Arkadaşlar ben oyunculuk için cast ajansı arıyorum kayıt ücreti almayan cast ajansları hangileri?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım merhaba,
Profesyonel cast ajansları zaten kayıt için ücret almaz ama profesyonel ajans sayısı da oldukça azdır maalesef...
Tims prodüksiyon gibi Türkiye'de en çok film, dizi vb yapımlara imza atan şirketlerin kendi cast ajanları var. Öncelikle onları bulmanı öneririm...
Onun haricinde Rezzan Çankır gibi Neşe Erberk gibi sektöre yön veren profesyonel isimler var... Bu kişilerin ajanslarına başvuru yapabilirsin...
Bol şans...22 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyunculuk Cast ajanslarından olmaz. Yardımcı oyunculuk yani figüranlık ancak Cast ajanslarından olur. Ciddi anlamda oyuncu olmayı düşünüyorsanız Müjdat Gezen, Sadri Alışık gibi oyunculuk merkezlerinden mezun olmalısınız. Bugün ekrandaki birçok ünlü oradan mezundur. Oradaki hocalar yönetmenlerle vs. sürekli bağlantıda ve tavsiye ediyorlar iyi öğrencilerini. En iyi cast ajansı Neşe Erberk ajansıdır ona da girmek çok zordur.
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış biliyosun dostum, 150 lirayı veren herkes erberke kayıt olabilir, eskidenmiş o dediklerin, erberk şu an eskiden kalma adını kullanarak kayıt parası toplayarak ayakta duran bir ajans, iş falan beklemeyin, inanmayan 150 lirayı verip kendi gözleriyle görebilir
- +1 yıl
@cirkinamacekici erberk ajansa kayit yaptrmayı düsünüyorum
Ajansa kayıt olmak kesinlikle ücretsizdir ancak seni beğendikleri ve sana uygun reklam dizi ve pojelerde sana mesaj atarak görüşmek istiyorlar deneme çekimi ve katalog çekimi yapıyorlar bu çekimlerin masrafı için 100-200 TL alıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılDaha önce kayıtlıydım, sözleşmem doldu fakat hayli uzun zaman geçti. Hatırladığım kadarıyla kayıt ücretsiz fakat 100 tl civarı fotoğraf çekilme ücreti oluyor. Umarım yardımcı olmuşumdur. :)
23 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılbu soruda bile kendini gizlediğine göre figüranlıkta da dublör oynatabilirmişsin gibi geldi bana
07 Yorumla- +1 yıl
o zaman internetten bak görürsün tamammı, ajanslardan pek bişey çıkmıyor, ücretsizlerden hiç birşey çıkmıyor, samanyolu dizilerinde oymanak istiyorsan o başka tabi, moralini bozmak istemem ama durum bu, kendi kişisel teşebbüslerini dene kısa film falan çekin bişeyler yapın bence
- +1 yıl
sn kendini ne zannediyosn bn samanyolunda ya da kendı fılmımı falan yapamam o kadar düşmedm profesyonel ajanslarda ücret talep edilmiyo yalan yanlış bilgiler verme asıl ücretsiz ajanslar daha önemli en ünlü isimlerin ajansları ücretsiz para için mi ücretsiz istediğimi sanıyosn gerçektn bilmeden yazma komik duruma düşüyosn ne bilim acıdım.
- +1 yıl
tamam biliyorsan git yap o zaman
- +1 yıl
bak sana bu masalları kim anlattı bilmiyorum ayrıca küfürlü konuşma ben konuşursam pek iyi olmaz tamammı, sinema okuyan benim bu havan kime anlamadımki
- +1 yıl
sana kanıtlamak zorunda değilim, senin gibi ergenlerin anlayıp inanacağı bişey değil sen ve senin gibiler birbirlerini hep kandırdıkları için herkesi öyle sanıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerdiven altı çoluk çocuğu kabul eden ajanslardan birisi. Sende merdiven altı ajanslara kayıt olup millete şişeceksin kesin :D :D :D
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOoo ergenus Kezban da öğrenmiş mk. Yi
Cevap sahibi+1 yıl:ASD:ASD: güzelim çirkinleri manken yapmıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAjansında hayır yok ki çoluk çocuk dolu o ajans.
Cevap sahibi+1 yılMK ne annesine çöktüğümün evladı.
+1 yılaradılar bizi çocuk bezi çekimi için 200 tl kayıt ücreti istediler napmaliyim szce
01 Yorumla- +1 yıl
Gittin mi peki
+1 yılBende bu soruya cevap istiyorum bende oyunculuk istiyorm cnku yardimci olursaniz cok seviniriz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsi ilk başta bir miktar para alır ama çok işe gönderirler gerisi senin yeteneğine kalmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Cast ajans kayıt ücreti ve çalışma prensipleri hakkında bilgi verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat