Gürcistan'ın Tiflis kentinde oynanan Barcelona-Sevilla UEFA Süper Kupa final maçını Trt naklen yayınlamıştı. O maçta tribünde Kürdistan Bölgesel Yönetiminin bayrağı asılmıştı.
Canlı yayında bayrağa sansür yapılamadığı için bir şey yapılmadı ama maçın tekrarlarını Trt Kürdistan Federe bölgesinin bayrağını sansürleyerek verdi.
Sizce hazımsızlık değil midir bu? Bu devlet kürtlere neden her yerde düşman? Sürekli bayrak kutsaldır saygı duyulmalı diye insanlara dayatılırken neden başka insanların kutsalına bu şekilde saldırılıyor? Bu nasıl bir hazımsızlık ki bayrağı bile sansürleyebiliyor? Her yerde kürt düşmanlığı yapan kürtlerin karşısında olan bu hükümete bu devlete kürtler nasıl kendilerini ait hissetsin bayrağını sevsin?
Bu hükümet her yerde her fırsatta kürt düşmanlığına devam ediyor. Daha insanların kürt, kürdistan lafına bile tahammülü yok. Bence hükümet geçmiş hükümetlerin yaptığı hatalara devam ediyor. Hala kürtleri yok sayıyor kürtleri bu şekilde kendilerine düşman ediyor. Siz Kürdistan bayrağının bu şekilde sansürlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not: Gelip burada bilip bilmeden içi boş küfürler edeceklere o bayrak başbakanlıkta da açıldı, illegal bir bayrak değil. Türkiyenin nasıl bir bayrağı varsa bu da Kürdistan Federe Bölgesinin bayrağı. Buyrun:
Neye dayanarak sansurleniyor? Ciplaklik mi var? Siddet mi var? Uyusturucu mu var? Bir ulkede devletin kanali bunu yapabiliyorsa o ulkede zorbalikta olur hersey olur. Kafasina gore davransin herkes madem. Vatandasa hesap vermek ne ki.
politik cikarlar vs. kürdistan halkini selamlayanlara sansür uygulanmamisti hatta c. baskani secildi ngdfhjk. su an milliyetci oylar muhim oldugu icin her türlü dönekligi yaparlar.
sebebi belli devletin geleneksel kürt düşmanlığı... barzaniyi sevmem fakat bayrağın anlamı derin. bu bayrak iran'da gazi muhammed önderliğindeki direniş sonrası kurulan mahabad cumhuriyetinin bayrağıdır
Bu bayrağı terör örgütü pkk kendi bayrağı olarak illegal bir şekilde kullandığı için sansürlenmiştir. Kürt düşmanlığı felan diyerek provokatörlük yapmayın.
O canlı yayındaki bayrak ise pkk yandaşı ve pkknın kullandığı bayraktır. İkiside aynı. Bu ülkeyi böldükten sonra (bu imkansız tabiki) sözde bu bayrağı kullanacaklar. İllegal bir durum ortada.
Anlamadın sen beni. Bu bayrak kürdistan bölgesel yönetiminin bayrağı. Bu ülkede kürdistan bölgesi resmi olarak yok. Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bölge var. Ama sen bu bayrağı tutupta Türkiye kürdistan bölgesel bayrağı olarak kullanmaya kalkarsan illegal durum olur.
Hala aynı şeyi söylüyorsun. Dediklerin bayrak sansürlemek için bir sebep midir şimdi? Türkiyede bu bayrağı kullanıp propaganda yapan yok. Türkiyenin Kürdistan Federe devleti ile bir derdi yok, hatta petrol anlaşmaları bile var. İllegal bir durum ortada yok. Sizin gözünüzde kürtse düşmandır zaten. Zihniyet aynen bu.
Sizin gözünüzde de Akp ise düşmandır zaten. Konuyla alakalı yokken gitmişsin Ahmet Davutoğlunun resmini koymuşsun. Sen hdpye oy vermeye devam et. Halk rahatsız olduğu için sansürlenmiş o görüntü. Kaldıki bu ülkenin Kürt düşmalığı yok. Trt Kürtçe kanalı var. Bilmem farkındamısın. Ayrıca kürtlerin anadilde savunma hakkı var. İlla maraz çıkartıp provokatörlük yapacaksınız. Siz bu zihniyetle böyle boş boş yol alırsınız.
"Konuyla alakalı yokken gitmişsin Ahmet Davutoğlunun resmini koymuşsun"
Hala Akp şu bu diyorsunuz. Yahu bayrak diyorum ne Ahmet Davutoğlusu ne Akp'si. O resimde yani başbakanlıkta o bayrak açıldı diyorum. O resimde bak sağda o bayrak var orası başbakanlık illegal bir durum yok, bunu diyorum. Yahu sizin idrak yeteneğiniz hiç mi yok? Bak yazmışım da oraya nasıl anlatayım daha? Parti sempatizanlığından kürt düşmanlığından gözünüz kör olmuş farkında değilsiniz. Son olarak ben hiçbir partiye oy vermedim.
Her yerde kürt düşmanlığı yapan kürtlerin karşısında olan bu hükümete bu devlete kürtler nasıl kendilerini ait hissetsin bayrağını sevsin? demişsin. Madem Kürt düşmanlığı var. Madem hükümet her yerde kürtlerin karşısında neden size Trt Kürtçe kanalını ve anadilde savunma hakkını versin. Ayrıca kanal o bayrağı neden sansürlediğinin açıklamasını yapmış. Burada polemik yaratacağına ve provokatörlük yapacağına git Trt kanalına sor neden sansür yaptınız diye. Ayrıca o fotoğrafı oraya koymandaki amacı ve inceliği anlamayacak değilim.
Sadece oy toplamak için göstermelik hareketlerdi onlar. Bunun böyle olduğunu çok rahat görebiliyoruz şu an. Akp seçimlerden sonra yeterli desteği kürtlerden görmeyince güneydoğuyu kan gölüne çevirdi. Milliyerçi oyları alabilmek için şu anda milliyetçiliği oynuyor. O fotoğrafı oraya koymamdaki tek neden aptal aptal insanların hemen sazan gibi atlayıp ama o Pkk bayrağı pis terörist tarzı sazanlıklar yapmaması. Soruda da bunu belirttim. Ayrıca nerede açıklama? Ne açıklamışlar ben de merak ettim ama bir açıklama göremedim?
Tabi tabi ezber. Siz daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Açıklama var diyorsunuz nerede diyorum ara Trt'ye sor diyorsunuz. Açıklama dediğin bir şekilde basın yoluyla insanlara duyurulur. Hem yalan söylüyorsunuz hem saldırgan tavırlar içine giriyorsunuz. Bu her şey gösteriyor zaten
O bayrağı da tanımıyorum acanlarida bildiğim tek bayrak AY YILDIZLI bayrak bu da benim görüşüm. PKK nin açtığı bir bayrağı kürtlerin savunmasinia anlamıyorum. O bayrağı terör örgütü kullanıyorsa ve o bayrağın arkasina birileri geçiyorsa benim düşmanımdir ve o bayrağın arkasında duran bir kardeşim yok düşmanım var cephede ne yapılması gerekiyorsa yaparım.
