AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Filin b*kunu içmiyorsun sadece kahve çekirdekleri filin bağırsaklarında bir kaç gün bekleyerek lezzet kazanıyor. Bundan midesi bulananlar, sucuk, kokoreç ve işkembe çorbasından nasıl mideniz bulanmıyor anlamıyorum.
Tavuklarda diğer tavukların artıklarını yiyerek büyüyo ( iç organlar, kafa, deri kavrulup yeme karıştırılıyor) bizde yiyoruz sıkıntı yok. :))
Göz görmeyince gönül katlanırmış.
Entel dantel gözükmek için bir kahveye 15 tl verebilecek bir insan, fil dışkısınıda kabullenır at bokunuda.
Starbucks ta neymiş. Benim miss gibi çay ocağım dururken https://i.hizliresim.com/rQX9MP.png
Marka takintisi olup sirf hava aticam diye gidip paralarini dokenler düşünsün simdi yedikleri b o k lari ıyyy düşünmesi bile iğrenç 😫
Hiç kullanmadım umrumda da diil. Moda diye her poku yiyen bu insanlara da mustehak olurdu, daha başka hayvan dıskısı dakullanabilirler yani sorun diil
Eger dogruysa simdiye kadar bana bir zarari olmadi ve aciklamasalar bilmezdim problem yok kimbilir daha nelerin icinde neler yiyip iciyiruz napalim
😱😱😱😱😱😱
Aman allhm ciddi mi ya
b*k yemeye icmeye ne merakliymisizzzzzzzzzzzz
Uhhhh‼️😳
Cok saskinim b o kadr diksindim kndimden
Bikaç kere gittim ama asla gitmem kendi kahvemi kendim yapar içerim bu ne arkadaş hiç bir yere güvenemez olduk
Zaten logosunda bile hayır yok mk hiç içmedim iyikide içmemişim mk. Kahve diyede fil boku içmeyinlan:D
Her gün de starbucks'dan kayfe alıp içerdim ya şimdi bu durum üzdü.
Şaka bir yana, içmiyordum; içmeye de niyetim yoktu. Yalnız üzen şey; insanların onca parayı fil bokuyla tatlandırılmış kahveye vermeleri.
Dünyanın en pahallı kahvesi Luwak kahvesi de misk kedisinin dışkısından yapılıyor.
bir Yemediğimiz Bok Kalmıştı Starbucks Sağolsun Bunuda Yaptı Bidahakine Oralet Yerine Çiş Felan Katarlarsa Şaşırmayalım Arkadaşlar...
Zaten bilindik marka içecek ve yiyeceklerin tadı sıradan satanların tadından daha güzel bir b*kluk olması normal
E afiyet olsun size , ben hiç içmedim starsbuk mıtarısbuk bize ters. bir kayfenin 50 lira olduğu rivayet edilir , bilinmez.
Yalancıyı Mikmiyorlarya :D yazsınlar bakalım Kolada böcek püresi olduğunu bile bile içenler bunuda içer
Starbucks mu :O O ne la ilk defa duyuyorum. Kafeye gidip orda mı içiliyor ne. Dalga geçmeyin fakirim mk :D
hayatımda bir defa bile o mekana gitmedim ne iyi yapmışm. d
Çok saçma ya zannetmiyorum sen git dünyanın en buyum firmalarindan biri ol böyle bir şeyi açıkla sonra aptal mi bu adamlar az mantik :D
mükemmel dostum; sen de denemelisin; amerikanın boku bile değişik haha :D
türk kahvesi dışında kahve içmem genç..
zıtarbaksa gidipte bir kahveye 9 lira vermedim hiçbir zaman şimdi de fil bokuna vermem değişen birşey yok cool arkadaşlara afiyet olsun ;)
türk kahvesinin de koyun keçi bkundan yapıldığını bilmiyo muydun yoksammm
Boku yedik diye espri yapıcaktım ama yapmıcam ama yapmış kadar da oldum neyse çişim geldi
Fil diskisini oyle herkes kullanamaz cunku pahalidir. Ben olduguna inanmiyorum.
Oraya hiç ugramadım. Evde yaptığım Türk Kahvesi neyime yetmiyor?
Zaten pahali olduğu icin icemiyordum bana cok koymadi yani
:))) sonradan görmüşlük yahu dediğiniz yer 1 kere sade kahve aldım oda sade :))
içenlere afiyet bal şeker olsun :D :D sıtarbuksçular nerdesiniz ses verin :D
Tadı güzel her şey yenir bence ya banane ona bakılırsa kopi luwhak ta brezilya da ki kedi bokkundan yapılıyor fakat dünyanın en değerli kahvesidir
Hiç içmediğim için bilemedim. Bu haberin doğruluk payınıda ölçüp biçmek gerek
yalan haber. haberi yapanlar itiraf etti. fil dışkısından elde edilen kahve var evet ama çok daha pahalı o fiyata satmazlar yani:)
zaten gitmiyordum şimdi gelecekte de gitmeyi düşünmüyorum :D
Gıdalarda bu tür şeyler olmamalı. Dünyada sayısız besinler varken filin gtünü rahat bırakın.
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 şimdi yıllardır b*k mu içtik biz 😨😨😨😨😱😱😱💩💩😁😁😁
çay yok b*k için , diyerekten Kemal Sunal'ı anacağım hadise.
Tavuğun dölünü yiyiyoruz ineğin işediğini içiyoruz dananın bağırsağını bayıla bayıla yiyiyoruz filinde bokunu yeriz nolacak öldük sanki bir kahvenin %0.01 i b*k olunca
daha önce hiç gitmemiştim. niye gitmediğimi bende bilmiyodum. demekki bu yüzdenmiş
Oooo fil dışkısı bayılırlar... Maksat gosteriş degil mi :) Garip insanlar ya..:)
renklendirici yerine de kırmızı böcek kullandıklarını söylemişti savunma olarakta doğal ürün demişti
E doğal ama :D
iyi ama fare rakun dışkısı kahveleri çok pahalıymış hemde en pahalısı :D
Hiç içmedim starbuckstan, eee soruşturma, dava falan açılmamış mı
Bu boku biz hep yiyoruz emin olun. Bu adam dürüstlük yapıp itiraf etmis sırf kekremsi diye yediğimiz ne boklar vardır bizim belki de haberimiz yok :D
Boku yedim derken yanlis soyledigim tek nokta boku ictigimmis ne diyim :((
O zaman rahatlıkla bu deyimi söyleyebiliriz;
Cay yok b. k için..
Hic gitmedim zaten bundan sonra önünden bile gecmem :D
Yıllarca mok içirmişler odeğilde çok lezzetliymiş fil dışkısı bunu öğrenmiş oldum :)
amaaan simdiye kadar icmisim. özür de dileyip bundan sonra baska sey kullanicaklarsa sıkıntı yok :D.
Bu emperyalist devletlerin kahvesini mi iciyorsunuz
Starbucks zaten sevmiyordum, zaten ben kahve sevmiyorum. Lezzet lezzet diyede filin b*kunuda yemeyelim mk.
Arkadas kahveden anlamayan cahil sürüsü dolu ya o kahve ne kadar değerli bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın...
@pinkshhh hanımefendi suyla mı kafa buluyorsunuz? az ötede oynayın.
Yaw he he.
duyduğumda sırrını öğrendiğime göre evde kendim yapabilirim dedim
Kendileri de iciyor demekki.. Ne mide varmis bir daha icmem tabi dogruysa bu..
😂😂sıcak çikolatadan baska bisi içmiyorum insallah onuda koyun bokundan yapmamışlardır
hayır koyuyorlarda ne kadar koyuyorlar bize de söylesinlerde evde deneyelim :D
Ahaja sırf cool olucam diye gidip orda kahve içenlere az bile mk :D
Zaten kahve sevmem içmiyordum da acaba o muhtesem tatlılarda da var mı. s
Adamlar filin bokuna mohaçikomoko adını verip içiriyolar içenler düşünsün:/
ben çok severim valla
İçmedim hiç isminde hayır yok bikerem :/ @ pentin
@pentin
yalan habermiş hem bu ya. tey allam afsg
fil dışkısından bir de kedi dışkısından elde edilen kahve var da onlar çok pahalı zaten.
Bunlar her b.. ku parayla satar. daha neler öğreneceğiz.
Bunu bende sormuştum :) hatta iyiki fakirizde starbuck'a gidemedik demiştim :) çok oldu
Mochasıda süper şerefsizlerin ama ben gezi olayından sonra zaten gitmeyi bırakmıştım