AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Frappuccino icememek hasretliklik bir duygu anlatilamaz yasanir
hayatımda bir kere bile ne starbucks gördüm nede kahvesini bişeyini içtim :D
Evet biliyorum ve starbuks kahvelerinin mübtelasıyım seviyorum o kekremsi tadı tiksinmiyorum teşekkürler
Zaten o karton bardaklardaki içecekler sırf marka adı altında dıye bır dunya para , bır kere düştüm daha düşmem !!!
Iyi de bu bilinen birsey zaten bu kahveyi starbucks satmiyor cunku cok pahali diye biliyorum genelde zengin kesimler de tuketilir
What the ciddimisiniz hakkaten hiç içmemiştim starbucks dan kahve de yani nasıl olur canım öyle iş mi olur link falan var mı
Tatlandırıcı olarak kullandıkları sır fil dışkısı ise gerçekten muhteşem bir lezzet katıyor, önemi yok.
Demek ki tadı güzel kanka. Kahveye verdikleri paraya değsin, Türkiye'de nerde bulucaklar başka fil bokunu ibineler?
Hani derler ya ekmek peynir yersen fakir ustune kurdan koyunca zengin gorunursun o misal 😄 bu arada en sevdigim yabani hayvandir fil 🐘🐘
Böcekte var Çilekli ürünlerinde onu da itiraf etmişti önceden. O böcek kekstrada da var
Ben zaten hayatımda hiç gitmedim gidenler düşünsün :D
çok şükürki türk kahvesinden başka bir kahve içmiyorum
ben hep diyorum pok yere para veriyosunuz diye, bir bildigim varmis.
Dunyanin en iyi kahvesini elde etmek icin yapilan bir surece file yedirirsin filin midesinde asit gerisini halleder ve sonuc olarak dunyanin en kaliteli kahvesini elde edersin.
zaten hiç gitmemiştim ama kesin gittiğimiz yerlerde de bir şeyler yemişizdir artık ne yediysek :D
harbımı yaaa.. harbıden poku yemışsınız :D nıahaha (sosyal mesaj içerir)
Demekki sırrı buymuş. Devam etsinler bence güzel :) ki balında ne olduğunu hepimiz biliyoruz...
İçmeye devam edicem. Yediğimiz içtiğimiz herşeyin içinde yıllardır bir şey var diyolar mutlaka tadı güzel ve olduğuna inanmıyorum
sadece 1 kere sıcak çikolata içmiştim inşallah yoktu
özenti davranmaya devam etmek için pok içmeye devam etsinler o zaman.
tatlandırıcı kullanmıyorum
ama kahve gelirken ekliyorlar mı acep
Bu olay cidden gercek ise bunda starbucksın mı sadece sucu var acaba düsünmeli biraz
Sonucta burada bir şirket acmıslar Ticaret odası kaydı var kyudu var saglıktan gecmiş belgeleri yok mu?
yani denetim yapılmıyor mu
kısacası yapılmıyormus o zaman.
her bku yedirdiler zaten fil bku da yeriz mühim değil
böyle haberlere inanmam, gerçek olsa bile içerim o tadı seviyorum :)
Mis gibiÇay dururken
starfuckmuck bilmiom ben hiç içmedim ne olduğunu bile yeni öğrendim fil dışkısı eheheheheeee
Diğer içtiklerinin içinde ne olduğunu biliyor musun? Adamlar açıkca söylemiş hem dünyanın en pahalı kahvesi kedi dışkısından yapılıyor.
İçtiğiniz enerji içeceklerinin içinde ki tatlandırıcı maddenin hangi hayvanın dışkısından olduğunu biliyormusunuz?
abi herşeye rağmen gün boyu elinden büyük boy starbucks kahvesini düşürmeyen bershka poşeti eline yapışmış kızlar gibi hissediyorum
Kolada da fare kanı olduğunu bile bile senelerce içtik bu mu koyacak bize?
yuhhhh bende bu millet niye bayıla ayıla içiyo diodum afiyet olsun bu saatten sonrada içermişiniz bilmem
Hic icmedim ve içmeyi de düşünmüyorum birde bunu duyduktan sonra midem kalktı türk kahvesinin üstüne tanımam hele damla sakızlıysa olay bitmistir.
