencede araştırsınlar siz mesela bi birşey bilmeden tapıyorsunuz bu kadar tapan bir kisim sizlersiniz öteki insanları kurtaran adam yok mu bizim haberimiz yok neden
100 lerce heykel var neden? Neden gerçek ölme saatini açıklamıyorlar neden gerçek adını söylemiyorlar neden koruma kanunu var sabır.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötüleme falan yok. Gerçekler ortaya çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yıl"Atasını bilmeyen it peşinde gezer" Yahya Kemal. O yüzden ilkokuldan beri ezberletilen yalanları bırakıp gerçek tarih okumaları yapmak gerekir. bu konuda güzel bir başlangıç olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bir lider , liderde , düşmanın sevmesi bana pek mantıklı gelmiyor. bir ara bu mevzuyu derinlemesine araştırıcam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtatürk olmasa eyyyyyyy tesettürlü bacilarim. Bugün kilisede şaraplı ekmek tadiyordunuz. Nenelerinizin avradi mahrem yerinden İngiliz y*rragini çıkardı diye mi bu dusmanlik
11 Yorumla- +1 yıl
Amcıga bak hele sen şapka kanunuyla o yasaklar vardı gerzekk?
gizli üye agzimdan almis ztn lafi... "%50 yobazimiz var ah birde pkk lilar var unuttun mu? Bunlar Atatürk ü sevmez"
00 Yorumla
+1 yılÇünkü onun hakkındaki gerçekler tek tek ortaya çıkıyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Hangi gerçek? Benim bildiğim tek gerçek o bu ülkenin lideri onun Hakkında böyle canım saçma konuşabilme hakkını bile Ata'm verdi sana "konuşma özgürlüğü" Yani Ata'mı sevmeyen de meh neyse garipsiniz
+1 yılMİLLETİN GÖZÜ AÇILIYOR KARDEŞİM ÖGRENİYOR GERÇEKLERİ ONDANDIR
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpkk li lar ile ataturkculer gezide kol kolaydi hatirladin mi?
20 Yorumla
9 ayDün asılan hocanın talebesi bugün hocasını savunabilir hale geldi o yüzden. Atatürkçü müsün?
00 YorumlaBirazcık beyin olsa severlerdi özellikle kadınlar.
49 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle çok eşlilikten bahsediyorsan kadınların nikah esnasında ikinci eşi istememe şartı koşma gibi bir hakları var. Bu senin isteğine bağlı. İkincisi buyrun: https://i.hizliresim.com/MpV9O1.png
- +1 yıl
Siz ve sizin gibiler böyle ahlaksız işte. İnsanların ölümünü kolay karşılayabiliyorsunuz. Vicdani ve insani duygularınız ölmüş.
- +1 yıl
bir şunu düşünün
ezanı susturup
alimleri asıp
şimdi burdan bak
kusura bakmayın
Aynen canım bazen goruyorum özgür istediğini yapıyor açık da ama gelip Atatürke laf atıyor. din diyenler yüzünden bilmiyor ki salak din diyenlerin eline geçse kuma vs çocuk yaşta evlenme kölelik eğitimsizlik hakim olur bu kadar cahiller işte
- +1 yıl
@ebbaykara sarıklı cubbelileri gördük şapka tak sarık yerine ne olmuş güzel kardeşim senin dininden mi saniyorsun herkesi dini islam olmayanların özgürlüğü nerde olurdu siz dindarlar arttıkça ülke batıyor
1 yılHiç sevilmedi ki zorla dayatıyorlar
10 YorumlaCahillik oranı arttığından
21 Yorumla- +1 yıl
Bi bok bilmediginizdendir
Gündem konusunda 321 cevap paylaştı. bunların sebebi sahte ataturkçuler
10 Yorumla
+1 yılTarihi arastir, görürsün.
09 Yorumla- +1 yıl
Sen tarihi araştır, Atatürk'ü seveceksin.
- +1 yıl
@Türkızııı Tamam arastiririm :)
- +1 yıl
@Türkızııı Saygi duyuyorum. Hakaret edenlerden degilim canim :)
- +1 yıl
bir şunu düşünün
ezanı susturup
alimleri asıp
şimdi burdan bak
kusura bakmayın
+1 yılOnlar genelde PKK lılar oluyor
00 Yorumla
+1 yılOnların beyinleri yoktur, komutla hareket ederler.
00 Yorumla
+1 yılhepsi tayyipçi çünkü
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri