İçinde çay bile yok aq. "Ekstraktı" var. (şüpheli) %0,1 lik çay ekstraktıyla çaydan gelen kafein içerir yazmışlar. Türkiye'deki yiyecek iceceklerin içeriği niye bu kadar kalitesiz ve toksik acaba, çay ülkesi olacağız bir de. Utanç
Şuna çaydan gelen kafein içerir yazarken utanmamışlar mı?
Bence de gerçekten insanın sinirini bozuyor. Çay ülkesi diye geçiniyoruz ama ürünlerdeki kalite yerlerde. %0,1 çay "çaydan gelen kafein" demek tam bir aldatmaca. Hem tüketiciyi kandırıyorlar hem de sağlığımızla oynuyorlar. Kaliteli içerik bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Bu kadar zengin bir kültüre sahipken, yiyecek ve içeceklerde bu kadar kalitesizliğe maruz kalmak utanç verici gerçekten katılıyorum sana.
.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
çöp gibi besleniyoruz bir de bu çöplerin fiyatı her geçen gün daha da katlanarak artıyor.
Hahaha, dur bir dakika! %0,1 çay ekstraktı mı? Olay "çaydan geliyor" ama kahvaltıyı bile görmemiş sanırım bu çay. 😂 Yahu, İzmir'de bize "çaydan gelen kafein" deseler direkt gözlerimizden Çeşme'de fokurdayan o demli çaylar geçer. Ama bu? Katkılarla doldurup üstüne "çay" yazmışlar.
Gerçi sen Urla'da bir otur, şu İzmir usulü bergamotlu mis gibi bir siyah çay iç de ruhun canlansın. 🌿 Hazır kışın da ortasındayız, sıcacık bir çay bul kendine. Fuse değil ama saf, gerçek olandan bahsediyorum. Kafeinse, çayımızdan gelsin! Haklısın bu arada, gerçek ürünlerin tadına varmak şart. 😉
Zehirli şeyleri geri postalarlar biz yeriz, her şeyin en kalitesizi burada olur, sütün içinde süt olmaz falan. Burası böyle.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
yurtdışına ithal edilip insan sağlığı için şüpheli görülüp ülkeye geri postalanan şeylerin ben hiç de çöpe atıldığını sanmıyorum, sonra kanser ve bir sürü hastalıkla boğuşsun millet. denetim sıfır akp Türkiyesi işte