AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Kim niye iftira atsin ya? Tacize ugrayan her kadin tacize ugradigini dilendahi getiremiyorken bir de iftira mi atacaklar zirt pirt durduk yere.
Öyle aptal insanlar var maselef. Egoist erken yaşta menepoza girmiş gibi bir tavırlara giren ezik varlıklar. Yapan var yani
atıyorlar evladım, ülke ruh hastası kadın dolu artık
Millette osurukdan nem kapıyor belki kadın yalan söylüyor oradakilerde akşama kadar kadın kız keser gözleriyle ama hemen bir kadının sözüyle çocuğu patates ettiler
kullanmasinlar o zaman kardeşim toplu taşımayı tıkış tepiş iç içe ilerlerken insanlar kendilerine hakim olsunlar. yoksa en ufak bir yanlış anlaşılmaya kurban giderler. ki o insanı döven namus bekçileri onlara edecek tek bir cumlem yok 😏
Valla senelerdir toplu taşımada gidip gelen bir kadınım, bir erkeğin bana elleyip ellemediğini ya da yanlışlıkla değip değmediğini anlamayacak kadar canım değilim. Ailenizden biri kadın biri mecburiyet den kullansa toplu taşımayı ve ellense aynı tepkiyi onada verecekmisiniz merak konusu. Empati kuralım. Ben yıllardır metrobüsde gidiyorum. Bana yanlışlıkla değen çarpan erkeğe iftira etmem ama biri bana ellediğide yanlışlıkla yapmıştır diye kendimi kandırıp da namusumu hiçe sayıp susmam. Hiçbir akıllı insan kendisine ellenip ellenmediğini anlamayacak kadar salak değildir. Spastik değilse.
@Nostalji126 peki kadın neden şikayetçi olmamış? videoda feryat figan bağıran ortalığı geleyana getiren kadın, meydan dayağını yedirince adalet kavramı yerine mi getirdiğini düşünmüş?
Kavga videosundan sonra yapılan bir haber yok, yani şikayetci olup olmadığını bilmiyoruz o yüzden yorum yapmamak gerekir tıpkı taciz edilen kadına sus otur aşağı denmemesi gerektiği gibi. Zaten kadına fırsat vermeden çocuk atladı kaçtı arkasından koştular videoyu izledim dayak attılar. Kadın sonra şikayetci olup olmadğını bilemeyiz. Hem daha önce de şikayetci olanların ne olduğunugördük serbest kaldılar, sen en son şikayetçi olduğu halde serbest bırakılan adamın zihinsel engelli aynı kızı kaçırıp hamile bıraktığını biliyor musun peki?
@Nostalji126 harika bir yorum gerçekten
Adaleti kişisel sağlamaya çalışmak tamamen toplum etkisi onlarada birşey diyemiyorum hak terazisi bozulmuş bu dünyada gücü yeten güçsüzü eziyor.
Doğru. Taciz iddasının hiçbir açıklaması olamaz. İlla elle taciz olacak diye bir şey de yok gözleriyle dakikalarca taciz eden şerefsizler de var
Özellikle erkek arkadaşlar, lütfen emin olmadan kimseyi linç etmesin. Zira ortada bir iftira ya da art niyet varsa bir sonraki kendi de olabilir.
En canlı örneği işte adam napsin.. Kaşar adama tokat atıyor millet adama saldırıyor..
https://youtu.be/jTkZV6g6yzYBen son metrobüse bindiğimde viraja sert girdi bir yerden tutamadım kadına çarptım çok kötü bir tepki verdi bence anlamadan bilmeden dövmek çok çirkin
Hayr olayın aslını astarını bilmeden saldırıyor bazı erkekler kadının oyununa geliyor ve kadın intikam amaçlı yapıyor gözle görmediğim hğç bir olaya mudahele etmem
Doğru değil. Benimde çekindiğim birşeyler bir kadın haksız yere taciz etti dese kimseyi inandıramazsın sıkıntılı durum.
Hep en korktuğum şey bu yüzden. Bu damga vurulduğunda dönüşü yok. Allah her türlü musibetten korusun bizleri.
İzledim bu haberi aylar sonra haber izliyeyim dedim yine canım sıkıldı. Evet dayak atılması çoksel olmuş tasdikleyip onaylıyorum 👍
Hukuk devleti var guguk devleti var. Hukuk devletinde linç yoktur, işkence yoktur, idam yoktur, sadece insan hakları vardır, rehabilite edici cezalar vardır. Ne yazık ki bizde orman kanunlarında hallice bir durum mevcut.
Kadın dizisi geliyor artık aklıma tacize linç denilince. Anlamadan dinlemeden bu kadarı yapılmaz. Ki başka birine zarar vermek kimin ne haddine?
Bu ve buna benzer olaylar karşısında ilk önce ya suçsuzsa sorusunu sormak lazım. Çok yanlış şeyler yargısız infaz yakmak. bilerek kasıtlı bu şekilde insanları linç ettirecek bir sürü ruh hastası kadın var.
Şöyle bir durumda var, yaptığı halde yapmadım demesi. O an tespit edemiyorsun işte malesefki
Tovbe rabbim.. hadi kadin ruh hastasiysa ve oyle sandiysa... bu isim cozumu bu degil..
polisi arayacak, devlet cozecek bu tarz soeunlari.. herkes ceza vermeye alasa huzur kalmaz iste
Millet yer arıyor bişey olsunda dövelim diye. Eminmiyiz bakalım o adam gercekten bunu yapmışmı? İnsanları suçlamakne kadar kolay
Doğru değil. Kadın belki iftira atıyor. Anlamadan dinlemeden hemen linç. Adama kendini kanıtlama fırsatı bile vermiyor.
Dün haberlerde gördüm ve çok üzüldüm. Olay doğru mu değil mi bilmiyorum ama yine de öyle davranılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Burada taciz yapılmış veya kadın yanlış anlayıp böyle bir söylemde bulunmuş olabilir. Yapılması gereken şey polis çağırıp zanlıyı teslim etmek.
Cahil cahil insanlar işte Böyle bir suç varsa bile bu cezayı vericek olan siz misiniz la göt laleleri Ülkenin polisi hakimi var Yapılması gereken bu cezalara yaptırımın artırılması için çalışmak olmalıyken bu cahillikle bir yere varamayız
Altını doldurmak gerekli birisi dövmek bu kdar basit olmamalı ya adam suçsuzsa? Halk olarak artık bu konulara cok tepkılıyız cokça saldırganız fakat suçsuz da olabılır o yüzden emin olmak lazım suçu sabit olarak görmemiz gerekli bence
Varsa aralarında tacizci onlarda ders cıkarır işte. d
Anlamadan, dinlemeden ne şiddet uyguluyorsunuz adam suçsuzsa ne olacak? Polise teslim edin o anlar ne olup bittiğini
Şişko kel çok güzel dövüyor cocugu recep ivedik gibi adam.
Metrobüste taciz iddiasına dayak! Toplumun bu tür olaylarda linç etmesi doğru mu?
ben bu yüzden toplu taşıma araçlarına kesinlikle binmiyorum, oldu da işim düşerse ve zorda kalırsam binerim, binsem karşı cinse asla yaklaşmam, isterse ayaklarima kara sular girsin yine de karşı tarafı rahatsız etmemek için yanlarına oturmam.. taciz olaylarından zaten tiksiniyorum, ve üzerine kadınları rahatsız etmek hayatımda en korktuğum ve çekindiğim şeydir.. sonuçta benim da annem ve kız kardeşim var, onları düşünerek hareket ederim.. toplu taşıma araçları çok sıkışık olduğundan yanlış anlama olayları ister istemez oluyordur, eğer buda onlardan biriyse yazık olmuş çocuğa.. ama gerçekten öyle iğrenç birseyi aklından geçirmişse sonuna kadar hak etmiş demektir.
Bunu gördüm çok üzüldüm ya. Çocuk haksız yere dayak yedi belkide. Bir kaç ahlak bekçisi çomarın işi işte...
iyi yanını düşünürken anamız bacımız geliyor akla rahatlıyoruz ama
Kötü yanı suçsuz olupta iftira atan şizofrenik bir kadına denk gelmek.
Valla toplum olarak öyle bir noktaya geldik ki. İnsanlar artık acabalara bakmıyor. Toplum olarak irinli yaramız tacizler tecavüzler...
Adaletin olmadığı ülkede kendi adaletini sağlamaya çalışanları yargılamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bana ahlaksız teklif etme birdaha sen önce diye bagirsam sokakta? Ve bu iftiraya razı gelmen lazım bu görüşüne istinaden.
İftira bambaşka birşey kimsenin başına gelmesini istemem atanlar oluyor evet belkide adam suçsuz evet ama toplumun cehaletinden kaynaklı bir sorun her ikiside. Muasır medeniyetler seviyesine daha gelemediğimiz için en azından zeka olarak böyle şeyler olabiliyor yoksa keşke ne iftiraya maruz kalan olsa nede tacize...
Adalet yok, bence senin saç şeklin adalete sığmıyor, o zaman kafa göz sana dalayım ve sen de ''Adalet yok sonuçta ülkede, herkes kendi adaletini sağlayabilmeli'' de. Olur mu?
Herşey halka bırakılmamalı toplum kendini yonetemez. Devlet halkı egitmeli , tedbirler almalı. Eğitim sadece okullarda değil , hayatın icindede olmalı. Örnek en cahili bile artık otobüslerde vs. sigara içmiyor , sigara içen adamda artık biliyor kapalı alanda sigara çok kötü ve rahatsız edici. Benzer şekilde otobüsler 2 ye bölünebilir yarisi erkek , yarisi kadın şeklinde şeritler olabilir.