Eyvallah ustam sende haklısın ama terör örgütü de bu bayrağı kullanıyor eylemlerinde bu bayrağı açıyor evet milliyetçi Kürtler var eyvallah ama su son zamanlarda serefsizler şehrin gobegini kayıp bomba yerleştiriyor ya hiç kimse mi görmüyor bizim TÜRKLER ile sorunumuz yok diyen Kürtler bu durum olurken neden sessiz kalıyor işte benim ofkem bu. Bu yüzden diyorum bu bayrağın arkasında terör örgütü varsa onlarda elini taşın altına koyacak
Yasadıgın bir ulkenin icine baska bir devlet hukumet bayrak vs. Sokmaya calismak ne kadar dogru? surekli haksizlik yapiliyor bize diyorsunuz hastanede bnmle ayni ilgiyi goren kurt milletinden bayanlar baylar ve cocuklar var. şu an ulkede 40 civarinda sehit cikti su son iki ayda madem boluculuk yok baris isteniyor silahlar indirilsin oyle baris cagrisi yapilsin kusura bakmayinda analarin evlatlari bayrak ugruna can verirken daga cikan kopekleri devlete millete saldirip kundaktaki bebegi babasiz birakan picleri sehit diye bas taci edip topraga verdiniz. bu ulke milyonlarca kanla yikanip o bayrak ortaya cikarken diz iki amblem koyup baris ve huzur istiyoruz adi altinda milleti katlettiniz iste ben boyle bir bayraga saygi duymiyorum iyi yapmislar helal olsun
Okuma yazma, okuduğunu anlamada, durumları analiz etmede eksikliklerin var, bu senin suçun değil, eğitim sisteminin suçu.
Yaşadığın ülkenin içine değil, Gürcistan adında başka bir ülkede bu bayrak asılmış, Türkiye'de de asılsa ne olacak merak ediyorum. Irak Kürdistanı Özerk Yönetimini, diplomatik olarak tanıdığımız, müttefik bir devlet. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı da, Başbakanı da bu bayrak önünde poz verdi.
@Vampirella Ah ah bir de size laf anlatmaya çalışıyoruz. Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki. Kim nereye bayrak sokmaya çalışmış yahu? Maç Tifliste İspanyol takımların maçı türkiye ile hiçbir alakası yok daha gelip Türkiyeye bayrak sokma şu bu diyorsunuz. Ayrıca o bayrak illegal bir bayrak da değil başbakanlıkta da açıldı. Bak burda: cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9e05-6f610cbe807c.jpg Şehitlerle ne alakası var dağa çıkanlarla ne alakası var barışla ne alakası var. O bayrak Pkk bayrağı değil o bayrağın Türkiye ile alakası yok, o bayrak ile kimse dağlara çıkmadı.
Bu kadar ezberci olmayın yahu azıcık okuyun. Daha Kürdistan Federe Bölgesinden haberiniz yok.
Ulkeyi bertaraf etmeye calisan katan karistiran her birey cocuk yasli farketmez benim icin teröristtir milletinin me oldugu benim icin onmli değil ha birde su var mac nerdeyse nerede trt kapatmis ee madem bizi ilgilndirmiyor ulken disinda olan bayrak ve mactan sanane madem?
"Ulkeyi bertaraf etmeye calisan katan karistiran her birey cocuk yasli farketmez benim icin teröristtir milletinin me oldugu benim icin onmli değil " Şimdi bunun konuyla ne alakası var? Türkiyede yaşıyorum benim yaşadığım ülkenin kürtlere karşı tavırlarından rahatsızım. O yüzden de devletin kürtlere karşı hazımsızlığına dikkat çektim. Bundan da sana ne o zaman? Çok saçmalıyorsun.
Bu memlekette 10 milyon Kürt yaşıyor, nasıl Gagauzya, Sincan, Tataristan, Çuvaş, Başkurtistan gibi Türk kardeşlerimizin bayraklarını dalgalandırmak gücümüze gitmiyorsa, Kürt kardeşlerimizin bayrağından da çekinmemeliyiz.
1- WIKIPEDIA denilen site RESMI site degildir. Degistirilebilir. şu an ben orada ki bilgilerin hepsini degistirebilirim dogruluk payi YOK. 2- Meclis parlementosu demissin Irak, araplarin oldugu ve araplarin yonettigi bir yerdir sadece orada azinlik kürt nufusu vardir bak AZINLIK. DEVLET YOK. 3- Bana bir site vermissin.. o sitenin. Nesine inaniyorsun? şu an bende sana domain satin alip bir site duzenler be kürt diye gosteririm ne inaniyorsun?
DÜNYA ANAYASA MAHKEMESINDE VE BIRLESMIS MILLETLERDE RESMI BELGE VAR MI? DUNYA UZERINDE HARITA VAR MI?
sansür konusunda ayıp edilmiş. kardeşim sorun şu. gidip çok güzel dünyanın en güçlü devletini kurabilirsiniz. ama anayasının maddelerinden birisi türkiye sınırları çizilmiştir, değiştirilemez sözü vardır. gidip çok güzel türkiye sınırları dışında kendi halinizde yaşayabilirsiniz. ticaret bile yaparız. ama bizim ülkemizde bizim insanlarımıza kürt türk farketmez. vatansever insanlarımıza malımıza canımıza zarar verirseniz problem doğar.
Ülkenin doğusu bizimdir siz yokken biz vardık moğol kırmaları Asyaya dönün Buraları hep Kürdistan. Kürdistan eninde sonunda kurulacak dersen o insanlarında o lafa tahammülü kalmaz.
O sokak dili Kürtler tarafından yapılmış laflardır. Ben ne zaman biri ile tartışsam Kürdistanı hep bölücülük üzerine kullandı. Yani Türkiye'nin malum illerini Kürdistan'ın içine sokuyorlardı. O lafa bu yüzden kimsenin tahammülü yok.
Ben birşey demek istemiyorum.. Diyecektim ama g*t kılı olan biri Yeni dünya düzeni yazmış aklımda beliriyor.. Tam yazacağım harbiden bir gülme geliyor.. Ciddiyetimi aldı bu konuda :))
Nesi mantıklı bunun? Bana mantıklı bir gerekçe söyle? Sen şimdiye kadar hangi ülkenin bayrağının sansürlendiğini gördün? Adamlarla hem müteffik oluyorsun petrol alıyorsun hem bayraklarını sansürlüyorsun. Saygısızlık, hazımsızlık'tan başka bir şey değil.
Irak'ta arapları Türkleri göç ettiren şerefsiz terörist bayrak, ayrıca Irak ülkesinin satılmış amerika köpeği capulcu Barzani Ailesi'nin uydurma bez parçasıdır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bayrağa saygı saygı diye yırtınanlar Türk bayrağını yaktıklarında da aynı hassasiyette olsalardı keşke. kimse kusura bakmasın. bundan sonra kısasa kısas.
dayı yapmışta seni neden gerdi anlamış değilim sen bölgesel kürt yönetimi sözcüsümüsün? bu kadar can giderken anneler babalar ağlarken senin takıldığın olay sadece sansürmü evet sansür dersen trt genel müdürlüğüne bir mail atar sorarsın neden die..
Ben Türkiyedeki hükümetlerin kürt düşmanlığına dikkat çekmek istedim. Türkiyede büyük bir kürt sorunu, devlet sorunu var bir çok insan ölüyor bu zihniyet yüzünden, bu benim gerilmem için bunu paylaşmam için yeterli bir sebeptir.
Kürtlere düşmanlık falan yok , böyle bir algı yaratma. Azıcık mantık , PKK Ülkenin sınırları içerisinde bulunan topraklara sahip çıkmaya çalış kürdistan diye naralar atıyor. Bu halk 30 senedir bu belayla uğraşıyor , madalyamı takıcaktık? Sen almanyayla savaş halinde olan , almanyanın toprağını almaya kalksan , almanya senin bayrağını ülkede gösterir mi? Azıcık mantık. Kürtlere düşman olundugu falan yok , böyle bir algı yaratmaya çaışan insanlar var , birde ırkçılar. Irkçıların sebebide keyfinden gelmiyor , senelerdir PKK dediğimiz hain örgüt , tamamiyle kürtlere bağlı olduğunu, onları yönettiğini gerekse Siyasi yönünden baskı yapıp duruyor, Irkçılarda buna bahane üreterek bir düşmanlık besliyor , Çünkü pkk askerlerimizi şehit ediyor.
Bakın okuduğuzu anlamıyorsunuz ezberci anlayışla gelip burada ezberlerinizi yazıyorsunuz. Azıcık mantık diyorsunuz Türkiye Kürdistan Federe Bölgesi ile Savaş halinde mi? Bu mu mantık? Daha en başından ne dediğinizi bilmiyorsunuz ben size şimdi ne anlatayım.
Aykırı avalın kim olduğu belli , ikile , Soran sen anlamıyorsun , o bayrağı en başından beri gösteriyorlar kürdistan diye naralar atan pkklılar ne zamandan beri başka bir bayrak gösterdiler? Ben sana diyorumi sansürlenmesinin nedeni pkk ile olan düşmanlık , 30 senedir süren mücadelen dolayı , sen bana hala şu bölge bu bölge diyip duruyorsun. Geç o işleri ,
Bu bayrak da PKK bayrağı değil. PKK ile alakası olmayan başka bir siyasi birliğin partisi, hem de Türkiye'yle müttefik olan, Türkiye'ye petrol satan bir devletten bahsediyorum.
Peki sen Irak'tan türkiyeye gelen petrolü biliyor musun? Sidik mi yarıştıracağız şimdi. Sen güçlü, ben güçlü kavgasına mı gireceğiz? Bayrak sansürüyle ilgili pek cevap da yazmamışsın zaten.
orada resmi bir devlet yok hala hatta habura bak çifte bayrak var ırak bayrağı ve kürdistan bayrağı ıraktan gelen petrole gelince babasının hayrına gelmiyor o petrol türkiye yiyecek erzak göndermese bir hiç kürdistan anlıyormusun uzunca bir süre ırakta kalma fırsatım oldum durum böyle para olarak türkiyeden öndeler ama herşeyde türkiyeye muhtaçlar su ve elektrik dahil buna devlet olabilmesi için bunları kendi karşılaması kendi bir ekonomik kaynağı olması gerektiğini düşünüyorum sadece petrolle birşey dönmez ürkiye ham petrol tırlarlarla taşınıyor evet sonra işlenip geri gönderiliyor ıraka vergisiz ucuz fiyattan bayrak yok orada paçavra var dostum...
Hala bayrak neden sansürlendi'nin cevabı yok? Kendin de diyorsun Kurdistan bayrağı var diye, sansürün cevabı yok ama. Ayrıca Kurdistan'ın bayrağına ordaki insanların kutsalına paçavra dediğiniz için sizi kınıyorum. Paçavra diye mi o bayrak başbakanlıkta açıldı Türk bayrağının yanında? Buyrun fotoğrafa bakın burası başbakanlık: cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9e05-6f610cbe807c.jpg
Böyle yapıp insanların içinde nefret biriktiriyorsunuz sonra da gelip türk bayrağa neden saygı duymuyorlar dersiniz. Birileri gelip türkiye bayrağına paçavra dese doğru olur mu? Ayıptır yaptığınız.
bunlar hep siyasi oyun kürtleri ve kürsdistanı sevdikleri için yapılmadı bu sadece shov biz böyle dostuz falan mesajı verilmedi sen hükimette takılma hükimet sadece baştakinler halk sizi bağrağınızı sevmiyor ve sevmiyecekte hükimet kafasına göre hareket ediyore sadece bir kesimin seçtiği partiği ve hızla oy kabeden parti bu parti şimdiki düşüncelerine bak tamamen zıt sansürlencek tabi terör örgütü simgesi sizin bayrak dediğiniz şey
Artık anlayın ya bak yukarda da yazdık o bayrak illegal bir bayrak değil, illegal olsa Pkk bayrağı olsa nasıl başbakanlıkta açılır? Akıl var mantık var yahu. Kürdistan Federe Bölgesi Irak'a bağlı kendi içinde bağımsız meclisi olan özerk bir yapı. Bir meclisi var bir bayrağı var. Türkiye de dahil tüm ülkeler tanıyor. Daha neyin terörü şuyu buyu muhbbeti yapıyorsunuz. Yazmaktan bıktım yemin ediyorum bırakın artık bu ezberleri.