Bütün arkadaşlarım hep davet etti bu sıtarbaksa gitmedim, biliydim böyle olucağını.
bu yaşıma geldim. Daha bir kere bile gidip içmedim.
dünyanın en pahalı kahvesi budur zaten araştırabilirsiniz :)
ne fark eder tadı iyi işte isterse balina testisi koysunlar
Starbucks kahve alıp bardağıyla hava atmaya calısanlar düşünsün :)
Hiçbir mekanda kahve 🍵 içmedim, içenlere selam olsun 😁
Bir Kere Bile Starbucks'a Gitmemenin Haklı Gururunu Yaşıyorum :D Sizi B*k Yiyenler Sizi :D
Starbucks ın genel müşteri profiline bakınca fil dışkısnın çok da yararlı olduğu söylenemez :D
Yillardir millete filin bokunu mu icirdiler yani:):)
hayatım boyunca 1 kere içeriye gripte kahve içmedim 1 kahveye 30 lira vereni ziksinler :D
Kahvelerini severim. Tadı güzel ve bunda sonra da gitmeye devam edicem
boku yemek hosuna gitti sanırım
@esmerkeyunus
gerçek değil o haber yalan olduğunubyapanlar itiraf etti
bu nasıl bir zeka ya bunu yapanlar neyin kafasını yaşıyo allahtan ben orda kahve içmedim
öyle yerler tarzım değil, bu yüzden beni germez afiyet olsun içen arkadaşlara :D
Hayatımda hiç gitmedim ne özsüte ne de sıtarbaksa sebebini bilmiyorum Baksı tercih ediyorum.
Sürekli büyük şirketlerde böyle ilginç iddialar atarlar. İlginç
zaten içmiyordum içip o kadar para veren enayiere acıdım bak şimdi :D
zaten pahalıydı kahveler ben gitmem gitsemde türk kahvesi içerim sadece.
normal en kalıtelı kahvede kedı dıckısından yapılıyo
Neyse ki ordan hic kahve icmedim. Fakirlik ise yaradi. :D
Icmiyordum, pek bir sey fark etmedi ama fil diskili kahve icen arkadaslara selamlar.
O kadar paraya dışkı mj icmisler.
Ama doğru tabi taa Afrika'dan geliyor
.
File kahveyi yediriyorlar fil doğal ortamda besleniyor ve karışım filde harmanlanıp diski olarak geri geliyor :)
@Aciyagülümsemek ne olduğu açık.
bir b*k içmediğimiz kalmıştı 😄 kahve kullanmıyorum ben 😄
Sakiza elastikiyetini veren madde de dekstrin ayni madde diskinin icinde de var?
Resmi açıklaması nerede? Yok kolada da fare varmış, böcek kanı varmış. Burada markaları savunmuyorum ama bunlar markalara b*k atma çabası. Ayrıca starbucks a hiç gitmedim.
Yok artık be işsiz mi bunlar kim denemiş acaba ilk 😄
Bizim beyaz Türk'ümüz "elit" değil, elitcidir, herkes oraya gidiyor diye "bok, mok" oradan içelim der...
Gerçekten iğrenç bir mekan hem İsr*il'i destekliyor, hem hayvanlara eziyet ediyor hem de müşterilerine d! şkı içiriyor. Elhamdülillah daha bir kere o iğrenç yere girmedim, girmem de👎👎👎
Fil diskisini sifaymis diye kilosu 1000 tlden versek nefessiz yiyecek bir milletimiz varken sanirim bin tane islemden gecmis fil diskisini 15 liraya icmissek cokta salak sayilmayiz.
olur canım o kadar o büyüleyici tadı ne veriyo sanıyodunuz
Turk kahvesini birakip bunlara ozenirseniz size az bile xD
O kadar parayi fil bokunu icmek icin mi veriyorlarmis :)