Alakası yok ben toplumun bunu yetersiz düzenden dolayı gereksinim görmesini yargılamamaktan bahsettim yoksa tabiki çok yanlış..
@LolcuVebekar ayrı ayrı şeritler yerine zihinler temizlense daha güzel olur bence yoksa şeritle ayrıştırmakla olacak iş değil.
Yapılmalı bence , nedenlerini anlatırsam sende bana hak verirsin ama şu an uzun uzun yazmaya üşendim. Bazı noktalarda kadınlarda dikkatsiz en son yaşadığım olay mesela bir tane 60 yaşlarda teyze boş koltuğa gitmek için kimse kapmasin diye iki erkeğin arasına surtune, surtune girip geçmeye çalıştı biri bendim o erkeğin. Sinirim bozuldu azdaha kizicakdim teyze iki erkegin arasına öyle bir kadın girmez deyip neyse dedim saygımi koruyayim.
Şiddet çozüm degil ama yanliş anlaşilmada ola bilir kadina ali çarpmiştir belki çabuk galyana gelen bu toplumuz bu yuzden cok zararlar goruyoruz
Bence dogru bırak gercek hayati nette bile taciz var. Ne demiş atalarimiz. Laf ile etmeli tektir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir. Adalet demissinizde sizce bu ülkede adalet kaldimi.
Bu olaylar hep sıkıntılı.
Ya kadın gerçeği söylemiyor ise...
Aslında bir yönden yanlış
Çünkü kadın yalan söylese herkes linç ediyor olmaz yani
Ard niyet taşıyan kadınlar çok bir ülkede yüz vermiyoruz diye mesela !
Çok sapık var kadın sapıkta var kimin ne oldugunu bilemiyoruz Allahtan küçük şehirde yaşıyorum hatta otobüse tramvay binmem o yüzden
Video nun tam şeyini görmedik
Onun için bişiy yazmayacağım
Bu yüzden şu ülkede gerçekten silahsız dolaşmamak gerekiyor.
Doğru degil bazı yanlış anlaşılmalar oluyor ama kadın dikkate alınacak biriyse dayak bence meşrudur
Doğru ama yanlış anlaşılma da olabilir bazen. Hatta gerçekleşmiş ise cezasını halk vermeli 👍
Tepkisiz de kalmamalı amaa. Maalesef bazen kurunun yanında yaş da yanıyo. bir De biz toplum olarak dozajı ayarlayamıyoruz
İddia edilmiş kesinli yok ama aslı çıkana kadar dövülmemeli. Ya yapmamışsa adam boş yere dayak yemiş olacak.
Evet, erkekler için gerçekten zor bir durum... O esnada böyle bir iftira atılsa, insan linç edilebilir...
Hayır tabi önce bir dinlemek lazım. Kendini kanıtlamaya komuoyu önüne çıkmaya çalışan kişiler çok yapıyor seviyor linç etmeyi
Şu taciz durumu öyle bir hal aldı ki, herhangi bir kişi öylesine bile beni taciz etti dese bile suçsuz günahsız insanı bile oldururcesine dovebilecek konumda insanlarımız artık
Ah ulan orda olsam o vuranların hepsine vurmazsam adam degilim mahkememisiniz la siz
Adam suçsuz ise dövenlerin de kız kardeşleri eşleri tacize uğrar inşallah
Bazı kadınlar cidden abartiyor , he taciz vardır link etsinler
Allah varsa önce o erkekleri yok etsin ikincisi islami uygun giymeyen kadına da en kısa yoldan rahim kanseri versin
Gerçekten taciz ettiyse haketmiş ama yanlışlıkla dokunduysa zor bir durum işin içinden çık çıkabiliyorsan
Kadın taciz ederse bişey olmaz erkek taciz ederse vurun öldürün çok güzel memleket süper 👍 yaşasın Türkiye 👏👏👏
toplu taşımaya önlü arkalı korumayla binin koyun gibi tıkış tıkış gidiyorsunuz zaten bir frenle ay bana sapladı muhabbeti dönüyor
Yargısız infaz yanlış. Olayın içyüzü kesinliği belli olmalı
E' artık birilerinin tepesini attıracak kadar ahlaksızlığada poydos diyen birlieri olmalı'
Valla bir gün kaşarın teki iftira atacak diye çoğk korkuyom aqm nevaleleri
Kadın ve erkek ayrı yerde olmalı. Cidden bu kadınlar şeytanlar
Orrrospu cocuklari amguardlar boylelerini hic sevmiyom mk kahraman saniyolar kendilerini sanki kendileri hic kizlarla bir sey yasamamis gibi mk
Doğru, şiddete karşıyım ama daha nahoş bir eylemin yanında yapılabilir yani. Tacizciyi koruyacak ahmaklar olmasındansa.
linç etmek yanlış bence