ne farkı var bence yok ikiside sizin bayrağınız sonuçta pkkyı özgürlük savaşçııs ilan edende bu hükimetti sonuçta bir fark yok neyse daha uzatmıyacam iyi günler
Hah bu son dediklerin her şeyi özetliyor işte. Ben de bunu diyorum bak. Türklere göre hükümete göre ne fark ediyor sonuçta kürt, kürtler düşmandır hepsi ölmeli. Her yerde kürtlere karşı bir hazımsızlık falan var. Bu zihniyet şu anda güneydoğudaki karışıklıkları ölen insanları her şeyi çok güzel özetliyor
@DemetriaMad Sen ne diyorsun bir anlatabilsen. Kürtler'in bayrağı mı var diyorsun, var diyorlar, Türkiye içinde böyle bayrağı olan yer var mı diyorsun, bu bayrağın Irak Kürdistan Özerk Yöneti'mine ait olduğunu diyorlar. Sonraki cevabın ibretlik:
Sev diyen mi oldu? Neden sansürleniyor diyoruz bu hazımsızlık nedir diyoruz? Devlet televizyonu bu öyle ben şu devleti sevmiyorum dur bayrağını sansürleyeyim mantığı nasıl oluyor
Yani bir devlet değil demek istedim. Yani devlet olamaz da çünkü kaçak elektrik kullanan, sürekli vergi ödemeyen ve batıyı sömüren insanlardan ne beklersin? Oraya davutoğlunu koyman da gram umrumuzda olmaz. Onun da ne olduğu belli kaldı ki onun tanıdığının da ne olduğu belli olmasın..
Bazen öyle alakasız şeyler söylüyorsunuz ki insan ne cevap vereceğini bilemiyor. Yahu gidin biraz okuyun. Dediğinin Türkiyeyle Güneydoğudaki kürtlerle ne alakası var? Kurdistan Federe Bölgesindeki insanların elektriğini Türkiye mi karşılıyor? Türkiye ordan vergi mi alıyormuş? Biraz okuyun yahu hep tv hep tv olmaz: tr.wikipedia.org/.../K%C3%BCrdistan_B%C3%B6lgesel_Y%C3%B6netimi
Oraya davutoğlunu koymadım ben o bayrak Başbakanlıkta da var, öyle hemen atlamayın Pkk şu bu bayrağı diye yazdım. Ama hala kaçak elektrik, vergi deniyor aklım almıyor.
Trt türk kanalı diye bayrakları sansürlemeli çünkü türk kanalı. Mantık bu kadar. Trt türk kanalı diye diğer devletlerin insanların bayrağını mı sansürlemesi gerekiyor? Orda onlarca ülkenin bayrağı asılı onlara neden sansür yok. Bayrak kutsaldır insanların kutsalına bu şekilde saygısızlık yapılmaz.
tamam ama kusura bakma kürtler genellikle doğuda yaşayan insanlar diyarbakır şanlıurfa gibi bu illerimiz nerede türkiye de sizce türk bayrağını tutmaları gerekirken orda niye kürt bayrağı tutuyolar
Senin daha yaşın genç. Gençliğine veriyorum yazdıklarını. Doğuda kimse Kurdistan Federe Bölgesinin bayrağını taşımıyor. Bu bayrağın türkiyedeki doğudaki insanlarla pek alakası yok. Kürdistan Federe Bölgesinin bayrağı bu bayrak Türkiye ile hiçbir alakası yok yani. Bak buradan okuyabilirsin hakkında : tr.wikipedia.org/.../K%C3%BCrdistan_B%C3%B6lgesel_Y%C3%B6netimi
yeter ama ya :D Türkiyeden bahseden kim? Kürdistan Federe bölgesi Türkiye'de mi? Bak link veriyorum okumuyorsun hala robot gibi tekrarlıyorsun bazı şeyleri :/
la hülogcu panpa eli uzun adaminiz d. bakirda kürdistan halkina selam olsun derken de hülog cekiyordunuz kürdistan bayragi sansürlenince de hülog cekiyorsunuz, insanin bir durusu olur koyun sürüsü dedigimizde de milli irade diye zirliosunuz. milli irade nerde iradeniz yokki en basta. tarikat üyesi gibisiniz sarlatan efendiniz ne diyorsa hülooog az biraz kendi fikriniz kendi düsünceniz olsun ama nerdeeee anca hülog. gddhjjh.
