Kim bir kavme benzemeye çalışıyorsa o onlardandir buyrulmus

Ben dünya dinlerini kabul ediyorum. Allaha inanmak bütün dinlerini sevmek ve kabul etmektir. 4 ünü de sevmek zorundasın. Öteki türlü sanki herkesin Allahı farklıymış gibi oluyor.
Ayrıca Demokratik Cumhuriyet ülkelerinde din unsuru kalkarak geleneksel Yılbaşı kutlanır.
Senin dediğin şeriat ve dinle yönetilen diktatör rejimlerinde oluyor. İran ve Arabistan gibi.
Şahsen yılbaşı kutlayan bir insan değilim ama türkiyede yılbaşının kutlanması noel geleneği değil yeni bir yılın gelişini kutlamaktır bence çünkü hristiyanların noel olarak kutladığı bir bayram olmakla birlikte mezheplerine göre farklı tarihlerde kutlanır.
Noel geçti kutlanan yeni yılın gelişi hristiyanlar kadar her şey de geliştikte onları eleştiriyoruz vay anasını hristiyanlara benzeyelim barış içinde yaşıyor adamlar bir de şu müslüman ülkelerin haline bak tırnağı olamayız ln biz onların neyin kafası bu.
Haha.
Haha..
😑😑😑😑😑 bu emoji hayatımı anlatıyor @fructure
Noel kaç gün önce kutlandı farkondamisn biz yeni yılı kutluyoruz
Cevap
9Cevap
şu yazdıklarınızla ne kadar gülünç duruma düşüyorsunuz. o kadar şey varken siz noele takılmnışsınız. ev ayrıca noel günler önce kutlandı.
Ne inanıyorum ne kutluyorum. Benim yılbaşım 14 ekimdir. 1 ocak ise mekkenin fethidir
valla kutlayıp bir fok yapmıyom anca tvde dansöz izleyip mandilina yiyom çay içiyom başka bişey yok yani
kutlamam. alt tarafı bir rakam değişecek diye kutlama yapmam. dinimize göre yasak zaten
noeli haram ilan eden müslümanlar ülkede hırsızlıkları pedofilileri savaş isteyenleri tecavüzcüleri ve din tacirlerini görmezden geliyor nedense?
Adam gibi dinini yasiyan kac kisi var bunlari dusuncek gorcek :(
Kim buyurmuş 1500 yıllık kitapta mı yazıyor? Ne düşman bir din bu din. Bu dünyada yaşamayı toptan yasak etse de ölecek miyiz kalacak mıyız bilsek 😁😁😁😂
Türkiye de 25 Aralık ta kutlama yapıldığını nerede gördün de noeli kutladığımızı düşündün cahil.
Katiliyorum hep ozentilikten..
Hristiyanim çünki shshshs
Senin beynini kim sikti?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar