Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk olmasaydı diyenlere cevap gelmiş :D
, Fransızlar Antep'ten sonra ülkenin bütününü işgal eder, kadınların örtüsünü başından çeken askerlerin baskısı altında kalırdık. Başı örtülü kızlar okullarda okuyamaz ve başörtülü memur olunamazdı. Annesi ve karısı örtülü diye, namaz kılıyor diye subaylar ordudan atılırdı.
Atatürk olmasaydı, İtalyanlar bir yolunu bulup geçmişimizle bağımızı koparmak için harf devrimi yapar. Mesela yeryüzünün en değerli kütüphanelerinden Süleymaniye Kütüphanesi'ndeki el yazma eserleri en az 90 yıl sustururdu. Bununla da yetinmez, Müslümanların halifesini aşağılayarak yurtdışına sürerdi.
Atatürk olmasaydı, İngilizler Kastamonu'ya aniden çıkarma yapar. Churchill herkesi şapka giymeye zorlardı. Şapka giymeyi reddeden vatandaşları için seyyar mahkemeler kurar, seri idamlar yaptırırdı. Hatta şapka kanuna karşı çıkıyor diye iki önemli şehri Rize'yi ve Trabzon'u denizden bombalatırdı.
Atatürk olmasaydı, Amerikalılar ülkenin yönetimini ele geçirir. Seçilmiş ilk meclisi zorla dağıtır. Ali Şükrü gibi vatansever düşünürleri öldürtür. Kendi keyiflerine göre kurdukları meclis sayesinde, ülkeyi en az 30 yıl tek parti ile yönetirlerdi. Kendi adamları dışında kimseye oy hakkı vermezler, seçilme hakkı tanımazlardı.
Atatürk olmasaydı, Hitler ülkeyi işgal eder. Türk ırkını üstün ırk ilan eder, Kürtleri, Rumları ve Ermenileri aşağı ırk sayar. "Türkiye Türklerindir" dedikten sonra kendilerini Türk saymayanları Anadolu'dan sürerdi. Hitler bununla da yetinmez, Dersim'de sırf Kürt diye çoluk çocuk, kadın erkek on binlerce savunmasızı bombalarla imha ederdi.
Atatürk olmasaydı, Ruslar Anadolu'yu ele geçirir, camileri ahır yapardı. Medreseleri kapatırdı. Devrin en önemli düşünce odakları olan tekke ve zaviyeleri yasaklardı. Ezanı susturur, yerine anlamsız gürültüler koyardı.
Atatürk olmasaydı, İstanbul Yunanlılara kalırdı. Yunanlılar Fatih Sultan Mehmed'den Bizans'ın intikamını almak için Ayasofya Camiini müzeye çevirirdi.
Neyse ki Atatürk geldi de..187 Yorumla- +1 yıl
Senelerdir acni sacma ve gercek disi seyleri kopya yapistir yapip gidiyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılsenlerdir değiğimnin hala izi var bil istedim
- +1 yıl
@Hilafetçi senin o allahını sapur supur hoplatırım seriatida anca ruyanda gorursuz yunan p1c1 seni
- +1 yıl
@alahponno ulan sen o gusülsüz lağım ağzınla Allah'a söveceğine dişlerini fırçala
Allah'a küfrettirmeyiz lan yanına kalmayacak bu lafın 😡😠 - +1 yıl
@alahponno ne diyon olm yaşın Max 3 cimere şikayet ederim diyecem ağlayacan belkide hem Yunanlar senin gibi Allah'a küfür ediyor bu yüzden ona buna Yunan diyeceğine kendini bı gözden geçir
- +1 yıl
@alahponno ulan ateist domuz şerefsiz bacım
En İyi Cevaplar
+1 yılben söylemekten geri kalmıyorum ne kendisini ne de ilke ve inkilaplarını benimsemiyorum ben Türküm ama ümmetçilik mi türkçülük mü deseler ümmet derim..
283 Yorumla- +1 yıl
@Molykote nedir bu sendeki kuyruk acısı direk üzerime oynuyorsun, fikir ortaya koy görüş bildir anlarım da hakaret mi etmemiz lazım bizimd e...
- +1 yıl
@Molykote gereksiz bunlar arkadaşım çok gereksiz bu sözlerin... Bir duvara konuşmayı öğretemezsen bu taş kafalara da düşünmeyi öğretemezsin...
+1 yılKemse kimseyi sevmek yaptıklarını desteklemek zorunda değul görüşüne de sonuna dek saygı duyarım... ancak sonuçta Atam da bir insan... doğruları olduğu kadar elbet yanlışlarıda olacak çünkü bir peygamber değil kendisi ki bu vakte kadar peygamberler bile düşmüştür yanlışa... ancak Atam bize bugünkü yaşam şartlarımızın iyu olmasında katkısı büyükse en azından saygı duymalısın... saygı sınırlarını aştığın an Atamı sevenler devreye girecektir o zaman da vay efendim bu ülkede düşünce özgürlüğü yok fikrimizi söylemeye bile çekihiyoruz deme... sizden tek isteğimiz saygısızlık yapmayın...
20 Yorumla
+1 yılNe alaka niye çekinesinki? Sevmek zorunda değilsin. Kime ne? Onlarda osmanlıyı sevmiyo bu ülkenin cumhurbaşkanına küfürler sayıyo. Onlar bunu yapabiliyosa bırakta düşüncene saygı duysunlar. Bende sevmiyorum atatürkü sevmek zorunda değilim.
214 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@veysel_olmus Şimdi senin görüşüne göre erkekler kadınlardan daha zekilerdir (!) Fazladan bir Y kromozomu yüzünden elbette hah?
- +1 yıl
@veysel_olmus allahını skem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılo fotografı görünce aklıma gelen şu oldu..
bir gün kardeşimi hüngür hüngür aglarken gördüm.. neden agladıgını sordumm ve atatürkün ölmüş.. o kadar beyinlrine işletmişler kii ayarca ve sonra öldüğünü söylemişler 1 hafta kendine getiremedik cocugu bu kadar abartılı olmamalı resmen beyin yıkamaktır bu..67 Yorumla- +1 yıl
sende yıkayacak beyin yok zaten merak etme..
- +1 yıl
@CaptainWalkerr dostum ben antikemalizm ya da kemalizmi savunmuyorum... sadece olanı söyledim ve bu yanlışş bir şey değil sanırım anlama kıtlıgı var sizde. bir doktora görünün zeka testinize baktırın seviye düşük görünüyor...
Soran+1 yılAnlamak istedikleri gibi anlıyorlar bir tek kendileri doğru ya.
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
yav he he klasik akp lisiniz büyük ihtimal bişey demiyorum
- +1 yıl
allah korusunnn. kardeşşş ne akp si
+1 yılpaylastıgın karıkatur sacmalıgın danıskası. ulkede ataturk konusunda en bilgin iki insan Sinan Meydan ve İlknur Güntürkün Kalıpçı bile defalarca anlatılan ve gercek Atatürk'ün farklarını ortaya koydular..
Ataturk'ü sansürleyen bır sısteme kemalist demek icin de ayranı fazla kacırmış olmalısın.
gelgelelim duygulrına; gram umrumda degıiller. sadece eger mantıklı bir eleştırısı yoksa sesini kessin !
ah pek tabii.. Kurtulus Savası seytan işi Mustafa Kemal'e ölüm fermanı yayınlayıp ingiliz işgaline karsı gelmeyin fetvaları karakterinize daha uygun.30 Yorumla
+1 yılKemalizm nedir? Kemalizm Atatürkük düsüncelerini paylasmaktir.
- Kadin erkek esitligi
- Kadin haklari.
- Tek hakkikatin ilim ve bilim oldugu.
- Özgür ve Modern ilkiler.
Kemalizme karsi olmak buna karsi olmaktir. Bir kadin bunlara karsi oluyorsa zatne o kadin beyin ölümü gecirmistir.151 Yorumla
+1 yılSevmek zorunda değilsiniz ama Atatürk'e haksızlık yapamazsınız.