Dun ile bugun cok farkli Neden Anlamak istemiyorsun Saniyede degisen dusunceler kararlar vardir. Sen neden bukadar savunuyorsun pkk teror orgutu ve kurtleri Anlayamadim.
Tamam Anladik espri yapabiliyorsun espri yetenegin var. Unuttugun birsey var şu an sen kiviriyorsun. Soruma cevap vermedin hep savunuyorsun Bu adi insanlari orgutu soyle Neden?
yorumumda pkkdan bahsetmedim, d. bakira irak kürdistaninin barzanisini getirip kürdistan bayraklarinin dalgalandigi miting alaninda kürdistan halkini selamlayan ben degildim ki? eli uzun adaminizdi ben demedim cik kürdistani selamla diye, önce sen eli uzun adaminiza sor kürdistan halki kimmis bayraklar niye dalgalanmis diye. ama dün hülog cekiyordun bugün hülog cekiyorsunuz kaypakliginiz yüzünüze vurulunca pkk diyosun nerde pkk yazmisim yorumumda bu nasi bir kivirmaktir hdfhjkh. irade diyorum nerede?
simdi sen pkk baris falan dedin ya nadi bahsetmedin dersin bilale anlatir gibi anlatayim o yüzden, pkkyi destekleyici bir yorum yazmadim hülogcu panpa eli uzun adaminizin yaptiklarina nasil hülog cektiginizi anlattim.
Bu sefer gercekten sacmaladin. Hdp %100 destekliyorsun hdp kimdir teror orgutunden Ayrilip egitim gormus sehir teroristleri. Simdi sen diyorsunku ben. pkk demedim ya zaten ikisi ayni degilmi ya sen cok safsin ya da kendini kandiriyorsun. Erdoganin hatasi kurtleri tanimak bu kadar fikirlerimiz uyusmuyor. Bu konudaki siyasetinide begenmiyorum Kandili dumduz edecekken Guneydogudaki yandaslari Tek tek bulup infaz edeceken Onlari Adam yerine sokup Meclise dahi girmelerine yardimci oldu. Cok yanlis yapti. Ama Artik bunun farkina vardi. Hicbirsey eskisi gibi olmayacak.
gecicen o masallari daha düne kadar buralarda kan akmasindan daha iyidir baris diye yorumlar yazan sendin herkesi ak koyunlar gibi balik hafiza mi saniyorsun? evet hdpyi %100 destekliyorum hdp silahli bir örgüt degil baris isteyen bir partidir. ha illa vatan haini ariyorsan akdoganin "öcalan bunlari (hdp) sopayla kovalar" aciklamasina baktigimizda öcalan terörist bebek katili vatan haini bölücüyse ve akpyi degil de hdpyi sopayla kovaliyorsa kimin vatan haini terörist bir parti oldugu acik ve nettir? jfsgjlijk. hakket la öcalan niye akpyi degil de hdpyi sopayla kovaliyor ?
ayrica kürtleri tanimasi hata nedir? arapa bak ya gelmis türkcülük yapiyor has türke zahfsfhi. kandili dümdüz etmek? e madem trnin öyle bir gücü vardi niye masa basinda bebek katili terörist dedigi kisiyle anlasti dünya lideriniz? kandili dümdüz yapip pkkyi bitirebiliyorsa devlet l, kimden korktu da anladmaya gitti sözde "dünyaya kafa tutan dünya lideriniz" kandili dümdüz yapiverseydi? mvfhjjgjkk.
Bir acayip adam. İki kisi konusurken ucuncuye ne dustugunu biliyorsun. Senin gibileri Normal hayatta ayagimin altinda ezerim sen yine tadini cikar burada Takil kafana gore
En İyi Cevaplar