Bugün bir bence paylaşmıştım "Neden Atatürk'ü Seviyoruz" diye ama özlüyoruz olarak editörler değiştirmiş. Biz Atatürk'ü seviyoruz çünkü o bizi her birleştirmeye çalıştı.
Ülkeyi, o ateist, şu Alevi, bu Laz diye ayırmaya çalışmadı birilerinin aksine.
Ayrıca ümmetçilik ne ya, hala o saçmalığa inanan var mı cidden
www.kizlarsoruyor.com/.../a45008-neden-ataturk-u-ozluyoruz20 Yorumla
+1 yılyahu sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın biri sana şimdi bu resmi koyduğun için ağır bir laf söylese nerde kaldı saygı diyeceksin ama resmen tahrik ediyorsun gel bana söv diye ama değmez işte sen ve senin gibilere.. Sevmiyorsan sevme ama saygı duymak zorundasınnnnnnnn
110 Yorumla
+1 yılO kazığı başka biyerindr istemiyorsan kapat ceneni bugun konuşma bari ölen bir insan arkasından konuşmak ne kadar şerefli bir hareket sorsam şimdi sen Müslümanım dersin bide bırakın da adam yattığı yerde rahat yatsın bir laf vardır it ürür kervan yürür siz ürümeye devam edin ama ATA'ma o pis diliniz eğer çekincem yok diyorsan buraya kim olduğunu açıkla bizde bilelim kimin bu ülkenin evladı olduğunu. Her ne olursa olsun ırkını soyunu inkar etme şu an kici kirik Ermenistan bile bizden daha milliyetci ulan ayıp size Osmanlı torunu Türk evladıyız bundan şikayetçi olan varsa ağîrina giden varsa kapılar açık basıp gitsin kargaşa yaraticagina.
50 Yorumla
+1 yılşahıs olarak sevmeyebilrsiniz fakat saygı duymak zorundasınız sert çıkanlarıda anlayamıyorum arkadaşlar Atatürk mana adamı değilki dava adamı tabikide seveni sevmeyeni olacak ama onun önderliğinde kurduğu cumhuriyette kendisine saygı duymama/sevmeme hakkı bile vermiş bir kişi nasıl sevilmez? kişisel görüş meselesi ama benim kişiliğim değil.
50 Yorumla
+1 yılM. Kemal Atatürk herkesin sevmek zorunda olmasa da, herkesin saygı duymak zorunda olduğu bir kişidir...
96 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünüyorum zaten
- +1 yıl
Eksileyen de şerefsizdir ayrıca :)
- +1 yıl
saygı duyuyorsun ama fütursuzca o resmi paylaşıyorsun.. ironi çelişkisi :)) böyle düşünemezsin sen
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
@jckdnls_35 hangi resim hocam?
- +1 yıl
@jckdnls_35 ha anladım. Ben bana diyorsun sandın Özür dilerim yanlış anladigim için.
+1 yılUlan işiniz gücünüz provakasyon... Allah kafaniza Atatürk kadar tas düşürsün inşallah...
Kurban olun Atatürk'e ki onun sayesinde yaşıyor, anti-kemalist oluyor, onun sayesinde Müslüman bir ülkede özgürce yaşıyorsunuz...87 Yorumla- +1 yıl
Atatürk zamanında nekadar özgürce yaşamışlar çok merak ettim doğrusu? :)) şimdiki cumhurbaşkanına diktatör diyorsunuz asıl diktatör oymuş. :)
- +1 yıl
@VatanSanaCanımFeda Ya kızım gidin biraz kelle beyin vs yiyin... Tamam Allah yaratırken size vermemiş olabilir ama en azından tadına bakın, beyin iyi birşeydir...
Soran+1 yıl@VatanSanaCanımFeda Bunlar ülkeyi atatürkün tek başına kurtardığını düşünüyolar ülkeyi kurtarmış ama halkın hacca gitmesini engellemiştir, ezanın içinden Allah kelimesini çıkarmıştır müslümanlara bunları yapan iyi mi oldu?
- +1 yıl
Allah'ım bu kadar mal yarattın, neden bizim başımıza musllat ediyorsun?
Soran+1 yılSenin gibi bozuklara DOĞRU YOLU GÖSTERSİN DİYE
- +1 yıl
Anca laf atmayı bilirsiniz mantıklı cevabınızı hiç göremedik :D sanane l*n sevmiyorum var mı bir diceğin manyakmı ne ya
- +1 yıl
@VatanSanaCanımFeda Atatürk'ün son sözü "Aleyküm Selam" oldu. Peki kim selam vermişti acaba, ya da usulca yanına yaklaşan. Mustafa Kemal Atatürk'ün son sözüydü bu. Acaba yanına yaklaşan, Azrail (as) ile mi selamlaşmıştı, yoksa gördüğü, sevdiği başka birisi miydi? Ama gördüğü her kimse, Allah'ın selamıyla yaklaşmıştı yanına. Demek ki birilerinin dediği, göstermeye çalıştığı gibi ters değildi, Dine, İmana. Yüce Rabbim kaç kişiye nasip ederdi, bu kutsal vatan topraklarını düşman çizmesinden kurtarmayı yoksa? Tabi ki tek başına değildi, askerler, komutanlar, meçhul kahramanlar. Ancak Yüce Rabbim kaç kişiye nasip ederdi, böylesine kahraman, temiz, mert bir orduya komuta etmeyi? O bir kahraman ve büyük Türk Tarihinin büyük komutanlarından, başbuğlarındandı. Ruhun Şad olsun, mekanın Cennet... Allah Türk Milletini Korusun... Seni rahmet ve minnetle anıyoruz...
Siz kahrolun o var olsun...
Kemalizm diye bir şeyin varlığına inanmıyorum ki anti-kemalist olayım. Uydurma bir ideoloji bence.
128 Yorumla- +1 yıl
İdeolojinin ne oldugunu bilmediginiz ortada tutmus burada uydurma ideoloji diyosunuz ya, hayret.
- +1 yıl
kemalızm tam olarak bır ıdeolojı degıldır ancak mustafa kemal devrımının adıdır.
Ataturk tarafından da defalarca dıle getırılmiştir.
ıngılızlerın turk askerlerını izmit de ınfazı sırasında da dıle getırılmiş ve infaz edılenler ingiliz belgelerıne kemalist olarak gecmiştir - +1 yıl
İngiliz belgelerine mustafa kemal destekçileri anlamında kemalist diye geçmiş olabilir onlar ancak içinde herhangi bir orjinal fikir barındırmayan bir şey olduğu için ideoloji denilemez zaten yurt dışında yapılmış hiçbir akademik çalışmada ideolojilerin içinde sınıflandırıldığına şahit olmadım.
+1 yılBen ne çok sevilmesi ne de unutulması taraftarıyım sonuçta yurdumuzu kurtarmış ama bunu yaparken yalnız değilmiş beyin o olabilir ama kol bacak gövde de başkaları o yüzden her şeyin MK e atfedilmesine anlam veremiyorum.. Neden mesela sadece 19 Mayıs Atatürk ü anma gençlik ve spor Neden ordaki diğer insanların da adı geçen toplu bir isim değil ben buna. Karşıyım
30 Yorumlaçekinmeyin söyleyin ki kimlerin ne halt olduğunu bilelim.. kimse sevmek zorunda değil ancak anti kemalist dediğin zaman saygı duymuyorsun anlamına gelir. Senin taptığın kişi bile ATATÜRK sayesinde. kurduğu cumhuriyet sayesinde, kurduğu cumhuriyetin millete verdiği seçve ve seçilme hakkı sayesinde ülkenin başında.. Yoksa şimdi padişahım çok yaşa diyordun, birgün tüm gericileri yobazları ilerleteceğiz bu ülkede inanıyorum buna.. bu bizim ayıbımız..
40 Yorumla
+1 yılHayır çekinmem sitede hep söylerim Atatürk'ü sevmiyorum, sevenlere saygım var.
101 Yorumla
Soran+1 yılAynen sevgi değil önemli olan saygı zaten
Atatürk'ü sevmeyenin Türklüğünden şüphe duyarım. Bu ülkede Atatürk'ü ya aşırı dinciler yani ülkeyi Arabistan'a döndürmek isteyenler, ya da Türk olmayan etnik unsurlar ve Kürtler sevmez bunlar da zaten Ülkeyi Kürdistan'a çevirme peşinde. Azıcık aklı fikri ve muhakeme yeteneği olan her Türk Atatürk'ü sevmelidir. Sevmiyorsa zaten dediğim gruplara dahildir.
21 Yorumla- +1 yıl
Alakası bile yok hem Kürtlerle antikemalizmin zerre ilgisi yok hem chp şu son seçimlerde doğuda ak Parti'ye göre daha fazla oy aldı hem sen islamciligi araplasma olarak görürsen sanada kemalismi batılılaşma olarak söylerler kusura bakma ama bu ülkeye arablar bı fayda katımı bilmem ama bence smokin zerre fayda saglamadi hem bence Türkçü olan insan Latin alfabesini değil Göktürk alfabesi öğrenir ve bu alfabeyi destekler Yahudi şapkası yerine kalpak takar ve kalpağı destekler medeni kanunlarda batıdan değilde türk toresinden esinlenir yani en azından ben böyle düşünüyorum
+1 yılMevzu din olunca özgürlük var diye prim yapanlar antilgbt bir şey söylendiğinde özgürlük var diye prim kasanlar nedense bı başortu takan birine burası laik Türkiye Cumhuriyeti diyor. ben ataturkcuyum diye prim kasanlar nedense disneyin Mustafa kemal filmini kaldırınca seslerini çıkarmıyor bı kızın kapanmasi gericilikken açılması sanki modernlik özgürlük olarak gösteriliyor ben eminim ki bazıları kadının özgürlüğünü değil kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiyor bu gün lgbt liye özgürlük var diye sahip çıkanlar daha ikdidardayken sırf başörtülü diye kamu alanlarına kadınları almiyorlardi söylenecek çok şey var ama neyse
20 YorumlaKS Hakkında konusunda 331 cevap paylaştı. Az kaldi butun taslar 20 yil sonra yerine oturacak kemalist diye birsey kalmayacak.
187 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeşim allahin izniyle kemalizmi yok edecegiz Arabistanla birleşecegiz çünkü Türklük yoktur kemalizm yalan yaşasin araplar allahuekber
- +1 yıl
- +1 yıl
2023 de herşey ortaya çıkıcak nasıl olsa :))
- +1 yıl
@VatanSanaCanımFeda
2023 'de ne cikacak ortaya? Siz ortada ne oldugunu saniyorsunuz? Size bir Seriati göstermek gerek, 1 hafta icinde koyu Kemalist olursunuz.
+1 yılsevmem ben kişileri duygusal değil bilimsel ele alırım. 1923 öncesi gibi devam etse severdik fakat cumhuriyetin kuruluşundan itibaren yapılanların akp hükümetinden farkı yok hatta daha da ileride şeyler...
sevenler de genelde ders kitaplarında bizi kurtardı diye yazıldığı için seviyor. ama ders kitaplarında zilan katliamı dersim katliamı şark islahat planı anlatılmadığı için pek de bilmiyorlar30 Yorumla
+1 yılatatürkten nefret ederim ve çekinmeden her zaman söylerim.
183 Yorumla- +1 yıl
Bende sevmiyorum diktatörden farkı yoktu benim gözümde. Bide şimdiki hükümete diktatör diyolar yav he he :)
- +1 yıl
@ali219 ben nefret etmiyorum ama zamanında ne laikliğin neden demokrasi özgulugun uygulanmadığını düşünüyorum
bır kışı neden utanırkı bunu söylerken.. vicdanen rahatsız olduğu ıcın!!!
74 Yorumla
Soran+1 yılHayır toplumda saygı duymadığı için.
tüm antikemalist arkadaşlara saygı duyuyorum.
lütfen kibar kibar defolun gidin yüce Atatürk'ün kurduğu topraklardan.
mesela arabistana defolup gidebilirsiniz.
olur a herkes aynı düşünmek zorunda değil.
madem bu cennet vatanı kuran kahraman öndere karşısınız bizahmet bu sınırlarda vakit öldürmeyin. arabistanda huzur içinde yaşayın.
keşke sürüne sürüne geberseniz ama işte madem gebermiyosunuz ozaman defolun. allahın belası pislikler71 Yorumla- +1 yıl
Ulan ya kardeşim 600 yıldır ülkeyi ayakta tutan islam dinine inanan hilafeti türklere getiren padişahlarımız olmasaydı o Atatürkünün kıçını yalasan yaşayamazdın bu ülkede şimdi hadi ordan git bu ülke İslam dinine inanarak hilafetle şeriatla geldi bu ülkeye senin o güzel kardeşim atatürkünle değil kardeşim oğlu kardeşim ağzımı bozdurdun bana
+1 yılNeden gizliden soruyorsun? düşüncenden utanıyorsun
Demek antikemalistsin neden peki?60 YorumlaKS Hakkında konusunda 3,2b cevap paylaştı. atatürkün sadece doğrularının öne çıkarıldığını yanlışlarının ortaya konmaktan kaçırıldığını düşünüyorum ayrıca atatürke sırtını dayayan kesiminde bir çok fırıldağı atatürkçülük maskesiyle yaptığını düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇooo... ok doğru düşünüyorsun
Türkiyedeki kemalistler gerçek kemalist değil, eğer onu kasdediyorsan bende anti kemalistim.
40 Yorumla
+1 yılçekinmeden söyleyebiliyorsun ama profilini açmaya çekiniyorsun. karakterine hayranım.
33 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim rahat rahat özgürce söyleyebilseydik zaten gizliden sormazdık. Çevremizdekilerede rahatça söylerdik
- +1 yıl
yazık senin o çanakkalede şehit olan dedelerine. Ne için Mustafa Kemal onu bilmiyorsunuz.(Mekanı Cennet olsun ) Allah ıslah etsin sizi de ne diyeyim.. Bence rahatça profilini açabilirsin nitekim özgür bir ülke türkiye.
mutlaka seven de vardır sevmeyen de... ben değilim..
40 Yorumlakafam acıdı fotoya bakınca ne biçim karikatür bu be
40 Yorumlakemalızım dıye bırsey yoktur ataturk dunya sayılı lıderı sabıt fıkre karsı ozur demokrat bır ulke kavramı dogrultusunda ılerlememızı ıstemıstır SENIN GIBI pardon CAHIL kafası az calısan OZENTI Bır akplı boyle dusunmesı konusunu bıle saygıyla karsılar dı nokta.
10 YorumlaAnti Kemalistim ve bunu söylemekten çekinmiyorum...
70 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum üstelik senin gibide gizlenmiyorum hatta osmanlıyı böldüğü için kınıyorum da kendisini lanetle aniyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Osmanlı'yı böldüğü için mi? Umarım bu dediklerinizde ciddî değilsinizdir.
+1 yıltürk olmayan herkes anti kemalistdir bakin araştırın kökenlerini ya araptir ya kürttür asla türk biri atatürke saygısızlik yapmaz
40 YorumlaOnun önderliğinde kurtarılan topraklardan çekilebilirsin
70 Yorumla
+1 yılTürkiye Cumhuriyetinin Kurucusunu sevmiyorsanız defolun gidin baska ulkeye o kimliği tasimaya hakkiniz yok
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsağdan soldan duydukları ile bu ülkenin yarısı kemalistim diyor diğer yarısı M. Kemalden nefret ediyor iki tarafta zır cahil başka bişy değil yiyin birbirinizi bakalım sanırsın Atatürk zamanında yaşamışlar Atatürkü seven ya da sevmeyen insanların anlattıgı kadarnı bilip kendilerine bir taraf seçmişler işte cahilliğiniz de burdan başlıyor okudugunuz herşeye körü körüne arastırmadan mantık süzgecinden gecirmeden inanıyorsunuz sanki o dönemi yazan herkes dogruları anlatıyormus gibi
00 Yorumla
+1 yılSevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın. Eğer saygı duymuyorsan bende senin görüşüne saygı duymam.
30 Yorumla
+1 yılGörüşünüzü insan gibi belirtirseniz sizde saygı görebilirsiniz. Böyle gizlenip saçma sapan karikatürlerle düşüncelerinizi belirtirseniz şikayet ettiğiniz şeyleri yaşamaya mahkumsunuz.
10 YorumlaBen Atatürk hayranı birisiyim.
Objektif olmak gerekirse Atatürk'ü sevmek zorunda değilsiniz. Ama dünyanın kabul ettiği bu devlet adamına saygısızlık etmek kimseye düşmez!20 Yorumla
+1 yılHiç bekleme şikayeti bas böyle sorumu olur. bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz arkadaş. Atam zamanında fazlamı özgürlük verdi bu millete ne sanırım milleti siiken olsaydı daha çok değer görürdü.
63 Yorumla
Soran+1 yılAsıl senin gibi saygısız zihniyetle aynı ülkede yaşıyoruz.
- +1 yıl
Saygı denilen kavramı senin gibilere göstermek fazla cömertlik olur hakettiğin gibi konuştum
- +1 yıl
Katılıyorum.
Çekinecek bir şey yok... Yıllardır açık yüreklilikle ortaya söylüyorum...
20 Yorumla
+1 yılSevmezsen sevme ama SAYGİ DUY ulkenin kurucusuna, kurtaricisina!
31 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar olmaz mı? Az kaldı nesilleri tükeniyor git gide.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öyleysen ben de anty-müslümanım... var mı bunu söylemeye çekinen? toplanın
30 Yorumlabu memlekette ne kadar çok Atatürk düşmanı varmış hayret ediyorum
20 YorumlaSevmeyebilirsin ama ben senin bu görüşüne saygı duymuyorum.
30 YorumlaCekinmeden soylesinler insan yerine koyup takilacak degiliz
20 YorumlaÇekinmeden ama gizli gizli sormak. Trajikomik :)
140 YorumlaTürk Olupta Anti Kemalist Olan Kişileri Hiç Anlayamıyorum Eğer Ananızı Babanızı Yunanlar, Ermeniler, İngilizler ve Fransızlar Sikmiyorsa Bunu Mustafa Kemal Atatürk'e borçlusunuz.
00 YorumlaTek kelime edicem
Pes.
Sizinle aynı HAVAYI soluyoruz ya10 Yorumladeğilim ama neden peki? sen neden antikemalist'sin?
00 YorumlaSize verdiği özgürlükler haklar ve vatan için antipati duyuyorsunuz değil mi? 😒 yobaz cahiller!
00 Yorumla
+1 yılValla bu ulkede onun bunun cocuklarinin ataturku sevmemesi kadar dogal bisey yok... ha sevmiyorsunuz madem defolun gidin o zaman kurdugu ulkeden...
00 YorumlaBen! ANTİKEMALIST ANTİ ATATÜRKÇÜ ANTİ LAİK ve ŞERİATÇIYIM
00 Yorumla
+1 yılBen varım ama senin gibi kendimi gizlemiyorum..
22 Yorumla
Soran+1 yılSen hdp yi destekliyorsun o yüzden mi sevmiyorsun
- +1 yıl
Sorun hdpyi destkleyip desteklemedigim değil ki hdoyi desteklemeden önce de sevmiyordum.
Celladıma aşık olacak kadar aptal değilim
özgür oldugun için sevmiyosun dimi sizin gibileri köle yapmak lazım
00 Yorumla
+1 yılkimseden çekinmeyiz :D
20 Yorumla
+1 yılKeşke bir de Gizli olmasaydın. :D
10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar Atatürk <3
51 Yorumla- +1 yıl
o kadarrrr
+1 yılSevmesende saygı göstermen gerekiyor yinede.
20 YorumlaEn azından bugün sesinizi kesermisiniz?
20 YorumlaKimse kimseyi zorla sevdiremez
20 Yorumla
+1 yılHayir
40 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım